-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λοιπόν μετά την πρώτη του φουλ φόρτιση το G3 θα βγάλει 30-31 ώρες λειτουργίας, με 3:30 ώρες οθόνη (κυρίως σε viber-messenger), κάνα μισάωρο ομιλίας και όλα ανοιχτά (wifi, data, location, bluetooth).Δεν πρέπει να διεκδικεί και τα πρωτεία σε θέμα αυτονομίας ε?
Στη πρώτη φόρτιση, έχοντας το μονίμως ανοιχτό για setup, restores, updates, installs κλπ κλπ (π@@α-κ@@ο δηλαδή), μου έβγαλε 22+ ώρες...not bad all things considered....
Μου έβγαλε μέτρια benchmarks (Antutu tragic, 3DMark τα αναμενόμενα, Velamo αρκετά καλά) αλλά ήταν και αρκετά ζεστό εκείνη τη στιγμή (που δεν πρέπει). Επίσης έβγαλα το throttling και σε κάποια φάση δεν ανέβαζε πάνω από 80% φωτεινότητα (άρα δεν είναι μόνο μέχρι το 90%, πάει και παρακάτω). Το θέμα είναι ότι σε σχέση με άλλα κινητά που έχω δουλέψει, το G3 δεν είναι και τόσο ζεστό όταν μειώνει τη max φωτεινότητα για λόγους θερμοκρασιών Ίσως το παίζουν safe εκεί στην LG....
-
Τις διαφορεςν εφαρμογες στο android τις κλεινουμε καπως ή οχι?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Στη πρώτη φόρτιση...
Λοιπόν μιας και το έχεις κι εσύ πλέον και το λήξαμε νωρίς το σουαρέ σήμερα σπίτι και δε νυστάζω ακόμα, θα γράψω ένα πρόχειρο ριβιουδάκι για το τηλέφωνο μετά από σχεδόν μίας εβδομάδας συμβίωση. Be prepared για σεντόνι.
Θα ξεκινήσω με την (όποια) γκρίνια:
- Με τη χρήση που του κάνω το G3 βγάζει 30-32 ώρες. Σε αυτές τις ώρες έχω γύρω στο 3ωρο οθόνη, μισάωρο ομιλίας και όλα ανοιχτά (wifi, data, bt, location κτλ). Δεν είναι άσχημα αλλά δεν είναι και κορυφή.
- Κάνει κάποια κολληματάκια όταν από κάποια εφαρμογή πατήσεις το home button. Για την ακριβεία ξαναφορτώνει τη home screen κι εκεί καθυστερεί λίγο. Αν όμως γυρίσεις στη home screen πατώντας back, τότε δεν εμφανίζεται το φαινόμενο.
- Έχει μικρό και όχι ευδιάκριτο led. Με τη circle case τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αλλά θα αναφερθώ εκτενέστερα παρακάτω σε σχόλια αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη θήκη. Επίσης το led δεν έχει αρκετά καλή συχνότητα με αποτέλεσμα να χάνονται μηνύματα αν δεν έχεις συνεχώς τα μάτια σου πάνω του.
- Έχει άδυναμη δόνηση. Στη δουλειά που το έχω αθόρυβο χάνω μηνύματα που με το S3 άκουγα λόγω δόνησης. Ομοίως και στην τσέπη. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και το χω βάλει και στη μαξ ένταση. Γι' αυτό το λόγω ενεργοποίησα και τη μαλακία του iPhone να ανάβει το φλας σε κλήσεις.
Πάμε και στα θετικά:
- Απίστευτες κάμερες, με διαφορά οι καλύτερες που έχω δουλέψει σε κινητό στα δικά μου μάτια. Σε mpixels μπορεί να μην εντυπωσιαζει, το αποτέλεσμα όμως είναι αντίστοιχο καλής compact ψηφιακής. Ειδικά οι νυχτερινές λήψεις είναι μακράν καλύτερες από ότι άλλο έχω δει σε κινητό.
