-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγώ μετά από την πρόσφατη εμπειρία μου που χρειάστηκα αντικατάσταση monitor, αποφάσισα ότι μόνο από Amazon θα ψωνίζω....Μεγάλη ασφάλεια, σε καλύπτουν ότι και να γίνει.
Εξάλλου εδώ η αποστολή 1-2 μέρες παίρνει όλο και όλο, σιγά την αναμονήαπο ποιο amazon?
το γερμανικό κάνει κανα μήνα να έρθει -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Εγώ μετά από την πρόσφατη εμπειρία μου που χρειάστηκα αντικατάσταση monitor, αποφάσισα ότι μόνο από Amazon θα ψωνίζω....Μεγάλη ασφάλεια, σε καλύπτουν ότι και να γίνει.
Εξάλλου εδώ η αποστολή 1-2 μέρες παίρνει όλο και όλο, σιγά την αναμονήαπο ποιο amazon?
το γερμανικό κάνει κανα μήνα να έρθειΕσυ παρηγγειλες μια φορα και εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου...
-
v@sili, Αυστρία και εσύ;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Το πρόβλημα εμφανίστηκε από την αρχή και βρήκα χρόνο να το πάω τη 17η ημέρα.Εμφανίστηκε λοιπόν από την αρχή αλλά δε βρήκες χρόνο να το πας και ζητάς DOA, έξω από τη πολιτική του Πλαισίου?
Και θα τους πας δικαστικώς με αυτό το επιχείρημα ρε συ?
Σε μια κόλα χαρτί θα σε τυλίξουν...
Από εκεί και πέρα χέσε με με τις πολιτικές των εταιρειών, εδώ συζητάμε ότι πρόβλημα σε συσκευή που εμφανίζεται εντός έξι μηνών από την ημ/νία αγοράς τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοσή της (Άρθρο 537 ΑΚ). Έχουμε πάρει όχι μία, όχι δύο αλλά ΤΡΕΙΣ φορές τα χρήματά μας πίσω (ένα κινητό Huawei στη WIND στο Mall, ένα τάμπλετ Archos στο MediaMarkt Αμαρουσίου και μία τηλεόραση Toshiba στο MediaMarkt Περιστερίου), εδώ έχουμε να κάνουμε με αδιαφορία, εμπαιγμό, αλητεία και παρανομία.
Τώρα σε ό,τι αφορά το «φτιάξ' το και πούλα το», μη νομίζεις ότι δεν το πήγα τελικά για επισκευή. Η Procordia λοιπόν (επίσημο service της LG, μη χέσω) μου το γύρισε ανεπισκεύαστο με τη σημείωση «ουδεμία διαπιστωθείσα ανωμαλία» και όταν ρώτησα τι έκαναν μου είπαν ότι έπαιζαν με τις κάρτες SIM κι έκαναν τηλέφωνα για να δουν αν ακούγονται καλά στην άλλη άκρη της γραμμής. Ρε γίδια, αυτό το έχω κάνει πριν από εσάς, όταν έψαχνα να βρω τι διάολο συμβαίνει! Σε εμένα γιατί το κάνει και σε εσάς δεν το έκανε;
Να τα πουλάνε καλά ξέρουν, να σε βγάζουν τρελλό καλά ξέρουν, οι βλάβες και το Αστικό Δίκαιο στα παπάρια τους...Ο νόμος δε λέει 6 μήνες DOA με αντικατάσταση συσκευής ή επιστροφή χρημάτων.
Αυτή τη πολιτική των εταιριών που θέλεις να χέσεις στο Πλαίσιο, σε κάλυψε στη Media ...οπότε πρόσεξε τι χέζεις.
Μαζί σου για την LG, απαράδεκτοι και εφόσον δεν έχεις καλυφθεί με τη λύση που σου πρόσφεραν, απέδειξέ τους ότι δεν έχει φτιαχτεί το πρόβλημα και να σου δώσουν αυτοί λύση. Όχι το Πλαίσιο.
Να στο πω αλλιώς. Άσε στην άκρη τις νομικές απειλές γιατί έτσι δε θα βγάλεις άκρη. Μόνο και μόνο ότι εσύ άργησες 17 μέρες να το πας τελειώνει το θέμα νομικά. Πίεσε το σέρβις της LG να σου βρει μια λύση γιατί είναι υποχρεωμένο να το κάνει αλλά μην τους απειλείς νομικά γιατί δεν δίνεις άμεση λύση στο πρόβλημά σου.
Πήγες κι έμπλεξες με LG κι εσύ...
Υ.Γ. Αν θες κάποια βοήθεια, call...
