-
πρέπει να έχεις πάρει την 4g/lte έκδοση και να ήσουν σε σημείο που πιάνει 4g αν έχεις τη 3g πρέπει να ήσουν πρακτικά κάτω από κεραία ή απέναντι και να μην είχε πολύ κίνηση το κελί αφού αυτό είναι κοντά στο θεωρητικό μάξιμουμ του 3g. Σε φίλο με 4g έχω δει και νούμερα κοντά στα 50...
-
Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν βλέπω τα contacts του Skype από το κινητό (android 4.0.4) ; Γενικά η σελίδα είναι πολύ διΑφορετική σε περιεχόμενο
-
Και εκεί που έψαχνα..... Nexus5 16αρι στα 200 ευρώ μτχ. αμα υπάρχει και εγγύηση να το χτυπήσω;
-
Εχει αναφερει ενας συνφορουμιστας ότι εχει ενα προγραμμα για Android Smart Phone και μετραει την κατανάλωση αλλα και γενικά τα εξοδα του ντίζελ αυτοκινήτου του. Αλλα δε θυμαμαι ποιος, όμως το ειχα βαλει και ηταν εξαιρετικο! Τρια γραμματα ειχε cng ή κατι άλλο. Μου αλλαξαν το κινητό μεσα στην εγγυηση, με αποτέλεσμα να χάσω το πρόγραμμα και να μην το βρίσκω. Μήπως το θυμάται κανεις; Ή μηπως εχετε κανένα άλλο να προτείνετε;
-
το αναβαθμισαν κ τωρα το λενε drivvo απο ctn. αν λες αυτο. πολυ απλο κ καλο
Στάλθηκε από το GT-S5360 μου
-
ευχαριστω! Το κατεβασα και φαινεται εξαιρετικό! Ακομα δεν εβαλα το αυτοκινητο αλλα μου φαινεται οτι δεν ηταν αυτο που ειχα, αλλα το όνομα μου φαινεται ότι ήταν ctn. Με τη χρήση θα καταλαβω εαν ήταν το ίδιο
-
μάλλον έχω χάσει επεισόδια...Δεν λέγανε ότι στην κιτκατ δεν μπορείς να μεταφέρεις στην κάρτα sd? πως και μου έβγαλε τέτοιο μνμ?
sent from my cave with smoke signals
-
Τα φωτα σας λιγο αν γνωριζει καποιος
Εχω ενα s4 mini και ενα pionner radio cd με bluetooth.
To προβλημα μου ειναι οτι καθε φορα που συνδεομαι ξεκινα αυτοματα η μουσικη απο το κινητο,κ αναγκαζομαι να την απενεργοποιω.
Οταν θα δεχθω κλιση και θα μιλησω μολις κλεισω την συνομιλια ξαναξεκινα
ΒρHκα καποια προγραμματα sto play store οπως το stop auto play αλλα παπαλα
HELP PLEAZE -
Δες στις ρυθμίσεις του Bluetooth στην συσκευή που έχεις κάνει pair αν έχει επιλογή να μην μεταδίδει το τηλέφωνο σου μουσική.
-
Εχει αλλα αυτο δεν το θελω γιατι θελω να ακουω τισ ηχητικες συνομιλιες μου μεσω wats app η you tube κλπ
Οποτε ειναι αχριστο -
Δεν στις ρυθμίσεις τότε του player τι επιλογές έχεις.
-
Δεν σου δινει καμια τετοια δυνατοτητα,πχ ''auto play disalable''
-
Στο μενού συνδεσιμότητα έχει καμιά επιλογή?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Στο μενού συνδεσιμότητα έχει καμιά επιλογή?Exei αλλα τα απενεργοποιει ολα ta πολυμεσα
-
Το LG G3 S, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα από την LG Electronics, αποτελεί μια μικρότερη εκδοχή του LG G3 smartphone της LG για την μεσαία κατηγορία και ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά.Το LG G3 S προσφέρει premium εμπειρία χρήσης, διαθέτει κορυφαία σχεδίαση με προηγμένο μεταλλικό σχήμα Floating Arc, καθώς και επαναστατική τεχνολογία Laser Auto Focus, χαρακτηριστικά που πρωτοσυναντήσαμε στο G3, αλλά σε πιο μικρό μέγεθος, με διαγώνιο οθόνης 5.0 ιντσών με λεπτό πλαίσιο, που το αναδεικνύει ηγέτη στην κατηγορία του.