- Ενώ είναι το πιο χοντρό από τις ναυαρχίδες, λόγω των καμπυλών του στα πλαϊνά και του χαμηλού βάρους, είναι το πιο εύχρηστο (πλην M8 που δεν έχω άποψη). Χθες και σήμερα το είχα παράλληλα με Ζ2 και Note 3 και το επιβεβαίωσα πολλάκις. Ομοίως και οι κάτοχοι των άλλων 2.
- Γενικώς καλοδουλεμένη και μάλλον ελαφριά η 4.4.2 του.
- Εξαιρετική ποιότητα στη μουσική. Ειδικά τα ακουστικά του είναι ικανοποιητικότατα και σε ένταση και σε ποιότητα και θα αποτελέσουν τη συνοδεία μου όταν παίζω τύμπανα, ενώ μέχρι τώρα έπαιζα με κάτι χαρχάλες της Logitech γιατί τα ακουστικά των κινητών μου δεν ήταν αρκετά δυνατά. Ομοίως και το ηχείο του που είναι δυνατο και καθαρό και μακάρι να είχε κι ένα διδυμο αδερφάκι.
- Ικανοποιητική ποιότητα για πλαστικό τηλέφωνο.
- Αρκετά γρήγορη φόρτιση.
Στα συν θα συμπεριλάβω ξεχωριστά και τη Circle Case, η οποία είναι μία αξιολογότατη θήκη που την πήρα για το καλοκαιρί και την προστασία στην παραλία αλλά βλέπω δύσκολο να την αποχωρίζομαι. Εκτός του χρώματος και της υφής που είναι υποκειμενικά, συνδυάζει λειτουργικότητα και εφέ. Ειδικά γι' αυτούς που το δουλεύουν πολύ το τηλέφωνο στο αμάξι είναι απαραίτητη πιστευω. Εκεί που χρειάζεται λίγο δουλειά είναι στην προσθήκη κάποιων εφαρμογών (πχ τηλεφωνικός κατάλογος) αλλά και στην εκμετάλλευσή της με όποιο τρόπο γίνεται από 3rd party apps (πχ facebook, viber). Επίσης επιδεινώνει το πρόβλημα με το μικρό led και στην ουσία το κάνει άφαντο, ενώ δεν ξέρω κι αν με κάποιο τρόπο επηρεάζει και τη δόνηση και φτάνει εξασθενημένη στο χρήστη. Κατά τα άλλα είναι λεπτότατη, με πολύ καλή εφαρμογή και grip και πολύ καλό κλείσιμο παρόλο που δεν είναι μαγνητική.
Αυτά τα ολίγα για το τηλεφωνάκι μου. Overall ικανοποιημένος με την επιλογή μου καθώς λίγο πολύ βρήκα αυτά που έψαχνα στην τιμή και στο σχέδιο που τα έψαχνα. Στην οθόνη δεν αναφέρθηκα επειδή το θεωρώ εντελώς υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά με έχει καλύψει απόλυτα αυτή του G3 αν και δεν είναι η game changer οθόνη που ίσως πιστεύει κανείς λόγω ανάλυσης. Ουσιαστική διαφορά σε ευκρίνεια σε σχέση με FHD οθόνη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και 2Κ υλικό πλην φωτογραφιών και βίντεο τραβηγμένων με το κινητό.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι έβαλες?
Δουλεύουν όλα? Μπας και βελτιώνει και αυτονομία?Έβαλα paranoid android
Ναι δουλεύουν όλα, μου λείπουν κάποια tweaks που είχε η προηγούμενη ρομ μου, αλλά γενικά δουλεύει και τρέχει πολύ καλά
Για αυτονομία δε μπορώ να σου πω ακόμα, βελτίωση στην αυτονομία πάντως είχα δει μόλις πήρα καινούρια μπαταρία, ένα +30% είχα δει άνετα τότε, η απόδοση της μπαταρίας πέφτει με το καιρό αισθητά
Από χθες με πάει έτσι πάντως
https://www.dropbox.com/s/r6he5gi5bmrd6 ... -06-06.png
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι έβαλες?
