Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τι τιμές παίζουν στον Παλιό Παντελεήμονα (Ν.Πιερίας) φέτος, ξέρεις κανείς;
Είχε πάει πριν 3 χρόνια ο μπαμπαstav και το συνιστά, αλλά από κει και πέρα οι πληροφορίες που μπορώ να πάρω από αυτόν είναι πολύ συγκεχυμένες. Η περίοδος που με ενδιαφέρει είναι τέλη Αυγούστου - μέσα Σεπτεμβρίου.Το τριημερο ειχα παει Σκοτινα που ειναι το χωριο μου και ειναι διπλα απο τον Νεο Παντελεημονα. Απο τι κινηση που ειδα και απο τις διαθεσεις των εκει ανθρωπων που νοικιαζουν και τη περιοδο που θες νομιζω οτι θα μπορεις να βρεις ενοικιαζομενα δωματια με 30-40 ευρω το πολυ τη νυχτα διπλα στο κυμα.
Για Παλιο Παντελεημωνα δεν εχω αποψη, παντως γνωριζω οτι τους καλοκαιρινους μηνες ειναι πιο φτηνα απο τους χειμερινους οποτε υπολιγιζω γυρω στο 50αρικο.
Εξαλλου οπου και να μεινεις σε εκεινες τις περιοχες το αυτοκινητο θα το χρησιμοποιησεις για να κανεις τις βολτες σου και τα μπανια σου.
-
Δεν με ενδιαφέρει να είμαι δίπλα στο κύμα. Έτσι είμαι τον υπόλοιπο χρόνο, τώρα θέλω βουνό
-
Έλεγα να χρησιμοποιήσω ΜΜΜ για τη μετάβαση, και τις μέρες που θα κάτσω να αράξω στον οικισμό και να κάνω περιπάτους με τα πόδια τριγύρω. Γίνεται;




