-
Για πλοήγηση έχω το Copilot αλλά δεν πολύ λέει...
-
Ε μην το δίνεις σημασία εφόσον δεν ισχύει.
Και για να απαντήσω στο ερώτημα:
Εγώ προσωπικά έφυγα από τα wm γιατί τα WM7 έτσι όπως είναι τώρα έφαγαν άκυρο. Μετά από μερικά revisions ίσως τα ξανασκεφτώ.
dog, αν έχεις data pack με όριο, βάζεις 3g watchdog+apndroid για να σε κόβει αυτόματα.
ενδεικτικά msn talk για messenger client, astro filemanager (ό,τι λέει το όνομα), cherry player για internet radio
για ό,τι άλλο θες, σφύρα! -
φιλος μου πηρε κινητο με android στο htc desire, ευχαριστημενος δηλωνει κυριως λογω του πολυ ελαφριου λειτουργικου, σε πολλα ομως πεφτει αντιγραφη πο iphone
επισης απο οτι μαθαινω κινητα με windows mobile γινεται να παρουν android
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Προς το παρόν, αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το κινητό του και σα συσκευή πλοήγησης -με αξιώσεις- δυστυχώς τα windows mobile είναι μονόδρομος.
Και φυσικά ΝΟΚΙΑ με το καταπληκτικά OVI maps. Σχεδόν όλος ο πλανήτης στην διάθεση σου και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ χαρτες και πλοήγηση.
Το βασικό ατού την ΝΟΚΙΑ. Τα χρησιμοποιώ από τότε που πλήρωνες για την πλοήγηση, παράλληλα με Ndrive, Sygic και Garmin φυσικά στο ίδιο τηλέφωνο (5800) και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον ανταγωνισμό. Ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι μπροστά από τον ανταγωνσμό.
Καλή η ταχύτητα του Android και η 'μούρη' του iphone αλλά στα πρακτικά η NOKIA όταν κάνει κινήσεις 'ξεραίνει' τον ανταγωνισμό.Τελευταία φορά που κοίταξα η πλοήγηση ήταν 100 ευρώ για ένα χρόνο, το κάνανε τζάμπα τώρα?
Πάντως το Ε75 που έχω έχει πρόβλημα με το GPS, χωρίς πακέτο δεδομένων σπάνια πιάνει μόνο με τον ενσωματωμένο δέκτη
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προς το παρόν, αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το κινητό του και σα συσκευή πλοήγησης -με αξιώσεις- δυστυχώς τα windows mobile είναι μονόδρομος.
Και φυσικά ΝΟΚΙΑ με το καταπληκτικά OVI maps. Σχεδόν όλος ο πλανήτης στην διάθεση σου και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ χαρτες και πλοήγηση.
Το βασικό ατού την ΝΟΚΙΑ. Τα χρησιμοποιώ από τότε που πλήρωνες για την πλοήγηση, παράλληλα με Ndrive, Sygic και Garmin φυσικά στο ίδιο τηλέφωνο (5800) και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον ανταγωνισμό. Ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι μπροστά από τον ανταγωνσμό.
Καλή η ταχύτητα του Android και η 'μούρη' του iphone αλλά στα πρακτικά η NOKIA όταν κάνει κινήσεις 'ξεραίνει' τον ανταγωνισμό.Τελευταία φορά που κοίταξα η πλοήγηση ήταν 100 ευρώ για ένα χρόνο, το κάνανε τζάμπα τώρα?
Πάντως το Ε75 που έχω έχει πρόβλημα με το GPS, χωρίς πακέτο δεδομένων σπάνια πιάνει μόνο με τον ενσωματωμένο δέκτη
Έχεις να κοιτάξεις καιρό φαίνεται
Ναι όλα τζάμπα.
Το 5800 που έχω δεν έχει κανένα πρόβλημα για να κλειδώσει τους δορρυφόρους, φυσικά με τον ενσωματωμένο δέκτη, γιατί δεν είναι εποχή τώρα για να πληρώνουμε -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
μάλλον δεν το χρησιμοποιείς καθημερινά...
