-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Λογω προσωπικής εμπειρίας θεωρω οτι η ανθεκτικότητα των iphone είναι απλα απιστευτη.
Το δικο μου 4αρι το έχω σχεδον 4 χρονια τώρα.Πρεπει να εχει πεσει στο πάτωμα πάνω απο 200 φορές γιατι παιζει ο μικρός
Δεν έχει πάθει τίποτα,λειτουργει όπως τη πρώτη μέρα.
Το χειροτερο είναι όταν μου επεσε απο το 2ο στο 1ο οροφο στο Γεννηματας όταν ειχα εφημερία.
Δε ξέρω αν θα μπορουσα να κρατήσω αλλο τηλέφωνο 4 χρονιαΚαι το δικό μου το ίδιο.
Άπειρες τούμπες. Το αλουμίνιο γύρω γύρω είναι πραγματικά σαν καινούριο.
Φυσικά και το γυαλί πίσω. Ούτε 'αράχνες' δεν έχει.
Το μπροστά έχει ένα σπασιματακι στη γωνία (που ούτε καν φαίνεται) από μια τούμπα που έφαγε σε τσιμέντο από ύψος 2 μέτρων περίπου (μου έφυγε όπως μιλούσα). -
Μανταλακια
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
για ποια αντοχή μιλάς? μέτρα μόνος σου πόσα 4αρια μήλα κυκλοφορούν απ του ντειτ με λογικές φθορές και πάνω από 4 χρόνια χρήση και πόσα σ2 πχ
Τις ιδιες πωλησεις ειχαν κανει αυτα τα 2 τηλεφωνα οταν το 2010 δεν ξεραμε καν τι σημαινει android? Για να μην υπολογισουμε και τον καθε αναπηρο που ψωνιζει ακομα 4αρι iPhone 8GB επειδη ειναι το μονο που μπορει. Ανθεκτικοτητα/αξιοπιστια και iPhone ειναι εντελως ασυμβατες εννοιες!
Sent from my LG G3
πλάκα μας κάνεις ρε αεκάρα?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και το δικό μου το ίδιο.
Το μπροστά έχει ένα σπασιματακι στη γωνία (που ούτε καν φαίνεται) από μια τούμπα που έφαγε σε τσιμέντο από ύψος 2 μέτρων περίπου (μου έφυγε όπως μιλούσα).Παραδόξως το 4s της αδερφής μου έχει πολλά σημαδάκια γύρω-γύρω με λίγους μήνες χρήσης, αλλά και το γυαλί ράγισε με το πρώτο ψευτο-πέσιμο (ούτε καν 30 εκατοστά ύψος). Και μάλιστα μέσα σε -σχετικά φτηνή- θήκη..
Ή εσείς πετύχατε τα καλυτερότερα, ή η αδερφή μου πέτυχε το 'λεμόνι', ή έχετε θηκούλες τύπου Armor και δεν το παραδέχεστε
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και το δικό μου το ίδιο.
Το μπροστά έχει ένα σπασιματακι στη γωνία (που ούτε καν φαίνεται) από μια τούμπα που έφαγε σε τσιμέντο από ύψος 2 μέτρων περίπου (μου έφυγε όπως μιλούσα).Παραδόξως το 4s της αδερφής μου έχει πολλά σημαδάκια γύρω-γύρω με λίγους μήνες χρήσης, αλλά και το γυαλί ράγισε με το πρώτο ψευτο-πέσιμο (ούτε καν 30 εκατοστά ύψος). Και μάλιστα μέσα σε -σχετικά φτηνή- θήκη..
Ή εσείς πετύχατε τα καλυτερότερα, ή η αδερφή μου πέτυχε το 'λεμόνι', ή έχετε θηκούλες τύπου Armor και δεν το παραδέχεστε
εγώ, όπως έχει πει και παλιότερα, τις απεχθάνομαι τις θήκες που είναι μόνιμα πάνω στο κινητό. Δεν αγόρασα state of the art κινητό να το έχω μόνιμα μέσα σε καπότα. Αν είχα κανένα crapdroid της πλάκας (βλέπε s5, note3 και λοιπές κλαπαρχίδ... εεε ναυαρχίδες) θα του έβαζα θήκη μόνο και μόνο για να μην το βλέπω και μου προκαλεί αναγούλα.
