-
Και μιας και πιάσαμε τις απορίες, καμιά άκρη με το 'φ' στο Tapatalk 2 βγήκε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και μιας και πιάσαμε τις απορίες, καμιά άκρη με το 'φ' στο Tapatalk 2 βγήκε;Ακόμη τετραγωνάκια βλέπω πάντως...
-
Εγώ το βλέπω κανονικά, αλλά έχω μείνει με παλιό, δεν έχω ψάξει τα καινούρια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και μιας και πιάσαμε τις απορίες, καμιά άκρη με το 'φ' στο Tapatalk 2 βγήκε;Στο 4 φαίνεται κανονικά... τα υπόλοιπα bugs παραμένουν όμως.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Είπα και γω να αλλάξω τηλέφωνο μετά από 2.5 χρόνια με το πιστό καλό Defy:
€330 από σκρουτζομάγαζο, €270 αφαιρώντας το ΦΠΑ.
Εντυπώσεις σύντομα.
-
S4 χωρίς λαμπάκι φόρτισης και ειδοποιήσεων? Αίσχος!!!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είπα και γω να αλλάξω τηλέφωνο μετά από 2.5 χρόνια με το πιστό καλό Defy:€330 από σκρουτζομάγαζο, €270 αφαιρώντας το ΦΠΑ.
Εντυπώσεις σύντομα.
Η καλύτερη επιλογή για διπλή SIM, σε επώνυμο κινητό. Το μόνο του κακό για μένα, η χαμηλή ανάλυση της οθόνης. Με γεια και περιμένουμε εντυπώσεις!
-
Αν υποστηρίζει μία sim για φωνή και μία για data, το πήρα κι εγώ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
S4 χωρίς λαμπάκι φόρτισης και ειδοποιήσεων? Αίσχος!!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Πλάκα κάνεις!!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αν υποστηρίζει μία sim για φωνή και μία για data, το πήρα κι εγώ.Απ΄όσο ξέρω έχω μια εφαρμογή 'SIM Manager' που μπορείς να διαλέγεις τι θα κάνει κάθε SIM, ποιά θα είναι default για φωνή και ποιά για data, αν θα είναι ενεργή κτλ. Το μόνο που δεν κάνει είναι να είναι dual active δηλ. να μπορείς να δεχτείς κλήση στη μία SIM ενώ ήδη μιλάς στην άλλη. Στην περίπτωση αυτή στη μία SIM θα βγάλει 'κατειλημμένο', δηλ. είναι 'dual standby'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν υποστηρίζει μία sim για φωνή και μία για data, το πήρα κι εγώ.
Απ΄όσο ξέρω έχω μια εφαρμογή 'SIM Manager' που μπορείς να διαλέγεις τι θα κάνει κάθε SIM, ποιά θα είναι default για φωνή και ποιά για data, αν θα είναι ενεργή κτλ. Το μόνο που δεν κάνει είναι να είναι dual active δηλ. να μπορείς να δεχτείς κλήση στη μία SIM ενώ ήδη μιλάς στην άλλη. Στην περίπτωση αυτή στη μία SIM θα βγάλει 'κατειλημμένο', δηλ. είναι 'dual standby'.
Φαντάζομαι το bold ισχύει και στην περίπτωση που 'σερφάρεις' με τη data sim και δέχεσαι κλήση στη sim φωνής; Αν ισχύει αυτό, δηλαδή να μη μπορείς να είσαι online για data και ταυτόχρονα να δέχεσαι κλήσεις, τότε άκυρο για εμένα .
-
Υποθέτω ότι είναι όπως τα λες, δεν έχει 2 κεραίες το κινητό για να μπορεί να κάνει αυτό που λες. Υπάρχουν κάποια (λίγα) dual active κινητά που το κάνουν αυτό.
Θα δοκιμάσω και θα δω τι ακριβώς παίζει με τις 2 SIM. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πλάκα κάνεις!!
ΔΕΝ έχει!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πλάκα κάνεις!!
ΔΕΝ έχει!!!
Το S4 δεν έχει και ραδιόφωνο επίσης.
-
Τι εννοείτε? Ότι δεν έχει notification led το S4? Φυσικά και έχει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι εννοείτε? Ότι δεν έχει notification led το S4? Φυσικά και έχει.Σορρυ ! S4 mini.
-
Α το μίνι δεν ξέρω τι κάνει. Δεν ασχολούμαι με τη μπλέμπα των κινητών.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πλάκα κάνεις!!
ΔΕΝ έχει!!!
12 φορουμάδες με S4 έψαξαν το κινητό τους να δουν αν έχει LED.
-
11, ο κορσαίρ το πούλησε ήδη και περιμένει άλλο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ο κορσαίρ το πούλησε ήδη
Περι συσκευών Android...