-
Περί tapatalk η απορία....Έχω την έκδοση pro 4.6.2 και σε.μερικά φόρουμ δεν παίρνω ειδοποιήσεις .σε ένα φόρουμ παρακολουθώ 3 θέματα και Έχω ειδοποιήσεις και στα 3. στο εδώ φόρουμ παρακολουθώ 5 θέματα και Έχω ειδοποιήσεις για το 1 από τα 5. σε άλλο φόρουμ δεν Έχω καθόλου ειδοποιήσεις... καμία λύση ?
sent from my cave with smoke signals
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάρε κάτι ποιοτικό και άσε τους αεραγωγούς στην ησυχία τους γιατί βλέπω να παίρνεις τις γρίλιες στο χέρι.
Με 22,5€ σε 2-3 μέρες στην πόρτα σου.
u can thank me later.
Το ταμπλό στο 500αρι είναι σαγρέ. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτό θα καταφέρει να βεντουζώσει!
Το πολύ καλό πάντως που έχει η δικιά σου, είναι η ευκολία του βάλε-βγάλε. Επειδή στην ουσία σπάνια θα τη χρειαστώ ίσως βάζω το τηλέφωνο εκεί ακόμα και σε αστικές διαδρομές, έτσι μπαμ μπαμ που μπαίνει αντί να το βάζω στις ποτηροθήκες.
Υπάρχει και αυτό --> http://osomount.com/shop/osomount-push-air-vent-mount/ για τους αεραγωγούς. Φαίνεται ενδιαφέρον (έχει και nfc).
Bayern7 από που το πήρες με 22,5 €?
Sent from my SM-N9005
-
Ωραια κι αυτη σκοτς. Απ' το λιγο που διαβασα ομως δεν γραφει ξεκαθαρα αν γυρναει σε landscape orientation.
Με το nfc που εχει μπορεις πχ να του βαλεις καθε φορα που θα το στηριζεις να ανοιγει το bt ωστε να συνδεθει με το αμαξι?
Sent from my LG G3
-
FLEXIBLE BALL JOINT
The flexible joint allows turning the head 360 degrees as well as being able to point the head in any direction. This means you can position your device horizontally, vertically or even diagonally and point it towards yourself when you are using the phone as a GPS, or twist the head and point the device towards your passenger to watch a movie while you are driving. Once your phone is in the right position, tighten the ball joint to secure it and prevent any further unwanted movement.Για το bt δεν ξέρω σίγουρα αλλά λογικά γίνεται. Εγώ δεν το σβήνω πότε (δε νομίζω ότι τραβάει ιδιαίτερα σε μπαταρία).
Sent from my SM-N9005
-
Σωστός. Έβαλα παραγγελία να τελειώνουμε. Θα ψάξω κι αυτό με το nfc και το bt αν κι εγώ όπως λες το χω συνέχεια ανοιχτό.
-
Από που το παράγγειλες; Στο site το έχει πιο ακριβά από τα 22.5€ του Bayern7
Sent from my SM-N9005
-
Αν γραφτείς στο newsletter ή κάνεις like στο fb σου βγάζει 10% εκπτωτικό κουπόνι και η τιμή πάει 22,5€. Έχει και δωρεάν μεταφορικά.
-
Άψογος! Μου φαίνεται θα βάλω κι εγώ μια παραγγελία
(ελπίζω να μη με βρίζεις μετά )Sent from my SM-N9005
-
Τώρα ότι βγει. Ούτως ή άλλως το παράψαξα το θέμα και ελπίζω να μου χει έρθει μέχρι 14 του μήνα να κάνω δουλειά μου στις διακοπές τουλάχιστον που με νοιάζει περισσότερο.
-
Κι αυτό με το cd έχει κάποιο ενδιαφέρον (για να μην ταλαιπωρείς τον αεραγωγό)
Sent from my SM-N9005
-
πιστολι ο mahidi μιας και δεν δουλευει καθολου σωστα και κολαει συνεχεια.
back to pardus / dori
-
μηπως δεν εκανες κατι σωστα; Το εχω πανω απο μηνα και ειναι ταχυτατη και εντελως απροβληματιστη
-
clean install, δεν πεταξα τπτ απο μεσα, ρουφουσε μπαταρια σαν τρελο, εβαλα dori (εστρωσε αισθητα), και εχει εδω και δυο μερες οπου αναγκαζομουν να κανω restart για να ξεκωλησει το facebook messenger / whatsupp
-
δεν ειχα ποτε τετοια θεματα.
δεν εχω βαλει αλλον κερνελ.το FB messanger ειναι απο τις χειροτερες εφαρμογες και τρωει απιστευτη μπαταρια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το FB messanger ειναι απο τις χειροτερες εφαρμογες και τρωει απιστευτη μπαταρια.
Πλέον η εγκατάσταση του είναι υποχρεωτική αν θες να λαμβάνεις και να στέλνεις fb μηνύματα...
-
Με την εφαρμογη του fb και μονο δεν κανεις την ιδια δουλεια?
Περι συσκευών Android...