Δουλεύουν όλα? Μπας και βελτιώνει και αυτονομία?Έβαλα paranoid android
-
paranoid μεχρι JB αξιζαν, απο ΚΚ κ μετα πει η μ.... σύννεφο!
Σαν τη Mahdi δεν εχει απο άποψης custom! Αν δεν ημουν στα L preview σιγουρα με Μahdi θα το ειχα το δικο μου! Απλα τα Android 5.0 ακομα κ στη developer φαση ειναι (που να γυρίσεις μετα στη μαυριλα των KK )
-
Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και κάτι άλλο, τώρα βαριέμαι να στήνω ξανά το κινητό
Τουλάχιστον από επιδόσεις πάει αρκετά καλά στη συσκευή μου
-
Οταν βρεις χρονο δοκίμασε Mahdi η και καμιά Slim γιατι η PA παίζει να είναι απο τις χειρότερες custom πλέων!
Αφου σε βολεψε η ΚΚ paranoid ειμαι σιγουρος θα σε καλύψουν οι προναφερωμενες δυο 100%!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Στη πρώτη φόρτιση...
Λοιπόν μιας και το έχεις κι εσύ πλέον και το λήξαμε νωρίς το σουαρέ σήμερα σπίτι και δε νυστάζω ακόμα, θα γράψω ένα πρόχειρο ριβιουδάκι για το τηλέφωνο μετά από σχεδόν μίας εβδομάδας συμβίωση. Be prepared για σεντόνι.
Θα ξεκινήσω με την (όποια) γκρίνια:
- Με τη χρήση που του κάνω το G3 βγάζει 30-32 ώρες. Σε αυτές τις ώρες έχω γύρω στο 3ωρο οθόνη, μισάωρο ομιλίας και όλα ανοιχτά (wifi, data, bt, location κτλ). Δεν είναι άσχημα αλλά δεν είναι και κορυφή.
- Κάνει κάποια κολληματάκια όταν από κάποια εφαρμογή πατήσεις το home button. Για την ακριβεία ξαναφορτώνει τη home screen κι εκεί καθυστερεί λίγο. Αν όμως γυρίσεις στη home screen πατώντας back, τότε δεν εμφανίζεται το φαινόμενο.
- Έχει μικρό και όχι ευδιάκριτο led. Με τη circle case τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αλλά θα αναφερθώ εκτενέστερα παρακάτω σε σχόλια αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη θήκη. Επίσης το led δεν έχει αρκετά καλή συχνότητα με αποτέλεσμα να χάνονται μηνύματα αν δεν έχεις συνεχώς τα μάτια σου πάνω του.
- Έχει άδυναμη δόνηση. Στη δουλειά που το έχω αθόρυβο χάνω μηνύματα που με το S3 άκουγα λόγω δόνησης. Ομοίως και στην τσέπη. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και το χω βάλει και στη μαξ ένταση. Γι' αυτό το λόγω ενεργοποίησα και τη μαλακία του iPhone να ανάβει το φλας σε κλήσεις.
Πάμε και στα θετικά:
- Απίστευτες κάμερες, με διαφορά οι καλύτερες που έχω δουλέψει σε κινητό στα δικά μου μάτια. Σε mpixels μπορεί να μην εντυπωσιαζει, το αποτέλεσμα όμως είναι αντίστοιχο καλής compact ψηφιακής. Ειδικά οι νυχτερινές λήψεις είναι μακράν καλύτερες από ότι άλλο έχω δει σε κινητό.
