Latest posts made by stavrosg
-
RE: Φωτογραφία. Ασχολείστε;
Τα Pro1 ήταν η 'καλή' σειρά της Hoya πριν βγάλει την HD, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην το προτιμήσεις.
-
RE: TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Για χαρτί ότι δεν κάνει κάποιος φορολογική δήλωση επειδή δεν εργάζεται ακόμη (για τον αδελφο μου πρόκειται,τι ζήτησε η τράπεζα),που πάμε και τι ακριβως κάνουμε;Είναι προστατευόμενο μέλος στη δήλωση των γονιών σου; Αν όχι, έπρεπε να κάνει μηδενική δήλωση φέτος.
Του χρόνου κάνουν υποχρεωτικά όλοι οι άνω των 18. -
RE: Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]
Ο χρήστης greo έγραψε:
αλλά και στο metafysiko.gr το ίδιο έγινε
Φυσικό δεν είναι;
Μεταφυσικό!!!
Φίλε BILL33, αρκεί που αποδεικνύεται!!!
Δεν αποδεικνύεται !!!
Αποδεικνύεται και παραποδεικνύεται!!!
Όχι δεν αποδεικνύεται
O Vassilis_1έχει ήδη απαντήσει σε αυτό.
-
RE: Περί Θητείας [#3]
Υπεύθυνα όχι*, αλλά από προσωπική εμπειρία, όσοι επιλέχθηκαν και πήγαν ΛΥΒ στη σειρά μου [2009Δ] επέστρεψαν δεκανείς στις μονάδες τους.
-
RE: Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]
Μια υπενθύμηση...
Ο χρήστης StavrosG, στις 21 Ιούλ 2013 έγραψε:
@Vassilis_1
...ακριβώς από κάτω έχεις απάντηση και από τον skam...Μην ταΐζετε το τρολ σας παρακαλώ...
Δεν νομίζω ότι τρολλάρει...
Μια χαρά εμπίπτει στον εκτεταμένο ορισμό του τρολ.
[] Ανασύρει ένα παλαιό θέμα στο οποίο κυριαρχούν ακραίες και πολωμένες αποψεις
[] Με έξυπνα διατυπωμένα σύντομα ή προκατ μηνύματα προκαλεί τους διαφωνούντες να αφιερώσουν χρόνο και φαιά ουσία για να απαντήσουν, ενώ ξέρουμε ότι κανείς δεν θα μετακινηθεί από τις αρχικές του θέσειςΤελικά, θα χασουμε την ψυχραιμία μας, και το θέμα θα παρεκτραπεί (περισσότερο από ότι είναι ήδη δηλαδή...) με αποτέλεσμά είτε να χαθεί ο αρχικός του σκοπός, είτε να κλειδωθεί. Ο ίδιος δεν θα χαλαστει, μιας και η έρευνα του Bill (αν δεν κάνω λάθος) έδειξε ότι αυτό το κάνει κατά συνήθεια οπότε είναι προπονημενος σε αυτά κι εμείς θα μείνουμε με το σπάσιμο και τα νεύρα...
Οπότε;
Μη δίνετε σημασία, θα βαρεθεί και θα φύγει
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Κι άλλη μια ( )
-
RE: Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Amazon λέω πλέον!Μπαίνω στο amazon.co.uk για να αγοράσω ένα καινούριο βιβλίο 'The broken road' του P.L. Fermor. 13,42 GBP. Προχωράω την παραγγελία και ζητάω εκτίμηση κόστους και μου βγάζει τιμή 14,29 GBP + 5,98 P&P, σύνολο 25+ σε ευρώ. Γιατί μου αλλάζει την τιμή όταν κάνω την παραγγελία; Μπαίνω στον Ελευθερουδάκη, 31€ και 4-6 εβδομάδες παράδοση . Μπάινω στο public, και το βρίσκω άμεση παράδοση 17,99€. Και μετά θυμάμαι ότι το public συνεργάζεται πλέον με το amazon και έχουν λέει ίδιες τιμές. Κι έτσι γλιτώνω και τα μεταφορικά!
Το αμαζον αποδίδει τον ΦΠΑ εδώ για τις πωλήσεις του στην Ελλάδα, και οι αγγλικές τιμές είναι με 20% ΦΠΑ. Όταν πας να κάνεις checkout υπολογίζει την τιμή με 23% ΦΠΑ και σε χρεώνει ανάλογα.