Έχω θήκη τύπου πουγκί για όταν το πετάω μέσα στο τσαντάκι αλλά όταν πάω σπίτι/δουλειά ή κάτσω κάπου, το βγάζω και το αφήνω έτσι. -
....Δεν αγόρασα state of the art κινητό...Ρε φίλε ειλικρινά χαραμίζεσαι...θα έπρεπε να κάνεις stand-up comedy (χωρίς ειρωνεία, το εννοώ ότι έχεις χιούμορ)
-
τώρα είναι αυτός σοβαρός αντίλογος?
εγώ έφυγα με την μηχανή με 80+ και έκανα μόνο ράμματα και φίλος με ούτε 20 και χαροπάλευε... μπορείς να εξάγεις συμπέρασμα από μη συστημικά πειράματα?
η ουσία είναι οτι ναι, τα μηλόφωνα είναι ανθεκτικότερα από ότι αφήνει η πρώτη επαφή να συμπεράνεις και απείρως πιο διαχρονικά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τις ιδιες πωλησεις ειχαν κανει αυτα τα 2 τηλεφωνα οταν το 2010 δεν ξεραμε καν τι σημαινει android? Για να μην υπολογισουμε και τον καθε αναπηρο που ψωνιζει ακομα 4αρι iPhone 8GB επειδη ειναι το μονο που μπορει. Ανθεκτικοτητα/αξιοπιστια και iPhone ειναι εντελως ασυμβατες εννοιες!Sent from my LG G3
Καθόλου.
Τα 4/4S στην πρώτη πτώση μπορεί να γίνουν σκόνη και θρύψαλα. Κάνουν γρατζουνιές και αράχνες με τη σκέψη. Έχουν parts με δεδομένα προβλήματα αξιοπιστίας πχ power button, camera, μικρόφωνο.
Τα 5/5S είναι πάρα πολύ βελτιωμένα σε θέμα ανθεκτικότητας, είναι πρακτικά άθραυστα λόγω μετάλλου πίσω και πολύ χαμηλού βάρους. Όμως το μέταλλο ξεβάφει και βαθουλώνει εύκολα. Θέλει πολύ περισσότερη προσοχή απ' ότι τα πλαστικά τηλέφωνα. Αυτά δεν έχουν βγάλει κάτι επαναλαμβανόμενο σε θέμα parts αλλά έχω πολλά παραδείγματα που ψοφάνε χωρίς λόγο και αιτία πάνω στο χρόνο.
Πάντα μιλάω για συσκευές χωρίς θήκες, bumpers και με τυπικούς χρήστες, όχι τίποτα hackers.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τώρα είναι αυτός σοβαρός αντίλογος?εγώ έφυγα με την μηχανή με 80+ και έκανα μόνο ράμματα και φίλος με ούτε 20 και χαροπάλευε... μπορείς να εξάγεις συμπέρασμα από μη συστημικά πειράματα?
η ουσία είναι οτι ναι, τα μηλόφωνα είναι ανθεκτικότερα από ότι αφήνει η πρώτη επαφή να συμπεράνεις και απείρως πιο διαχρονικά...
Εδώ συμφωνούμε για πρώτη φορά σήμερα....αν και το 'διαχρονικά' έχει να κάνει κυρίως με τους νόμους της αγοράς (προσφορά-ζήτηση και σχεδόν αποκλειστικό μονοπώλιο για τις i-συσκευές) παρά με τα -μέτρια- specs ή την απτή/εκλαμβανόμενη ποιότητα και αντοχή...
-
Μου ηρθε προ ολιγου για συναδελφο. Το G3 μπροστα του ειναι μινιατουρα. Παιζει και να ειναι το πρωτο τηλεφωνο που πραγματικα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε καθημερινη χρηση. Ισα ισα φτανω να το πιασω απο ακρη σε ακρη στο υψος!