- Ενώ είναι το πιο χοντρό από τις ναυαρχίδες, λόγω των καμπυλών του στα πλαϊνά και του χαμηλού βάρους, είναι το πιο εύχρηστο (πλην M8 που δεν έχω άποψη). Χθες και σήμερα το είχα παράλληλα με Ζ2 και Note 3 και το επιβεβαίωσα πολλάκις. Ομοίως και οι κάτοχοι των άλλων 2.
- Γενικώς καλοδουλεμένη και μάλλον ελαφριά η 4.4.2 του.
- Εξαιρετική ποιότητα στη μουσική. Ειδικά τα ακουστικά του είναι ικανοποιητικότατα και σε ένταση και σε ποιότητα και θα αποτελέσουν τη συνοδεία μου όταν παίζω τύμπανα, ενώ μέχρι τώρα έπαιζα με κάτι χαρχάλες της Logitech γιατί τα ακουστικά των κινητών μου δεν ήταν αρκετά δυνατά. Ομοίως και το ηχείο του που είναι δυνατο και καθαρό και μακάρι να είχε κι ένα διδυμο αδερφάκι.
- Ικανοποιητική ποιότητα για πλαστικό τηλέφωνο.
- Αρκετά γρήγορη φόρτιση.
Στα συν θα συμπεριλάβω ξεχωριστά και τη Circle Case, η οποία είναι μία αξιολογότατη θήκη που την πήρα για το καλοκαιρί και την προστασία στην παραλία αλλά βλέπω δύσκολο να την αποχωρίζομαι. Εκτός του χρώματος και της υφής που είναι υποκειμενικά, συνδυάζει λειτουργικότητα και εφέ. Ειδικά γι' αυτούς που το δουλεύουν πολύ το τηλέφωνο στο αμάξι είναι απαραίτητη πιστευω. Εκεί που χρειάζεται λίγο δουλειά είναι στην προσθήκη κάποιων εφαρμογών (πχ τηλεφωνικός κατάλογος) αλλά και στην εκμετάλλευσή της με όποιο τρόπο γίνεται από 3rd party apps (πχ facebook, viber). Επίσης επιδεινώνει το πρόβλημα με το μικρό led και στην ουσία το κάνει άφαντο, ενώ δεν ξέρω κι αν με κάποιο τρόπο επηρεάζει και τη δόνηση και φτάνει εξασθενημένη στο χρήστη. Κατά τα άλλα είναι λεπτότατη, με πολύ καλή εφαρμογή και grip και πολύ καλό κλείσιμο παρόλο που δεν είναι μαγνητική.
Αυτά τα ολίγα για το τηλεφωνάκι μου. Overall ικανοποιημένος με την επιλογή μου καθώς λίγο πολύ βρήκα αυτά που έψαχνα στην τιμή και στο σχέδιο που τα έψαχνα. Στην οθόνη δεν αναφέρθηκα επειδή το θεωρώ εντελώς υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά με έχει καλύψει απόλυτα αυτή του G3 αν και δεν είναι η game changer οθόνη που ίσως πιστεύει κανείς λόγω ανάλυσης. Ουσιαστική διαφορά σε ευκρίνεια σε σχέση με FHD οθόνη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και 2Κ υλικό πλην φωτογραφιών και βίντεο τραβηγμένων με το κινητό.
Υπέρ - κατά σε σχέση με το G2?
Ρωτώ ως κάτοχος (εδώ και 2 μήνες) LG G2 16Mb -
Δεν το χω δουλέψει και τόσο πολύ ο G2 ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Νομίζω πιο αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Ace.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Οταν βρεις χρονο δοκίμασε Mahdi η και καμιά Slim γιατι η PA παίζει να είναι απο τις χειρότερες custom πλέων!Αφου σε βολεψε η ΚΚ paranoid ειμαι σιγουρος θα σε καλύψουν οι προναφερωμενες δυο 100%!!
