-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επικοινωνία μέσω Skype, ενδοσμαρτοφωνιακά κατατάσετε άνετα σε μαζοχισμό.
Κι αν ο ένας παίζει με pc και ο άλλος με τηλέφωνο?
Για αυτό είπα ενδοσμαρτοφωνιακά ρε συ.
Σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαίο κακό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν εναλλακτικές. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ήρθαν σήμερα (μετά από 1 μήνα! ) οι δύο θήκες που είχα παραγγείλει. Η μία, διάφανη από Hong Kong, δεν ήταν κακή, ειδικά για τα λιγότερα από 2€ που στοίχισε, αλλά η άλλη, από Amazon, είναι πολύ ωραία! Από φυσικό bamboo κιόλας!
Ιδού:
Μόλις 179$, αλλά λογικό, είναι για iPhone5, οι κάτοχοι iPhone δεν είναι τσίπηδες!
Εγώ πλέρωκα 15$, το βρήκα προσφορά!Νταξ, το τερματισες το χιπστερικο
Βασικο ερωτημα, ταιριαζει με τα παπουτσια σου?Εννοείται, ειδικά με τα τελευταίας εσοδείας μποτάκι, είναι τρέλα!
(ΥΓ: Αγόρασα πριν λίγο άλλα δύο ζευγάρια, θα ξετρελαθείς, θα τα φέρω Ολλανδία με το καλό! )το επομενο βημα ποιο ειναι, χρυσο με διαμαντακια?
το βρισκω κιτς (sorry)
Περί ορέξεως!
Πάντως όσοι την είδαν από κοντά, είχαν να λένε τα καλύτερα. Είναι πολύ ξεχωριστή και ασυνήθιστη. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επικοινωνία μέσω Skype, ενδοσμαρτοφωνιακά κατατάσετε άνετα σε μαζοχισμό.
Κι αν ο ένας παίζει με pc και ο άλλος με τηλέφωνο?
Για αυτό είπα ενδοσμαρτοφωνιακά ρε συ.
Σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαίο κακό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν εναλλακτικές.Υπάρχουν εφαρμογές που βάζεις το skype account και συνδέεσαι με αυτές. Αλλά νομίζω είναι μόνο για μηνύματα.
Μου λείπει το Ν900 που όλα αυτά τα είχε έτοιμα... -
Υπάρχει viber και για PC αλλά λίγοι το έχουν (μόνο όσοι έχουν smartphone με viber θα το ξέρουν). Στα PC το skype είναι μονόδρομος μετά την συγχώνευση με το MSN.
-
Ναι αλλά μιλάμε για εταιρικά πισιά που δεν είμαστε administrators και άρα πορευόμαστε με ότι υπάρχει προεγκατεστημένο. Δεν υπάρχει λύση από πουθενά.
-
Πατέρα corsair ποια η γνώμη σου για το LG G2?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πατέρα corsair ποια η γνώμη σου για το LG G2?Τον Mirage θες δηλ.
Κοιτα το κινητο ειναι τ-ο-υ-μ-π-α-ν-ο αλλα για μενα αν ειναι να παιξεις σε αυτα τα λεφτα τσονταρε αλλα 100 και παρε νοτελι 3.
Αλλη εμπειρια χρησης. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Τον Mirage θες δηλ.
Κοιτα το κινητο ειναι τ-ο-υ-μ-π-α-ν-ο αλλα για μενα αν ειναι να παιξεις σε αυτα τα λεφτα τσονταρε αλλα 100 και παρε νοτελι 3.
Αλλη εμπειρια χρησης.To Note 3 είναι επίσης τούμπανο, αλλά θέτω σαν όριο μεγέθους τις συσκευές τύπου Galaxy S4 & G2.
Άρα αυτές οι 2 συσκευές είναι για μένα στο ανώτατο όριο του ανεκτού όσο αφορά το να μπει σε μια τσέπη παντελονιού πχ. -
Και το μπετατζή τον Κορσαίρ τι τον θες? Δεν σας τα πε καλά ο techblog?
-
Τον Mirage θες δηλ.
