-
64άρι το 1+ pik.;
Αμάν ρε joebar ναούμε
-
Τί καταναλωση εχει η μπαταρια στο ρινγκ?
Επισης ποτε θα παμε ρινγκ?
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
64άρι το 1+ pik.;Αμάν ρε joebar ναούμε
Εννοειται 64 μαυρο....
Θα το δώσει και θα το ξαναγοράσει σε κάνα μήνα...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
Ποιος εισαι και με γνωριζεις τοσο καλα;
Ακομα δεν το αποφασιζω...θα δουμε .
-
Πες λίγα πράγματα για το One Plus One...
Σε σχέση με το G2 το μέγεθος πώς είναι; Χειρισμό κάνεις με τα πλήκτρα ή με τα κουμπιά στην οθόνη; -
Με το nova εχω βαλει τις εφαρμογές στο κέντρο με αποτέλεσμα με το ενα χέρι να μπορώ να τις ανοίξω Αλλά είναι πολυ δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις με το ενα χέρι.
Απο την άλλη είναι απόλαυση το πίσω καπάκι στο μαύρο που μοιάζει σαν πετρα και το κινητό έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής.
Το ανοίγω με διπλό ταπ και το κλείνω επίσης ετσι.
Δεν χρησιμοποιώ τα πλήκτρα καθόλου
Απο σημα στην Ιταλία θα εχω θεμα μια Και δεν έχει την συχνότητα 800 στο 3g και η ΤΙΜ που εχω την δουλεύειΜπαταρία άνετα εφτα ώρες οθόνη με απλή χρήση κ wifi
Αύριο που θα είμαι σε φιλικο σπίτι θα το δοκιμάσω αποκλειστικά με τον πάροχοΑκουστικό καλο αλλά κατώτερο των Μ8/find7 κάμερα καλή την μέρα το βράδυ θέλει ρυθμίσεις
Απόκριση οθόνης κορυφαία
Οθόνη πλήρως ρυθμιζόμενη σε χρώμα
Wifi Και σημα καλά.
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η ομαλότητα βρισκόμαστε ενα κλικ πάνω από νεξους 5 δεν καταλαβαίνει τίποτα
Επίσης πολυ σημαντικό δεν θερμαίνεταιΤο κινητό θα σκεφτώ πολυ σοβαρά αν θα το δώσω Γιατί πολυ απλά δεν υπάρχει όμοιο.
Αν το δώσω θα πάρω μονο Find7 και θα κερδίσω σε κάμερα Αλλά θα χάσω σε μπαταρία,η θα πάρω το ίδιο αλλά με ξύλινη πλάτηΕίναι αναμφισβήτητα το κινητό της στιγμής.
Αν μου έρθει πρόσκληση για κινητό με δώρο την ξύλινη πλατη μπαμπου τότε θα δώσω το δικό μου και θα πάρω το αλλο με το ξυλο.
Αποφάσισα να μην αγοράσω το Ξιαομι τουλάχιστον τώρα, γιατί έχει πολυ υψηλό SAR.
Ελπίζω η έκδοση με τα ευρωπαϊκά δίκτυα LTE να έχει διαφορετικό γιατί η τωρινή wcdma έχει 1.3
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται τα πανάκια απο μικροΐνες που εχω για τον καθαρισμό -
7 ώρες οθόνη μου κάνει τρομερή εντύπωση. Είναι τουλάχιστον 50% πάνω σε σχέση με τα κορυφαία σε αυτονομία τηλέφωνα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι μαγικά έχουν κάνει με τη rom του και πόσο ελαφριά είναι αλλά τα νούμερα είναι εξωπραγματικά.
-
Joe bar team πάρε το S4 που έχει αυτά που θες και μην τους ακούς.
Μια χαρά τηλεφωναρα είναι, στο μόνο που υστερεί από το G2 είναι στην μπαταρία (που άμα θες παίρνεις και δεύτερη) ενώ έχει καλύτερη κάμερα. Από τα τηλέφωνα αυτά και μετά οι διαφορές είναι ελάχιστες, έχουν φτάσει σε σημείο που από κει και πάνω είναι overkill.Το μόνο που δεν έχουν αρκετό είναι οι γελοίες μνημουλες τους που κανένα όμως δεν προσφέρει παραπάνω.