Δε με έχει βολέψει και 100% , η cataclysm που είχα πριν ήταν πιο ολοκληρωμένη, απλά είναι ικανοποιητική για τα βασικά που θες από μια custom και τρέχει καλά
Όταν θα είμαι πιο χαλαρός το ξαναβλέπω, προς το παρόν πρέπει να ασχοληθώ με το συμβόλαιο μου γιατί σταμάτησαν οι περισσότερες εκπτώσεις μου (είχα ξεχαστεί κι εγώ) και από 17€ μου ήρθε λογαριασμός στα 45 και έπαθα εγκεφαλικό
-
Τα L για ποιες συσκευες υπάρχουν?
-
Επίσημα για Nexus 5 και 7 κ διάφορα τσακάλια την έχουν ετοιμάσει για nexus 4 και το HTC ONE αν δεν κάνω λάθος!
Sent from Android L for Loser, Lemon or Lesbian Pie!
-
Ευχαριστώ.
Άντε να φτάσει και στο Galaxy Nexus. -
georget τι δεν δουλευει στο Λ?
-
Στο Ν4 ολα λειτουργούν άψογα (ουτε στα επισημα Ν5 και Ν7 ετσι), στις πρωτες εκδοσεις ειχε καποιο προβλημα το BT αλλα προσωπικά ειχα περιμένει λιγο κ οταν τη εβαλα, το ειχαν φτιάξει είδη!
Σχεδον 2 βδομαδες φοραω τα L κ ειμαι απόλυτα ευχαριστημενος !
-
Εγώ αν και έχω το 7 σκεφτόμαι ότι μάλλον είναι λίγο νωρίς για το L. Μιας και το λέτε όμως θα ρίξω μια ματιά και τι υπάρχει στο xda γιατί ακολουθώ συγκεκριμένη ρομ που είναι πάντα stable και δεν έχουν βγάλει ακόμα
Αισθητικά πάντως μου αρέσει αρκετά, ευπρόσδεκτες οι αλλαγές
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Στη πρώτη φόρτιση...
Θα ξεκινήσω με την (όποια) γκρίνια.....
Υπέρ - κατά σε σχέση με το G2?
Ρωτώ ως κάτοχος (εδώ και 2 μήνες) LG G2 16MbΟι διαφορές είναι κυρίως απτικές - αισθητικές. Το G3 δείχνει πιο 'smartphone' από το G2, πιο ποιοτικό (πλαστικό μεν, καλύτερο δε), και η οθόνη 'δείχνει' πολύ πάνω του. Επίσης το UI είναι ίσως καλύτερο, πιο απλό μεν αλλά πιο λειτουργικό (αν και εμένα μου αρέσουν τα εικονίδια του G2). Από πλευράς ταχύτητας, το G2 είναι γρηγορότερο και στο UI και στα benchmarks, αλλά με 70% μικρότερη ανάλυση/οθόνη (π.χ. στο CPU είναι προφανώς ταχύτερο το G3). To QuickCircle είναι καλύτερο/βελτιωμένο σε σχέση με το QuickWindow, ενώ οι κάμερες -όπως είπε και ο stefan- πραγματικά καμία σχέση (G2 απλώς ανεκτομέτριο προς καλό, το G3 ίσως από τις καλύτερες).
Όμως, πέρα από οθόνες, αναλύσεις, SoCs κλπ, μόνο και μόνο για την αποσπώμενη μπαταρία (άρα δεν παίζει και τόσο ρόλο η μικρότερη αυτονομία του G3 από το -κορυφαίο πάντως- G2) και για την microSD θεωρώ ότι το G3 είναι βελτιωμένο/αναβαθμισμένο σε σχέση με το G2. Αυτή τη στιγμή όμως το G2 είναι το absolute vfm κινητό.....
-
στο G2 μπορεις παντως να βαλεις το UI του G3, που οντως ειναι πιο προσεγμενο.
-
άρα μας μένει οτι προς το παρόν το τζι2 είναι ο βασιλιάς του παιχνιδιού
Περι συσκευών Android...