-
Νταξ, το τερματισες το χιπστερικο
Βασικο ερωτημα, ταιριαζει με τα παπουτσια σου? -
Το bamboo μ'άρεσε κι εμένα
-
Δωστου θαρρος τωρα
-
Ringke Fusion φοράω εγώ
-
Δεν το χωράει το μυαλό μου πόσο σαβούρα έχει καταντήσει το skype.Όποιος δεν έχει fb τρώει αποκλεισμό από την επικοινωνία!
Έτσι είναι και σε iOS και Windows ή μόνο εμείς την τρώμε τη φόλα?
-
Στο iOS είναι όπως πάντα άψογο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ήρθαν σήμερα (μετά από 1 μήνα! ) οι δύο θήκες που είχα παραγγείλει. Η μία, διάφανη από Hong Kong, δεν ήταν κακή, ειδικά για τα λιγότερα από 2€ που στοίχισε, αλλά η άλλη, από Amazon, είναι πολύ ωραία! Από φυσικό bamboo κιόλας!
Ιδού:
το επομενο βημα ποιο ειναι, χρυσο με διαμαντακια?
το βρισκω κιτς (sorry)
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν το χωράει το μυαλό μου πόσο σαβούρα έχει καταντήσει το skype.Όποιος δεν έχει fb τρώει αποκλεισμό από την επικοινωνία!Έτσι είναι και σε iOS και Windows ή μόνο εμείς την τρώμε τη φόλα?
Τι γκένεν; Κανένα πρόβλημα εδώ
-
Τι να γίνει ρε Μιράγκε? Δεν ερχονται ειδοποιήσεις, έρχονται ετεροχρονισμενα τα μηνύματα ή και χάνονται κιόλα...γενικώς τον παίζει πανηγυρικά το απ.
-
Κι εγώ είχα ενα ετεροχρονισμένο μήνυμα που χάθηκε για 4 μέρες αλλά πρώτα εμφανίστηκε στο τηλέφωνο και μετά στον υπολογιστή. Βέβαια εγώ δεν το χρησιμοποιώ και πάρα πολύ για μηνύματα έχω μόνο 2 επαφές που χρησιμοποιούν skype γι αυτή την δουλειά. Μετά το τελευταίο update πάντως διακρινώ μια ελαφριά αστάθεια σε σχέση με πρίν κυρίως στο αυτόματο σβήσιμο της οθόνης όταν το χρησιμοποιώ για κλήσεις.
-
Εμένα μου βγαίνει και οφφλαιν μόνο του παρόλο πού όλη μέρα είναι σε wifi το τηλέφωνο. Το έβγαλα το ξανάβαλα, πάλι τα ίδια και με τα συνεχή updates μάλλον το χουν πάρει και οι ίδιοι χαμπάρι ότι δεν τραβάει η εφαρμογή.
-
Δεν ξέρω εγώ ένα update είχα προχτές μετά απο πάρα πολύ καιρό
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ήρθαν σήμερα (μετά από 1 μήνα! ) οι δύο θήκες που είχα παραγγείλει. Η μία, διάφανη από Hong Kong, δεν ήταν κακή, ειδικά για τα λιγότερα από 2€ που στοίχισε, αλλά η άλλη, από Amazon, είναι πολύ ωραία! Από φυσικό bamboo κιόλας!
Ιδού:
-
Σήμερα έβαλα τη παλιά μπαταρία γιατί το βράδυ ξέχασα να φορτισω τη νέα και παρατήρησα πόσο πολύ πιο γρήγορα αδειάζει σε σχέση με τη νέα
-
Σχετικά με το skype, όπως τα λέει ο stefan είναι. Μετά τα τελευταία updates μαλακίζεται ασύστολα , ακριβώς ότι έγραψε ο stefan.
-
Επικοινωνία μέσω Skype, ενδοσμαρτοφωνιακά κατατάσετε άνετα σε μαζοχισμό.
-
Συμφωνώ μόνο για υπολογιστή/κινητό δικαιολογείται
Το viber δεν έχει κανένα αντίπαλο στα κινητά.-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κοιτα διαφορα να μαθαινεις μπαλιτσα...Αξίζει να μπει στη σχετική λίστα http://www.complex.com/tech/2013/06/most-useless-gadgets-ever/
Δίπλα π.χ. σε αυτό http://www.complex.com/tech/2013/06/most-useless-gadgets-ever/ipod-toilet-speaker
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επικοινωνία μέσω Skype, ενδοσμαρτοφωνιακά κατατάσετε άνετα σε μαζοχισμό.Κι αν ο ένας παίζει με pc και ο άλλος με τηλέφωνο?
-
Skype στο κινητό για επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται στο pc τους. Για επικοινωνία στα κινητά, viber, whatsapp
Περι συσκευών Android...