Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Το πρόβλημα εμφανίστηκε από την αρχή και βρήκα χρόνο να το πάω τη 17η ημέρα.
Εμφανίστηκε λοιπόν από την αρχή αλλά δε βρήκες χρόνο να το πας και ζητάς DOA, έξω από τη πολιτική του Πλαισίου?
Και θα τους πας δικαστικώς με αυτό το επιχείρημα ρε συ?
Σε μια κόλα χαρτί θα σε τυλίξουν...
Από εκεί και πέρα χέσε με με τις πολιτικές των εταιρειών, εδώ συζητάμε ότι πρόβλημα σε συσκευή που εμφανίζεται εντός έξι μηνών από την ημ/νία αγοράς τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοσή της (Άρθρο 537 ΑΚ). Έχουμε πάρει όχι μία, όχι δύο αλλά ΤΡΕΙΣ φορές τα χρήματά μας πίσω (ένα κινητό Huawei στη WIND στο Mall, ένα τάμπλετ Archos στο MediaMarkt Αμαρουσίου και μία τηλεόραση Toshiba στο MediaMarkt Περιστερίου), εδώ έχουμε να κάνουμε με αδιαφορία, εμπαιγμό, αλητεία και παρανομία.
Τώρα σε ό,τι αφορά το «φτιάξ' το και πούλα το», μη νομίζεις ότι δεν το πήγα τελικά για επισκευή. Η Procordia λοιπόν (επίσημο service της LG, μη χέσω) μου το γύρισε ανεπισκεύαστο με τη σημείωση «ουδεμία διαπιστωθείσα ανωμαλία» και όταν ρώτησα τι έκαναν μου είπαν ότι έπαιζαν με τις κάρτες SIM κι έκαναν τηλέφωνα για να δουν αν ακούγονται καλά στην άλλη άκρη της γραμμής. Ρε γίδια, αυτό το έχω κάνει πριν από εσάς, όταν έψαχνα να βρω τι διάολο συμβαίνει! Σε εμένα γιατί το κάνει και σε εσάς δεν το έκανε;
Να τα πουλάνε καλά ξέρουν, να σε βγάζουν τρελλό καλά ξέρουν, οι βλάβες και το Αστικό Δίκαιο στα παπάρια τους...
Ο νόμος δε λέει 6 μήνες DOA με αντικατάσταση συσκευής ή επιστροφή χρημάτων.
Αυτή τη πολιτική των εταιριών που θέλεις να χέσεις στο Πλαίσιο, σε κάλυψε στη Media ...οπότε πρόσεξε τι χέζεις.
Μαζί σου για την LG, απαράδεκτοι και εφόσον δεν έχεις καλυφθεί με τη λύση που σου πρόσφεραν, απέδειξέ τους ότι δεν έχει φτιαχτεί το πρόβλημα και να σου δώσουν αυτοί λύση. Όχι το Πλαίσιο.
Να στο πω αλλιώς. Άσε στην άκρη τις νομικές απειλές γιατί έτσι δε θα βγάλεις άκρη. Μόνο και μόνο ότι εσύ άργησες 17 μέρες να το πας τελειώνει το θέμα νομικά. Πίεσε το σέρβις της LG να σου βρει μια λύση γιατί είναι υποχρεωμένο να το κάνει αλλά μην τους απειλείς νομικά γιατί δεν δίνεις άμεση λύση στο πρόβλημά σου.
Πήγες κι έμπλεξες με LG κι εσύ...
Υ.Γ. Αν θες κάποια βοήθεια, call...