γιατί αν το ανοίγεις αραιά αργεί να λοκάρει, αυτό γίνεται σε όλα τα gps.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ανοίγω αυτό το τοπικ για να συζητάμε εμείς οι androidαδες τα δικά μαςΚαταρχάς ψάχνω κάποια εφαρμογή πλοήγησης. Τί υπάρχει αυτή τη στιγμή για android?
Αλλες καλές εφαρμογές να προτείνετε?
Σε Samsung i7500 μπαίνει σίγουρα igo.
-
Τελικά αγόρασα το ndrive, 40 ευρώ με το χάρτη της ανατολικής ευρώπης
-
Πώς γίνεται να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην SD? Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για να το κάνω root: http://www.nihl.gr/2010/07/root-your-htc-desire.html
Τώρα τί κάνω?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε πολλα ομως πεφτει αντιγραφη πο iphoneΣε όλα τα user interface elements, όλοι 'αντιγράφουν' όλους. Και η Apple, πολλά πράγματα τα 'αντέγραψε' από άλλους.
Αλλά η λέξη 'αντιγράφω' είναι λανθασμένη, γι'αυτό και την έχω σε εισαγωγικά. Θα χρησιμοποιούσα καλύτερα την έκφραση 'εμπνέομαι από'. Παραπέμπει άλλωστε καλύτερα στην πρόοδο που πραγματοποιείται με όλο αυτό το πάρε-δώσε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
σε πολλα ομως πεφτει αντιγραφη πο iphone
Σε όλα τα user interface elements, όλοι 'αντιγράφουν' όλους. Και η Apple, πολλά πράγματα τα 'αντέγραψε' από άλλους.
Αλλά η λέξη 'αντιγράφω' είναι λανθασμένη, γι'αυτό και την έχω σε εισαγωγικά. Θα χρησιμοποιούσα καλύτερα την έκφραση 'εμπνέομαι από'. Παραπέμπει άλλωστε καλύτερα στην πρόοδο που πραγματοποιείται με όλο αυτό το πάρε-δώσε.
απλα μεταφερω τη παρατηρηση φιλων μου που ασχολουνται με αυτα τα πραγματα (διοτι εγω πλεον δε τα πολυπαρακολουθω) , δεν το λεω για κακο
εννοειται οτι δε γινεται να μην αντιγραψεις τον αλλο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πώς γίνεται να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην SD? Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για να το κάνω root: http://www.nihl.gr/2010/07/root-your-htc-desire.htmlΤώρα τί κάνω?
κατεβαζεις το 'app 2 SD' απο το market.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πώς γίνεται να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην SD? Ακολούθησα αυτό τον οδηγό για να το κάνω root: http://www.nihl.gr/2010/07/root-your-htc-desire.html
Τώρα τί κάνω?
κατεβαζεις το 'app 2 SD' απο το market.
Δέν υπάρχει. Το έχουν βγάλει?
-
μολις τωρα το εψαξα, υπαρχει.
