-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Εγω παντως που τα γυρισα ολα σημερα,στην μεν cosmote μου ειπαν οτι δεν εχουν καρτες ,στην vodafone ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπαν να μιλησω με εκπροσωπο τηλεφωνικα,για να παρω εκπτωσεις,και ο μονος που ασχοληθηκε σοβαρα μαζι μου,ηταν στην wind,οπου σε καμμια περιπτωση δεν μου ειπε αυτα που λετε εσεις.
Με 12 ευρω μου δινει 350 λεπτα προς ολους και αλλα τοσα προς wind,35 sms και 750MB internet....
Στον μηνα πανω μπορει να μου το γυρισει σε καρτοσυνδεση με μεγαλυτερες παροχες,αλλα σε πακετα των 17 η 21 ευρω...Τις ίδιες παροχές τις έχει η wind στο free 2 go με 8.5€!
Τι στο καλό!!!! Όντως αυτά που λέει ο φίλος ήταν στα 8.5€ και με 12€ έδινε τα 1500λ προς όλους και 2.5G internet. Εγώ πριν λίγες μέρες έκανα ανανέωση.
-
Tελικα μαλλον καταληγω εδω...
https://www.vodafone.gr/vodafone-you/
Διαλεγεις ποσο ιντερνετ και ποσα λεπτα-sms θες,και πληρωνεις αναλογα... -
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Ετσι ακριβώς!!! Και εγώ λόγω φοιτητής στο εαπ (απόφοιτος βασικά εδώ και κάτι μήνες) έχω φοιτητικο πακέτο. Είναι σούπερ με 7€ 1000προς όλους & 600mb. Πιο παλιά είχε 4€.
Ξέρεις κάνεις ποτέ το κόβουν? Καταβολευτικα με το πακέτο αυτό .Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον λες για Vodafone CU και Students Xclusive 7, οπότε θα σε παραπέμψω εδώ σε διπλανό φόρουμ και ιδίως στις τελευταίες σελίδες του.
Πάντως για εμάς του ΕΑΠ που είναι δύσκολο δεν έχει λήξη η ακαδημαϊκή ταυτότητα, μάλλον είναι πιο ελαστικοί στο «κόψιμο».
-
@emil Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί ή κάποιον επαγγελματία που να περνά Stock Roms σε επώνυμα κινητά Android;
Περι συσκευών Android...