-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποιος ήρθε? Τα ακουστικά και μόνο του iPhone ακυρώνουν επιτόπου καθε τέτοια πρόταση. Απλά κάκιστα και φθηνιάρικα.
μια χαρά είναι...
-
Μέχρι να δοκιμάσεις από S2 ή τίποτα Beats που χάνεται η μπάλα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποιος ήρθε? Τα ακουστικά και μόνο του iPhone ακυρώνουν επιτόπου καθε τέτοια πρόταση. Απλά κάκιστα και φθηνιάρικα.
μια χαρά είναι...
Απαράδεκτα είναι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
μια χαρά είναι...
Απαράδεκτα είναι.
Είναι έτσι κι έτσι.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@StavrosG είδος πλαστικού ναι, αλλά με την ονομασία polycarbonate. Και το νάυλον είδος πλαστικού είναι.
True story
http://en.wikipedia.org/wiki/Polycarbonate -
πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία απ το pc στο μοτοφολα? (εκτός απ το να βγάλω την SD και να τα περάσω εκεί)
Μέσω usb κανονικά το πισι δε θα έπρεπε να το βλέπει ως storage device?
-
Υπάρχει επιλογή στο πώς θέλεις να διαβάζει το κινητό ο υπολογιστής σου. Αν δεν το βρεις στην πάνω μπάρα, κάνε έναν κόπο και πάνε στις ρυθμίσεις σε μια επιλογή 'σύνδεση με pc' νομίζω. Εκεί έχει επιλογή για απλή φόρτιση, συγχρονισμό, ως μονάδα αποθήκευσης κλπ. Αν το είχα μπροστά μου θα σου έλεγα με τη μία.
-
πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ τη notification bar που έχω καταργήσει στο ipad επειδή ξέσκιζε τη μπαταρία
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Συμφωνώ με τον skye στο θέμα της αναπαραγωγής μουσικής του iPhone. Υπάρχει και τεράστια πληθώρα gadgets εκεί έξω, ο connector για iPod/iPhone είναι στανταρντ για όλους (πχ η BMW μου έχει iPod σύνδεση, για Android δεν...).
Επίσης, έχουν δουλέψει πολύ προσεκτικά και το hardware σε επίπεδο DSP αλλά και το software.
Θεωρώ λοιπόν πως εκεί υπάρχει όντως πλεονέκτημα, αλλά πάντα πρέπει να θυμόμαστε πως πρέπει να περνάς μέσα από το iTunes και αυτό είναι εξαιρετικά σπασ@ρχίδικο!Στο αναλογικό τους τμήμα τα τελευταία iphone/ipod καθώς και το ipad κατά τη γνώμη μου δεν λένε και πολλά πράγματα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πλέον η Apple έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το τσιπάκι της Wolfson στα dac. Το χ5 pro, αν και κινεζιά, παίζει πιο ισορροπημένα. Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις πάντα.
Αλλά, το παιχνίδι αλλάζει με τα διάφορα gadget-άκια (ενισχυτές ακουστικών, dac κλπ) τα οποία βγάζουν ψηφιακά σήμα. Εκεί μπορώ να πω ότι ακούς μουσική υψηλού επιπέδου. Αλλά απαιτούνται και πρόσθετα χρήματα. Για παράδειγμα στο ipad 2 έπρεπε να αγοράσω το camera connection kit για να παίξει με ενισχυτή ακουστικών ψηφιακά προκειμένου να απολαύσω μουσική. Αναλογικά δεν μου άρεσε με κανένα ζευγάρι ακουστικών από όσα έχω (τουλάχιστον από όσα μπορούσε να οδηγήσει σωστά ).
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία απ το pc στο μοτοφολα? (εκτός απ το να βγάλω την SD και να τα περάσω εκεί)Μέσω usb κανονικά το πισι δε θα έπρεπε να το βλέπει ως storage device?
το βλέπει. τράβα την μπάρα με τα notifications απο πάνω και θα βρεις εκει την επιλογή.
αλλιώς μπορείς και με το phone portal μέσω wifi
edit:
αργησα... -
Εμενα μου φαινονται καλυτερα απ'του S2
Aλλα και σα h/w αμα βγαλεις εκτος τα ακουστικα... επειδη ειναι ουσιαστικα ipod το οποιο οσο σιχαμενο κι αν ειναι εχει απιστευτη ποιοτητα αναπαραγωγης ( ). Βαλτο σε ενισχυτη να παιξει και θα δεις...Μωρέ το χω βάλει. IPhone 4 είχα πριν το S2. Και σε ενισχυτή και σε dock καλό και σε αμάξι με καλό ηχοσύστημα. Δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο στον ήχο που βγάζει. Τα δε ακουστικά του το αδικούν ακόμα περισσότερο. Χαμηλή ένταση και μέτρια ποιότητα. Τύμπανα δεν μπορούσα να παίξω πχ με το iPhone. Με το S2 παίζω και το χω και στο 13, όχι στο 15.