app 2 sd -
και εγω δεν το βρησκω
-
Λιγα πραγματα για το Android 2.2 Froyo το οποιο περασα στο desire με το που βγηκε(μετα απο 2 μερες πεσανε οι servers απο το πολυ κατεβασμα )
Καλυτερη ταχυτητα
Καλυτερη διαχειρηση μνημης
Καλυτερη ληψη wifi
Καλυτερη διαχειρηση ενεργειας
Οι αλλαγες που επηλθαν ειναι οι εξης* Βίντεο 720p με χρήση φλας * Adobe Flash Player 10.1.72.7 * WiFi Hotspot 1.0 * USB tethering * Δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης εφαρμογών * Δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην κάρτα μνήμης * Μετρητής χαρακτήρων στα μηνύματα και εύκολη επισύναψη αρχειων * Ειδήσεις + Καιρός Google (+Widget) 1.2.02 * Αναζήτηση Google (+Widget) 2.2 * Φακός HTC 1.0 * Internet 2.2 * Γκαλερί 2.0 * Sync widget 2.2 * GMail 2.2 * E-mail 2.0 * Market 1.82 * Talk 1.3 * Χάρτες 4.3.1 * SIM Toolkit 2.2 * RSS Reader 2.2 * Peep 2.0 * Package Installer 2.2 * Messages Widget 2.2 * Αναζήτηση με φωνή 1.6 * Ημερολόγιο 2.2 * Αριθμομηχανή 2.2 * YouTube 1.6.21 * Κάμερα 2.0 * Καιρός 3.0 * Κοινή χρήση μέσω Bluetooth 2.2 * Μετοχές 2.0 * Θέση δικτύου 2.0 * Πρόγραμμα Κλήσεων 2.2 * Προσαρμογέας συγχρονισμού Eπαφών 2.2 * Ζωντανές ταπετσαρίες Android 2.2 * Προσαρμογέας Συγχρονισμού Hμερολογίου 2.2 * Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων 2.2 * Πρόγραμμα προβολής HTML 2.2 * Πλαίσιο Υπηρεσιών Google 2.2 * Ενημέρωση 2.2 * Υπηρεσίες VPN 2.2 * Συγχρονισμός PC 2.0 * Android feedback 2.2
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Λιγα πραγματα για το Android 2.2 Froyo το οποιο περασα στο desire με το που βγηκε(μετα απο 2 μερες πεσανε οι servers απο το πολυ κατεβασμα )Καλυτερη ταχυτητα
Καλυτερη διαχειρηση μνημης
Καλυτερη ληψη wifi
Καλυτερη διαχειρηση ενεργειας
Οι αλλαγες που επηλθαν ειναι οι εξης- Βίντεο 720p με χρήση φλας
- Adobe Flash Player 10.1.72.7
- WiFi Hotspot 1.0
- USB tethering
- Δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης εφαρμογών
- Δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην κάρτα μνήμης
- Μετρητής χαρακτήρων στα μηνύματα και εύκολη επισύναψη αρχειων
- Ειδήσεις + Καιρός Google (+Widget) 1.2.02
- Αναζήτηση Google (+Widget) 2.2
- Φακός HTC 1.0
- Internet 2.2
- Γκαλερί 2.0
- Sync widget 2.2
- GMail 2.2
- E-mail 2.0
- Market 1.82
- Talk 1.3
- Χάρτες 4.3.1
- SIM Toolkit 2.2
- RSS Reader 2.2
- Peep 2.0
- Package Installer 2.2
- Messages Widget 2.2
- Αναζήτηση με φωνή 1.6
- Ημερολόγιο 2.2
- Αριθμομηχανή 2.2
- YouTube 1.6.21
- Κάμερα 2.0
- Καιρός 3.0
- Κοινή χρήση μέσω Bluetooth 2.2
- Μετοχές 2.0
- Θέση δικτύου 2.0
- Πρόγραμμα Κλήσεων 2.2
- Προσαρμογέας συγχρονισμού Eπαφών 2.2
- Ζωντανές ταπετσαρίες Android 2.2
- Προσαρμογέας Συγχρονισμού Hμερολογίου 2.2
- Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων 2.2
- Πρόγραμμα προβολής HTML 2.2
- Πλαίσιο Υπηρεσιών Google 2.2
- Ενημέρωση 2.2
- Υπηρεσίες VPN 2.2
- Συγχρονισμός PC 2.0
- Android feedback 2.2
Απο πού το κατέβασες?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο πού το κατέβασες?
OTA( over the air) αλλα δεν εχει βγει για ολες τις συσκευες,εσυ ποια εχεις?
Εγω htc desire -
To desire εχω και εγώ. Τελικά το βρήκα απο εδώ και το κατέβασα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741775
Το 2.2 τα σπάει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
To desire εχω και εγώ. Τελικά το βρήκα απο εδώ και το κατέβασα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741775Το 2.2 τα σπάει
Τοχεις κανει root το κινητο σου?
Γιατι δεν κατεβασες το froyo OTA να τελειωνεις?
Περι συσκευών Android...