-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν κολλάμε τίποτα!http://osomount.com/shop/osomount-push-air-vent-mount/
Και σε σχέση με τη δικιά σου έχει και τo ball joint και το nfc!
Είναι και φθηνότερη!
ΥΓ: Ξεκίνησα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
@Scotch ότι σου είπε ο stefan. Από το official store θα κάνεις Like στη σελίδα τους στο fb και θα σου δώσει εκπτωτικό κωδικό 10%. Οπότε βγαίνει 22,5€Έκανα like αλλά κωδικό δεν είδα.
Εγώ βλέπω λίρες. Με 10% έκπτωση είναι 22.5 λίρες. Στο Amazon το έχει 19.99 λίρες οπότε μάλλον θα το πάρω από εκεί (για το Air Vent με βλέπω κι εμένα).Sent from my SM-N9005
-
Κάνε επιλογή European site (νομίζω έχει μία Βέλγικη σημαία) και εκει θα στα δείχνει σε €. Και στην αρχική θα πρεπει να σου βγάλει μήνυμα ότι αν γραφτείς στο newsletter ή κάνεις like έχεις κουπόνι 10%. Εγώ έβαλα το email και πάτησα ακριβώς από κάτω και μου εμφάνισε τον κωδικό 'osofan'. Μετά στο τέλος της παραγγελίας έχει επιλογή να βάλεις το κουπόνι για να σου κάνουν την έκπτωση.
-
Ναι. osofan είναι πάντα ο κωδικός.
-
E ωραια αφού βγάζει σε όλους το ίδιο βάλε κι εσύ αυτό ρε Σκοτς για να μην ψάχνεσαι άδικα. Απλά βάλε european site για να μην τα δώκεις σε λίρες. Εκτός κι αν είσαι στο UK και δεν σε αφήνει.
-
Δεν πειράζει, θα το πάρω από Amazon που το έχει λίγο φθηνότερα και έχει και next day delivery.
Btw, αυτό που προτείνει ο κορσέρ είναι για max 4.8inch κινητό, οπότε σ' εμένα τουλάχιστον δεν κάνει.Sent from my SM-N9005
-
Νομιζω γραφει οτι κανει για τα Galaxy αλλα και για Νοτε. Κι αν το σκεφτεις λογικο ειναι. Απλα θα το πιανει μονο απο τη στενη πλευρα.
Sent from my LG G3
-
Airframe’s spring loaded expandable jaw securely holds most smartphones (up to 4.8” screens) including iPhones, Samsung Galaxy phones, BlackBerry phones, and Windows phones.'
Ναι, έχεις δίκιο, έτσι πρέπει να' ναι.
Πότε παραλαμβάνεις;
Sent from my SM-N9005
-
λίγο off topic να με συγχωρήσουν οι μοντς....
μέγα κορσερακο πια η γνώμη σου για τα wp?
Όχι δεν πρόκειται να αποχωριστώ το android.απλά επειδή Έχω και δεύτερη γραμμή και επειδή ως γνωστόν 'Λεφτά Υπάρχουν' μου τράβηξε την προσοχή το καινούργιο 930.
Για δώσε μου τη γνώση σου μέγα κορσερακο!!!sent from my cave with smoke signals
-
Σαν να ρωτάς τον μακαρίτη τον Steve Jobs την γνώμη του για την MS...
-
Corsair τα μισά να μου ελεγαν... Τα μισά...
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
λίγο off topic να με συγχωρήσουν οι μοντς....
μέγα κορσερακο πια η γνώμη σου για τα wp?
Όχι δεν πρόκειται να αποχωριστώ το android.απλά επειδή Έχω και δεύτερη γραμμή και επειδή ως γνωστόν 'Λεφτά Υπάρχουν' μου τράβηξε την προσοχή το καινούργιο 930.
Για δώσε μου τη γνώση σου μέγα κορσερακο!!!sent from my cave with smoke signals
ακομα και ο Κορσες σκεφτεται τα WP... Ειναι σαφως αρκετά ποιο ωριμα, βεβαια ακομα το αντιστοιχο market υπολείπεται ακομα. Δεν θα βρει κανεις ολες τις γνωστες εφαρμογες του Android/iOS, αλλα τεσπα θα κουτσοβολευτει. Για μενα ερωτηματικο/προβλημα ειναι η συνεργασια με το Google Cloud/Services και η πεισματικη αρνηση της El Goog να βγαλει καμια εφαρμογη για WP...
upd: Θεωρω παντως πως η τιμη ειναι λιγο αρπαγμένη, το βλεπω στα 460... θα το θελα γυρω στα 350-400...
