-
Ναι, αυτό το κάτι είναι ουσιαστικό όμως; Εκτός από τις διαφημίσεις και τα ψιλοfixes
-
διαφημίσεις, performance fixes, stability fixes, customization, εργαλεία και δυνατότητες που μπορεί να έχει βάλει ο δημιουργός της rom, γενικά προγράμματα που θέλουν root, kernels που σου δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς καλύτερα το hw σου κτλ..
πχ εγώ έχω βάλει double tap to unlock όπως έχουν τα lg g3/g3 , γιατί να πρέπει να περιοριστώ σε συγκεκριμένες συσκευές για να έχω αυτή τη δυνατότητα;
σου λέω κάτι χαζό και απλό τώρα, όμως όταν αυτά μαζευτούν και γίνουν πολλά, απλά δε μπορείς να δουλέψεις με στοκ
-
το φλασαρισμα ειναι hobby κατα καποιο τρόπο, κ οπως ολα οταν εχεις χρόνο ασχολείσαι με αυτό!
Η διαφορες παντως ειναι πολυ μεγαλες κ αν βρεις τα feautures που σε βολευουν γινεται αλλη συσκευη (π.χ για μενα βασικο το peak οπου οταν εχεις ειδοποίηση απλα σηκωνεις το κινητο η το βγάζεις απο τη τσέπη κ ανάβει μόνο του αλλα κ πολλα ακομα)
Αντιθετα στο jailbreak απλα γινεται μια συσκευή λιγο πιο ανθρώπινη (οσο γινεται με ιφον τεσπα), αλλα π.χ appdrawer, back button, homescreen widgets δε θα εχω ποτε !
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Όλοι εσείς που έχετε τον άπλετο χρόνο και όρεξη να περνάτε κάθε βδομάδα και άλλη rom, κερδίζετε κάτι ουσιαστικό; Εννοώ δεν είναι iphone που πρέπει να του κάνεις jailbreak για να έχεις πρόσβαση στα πάντα, εδώ τα περισσότερα δουλεύουν κι έτσι, άντε μόνο για κανά usb stick να χρειαστεί root. Μπορούν να υπάρξουν αξιοσημείωτες διαφορές; Και μιλάμε για απλή χρήση (browsing κλπ, όχι gaming )τον Μάρτιο αν θυμάμαι καλά είχα περάσει μια custom (cloudystock 1.2) και σταμάτησα να παίζω λόγο χρόνου. Ισως τώρα στις διακοπές να κανω καμια αλλαγή, αν και με xposed το έχω φέρει στα μέτρα μου και βαριέμαι να ξανασετάρω.
νομίζω δεν μου λείπει τίποτα και μιλάμε για φουλ χρήση σε όλα.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.το μικρόφωνο είναι μονο στο κυρίως σώμα η και τα παρεχόμενα ακουστικά έχουν μικρόφωνο?
sent from my cave with smoke signals
Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα δεν ειχα νετ 3 μερες
Επειδη εχω και εγω αρκετα ακουστικα οτι και να του εχω βαλει επανω εχει δουλεψει αψογα ειτε με μικροφωνο στα ακουστικα ειτε χωρις.Τα παρεχομενα εχουν τα οποια ακυρωνουν αυτο της συσκευης.Αν δεν εχουν δουλευει αυτο του δοντιου.Αν και εγω γενικα το χρησιμοποιω χωρις γιατι μου την σπανε τα καλωδια και στην τελικη εχεις ενα σχεδον πληρες μινι τηλεφωνακι στα χερια σου ενω το μεγαλο αναπαυετε στην τσεπη η στο τσαντακι.Το απεκτησα και εγω σημερα το πρωι και ειναι φανταστικα
Τα χρησιμοποιησα για μουσικη συτο gym και ειχα και 2 κλησεις,
Που ειναι το μικροφωνο πανω στα ακουστικα? δεν το βλεπω
Και κατι ακομα αν το χρησιμοποιησω ανευ ακουστικων για κληση δεν θα ακουγεται ο συνομιλητης μου σαν ανοιχτη ακροαση? θα ακουνε και οι διπλα μου δλδ? -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αξιζει για πλακα κανα 2-3 φορες αυτη ή θα το κλαιω το κινητο?
Επισης οσοι εχετε G2,στην πισω μερια στο αριστερο μερος των κουμπιων και της καμερας,σαν κανει καποιο ηχο/τριγμο το κινητο?Δεν εχει πεσει ποτε και παρ'ολ'αυτα κανει εναν ηχο σα να μπαινει λιγο μεσα το πλαστικο οταν το κρατας με δυναμη λιγο πανω απο το φυσιολογικοΌχι δεν πρέπει να σου βυθίζεται καθόλου. Το δικό μου έκανε και πέρασε DOA και πήρα άλλο κουτάτο.
-
Δυστυχως δε το κανε απο την πρωτη μερα ή τελος παντων δε το παρατηρησα και οταν αρχισε να γινεται συχνα κ αισθητα ειχε περασει το διαστημα για DOA.Ξενερωσα ομολογω,μαλλον θα βαλω μια σκληρη θηκη και θα το ξεχασω..
Παραφωνια παντως
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το Πλαίσιο είναι δυσκοίλιο στις αντικαταστάσεις κινητών τηλεφώνων;
Δε μιλάω για το DOA 7 ημερών που δίνει, θέλω να κάνω χρήση του Ν3043/2002 και να επιστρέψω τη συσκευή (ένα LG L7ii P710) που αγοράσαμε για τη σύντροφό μου στις 3 Ιουνίου και που εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στο ακουστικό και το μικρόφωνο (δεν την ακούω/-νε και δεν ακούει καλά το συνομιλητή της), ώστε είτε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω είτε να γίνει επιτόπου αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή.Επειδή χρειάζεται άμεσα συσκευή, το Sony Xperia M τι λέει σε γενικές γραμμές για χρήση απολύτως βασική για γυναίκα (τηλέφωνα, sms, facebook, viber, candy crush);
Το είδα στο fb και απαντώ εδω.
