-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτά τα Ariston φαίνονται εντελώς ψεύτικα, ποιότητα της πλάκαςΣου είπε κανείς να τα πάρεις?
Εσύ πάρε miele που είναι σαν leopard σε τιμή χώμα δεν χαλάνε κι έχουν ανταλλακτικά τσάμπα -
Και να μου πει να τα πάρω θα του πω να τα βάλει εκεί που ξέρει, άκου ariston
-
Nαι ρε συ,δεν έχεις παρατηρήσει όλοι οι βρωμιάρηδες με ariston τάχα μου πλένουν τα ρούχα τους,οι στυλάτοι που απαξιούν τις Ιταλικές φθήνιες πλένουν μόνο σε πλυντήρια γερμανικής τεχνολογίας αξιοπιστίας και απόδοσης άνω των 1500 ευρώ.
-
Τι εγινε;Βρηκαμε καινουργιο θεματακι για να παιξουμε; [mod]
-
Αυτό λέω κι εγώ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Nαι ρε συ,δεν έχεις παρατηρήσει όλοι οι βρωμιάρηδες με ariston τάχα μου πλένουν τα ρούχα τους,οι στυλάτοι που απαξιούν τις Ιταλικές φθήνιες πλένουν μόνο σε πλυντήρια γερμανικής τεχνολογίας αξιοπιστίας και απόδοσης άνω των 1500 ευρώ.Τα βασικά μοντέλα μιελε είναι κάτω απο 1000ε. Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω.
Τα άριστον που υποστηρίζεις είναι στην φθηνή κατηγορία, καλύτερα να βρεις κάποιο στην μεσαία κατηγορια.
-
Για πλυντήριο δεν αξίζει να δώσει κανείς πάνω από 400-500 ευρώ! Εγώ πάντωε πήρα pitsos με 280 αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος....
-
Την χειρότερη λεπτομέρεια σε πλυντηριο την έχω συναντήσει στο Bosch μου. Απο τα φτηνά με το καπακι απο πανω! Παταει στην μία πλευρά σε ρόδες! Για ευκολία στην μετακίνηση αλλά ... καθόλου καλή σταθερότητα στις στροφές.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την χειρότερη λεπτομέρεια σε πλυντηριο την έχω συναντήσει στο Bosch μου. Απο τα φτηνά με το καπακι απο πανω! Παταει στην μία πλευρά σε ρόδες! Για ευκολία στην μετακίνηση αλλά ... καθόλου καλή σταθερότητα στις στροφές.Αν το χαμηλωσεις λιγο μηπως κραταει καλυτερα ;
-
Θέλει άλλα ελατήρια και αμορτισέρ! Α δώσε του και λίγο θετικό κάμπερ!
Όσο για τα Miele, φρουφρού και αρώματα πουλάνε. Κατασκευαστικά ίδιες και χειρότερες με άλλες συσκευές είναι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν το χαμηλωσεις λιγο μηπως κραταει καλυτερα ;Βασίλη σε σταθερές βασεις είναι οι ρόδες.
Θέλει άλλα ελατήρια και αμορτισέρ! Α δώσε του και λίγο θετικό κάμπερ!
Και έτσι το 'πληντύριο Yaris' θα γίνει τι?
-
Yaris TS!
-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Για πλυντήριο δεν αξίζει να δώσει κανείς πάνω από 400-500 ευρώ! Εγώ πάντωε πήρα pitsos με 280 αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος....To δικό μου LG [θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε αντίστοιχη μάρκα, αν και τις ιταλικές θα τις απέφευγα - προσωπική λόξα] είναι μια χαρά. Κάτω από 350 κανονικά, 300 μου ήρθε τελική σε μια προσφορούλα. Πάνω από 400-500 όντως είναι υπερβολή. Γυρνάει, γυρνάει, ρίχνει νερό, ξαναγυρνάει, πάπαλα. Δεν το βάζουμε σε στροφιλίκια δα. Καλύτερα τα ρέστα να δίνονται σε καλό απορρυπαντικό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για πλυντήριο δεν αξίζει να δώσει κανείς πάνω από 400-500 ευρώ! Εγώ πάντωε πήρα pitsos με 280 αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος....