Αλλη εμπειρια χρησης.To Note 3 είναι επίσης τούμπανο, αλλά θέτω σαν όριο μεγέθους τις συσκευές τύπου Galaxy S4 & G2.
Άρα αυτές οι 2 συσκευές είναι για μένα στο ανώτατο όριο του ανεκτού όσο αφορά το να μπει σε μια τσέπη παντελονιού πχ.Kοιτα μονο και μονο για την οθονη και την αποσπωμενη μπαταρια πας καρφωτος για S4.
Και υποψιαζομαι οτι και το ui θα ειναι ανωτερο.
Kαι με τα λεφτα που γλιτωνεις--------> root στον corsair.Edit:
Αναλυτικοτατο review εδω.
(BTW το site ειναι γενικα ο,τι καλυτερο στο θεμα των reviews -απο οσα εχω δει). -
Πατέρα corsair ποια η γνώμη σου για το LG G2?να περιμενεις το νεξους...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να περιμενεις το νεξους...
An ενθυμουμαι καλως ο GB δινει σημασια στην καμερα.Οποτε ποιο nexus τωρα...
-
he's been warned.
-
Πήγα να πάρω μεμβράνη για την οθόνη και ο πωλητής μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Τι κινητό έχω γω! Τι κινητό έχω γω!!!
-
Πατέρα corsair ποια η γνώμη σου για το LG G2?Καλημέρα τέκνον μου και ζητώ ταπεινά συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!
Να το πάρεις! Με τις ευχές μου! Το κινητό αλλωστε ειναι τούμπανον, εχει μπαταρία αστέρι, και είναι και σε καλή σχετικά τιμη.
ΟΧΙ σε SAMSUNG! Το τονίζω οριζόντια και κάθετα! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τρώει πολλά GB αποθηκευτικου χώρου για τις μαλακίες της... κυριολεκτικα μαλακιες apps... και το σημαντικότερο ολων.... KNOX. Απο την στιγμή που ενα κινητό ουσιαστικά σε βάζει τρικλοποδιες αμα πάς να αλλάξεις ROM η εστω να κάνεις root, χάνεται το οποιο νόημα του android..
Το ξανατονιζω λοιπον: ΟΧΙ SAMSUNG
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το ξανατονιζω λοιπον: ΟΧΙ SAMSUNG -
Fyi, root without Knox tripping is here.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Fyi, root without Knox tripping is here.Sent from my Note 3 using smoke signals.
συμφωνοι ναι... αλλά αμα ειναι να φλασαρεις με τον φοβο συνεχεια, η να σε βαζει τρικλοποδια με καθε νεο update, δεν αξιζει την φασαρια... Fuck em
Εγω με την Samsung τελειωσα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Απο την στιγμή που ενα κινητό ουσιαστικά σε βάζει τρικλοποδιες αμα πάς να αλλάξεις ROM η εστω να κάνεις root, χάνεται το οποιο νόημα του android..Γι' αυτό ... 'παράθυρο με θέα!!!'
Καλή Κυριακή!Είδα πάντως και τα αμέτρητα root στο Σονυ. Πως την γλύτωσε από Σαρωνικό, Θερμαικό, Βόσπορο και Δούναβη ... κανένας λόγος να πειράζεις κάτι που λειτουργεί σωστά ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο την στιγμή που ενα κινητό ουσιαστικά σε βάζει τρικλοποδιες αμα πάς να αλλάξεις ROM η εστω να κάνεις root, χάνεται το οποιο νόημα του android..
Γι' αυτό ... 'παράθυρο με θέα!!!'
Καλή Κυριακή!Είδα πάντως και τα αμέτρητα root στο Σονυ. Πως την γλύτωσε από Σαρωνικό, Θερμαικό, Βόσπορο και Δούναβη ... κανένας λόγος να πειράζεις κάτι που λειτουργεί σωστά ...
και πως θα σου ανηκει η συσκευη αν δεν παρεις εστω root? Τι ετσι? Σκετη? Παρθένα συσκευη?
Το Sony σου ειναι μια κακη εξαιρεση. Η Sony πραγματικά το παλευει τελευταια... χωρις ακομα να εχει αρχισει τσατσιλικια.
Περι συσκευών Android...