-
Μέχρι τώρα ναι, αλλά πλέον στο κάνει υποχρεωτικό να εγκασταστήσεις την ξεχωριστή εφαρμογή....
-
τοσο το χειροτερο γιαυτους
-
Παρήγγειλα αυτό
http://osomount.com/eu/shop/push-in-car-holder-nfc/
Φαίνεται πιο εύχρηστο απ'το άλλο με το μανταλάκι -
Είναι τελειώς λείο το ταμπλό σου?
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μέχρι τώρα ναι, αλλά πλέον στο κάνει υποχρεωτικό να εγκασταστήσεις την ξεχωριστή εφαρμογή....Για ποιο λόγο? Τις ειδοποιήσεις για εισερχόμενα μηνύματα δεν τις παίρνεις και από το fb?
-
Θα πάρουν τ@χδια μου... Δεν παίζει να το βάλω το messenger με τό ζόρι δε πα να κάνουν ότι κόλπο θέλουνε
-
Προχθές ήθελα να μιλήσω ενώ ήμουν έξω και μου έβγαλε να το εγκαταστήσω αν θέλω να συνεχίσω να μπορώ να κάνω chat. Το εγκατέστησα (βρίζοντας από μέσα μου) και συνέχισα. Σε άλλη συσκευή είδα πως ενώ είχε βγάλει το ίδιο μήνυμα, είχε κάτι επιλογή για παράβλεψη. Αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα ισχύει για πολύ. Κάποια στιγμή θα είναι αναγκαστικό να βάλεις το messenger. Έτσι λέει τουλάχιστον.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι τελειώς λείο το ταμπλό σου?Κάποια σημεία ναι
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Θα πάρουν τ@χδια μου... Δεν παίζει να το βάλω το messenger με τό ζόρι δε πα να κάνουν ότι κόλπο θέλουνεΒασικά κάνετε μεγάλο λάθος. Το fb messenger στο Android είναι must have app.
Τρέχει παντού και αυτό είναι το μεγάλο ατού του. Μιλάς τρέχοντας παράλληλα οποιαδήποτε εφαρμογή. -
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και το έχω πάνω απ' τη στιγμή που πρωτοβγήκε. Νομίζω στο κινητό βολεύει πολύ περισσότερο το ξεχωριστο app, ειδικά από τότε που βάλανε και τα chat heads. Fb messenger μαζί με viber είναι το 99% της γραπτής επικοινωνίας μου.
-
Τώρα ότι βγει. Ούτως ή άλλως το παράψαξα το θέμα και ελπίζω να μου χει έρθει μέχρι 14 του μήνα να κάνω δουλειά μου στις διακοπές τουλάχιστον που με νοιάζει περισσότερο.σου εδωσα το σωστο link... και συ πηγες και πηρες το KIRF που σου πέταξαν?
Σήκω φυγε απο το τοπικ... δεν θελω να σε βλεπω μπροστα μου!
-
δεν ακουτε τον δασκαλο!!!
-
What can I say...με κέρδισε η μπίλια της Oso. Πιο πρακτικό μου φαίνεται.
-
@Scotch ότι σου είπε ο stefan. Από το official store θα κάνεις Like στη σελίδα τους στο fb και θα σου δώσει εκπτωτικό κωδικό 10%. Οπότε βγαίνει 22,5€
@ stefan και μένα το ταμπλό μου είναι ψιλοσαγρέ, δεν είναι λείο. Και κολλάει μια χαρά. Δε βγαίνει με τπτ.
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα και στο δικό σου.@all
Κάνατε σωστή επιλογή που γράψατε στα ..παπούτσια σας τις υστερόβουλες, κατευθυνόμενες και συνεπώς προβληματικές προτάσεις του κορσέ.
Είστε σε καλό δρόμο. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
@ stefan και μένα το ταμπλό μου είναι ψιλοσαγρέ, δεν είναι λείο. Και κολλάει μια χαρά. Δε βγαίνει με τπτ.
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα και στο δικό σου.Και μας το λες τώρα ρε μάστορα????? Που να σου τελειώσει η μπαταρία πάνω στην 'Κοιλάδα των Τεμπών'!
Και γω γιατί πήρα αυτή για τον αεραγωγό? Δεν μπορούσες να το πεις από χθες ότι πιάνει και στο σαγρέ??
-
What can I say...με κέρδισε η μπίλια της Oso. Πιο πρακτικό μου φαίνεται.Γελάει ο κόζμος Καλή τύχη με αυτή την πλαστική κινεζόγκουμούτσα και λοιπά μανταλάκια...
Πάρε τουλάχιστον κάνα σεμεδάκι να το ρίχνεις απο πάνω, να κρύβεις την ασχήμια μες το αμαξι
retard
ps: ημαρτον που πάτε και κολλάτε βλακείες πάνω στο ταμπλο... λυπηθητε τα αμαξια σας... εκτός και αμα γουστάρετε αυριο μεθαυριο σημάδια...
-
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα και στο δικό σου.Και μας το λες τώρα ρε μάστορα????? Που να σου τελειώσει η μπαταρία πάνω στην 'Κοιλάδα των Τεμπών'!
Και γω γιατί πήρα αυτή για τον αεραγωγό? Δεν μπορούσες να το πεις από χθες ότι πιάνει και στο σαγρέ??
Τι να κάνω. Τώρα γύρισα από το άγκιστρο που έκανα χαμάμ με τον Σωκ.
Αν παρήγγειλες χθες λογικά δεν στην έστειλαν ακόμα. Στείλτους κανα μαιλ αν θες, μπας και σου στείλουν την άλλη. Ίδια τιμή έχει άλλωστε. -
Δεν κολλάμε τίποτα!
http://osomount.com/shop/osomount-push-air-vent-mount/
Και σε σχέση με τη δικιά σου έχει και τo ball joint και το nfc!
Τι να κάνω. Τώρα γύρισα από το άγκιστρο που έκανα χαμάμ με τον Σωκ.
Αν παρήγγειλες χθες λογικά δεν στην έστειλαν ακόμα. Στείλτους κανα μαιλ αν θες, μπας και σου στείλουν την άλλη. Ίδια τιμή έχει άλλωστε.Καλά...ξεκίνα το uploading και θα κάνω σα να μη συνέβει τίποτα...
-
Δεν κολλάμε τίποτα!http://osomount.com/shop/osomount-push-air-vent-mount/
Και σε σχέση με τη δικιά σου έχει και τo ball joint και το nfc!
Για 2 πράγματα είμαι σίγουρος:
- Οτι θα γυρίσεις μετανοιωμένος...
- Οτι θα σε πετάξω στα σκυλιά...
-
Μη ζηλεύεις!!
Περι συσκευών Android...