Στο μόνο που έμεινα δυσαρεστημένος από το S2 σε σχέση με το iphone είναι η χρήση ως mp3 player. Σαφώς ανώτερο το iphone σε αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν φταίνε τα ακουστικά ή/και το hardware του S2 αλλά σαν τον ήχο του iphone δεν βγάζει.
Σε κάθε περίπτωση κάνω την ίδια δουλειά και με το S2 βέβαια, αν και με ξενέρωσε το ότι δεν μπορώ από τα ακουστικά να αυξομειώσω ένταση ήχου ή να αλλάξω τραγούδι. -
Μέχρι να δοκιμάσεις από S2 ή τίποτα Beats που χάνεται η μπάλα...σορυ έπεσα σε περίπτωση μουσικόφιλου ...
προσωπικά μου υπεραρκούν αλλά είμαι ευχαριστημένος και με τα 2 ηχεία που είχε το προηγούμενο αυτοκινητο μου...
-
Μπορεί, αλλά σου δίνει την εντύπωση της πλαστικούρας του ψέφτικου. Εγώ προσωπικά για ναυαρχίδα θα περίμενα ποιό στιβαρή κατασκευή, σαν του δικού μου πχ του HTC desire s
Πες το μας κι αυτό! Πιο στιβαρό το Desire S απ' το S2??
Φίλε μου εννοείται πως το Desire S είναι στιβαρότερο από το GS2. Εχεις πιάσει στα χέρια σου το DS να το δείς ;
Το DS έχει ενιαία κατασκευή με σώμα αλουμινίου (το λεγόμενο unibody) για στιβαρότητα και αίσθηση αντοχής. Το GS2 ενός φίλου δυστυχώς μου έδωσε την αίσθηση της πλαστικούρας -
στοιβαρο ή μη, εχουν τοση σχεση μεταξυ τους οση μια 458 και ενα punto.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Εμενα μου φαινονται καλυτερα απ'του S2
Aλλα και σα h/w αμα βγαλεις εκτος τα ακουστικα... επειδη ειναι ουσιαστικα ipod το οποιο οσο σιχαμενο κι αν ειναι εχει απιστευτη ποιοτητα αναπαραγωγης ( ). Βαλτο σε ενισχυτη να παιξει και θα δεις...Μωρέ το χω βάλει. IPhone 4 είχα πριν το S2. Και σε ενισχυτή και σε dock καλό και σε αμάξι με καλό ηχοσύστημα. Δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο στον ήχο που βγάζει. Τα δε ακουστικά του το αδικούν ακόμα περισσότερο. Χαμηλή ένταση και μέτρια ποιότητα. Τύμπανα δεν μπορούσα να παίξω πχ με το iPhone. Με το S2 παίζω και το χω και στο 13, όχι στο 15.
Στο μόνο που έμεινα δυσαρεστημένος από το S2 σε σχέση με το iphone είναι η χρήση ως mp3 player. Σαφώς ανώτερο το iphone σε αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν φταίνε τα ακουστικά ή/και το hardware του S2 αλλά σαν τον ήχο του iphone δεν βγάζει.
Σε κάθε περίπτωση κάνω την ίδια δουλειά και με το S2 βέβαια, αν και με ξενέρωσε το ότι δεν μπορώ από τα ακουστικά να αυξομειώσω ένταση ήχου ή να αλλάξω τραγούδι.Σε μεγαλο βαθμο φταινε τα ακουστικα μαλλον, γιατι σε ενισχυτη παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπως, πλησιαζοντας επιπεδα iphone ΙΜΟ. Επισης τα πραγματα βελτιωνονται και στο επιπεδο του λογισμικου με μια βολτα στο μarket. Σε καθε περιπτωση, δυστυχως η samsung δεν εξοπλιζει τα κινητα της με καλα ακουστικα (ενιοτε δεν τα εξοπλιζει καν με ακουστικα, τουλαχιστον στο εξωτερικο, oποτε τα αγοραζεις εξτρα..) προφανως επειδη δεν την ενδιαφερει τοσο το ζητημα κινητο ΚΑΙ ως βασικο/μοναδικο mp3 player. Kατα τη γνωμη μου κακως, οταν πολλοι απο εμας ψαχνουμε μια συσκευη που να τα κανει ΟΛΑ και ΚΑΛΑ (φωτογραφιες, video, browsing, mp3 player κλπ). Βεβαια τωρα που ειπα video, εκει ας πουμε πασχει το iphone 4s και κανω copy paste απ'το gsmarena:
Something is missing though and we don't mean SloMo or Time Lapse videos. It's as simple as a lower resolution setting, 720p for example. Sometimes you just want a quick shot of something as a reminder or for later reference - it doesn't have to be in brilliant full HD [..]