Sent from my LG G3
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τις ιδιες πωλησεις ειχαν κανει αυτα τα 2 τηλεφωνα οταν το 2010 δεν ξεραμε καν τι σημαινει android? Για να μην υπολογισουμε και τον καθε αναπηρο που ψωνιζει ακομα 4αρι iPhone 8GB επειδη ειναι το μονο που μπορει. Ανθεκτικοτητα/αξιοπιστια και iPhone ειναι εντελως ασυμβατες εννοιες!
Sent from my LG G3
Καθόλου.
Τα 4/4S στην πρώτη πτώση μπορεί να γίνουν σκόνη και θρύψαλα. Κάνουν γρατζουνιές και αράχνες με τη σκέψη. Έχουν parts με δεδομένα προβλήματα αξιοπιστίας πχ power button, camera, μικρόφωνο.
-
To 1520 είναι stefan?
-
1320
-
Όντως βαρύ, επίσης απ ότι είδα έχει 720p ανάλυση και 200 κάτι ppi. Στις 6 ίντσες δεν είναι αισθητό κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όντως βαρύ, επίσης απ ότι είδα έχει 720p ανάλυση και 200 κάτι ppi. Στις 6 ίντσες δεν είναι αισθητό κάτι τέτοιο?Μπορείς να διακρίνεις μέχρι και στο σχήμα των pixels -και δεν κάνω πλάκα. Ψιλοάσχετο-σχετικό: Δεν μπορώ άλλο να βλέπω και να διαβάζω από I-fans περί retina και 'ορίου 300ppi' και λοιπές παπαριές (ειδικά τώρα που βγαίνει το 6αρι με τ-ρ-α-γ-ι-κ-η ανάλυση), μια χαρά φαίνονται και είναι χρήσιμες και η FHD και η QHD αναλύσεις....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
και όμως...δεν έχει καμιά σχέση με το Z ultraΤο οποίο είναι πολύ πιο λεπτό και λίγο πιο ελαφρύ.
Επίσης έχει μεγαλύτερη οθόνη. -
Λογω προσωπικής εμπειρίας θεωρω οτι η ανθεκτικότητα των iphone είναι απλα απιστευτη.
Το δικο μου 4αρι το έχω σχεδον 4 χρονια τώρα.Πρεπει να εχει πεσει στο πάτωμα πάνω απο 200 φορές γιατι παιζει ο μικρός
Δεν έχει πάθει τίποτα,λειτουργει όπως τη πρώτη μέρα.
Το χειροτερο είναι όταν μου επεσε απο το 2ο στο 1ο οροφο στο Γεννηματας όταν ειχα εφημερία.
Δε ξέρω αν θα μπορουσα να κρατήσω αλλο τηλέφωνο 4 χρονιαΚαι το δικό μου το ίδιο.
Το μπροστά έχει ένα σπασιματακι στη γωνία (που ούτε καν φαίνεται) από μια τούμπα που έφαγε σε τσιμέντο από ύψος 2 μέτρων περίπου (μου έφυγε όπως μιλούσα).Οταν επεσε στο νοσοκομειο δεν ειχε καμια θηκη.Μονο μεμβρανη αν θυμαμαι καλα...Εχουν περασει και 3 χρονια
Μετα έβαλα μια λεπτη της puro. -
Εντω μεταξυ το samsung (2 μηνών) της πεθεράς μου μόλις σταματησε να αποκρινεται.Είναι σβηστο και δεν αναβει με τίποτα...
Δοκιμασα και reset αλλα δεν...Τι να κανω να το πάω service?Είναι αγορασμένο απο Γερμανο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εντω μεταξυ το samsung (2 μηνών) της πεθεράς μου μόλις σταματησε να αποκρινεται.Είναι σβηστο και δεν αναβει με τίποτα...
Δοκιμασα και reset αλλα δεν...Τι να κανω να το πάω service?Είναι αγορασμένο απο Γερμανο.Μπαταρία ? Αν έχει κλείσει λόγω μπαταρίας μπορεί να θέλει κανά 5λεπτο για να 'ξεκινήσει' η φόρτιση...αλλιώς προφανώς κατευθείαν για αλλαγή....
-
Μόλις έκανα upgrade το S4 mini σε 4.4.2 (official). Εντυπώσεις οσονούπω.
Περι συσκευών Android...