Το LG G3 S απευθύνεται στους χρήστες μικρής και μεσαίας κατηγορίας που αναζητούν μια συσκευή μικρότερη σε μέγεθος, αλλά με ισάξιο λειτουργικό, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των δημοφιλών εφαρμογών. Το LG G3 S έχει διατηρήσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του LG G3, ωστόσο με μικρότερο κόστος προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης με πολλές δυνατότητες και προηγμένες λειτουργίες.
Το LG G3 S διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία του, με διαστάσεις διαγωνίου 5 ιντσών και πάνελ τεχνολογίας IPS, με αναλογία 74.1%, την υψηλότερη αναλογία για τη μεσαία κατηγορία. Με επιπλέον εντυπωσιακά λεπτό πλαίσιο και μπαταρία 2.540mAh, το LG G3 S διατηρεί τη σχεδιαστική γραμμή Floating Arc Design του G3.
«Η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται στις ανάγκες και στις τάσεις της αγοράς και των καταναλωτών μας. Το LG G3 S διατίθεται στην ελληνική αγορά για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της μεσαίας κατηγορίας, που αναζητούν τις καλύτερες επιδόσεις και τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε μία πιο προσιτή τιμή», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.
Πρωτοεμφανιζόμενα στο G3 χαρακτηριστικά και λειτουργίες εμφανίζονται και στη νέα έκδοση LG G3 S, όπως τα:
Laser Auto Focus, λειτουργία που επιτρέπει στο G3 S να εστιάζει γρηγορότερα, μετρώντας την απόσταση μεταξύ του αντικειμένου και της κάμερας χρησιμοποιώντας ακτίνα laser
Touch & Shoot, λειτουργία με την οποία οι χρήστες απλά αγγίζουν οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για να εστιάσουν και να τραβήξουν μία φωτογραφία, μειώνοντας έτσι τα βήματα της διαδικασίας
Gesture Shot, εντυπωσιακά selfies με ανίχνευση της παλάμης που ενεργοποιεί την αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων μέχρι τη λήψη της φωτογραφίας
Smart Keyboard, η νέα λειτουργία που «εκπαιδεύεται» βάσει της πληκτρολόγησης του χρήστη, κάνοντας τη διαδικασία τελικά ακόμα πιο γρήγορη και με 75 τοις εκατό λιγότερα λάθη
QuickMemo+, για την εύκολη και γρήγορη καταγραφή σημειώσεων ή σκίτσων για να αφήνουν οι χρήστες τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη. -
κατέβασα εχτές το καινούριο google play Έκδοση 5...ωραίο είναι ..
sent from my cave with smoke signals
-
Για δυνατούς χρήστες του android.
Ψάχνω να βρω εναλλακτικό τρόπο απάντησης κλήσεων, ώστε να αντικαταστήσω την απάντηση με slide η οποία με δυσκολεύει πολύ.
Ψάχνω για κάτι τέτοιο που είχα στα HTC:
Βρήκα κάτι παλιά android προγράμματα π.χ. http://www.androidfreeware.mobi/downloa ... -free.html αλλά δεν παίζουν με το Android 4.1.
Καμιά βοήθεια;;;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για δυνατούς χρήστες του android.Ψάχνω να βρω εναλλακτικό τρόπο απάντησης κλήσεων, ώστε να αντικαταστήσω την απάντηση με slide η οποία με δυσκολεύει πολύ.
Ψάχνω για κάτι τέτοιο που είχα στα HTC:
Βρήκα κάτι παλιά android προγράμματα π.χ. http://www.androidfreeware.mobi/downloa ... -free.html αλλά δεν παίζουν με το Android 4.1.
Καμιά βοήθεια;;;;
Μήπως υπάρχει επιλογή να απαντάς πατώντας το 'Home';
-
Όχι δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όχι δυστυχώς.Υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν. Δηλαδή ορίζουν τα buttons να κάνουν διάφορα.
https://play.google.com/store/search?q= ... ton&c=apps
Περι συσκευών Android...