-
Το desire που εχετε τι οθονη εχει?
Θελω να το παρω καποια στιγμη μιας και ερχεται η επιδοτηση αλλα ξενερωσα οταν εμαθα οτι η amoled που φορουσε αντικατασταθηκεhttp://blog.gsmarena.com/htc-desire-wit ... d-to-head/
δε μου καθεται καλα η SLCD που φοραει τωρα
-
ο φιλος μου παντως που το πηρε με android επανω (ουτε ενα μηνα τωρα, με επιδοτηση κι αυτος) εχει με led
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Θελω να το παρω καποια στιγμη μιας και ερχεται η επιδοτηση αλλα ξενερωσα οταν εμαθα οτι η amoled που φορουσε αντικατασταθηκεhttp://blog.gsmarena.com/htc-desire-wit ... d-to-head/
Πάρε Galaxy S με super amoled.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Εμενα εχει amoled διοτι το πηρα 10 απριλιου(ισως η πρωτη παρτιδα που ηρθε ελλαδα,απο vnp )
Πιστευω οτι θα βρεις αρκετα κοματια ακομα με amoled οθονη
Οπου βρεις desire κοιτα στη συσκευασια,λεει τα χαρακτηριστικα και καπου αναφερει και τον τυπο οθονης -
Όταν πρωτοπήρα το Desire είχα γράψει αυτά στο τοπικ περι κινητών:
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παρέλαβα χθές το Desire. Δέν κατάφερα να το κάνω να συνδεθεί στο wifi του σπιτιού μου και απ ότι είδα σε διάφορα forum είναι συχνό πρόβλημα.Τελικά κατέβασα την εφαρμογή wifi static με την οποία μπορείς να βάλεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για IP, gateway, DNS κτλ. και συνδέθηκε! Το κινητό απο μόνο του δέν σε αφήνει να τα ρυθμίσεις αυτά
Τελικά έκανα λάθος, το κινητό σε αφήνει να βάλεις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Όπως είσαι στις ρυθμίσεις wifi πατας menu και βγαίνει επιλογή για συνθετες ρυθμίσεις.
Πάντως το πρόβλημα με το DHCP δέν λύθηκε ούτε με την αναβάθμιση σε 2.2.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όταν πρωτοπήρα το Desire είχα γράψει αυτά στο τοπικ περι κινητών:Παρέλαβα χθές το Desire. Δέν κατάφερα να το κάνω να συνδεθεί στο wifi του σπιτιού μου και απ ότι είδα σε διάφορα forum είναι συχνό πρόβλημα.
Τελικά κατέβασα την εφαρμογή wifi static με την οποία μπορείς να βάλεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για IP, gateway, DNS κτλ. και συνδέθηκε! Το κινητό απο μόνο του δέν σε αφήνει να τα ρυθμίσεις αυτά
Τελικά έκανα λάθος, το κινητό σε αφήνει να βάλεις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Όπως είσαι στις ρυθμίσεις wifi πατας menu και βγαίνει επιλογή για συνθετες ρυθμίσεις.
Πάντως το πρόβλημα με το DHCP δέν λύθηκε ούτε με την αναβάθμιση σε 2.2.
Εγω προσωπικα σε οποιοδηποτε δικτυο wifi εχω μπει δεν ειχα κανενα προβλημα
-
Αγόρασα αυτή τη μπαταρία για το Desire: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... OU:US:1123
Το κινητό γίνεται αρκετά πιό χοντρό και βαρύ αλλά προσωπικά δέν με ενοχλεί. Πλέον κρατάει αισθητά περισόττερο μεταξύ φορτισμάτων, ίσως και πάνω απο το διπλάσιο σε σχέση με τη μαμά μπαταρία.
-
H AMOLED μπορεί να έχει τέλεια χρώματα, contrast, κλπ, αλλά καίει και πολύ μπαταρία. Στο δικό μου (Nexus One) κάπου το 50-55% με τη χρήση που του κάνω το τρώει η οθόνη (σύμφωνα με το 'καταναλωσόμετρο' που έχει). Επίσης με το Android 2.2 (Froyo) αν και πάει σφαίρα, από εκεί που έβγαζε 2 μέρες χωρίς να το σβήνω το βράδυ (οριακά μεν, αλλά τις έβγαζε) έχει πέσει στη μιάμισι.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
H AMOLED μπορεί να έχει τέλεια χρώματα, contrast, κλπ, αλλά καίει και πολύ μπαταρία. Στο δικό μου (Nexus One) κάπου το 50-55% με τη χρήση που του κάνω το τρώει η οθόνη (σύμφωνα με το 'καταναλωσόμετρο' που έχει). Επίσης με το Android 2.2 (Froyo) αν και πάει σφαίρα, από εκεί που έβγαζε 2 μέρες χωρίς να το σβήνω το βράδυ (οριακά μεν, αλλά τις έβγαζε) έχει πέσει στη μιάμισι.Τι έκδοση είχες πρίν? Εγώ στο Desire απο 2.1 σε 2.2 δέν είδα κάποια διαφορά. Το καταναλωσομετρο μου δείχνει μόνο 2% για την οθόνη, το πιό πολύ έχει η αναμονή κυψέλης 38% και τηλέφωνο σε αδράνεια 40%.