Κακώς ασχολείσαι με το πλαίσιο. Νομίζω δεν εχει καμία ευθύνη και δε πρόκειται να σου απαντήσει. Την lg πρεπει να κυνηγησεις και στο δικο τους support πρεπει να απευθυνθείς. Και βασικα έπρεπε να το είχες κανει απο καιρο.
Το να τους απειλεις οτι θα τους πας νομικά, χεστηκαν κανονικότατα. Πιο πολλα θα σου κοστίσει εσένα.
Χρόνια πολλα btw
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το Πλαίσιο είναι δυσκοίλιο στις αντικαταστάσεις κινητών τηλεφώνων;
Δε μιλάω για το DOA 7 ημερών που δίνει, θέλω να κάνω χρήση του Ν3043/2002 και να επιστρέψω τη συσκευή (ένα LG L7ii P710) που αγοράσαμε για τη σύντροφό μου στις 3 Ιουνίου και που εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στο ακουστικό και το μικρόφωνο (δεν την ακούω/-νε και δεν ακούει καλά το συνομιλητή της), ώστε είτε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω είτε να γίνει επιτόπου αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή.Ημουν νιος και γέρασα να ακουω για αυτον τον νόμο-super ατου που ολα τα σφάζει, ολα τα μαχαιρώνει. Απο οσο εχω διαβασει σχετικα δεν σας καλύπτει ο νομος αυτός και ο πωλητης που ειναι απλώς εμπορος/διαμεσολαβητης εχει την δυνατότητα να απαλλαγεί απο οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το προιον.
Την ευθυνη πρεπει να την αναζητησετε στον κατασκευαστη. Βεβαια στα πλαίσια καλης πιστης, το ΠΛΑΙΣΙΟ αν θελει θα μπορουσε να σας εξυπηρετησει... δεν χάνεις τίποτα να εκθέσεις το πρόβλημα σου γραπτώς στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να περιμένεις απάντηση. Αν αρνηθουν μην χαλάσεις πολυ φαία ουσία. Και μονο το τρεξιμο και η τσαντιλα θα υπερβουν ευκολα το κοστος αυτης της συσκευης.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ποσά αυγά εχεις τηγανίσει;
Κάντο ταλαρα γιατί δεν σε πιάνω.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποσά αυγά εχεις τηγανίσει;
Κάντο ταλαρα γιατί δεν σε πιάνω.
https://www.google.gr/search?client=ope ... 8&oe=UTF-8
-
Πάντως και τα 2 S4 που έχω στο κοντινό μου περιβάλλον πήγαν στην αντιπροσωπεία. Το ένα με χαλασμένο μικρόφωνο που τελικά το αντικατέστησαν με refurbished και ένα με χαλασμένο κάποιο sensor (proximity νομίζω), στο οποίο εντέλει αντικατέστησαν όλη τη motherboard.
Ανεξάρτητα με τα προβλήματα αυτά όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς δικαιολογίες κτλ κτλ. Μέχρι και online εξέλιξη της επισκευής έχουν.
-
Το δικό μου υπερθερμενεται μόνο όταν φορτίζει και κάνω tethering ταυτόχρονα τώρα το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το δικό μου υπερθερμενεται μόνο όταν φορτίζει και κάνω tethering ταυτόχρονα τώρα το καλοκαίρι. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;...
...
Το απεκτησα και εγω σημερα το πρωι και ειναι φανταστικα
Τα χρησιμοποιησα για μουσικη συτο gym και ειχα και 2 κλησεις,
Που ειναι το μικροφωνο πανω στα ακουστικα? δεν το βλεπω
Και κατι ακομα αν το χρησιμοποιησω ανευ ακουστικων για κληση δεν θα ακουγεται ο συνομιλητης μου σαν ανοιχτη ακροαση? θα ακουνε και οι διπλα μου δλδ?Τα δικα μου ακουστικα εχουν και μικροφωνο.Ισως να ειχαν διαφορετικα μεσα μιας και το εχω παρει απο εξωτερικο(τα κανει κατι τετοια η σονυ).
Χωρις τα ακουστικα ακους μονο εσυ.Ειναι σαν μινι τηλεφωνο.Δες στο πλει στορ για τις εξτρα δυνατοτητες οπως να δεις αναπαντητες,μηνυματα και ειδοποιησεις.Αυτα πρεπει να τα εγκαταστησεις μονος σου στο τηλεφωνο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποιος είπε ότι έχουμε άπλετο χρόνο; εγώ ήμουν 6 μήνες με την ίδια γιατί δεν είχα χρόνοαπλά προσπαθούμε να κάνουμε πιο αποτελεσματικά τα εργαλεία μας, προφανώς και κερδίζουμε κάτι
Ναι αλλα με το να φλασαρεις συνεχως δεν πρεπει να ξανασεταρεις το κινητο απο την αρχη για να το φερεις στα μετρα σου?
-
-
Επειδή την LG δεν την βλέπω να πολυασχολείται, αυτή τι σας λέει? Λέτε να κάθεται στο ταμπλό ή θα το ψάχνω στο τηλέφωνο, γιατί στο παρμπρίζ δεν μ' αρέσει καθόλου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επειδή την LG δεν την βλέπω να πολυασχολείται, αυτή τι σας λέει? Λέτε να κάθεται στο ταμπλό ή θα το ψάχνω στο τηλέφωνο, γιατί στο παρμπρίζ δεν μ' αρέσει καθόλου. -
27€
Περι συσκευών Android...