Και μιας και το ανεφερε ο Ζους...
-
Έτσι...... κοιμησε τους....
Άστους να πάρουν παραθυροτηλεφωνο...
Όταν ξυπνήσουν με την πλακέτα από το s2 στην καρωτίδα και να τους ψιθυριζεις 'Vista' θα καταλάβουν.... -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Έτσι...... κοιμησε τους....
Άστους να πάρουν παραθυροτηλεφωνο...
Όταν ξυπνήσουν με την πλακέτα από το s2 στην καρωτίδα και να τους ψιθυριζεις 'Vista' θα καταλάβουν.... -
Ontopic: βγήκε ο Google Now Launcher για όλες τις συσκευές με 4.1 και πάνω. Θέλει να έχετε ενεργοποιημένο το Google Search. Πρώτες εντυπώσεις πανάλαφρος και μπαταριοφάγος ελέω Google Now που αν δεν το βγάλει στα ελληνικά δεν βλέπω καμία χρησιμότητα. (τα μίσα δεν τα καταλαβαίνει αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό). Οπότε πίσω στο Nova εσύ σούπερσταρ.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Airframe’s spring loaded expandable jaw securely holds most smartphones (up to 4.8” screens) including iPhones, Samsung Galaxy phones, BlackBerry phones, and Windows phones.'Ναι, έχεις δίκιο, έτσι πρέπει να' ναι.
Πότε παραλαμβάνεις;
Sent from my SM-N9005
Κάτι έχεις μπερδέψει! Εγώ την Oso πήρα που είναι για τον αεραγωγό! Αν ισχύουν αυτά που λέει ο bayern, μπορεί και μέσα στη βδομάδα να παραλάβω.
-
Airframe’s spring loaded expandable jaw securely holds most smartphones (up to 4.8” screens) including iPhones, Samsung Galaxy phones, BlackBerry phones, and Windows phones.'
Πότε παραλαμβάνεις;
Sent from my SM-N9005
Κάτι έχεις μπερδέψει! Εγώ την Oso πήρα που είναι για τον αεραγωγό! Αν ισχύουν αυτά που λέει ο bayern, μπορεί και μέσα στη βδομάδα να παραλάβω.
Ο λόγος μου συμβόλαιο.
Σαν αυτά που υπέγραφε ο Τράκης και πιάνανε μετά οι μπάτσοι τους παίκτες του στα αεροδρόμια. -
Συγνώμη για τις αμφιβολίες αλλά είσαι γαύρος...οπότε καταλαβαίνεις....το ψέμα στις φλέβες σας...
Δεν βλέπω κινητικότητα στο utube! Τι έγινε? Έπεσε το internet? Χαλασε το ρούτερ? Κόλλησαν τα windows?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ontopic: βγήκε ο Google Now Launcher για όλες τις συσκευές με 4.1 και πάνω. Θέλει να έχετε ενεργοποιημένο το Google Search. Πρώτες εντυπώσεις πανάλαφρος και μπαταριοφάγος ελέω Google Now που αν δεν το βγάλει στα ελληνικά δεν βλέπω καμία χρησιμότητα. (τα μίσα δεν τα καταλαβαίνει αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό). Οπότε πίσω στο Nova εσύ σούπερσταρ.το google now μπορεις να το κανεις deactivate νομιζω και ισως να το κανεις και απεγκατασταση ....
-
Πότε παραλαμβάνεις;
Sent from my SM-N9005
Έτσι όπως τα γράφω πως να βγάλει κανείς άκρη
Το 'πότε παραλαμβάνεις' πήγαινε στην oso που έχεις παραγγείλει (σε ρωτάω πότε έρχεται για να δω αν θα περιμένω εντυπώσεις σου πριν την παραγγείλω κι εγώ :p).
Τα προηγούμενα πήγαιναν σ' αυτό που έγραψες στο προηγούμενο ποστ σου για την airframe.Sent from my SM-N9005
Περι συσκευών Android...