Δέν ξέρω αν έχει AMOLED το δικό μου.
-
Με το 2.1 ήρθε to nexus. Δεν ξέρω αν έχει την ίδια μαμά μπαταρία με το desire, παίζει, μια και είναι ξαδερφάκια...
Αν το βάλω να φορτίσει και μόλις γεμίσει το βγάλω κι αρχίσω να παίζω με τα μενού (χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο, απλά να αναγκάζω την οθόνη να παραμένει on) για 1-2 λεπτά, το καταναλωσόμετρο μου βγάζει ότι η οθόνη καταναλώνει γύρω στο 85% της ενέργειας που δίνει η μπαταρία (το ταπεινό το WiFi, για παράδειγμα, ξοδεύει γύρω στο 3%, όσο περίπου και το GSM standby).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
H AMOLED μπορεί να έχει τέλεια χρώματα, contrast, κλπ, αλλά καίει και πολύ μπαταρία. Στο δικό μου (Nexus One) κάπου το 50-55% με τη χρήση που του κάνω το τρώει η οθόνη (σύμφωνα με το 'καταναλωσόμετρο' που έχει).στο htc desire δεν ισχυει αυτο..
το πιο πολυ ρευμα το καιει η κεραια του τηλεφωνου, καμια σχεση με 50%, και η οθονη ειναι πολυ πιο πισω.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
H AMOLED μπορεί να έχει τέλεια χρώματα, contrast, κλπ, αλλά καίει και πολύ μπαταρία. Στο δικό μου (Nexus One) κάπου το 50-55% με τη χρήση που του κάνω το τρώει η οθόνη (σύμφωνα με το 'καταναλωσόμετρο' που έχει).
στο htc desire δεν ισχυει αυτο..
το πιο πολυ ρευμα το καιει η κεραια του τηλεφωνου, καμια σχεση με 50%, και η οθονη ειναι πολυ πιο πισω..'Πιο πίσω' τι εννοείς Γιώργο? Σε τεχνολογία?.. Αν έχει αρκετά καλή απόδοση (brightness, contrast, etc) και καίει πολύ λιγότερο ρεύμα σε σχέση με την AMOLED, μάλλον πιο μπροστά είναι (και ίσως και γι αυτό να άλλαξαν την AMOLED με άλλη LCD, αν αυτό έκαναν).
Στο δικό μου με τη χρήση που κάνω η 'κεραία' (το GSM module) καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία - σε σχέση με την οθόνη [την οποία έχω σε auto-brightness, να χαμηλώνει μόνη της τη φωτεινότητα της όταν είμαι σε σκοτεινό χώρο]
Το iphone 3GS που έχει ο αδερφός μου πάντως, με το ίδιο πάνω-κάτω hardware, κάθε βράδι πρέπει να το βάζει να φορτίζει...
H μαμά μπαταρία του Desire πόσο κρατάει (και με τι χρήση)?
-
'πιο πισω' εννοω σε ποσοστο, ειχε ενα γελοιο μονοψηφιο % νουμερο
το ποσο κραταει δε ξερω, δεν ειναι δικο μου, αλλα πολυ καλου μου φιλου και το ειχα προχθες και το περιεργαζομουν και μεταξυ αλλων παρατηρησα και το συγκεκριμενο
η οθονη δεν του καιει πολυ ρευμα απο τη μπαταρια, δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο του νουμερο λεω τι ειδα δε μπορεις στο κατω κατω να εμπιστευτεις πληρως μια τετοια εφαρμογη
θα τον ρωτησω ποσο του βγαζει η μπαταρια, παντως θυμαμαι οτι στην αρχη που το παιχνιδιζε συνεχεια, δεν του εβγαζε ουτε μερα (οπως ειναι φυσικο)
πολυ θεαματικο παντως και πολυ γρηγορο τα τρεχει ολα αερα
μια απο αυτες τις μερες θα δω και το galaxy που πηρε μια γνωστη μου, το οποιο εχει πιο μεγαλη οθονη απο το htc, super amoled (αλλα ιδια αναλυση)
και αυτο ειναι πανγρηγορο απο οτι μου χουν πει
εχω αρχισει κι εγω να ψηνω android, μιας και ποτε δε συμπαθησα το iphone και την apple, αλλα δε θελω να τα σκασω αγοραζοντας τοσο ακριβα μοντελα
βγηκε νομιζω ενα samsung στα 250 , με επιδοτηση θα μου παει στα 150.. δεν εχει βεβαια την ιδια οθονη, αλλα πραγματικα με ενθουσιασε το λειτουργικο, τους επομενους μηνες λογικα θα παρω κατι σχετικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
'εχω αρχισει κι εγω να ψηνω android, μιας και ποτε δε συμπαθησα το iphone και την apple, αλλα δε θελω να τα σκασω αγοραζοντας τοσο ακριβα μοντελα
Εγω μπορω να αναφερθω (σαν βοηθεια σε επικειμενη αγορα σου σε android) μονο στο desire του οποιου ειμαι κατοχος απο τον απριλη.