Just to give you things in perspective, a 10-minute video takes up something like 1.8GB.Οσον αφορα το bold, μπορεις να πας στο επομενο τραγουδι πατωντας δυο φορες το κουμπι (αν και δεν ειναι πολυ αξιοπιστο με αποτελεσμα να σου σπαει τα νευρα ενιοτε). Για αυξομοιωση εντασης κλπ πας σε after market ακουστικα...
Το GS2 ενός φίλου δυστυχώς μου έδωσε την αίσθηση της πλαστικούρας
Μη σε μπερδευει η 'αισθηση' με την ποιοτητα κατασκευης. Και το iphone 4 αν το πιασεις θα πεις ουαου τι γαματο premium κλπ αλλα εμενα το S2 μου'χει πεσει κατω και δεν εχει παθει τιποτα, ενω αν ειχα το 4αρι god us με το γυαλι και τη γαματη premium αισθηση..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οσον αφορα το bold, μπορεις να πας στο επομενο τραγουδι πατωντας δυο φορες το κουμπι (αν και δεν ειναι πολυ αξιοπιστο με αποτελεσμα να σου σπαει τα νευρα ενιοτε). Για αυξομοιωση εντασης κλπ πας σε after market ακουστικα...
Δεν μπορώ να το κάνω όσο γρήγορα και να το πατήσω δυο φορές... Απλά κάνει pause & play. Μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή από το market;
Το μόνο 'καινούργιο' που βρήκα μόλις τώρα είναι πως ενώ παίζει μουσική και κρατήσεις πατημένο το κουμπί του ακουστικού, σου φέρνει την εφαρμογή της μουσικής στο προσκήνιο. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Οσον αφορα το bold, μπορεις να πας στο επομενο τραγουδι πατωντας δυο φορες το κουμπι (αν και δεν ειναι πολυ αξιοπιστο με αποτελεσμα να σου σπαει τα νευρα ενιοτε). Για αυξομοιωση εντασης κλπ πας σε after market ακουστικα...
Δεν μπορώ να το κάνω όσο γρήγορα και να το πατήσω δυο φορές... Απλά κάνει pause & play. Μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή από το market;
Το μόνο 'καινούργιο' που βρήκα μόλις τώρα είναι πως ενώ παίζει μουσική και κρατήσεις πατημένο το κουμπί του ακουστικού, σου φέρνει την εφαρμογή της μουσικής στο προσκήνιο.Οχι δε χρησιμοποιω καποια εφαρμογη.. δοκιμασε πιο αργα, οχι πιο γρηγορα, δε θελει πολυ γρηγορα γιατι κανει pause. Βεβαια δε δουλευει παντα, γι'αυτο κι εγω δεν το χρησιμοποιω γενικως. Αλλα δουλευει 100%, μολις το ξαναδοκιμασα για να σιγουρευτω
-
Μλκ δουλεύει αν το κάνω πιο αργά
Και τόσο καιρό νόμιζα δεν είχε αυτό το featurethnx skye
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε μεγαλο βαθμο φταινε τα ακουστικα μαλλον, γιατι σε ενισχυτη παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπως, πλησιαζοντας επιπεδα iphone ΙΜΟ. Επισης τα πραγματα βελτιωνονται και στο επιπεδο του λογισμικου με μια βολτα στο μarket.
Για ρίξε καμιά δοκιμασμένη πρόταση.
Φίλε μου εννοείται πως το Desire S είναι στιβαρότερο από το GS2. Εχεις πιάσει στα χέρια σου το DS να το δείς ;
Το DS έχει ενιαία κατασκευή με σώμα αλουμινίου (το λεγόμενο unibody) για στιβαρότητα και αίσθηση αντοχής. Το GS2 ενός φίλου δυστυχώς μου έδωσε την αίσθηση της πλαστικούραςΜα γιατί μπερδεύεις τα υλικά με την ποιότητα? Ναι το αλουμίνιο μπορεί να το έκανε βαρύ και στιβαρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν πιο ποιοτική κατασκευή ή ότι το S2 δεν είναι αντίστοιχα ποιοτικά κατασκευασμένο.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μπορεί, αλλά σου δίνει την εντύπωση της πλαστικούρας του ψέφτικου. Εγώ προσωπικά για ναυαρχίδα θα περίμενα ποιό στιβαρή κατασκευή, σαν του δικού μου πχ του HTC desire s
Πες το μας κι αυτό! Πιο στιβαρό το Desire S απ' το S2??
Το DS έχει ενιαία κατασκευή με σώμα αλουμινίου (το λεγόμενο unibody) για στιβαρότητα και αίσθηση αντοχής. Το GS2 ενός φίλου δυστυχώς μου έδωσε την αίσθηση της πλαστικούραςΌταν λες στιβαρό; Έχεις μετρήσεις ακαμψίας; Στρεβλώνει στις φουρκέτες;
Περι συσκευών Android...