Έχω το S4 ενάμιση χρόνο και πρόσβαση στο G2 τον τελευταίο μήνα. Προχώρα άφοβα σε όποιο σε καλύπτει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
7 ώρες οθόνη μου κάνει τρομερή εντύπωση. Είναι τουλάχιστον 50% πάνω σε σχέση με τα κορυφαία σε αυτονομία τηλέφωνα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι μαγικά έχουν κάνει με τη rom του και πόσο ελαφριά είναι αλλά τα νούμερα είναι εξωπραγματικά.
Όλα ανοιχτά αλλά πολυ wifi -
Όσο και να είναι, είναι πολλές οι 7 ώρες ακόμα και στο 10% να είναι η φωτεινότητα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μια χαρά τηλεφωναρα είναι, στο μόνο που υστερεί από το G2 είναι στην μπαταρία (που άμα θες παίρνεις και δεύτερη) ενώ έχει καλύτερη κάμερα. Από τα τηλέφωνα αυτά και μετά οι διαφορές είναι ελάχιστες, έχουν φτάσει σε σημείο που από κει και πάνω είναι overkill.Το μόνο που δεν έχουν αρκετό είναι οι γελοίες μνημουλες τους που κανένα όμως δεν προσφέρει παραπάνω.
Έχω το S4 ενάμιση χρόνο και πρόσβαση στο G2 τον τελευταίο μήνα. Προχώρα άφοβα σε όποιο σε καλύπτει.
Ποσά αυγά εχεις τηγανίσει;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
εντωμεταξύ διάβαζα το πρωί για το GT-I9506 που έχει τον Σναπδράκο 800 και κάτι λεγανε για επίπεδα Νοτε 3...
το θέμα ειναι βεβαια οτι η μπαταρία ξελιγώνεται ακομα πιο εύκολα, οπότε μάλλον θα το προσπεράσω... εχεις εσύ τπτ πλεροφορίες;
επίσης ειδα GT-I9505 ΝΕΟ, τι ειναι αυτό πάλι;;
ετούτο: http://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-S ... 3a9470593c
-
Tsourekia ρε Τζομπαρ!
Κινητό θα πάρεις, όχι νύφη! Πάρε εκεί χάμου ένα S4 να τελειώνει το πανηγύρι! Μια χαρά τηλέφωνο είναι!
-
σιγά που συγκρινεις το θεμα επιλογής νύφης - κινητού
είσαι τρελός ρε;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εντωμεταξύ διάβαζα το πρωί για το GT-I9506 που έχει τον Σναπδράκο 800 και κάτι λεγανε για επίπεδα Νοτε 3...
το θέμα ειναι βεβαια οτι η μπαταρία ξελιγώνεται ακομα πιο εύκολα, οπότε μάλλον θα το προσπεράσω... εχεις εσύ τπτ πλεροφορίες;
επίσης ειδα GT-I9505 ΝΕΟ, τι ειναι αυτό πάλι;;
ετούτο: http://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-S ... 3a9470593c
Φθηνότερη έκδοση του Note3, στην ουσία κάτι μεταξύ Note2 και Note3.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Tsourekia ρε Τζομπαρ!Κινητό θα πάρεις, όχι νύφη! Πάρε εκεί χάμου ένα S4 να τελειώνει το πανηγύρι! Μια χαρά τηλέφωνο είναι!
μη θυμηθούμε τα δικά σου
-
Ντάξει ένα δίκιο το χεις αλλά δεν φταίω εγώ που έπαιζαν το πουλάκι τους οι Κινέζοι.
-
Εδω ειχαμε 3 σελίδες για το αν η θηκη είναι γνήσια η καλη η οχι εχει τσοχα μεσα κλπ!
-
τελικά πέταξα τη parandroid από το gnex γιατί ήταν σάπια και πέρασα slimkat που μου φαίνεται πολύ τίμια για να δούμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικά πέταξα τη parandroid από το gnex γιατί ήταν σάπια και πέρασα slimkat που μου φαίνεται πολύ τίμια για να δούμεγια δες τι γινεται με την μπαταρια και την slim
-
μολις εβαλα mahidi....
καλα παει το εργαλειο.
Περι συσκευών Android...