Εχουν περασει απο τα χερια μου κινητα και κινητα και ειδικα wm.(Μηλοφωνο δεν ειχα ποτε,ξ ξ ξ ...μακρια απο μενα...σιξ σιξ σιξ ουουου )
To desire με εχει καλυψει πληρως πλεον,και θα κανω παρα πολυ καιρο να κοιταξω αλλο κινητο.
Μια και μοναδικη ενσταση εχω οσον αφορα το hardware,και αυτη ειναι πως το κινητο γενικα ζεσταινεται.Αρα ισως για καποιον ο οποιος μιλαει αρκετη ωρα στο κινητο του να ειναι ενοχλητικη αυτη η ζεστη(και καλα το χειμωνα,παει και ερχεται...το καλοκαιρι ομως? )
Εγω ουτε πολυ ωρα μιλαω,αλλα και bluetooth χρησιμοποιω,οποτε αυτο το αρνητικο δεν με επηρεαζει.
Πριν απο μια βδομαδα του περασα την android 2.2 froyo,και εκει ειναι αλλο ενα σημειο που υπερεχει η htc εναντι αλλων εταιριων οπως πχ μοτορολα και ερικσσον.Ειναι η εταιρια η οποια μετα το nexus της google,πηρε πρωτη την αναβαθμιση σε 2.2,οταν αλλες εταιριες δεν εχουν καν την 2.1,αλλα βρισκονται ακομα στην 1.6(βλεπε X10 ericsson))
Ελπιζω να βοηθησα κατιτις -
στο 3.0 μου ειπαν οτι σκοπευουν να την απαγορεψουν (η google) αυτη τη μαλακια που πρεπει και η εταιρια να βγαλει την εκδοση για το κινητο. ετσι οι εταιριες δεν θα πειραζουν το λειτουργικο και μολις βγει νεα εκδοση θα μπορει να μπαινει σε ολα τα τηλεφωνα. σκοπος ειναι να βρεθει μια φορμουλα ωστε να επιτρεπεται καποια παραμετροποιηση απο τον κατασκευαστη χωρις να δεσμευει τον χρηστη να την χρησιμοποιήσει.
τα οποια ολα αυτα ειναι 'απλα' θεματακια καθως ειχαν μελετηθει εξαρχης , το προβλημα ειναι οτι τα κινητα εχουν γινει φαγητο που οι μεν (android, nokia) το βγαζουν αψητο και οι δε (apple) καμενο. ειναι βεβαια τοσο πρεζακια οι καταναλωτες (και μαζι με τις επιδοτησεις τους και χωρις ) που δε γινεται αλλιως πρεπει να βγαινει μια συσκευη καθε 15 μερες
-
-
καπως ετσι ηταν και το desire που ειδα, με εξαιρεση το wifi που εκεινη την ωρα ηταν κλειστο
-
-
Τις προάλλες με ειδοποίησε το Nexus ότι έχει βγει update για το Android του (έκδοση 2.2.1) και το πέρασα. Δε μπορώ να πω ότι βλέπω καμιά διαφορά όσο το έψαξα.
Πάντως σήμερα η μπαταρία έσπασε ρεκόρ - έκλεισε 3 μέρες (παίζει να ήταν λόγω χρήσης και να μην έχει σχέση με το update).
-
Παιδιά έγω έχω τον κατακαημένο όσον αφορά τις αναβαθμίσεις Ήρωα. Η επίσημη 2.1 είναι γεμάτη μπαγκ και έχω απογοητευτεί τώρα που ανακοινώθηκε οτι δεν θα δώσει η μαμά 2.2 σε εμάς για να πουλήσει τα καινούργια μοντέλα (μερικά απο τα οποία είναι ξαναζεσταμένο φαί λχ το wildfire είναι ο ήρωας που λόγω πτώσης τιμών του υλικού κοστίζει πλέον τα μισά με ελαφρώς χειρότερο φηνίρισμα αλλά ίδια χαρακτηρίστικα ΣΥΝ φλας ). Ξέρει κανείς πως περνάω κάστομ ρομ μετά από το ροοτ. Σκέφτομαι για Cyanogen 6.1
Περι συσκευών Android...