To δικό μου LG είναι μια χαρά. Κάτω από 350 κανονικά, 300 μου ήρθε τελική σε μια προσφορούλα. Πάνω από 400-500 όντως είναι υπερβολή. Γυρνάει, γυρνάει, ρίχνει νερό, ξαναγυρνάει, πάπαλα. Δεν το βάζουμε σε στροφιλίκια δα. Καλύτερα τα ρέστα να δίνονται σε καλό απορρυπαντικό.
Αν θυμαμαι καλά όταν έψαχνα (και κερδισα τον πρωτο λαχνό αλλα τεσπα) διακόπτης που ρυθμίζει αν θελεις στροφές ή όχι δεν υπάρχει στα φτηνά πλυντήρια. Σε όσα το είχαν ήταν ακριβά. Εννόω στα οικονομικά προγραμματα τους περιέχουν και τις στροφες αναγκαστικά. Κανω λάθος?
-
Τις στροφές στιψίματος; Όχι, τις ρυθμίζεις όπου θέλεις από κάτι κουμπάκια.
Περίπου σαν αυτό (παρόμοιο μοντέλο, ανώτερα χαρακτηριστικά, ίδια σχεδον χειριστήρια):
http://www.lg.com/pl/img/about/photo-li ... 20side.jpg -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τις στροφές στιψίματος; Όχι, τις ρυθμίζεις όπου θέλεις από κάτι κουμπάκια.Μου έχει έναν περιστροφικο διακόπτη με διαφορες ταχύτητες ... 'αλλα όχι χωρίς στίψιμο'!
Τεσπα! Εντελώς αντιρομαντικο το πληντυριο μου! Γι' αυτο θέλω ηλεκτρικο τζάκι στην κρεβατοκαμαρα!!!
-
το χωρίς στύψιμο είναι επιλογή προγράμματος. Από το διακόπτη στροφές μεταξύ κάποιου min-max συνήθως καθορίζεις.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τις στροφές στιψίματος; Όχι, τις ρυθμίζεις όπου θέλεις από κάτι κουμπάκια.
Μου έχει έναν περιστροφικο διακόπτη με διαφορες ταχύτητες ... 'αλλα όχι χωρίς στίψιμο'!
Τεσπα! Εντελώς αντιρομαντικο το πληντυριο μου! Γι' αυτο θέλω ηλεκτρικο τζάκι στην κρεβατοκαμαρα!!!
Βρηκες ανθρωπο να πεις τον πονο σου εχεις πεσει επανω σε ρεαλιστη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τις στροφές στιψίματος; Όχι, τις ρυθμίζεις όπου θέλεις από κάτι κουμπάκια.Περίπου σαν αυτό (παρόμοιο μοντέλο, ανώτερα χαρακτηριστικά, ίδια σχεδον χειριστήρια):
http://www.lg.com/pl/img/about/photo-li ... 20side.jpgΚαλά είναι να τις ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές το πλυντήριο ανάλογα το φορτίο και το πρόγραμμα γιατί αν βάλεις μάλινα και το βαρέσεις κόφτες θα βγάλεις χελωνάκια από μέσα,άσε που ο κάδος θα κάνει πινγκ πονγκ στα ντουβάρια
-
Αν μπει πρόγραμμα συγκεκριμένο, μειώνονται οι επιλογές που σου δίνει αυτόματα. Πχ τα μάλλινα δεν μπορούν να πλυθούν στους 90 βαθμούς και να στιφτούν στις 800 στροφές. Τα βαμβακερά, ναι. Αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να μειώσεις στροφές και βαθμούς ως το ελάχιστο, αν θες. Επίσης, παίζει μουσικούλα όταν τελειώνει (πράγμα χρήσιμο, γιατί το γ..νο είναι πολύ αθόρυβο ).
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....