-
Κι εγώ δε νομίζω πως είναι υπερβολή μια φορά την εβδομάδα τηγανιτό. Απλά δε μου κάνει αίσθηση. Αν μιλάγαμε για πίτσα, ναι, το μια φορά την εβδομάδα είναι στέρηση
-
-
-
Αιθανολης ειναι?
Sent from my MB525 using nuclear power
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για δώσε πληροφορίες και σχόλια για τούτο στο θεμα 'Σόμπες'! Με ενδιαφέρει!
Ηλεκτρικο τζακι επιτοιχιο σε προσφορα 199ευρω ,με τηλεχειρισμο,τεχνολογια LED για χαμηλη καταναλωση ,ευκολο στην τοποθετηση με ξυλα η με βοτσαλα ,οικολογικο χωρις ρυπους κ δε ειμαι σιγουρος καλυπτουν 25τετρ
.Για την αισθητικη του μπορεις να κρινεις μονος σου ,εγω παντως -
οχι, ηλεκτρικό.
Κορνίζα φίλιπς -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
οχι, ηλεκτρικό.
Κορνίζα φίλιπς -
'Εικονική' είναι η φλόγα? Οθόνη είναι?
Σε άλλα σχήματα ή μεγεθη υπάρχει?ΥΓ. Και στείλε μου με pm αν θέλεις ... που τα πουλάνε?
-
-
Υπέρτατη αμερικανιά.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σε άλλα σχήματα ή μεγεθη υπάρχει? .........Αν και δεν αναφέρομαι στον ίδιο τύπο, προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο , κλπ.
Δημήτρη και εγω για κάτι τετοιο ξεκίνησα να ψάχνω για το σαλόνι. Σε μακρόστενο και επιδαπέδιο (αν γίνεται) με ένα θεμα όμως. Να 'καρφωθεί' σε φαρδιά κολόνα αναμεσα σε δυο μπαλκονόπορτες. Τουλάχιστον για το εφε του και να μην τρυπάω την ταρατσα απο πάνω!
Το ηλεκτρικο θα 'ταίριαζε' κατω απο προϋποθέσεις με τον ρομαντισμό της κρεβατοκάμαρας μου! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε άλλα σχήματα ή μεγεθη υπάρχει?ΥΓ. Και στείλε μου με pm αν θέλεις ... που τα πουλάνε?
CRYSTAL AUDIO
Αιαντος 3Α Βριλησιαπερισσοτερα μετα τον αγωνα
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Υπέρτατη αμερικανιά.Kάτι σαν τον γύφτο ένα πράγμα,που έχει σηματάκι mercedes στο toyota
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
CRYSTAL AUDIO
Αιαντος 3Α Βριλησιαπερισσοτερα μετα τον αγωνα
Ευχαριστώ. Βρήκα την σελίδα τους.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε άλλα σχήματα ή μεγεθη υπάρχει? .........Αν και δεν αναφέρομαι στον ίδιο τύπο, προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο , κλπ.
Δημήτρη και εγω για κάτι τετοιο ξεκίνησα να ψάχνω για το σαλόνι. Σε μακρόστενο και επιδαπέδιο (αν γίνεται) με ένα θεμα όμως. Να 'καρφωθεί' σε φαρδιά κολόνα αναμεσα σε δυο μπαλκονόπορτες. Τουλάχιστον για το εφε του και να μην τρυπάω την ταρατσα απο πάνω!
Το ηλεκτρικο θα 'ταίριαζε' κατω απο προϋποθέσεις με τον ρομαντισμό της κρεβατοκάμαρας μου!Δημητρη θα συμφωνησω μαζι του (cosmeo) k ειδικα αυτο με τα βοτσαλα ειναι πολυ ατμοσφαιρικο ,προυποθεση η κρεβατοκαμαρα σου να μην υπερβαινει τα 25τετρ.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
..........Το ηλεκτρικο θα 'ταίριαζε' κατω απο προϋποθέσεις με τον ρομαντισμό της κρεβατοκάμαρας μου!
........προυποθεση η κρεβατοκαμαρα σου να μην υπερβαινει τα 25τετρ.
Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες συσκευές θέρμανσης στην κρεβατοκάμαρά μας!
-
Λίγο τεχνητός ο ρομαντισμός, δεν βρίσκετε;
-
Είμαστε πάντως στο πνεύμα του τοπικού ===> Λευκές ** οικιακές συσκευές:** ..........
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Είμαστε πάντως στο πνεύμα του τοπικού ===> Λευκές ** οικιακές συσκευές:** ..........Aπ το στόμα μου το πήρες
Πάμε πάλι,
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΙΡΑ FUTURA ΛΕΜΕ -
Αυτά τα Ariston φαίνονται εντελώς ψεύτικα, ποιότητα της πλάκας
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....