-
KANTE κάτι όμως και για τις παράνομες δοκιμές, έτσι;;;
Υπήρχαν βράδια στη Βαρυμπόμπη (και αλλού βεβαίως) που γινόταν της τρελής και ποιος ξεχνάει τι είχε γίνει και τις... στούκες. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλησπερα
Μηπως μπορει να μας πει κανεις την βαθμολογια στο κυπελλο ασφαλτου?
Γιατι το rally gr εχει μονο το κυπελλο χωματος????Γιατι ισως?ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ BANNER ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ RALLY.GR ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Τι γράφετε ρε γμτ; Ποιός διαδίδει παπαριές; Βασίλη γιατί δε ρωτάς καλέ μου. Καλώς τον Αρη! Βγήκες από το κλουβί για να καρφώσεις!! Καλοδεχούμενος!!!Αν θεωρείς ότι αυτή είναι η πρέπουσα απάντηση σε μία ευπρεπή και ειλικρινή ερώτηση/απορία/αγωνία για το μέλλον των αγώνων Στράτη μου δεν έχω να προσθέσω κάτι!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Τι γράφετε ρε γμτ; Ποιός διαδίδει παπαριές; Βασίλη γιατί δε ρωτάς καλέ μου.Σε επαφή που είχαμε με Πρόεδρο, μάθαμε...
Διοτι μας 'πονάει' περισσότερο απο οποιονδήποτε αλλον σε αυτον τον χώρο... Το γνωρίζετε εσείς καλύτερα απο τον οποιονδήποτε αλλο.Ειναι η ζωή μας οι αγωνες και ανησυχούμε πάντα.Δεν είναι λίγες οι στιγμές που το χαλί εχει τραβηχτεί κάτω απο τα πόδια.
Γιατι ομως θα πρέπει εμείς να ρωτάμε? Η γνώμη μας, που την ασπάστηκε πιστεύω, ο Πρόεδρος, είναι να αποκτείσετε περισσότερη επικοινωνία πλέον με ολους εμάς.Εστω και τώρα που είναι η Αρχή ακόμα.Ωστε να δείξουμε-καταλάβουμε ΟΛΟΙ οτι η Εποχή της ΕΛΠΑ θα είναι παρελθόν...Το χρειάζονται οι οδηγοί, το εχουν ανάγκη οι του χώρου αυτου...Κάνατε δουλειά - κάνετε δουλειά, αλλα ας την μαθαίνουμε και εμείς.Οχι μονο το αποτέλεσμα...Αξίζει.
Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τους αγώνες πάντα... Υπομονή εχω, 36 ετών εφτασα, μεγαλώνοντας στα SERVICE και στις Ειδικές...Τώρα δεν θα περιμένω?! -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Τι γράφετε ρε γμτ; Ποιός διαδίδει παπαριές; Βασίλη γιατί δε ρωτάς καλέ μου. Καλώς τον Αρη! Βγήκες από το κλουβί για να καρφώσεις!! Καλοδεχούμενος!!!Πρόβλημα δεν υπάρχει, ο κύβος ερίφθει αλλά βάζω στοίχημα πως αν βγάλουμε τα μάτια μας, μόνοι θα το κάνουμε. Ελπίζω να παίξει ο καθένας μας το ρόλο του σωστά και να πορευτούμε δημιουργικά.
Για τα Ράλλυ την άποψή μου, όσοι ελάχιστοι δεν διαβάζετε μόνο φόρουμ την ξέρετε. Ο ράλλυ μαν είναι παντού ράλλυ μαν και η εξειδίκευση έχει πεθάνει. Αν μπορούμε να έχουμε ένα μικτό 50% άσφαλτο-50% χώμα θα γίνει και σε όποιον αρέσει. Άλλο τι με βολεύει, άλλο τι είναι το σωστό, τι θα αναβαθμίσει το χώρο μας και στο τέλος τον πλέον σημαντικό ρόλο, όσο με αφορά θα τον παίξουν οι προτάσεις των οδηγών, του ΣΟΑΑ και το ΣΟΑΒΕ!
Νίκο με σεβασμό στο επαγγελματισμό σου και βέβαια στο ταλέντο σου, θα ήμουν πιό προσεχτικός.
Θα ήμουν σαφέστερος όταν κατηγορώ και δεν θα γέμιζα προτάσεις με υπονοούμενα, ενώ θα έλεγα και ένα ευχαριστώ στους ελάχιστους που ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί μου, (προφανώς δεν το πίστεψες, οπότε αφού έτσι ένοιωσες, έτσι θα είναι...), ή έστω, έδωσαν σε κάμποσους (πολλούς, λίγους; έχει σημασία;) τη δυνατότητα να πάνε παραπέρα...Νίκο μου, σκέψου και την άλλη άποψη. Ρώτα όποιον έβαλε πλάτη να σου πει τι εισέπραξε και αν θα το ξανακάνει.
Μακάρι να βρούμε σαν χώρος και το κύρος μας και τον τρόπο ώστε όποιος εμπλέκεται να θέλει να μείνει και να μη βλαστημάει την ώρα και τη στιγμήΓια τα περί ΟΜΑΕ και ΕπΑ, μία στάλα υπομονή...
Με εκτίμηση σε όλους
Στράτης
κύριε Στράτη .. σε όσους είπα ευχαριστώ , το ξέρουν οι ίδιοι , εάν τους ονομάσω θα τους πουν βλάκες που επένδυσαν είτε στον γκικα , είτε στον κάθε γκίκα
αυτό το άθλημα είναι καταδικασμένο .. από εμένα θα σωθεί ?? εγώ είμαι στερημένος από μπουκιές , χειρόφρενα , από συναγωνισμό , από ήττες και από νίκες , τι άλλο θα μπορεί να προσφέρει ο κάθε άρρωστος που είναι σαν εμένα .. συνεχείς συμμετοχές , να ξοδεύει χρήματα για την συντήρηση , να ξοδεύει χρήματα για την διαμονή του και τις ομάδας του .
έχετε δίκιο να μιλάω καθαρά και τεκμηριωμένα ,
μπράβο λοιπόν στον οδηγό αγώνων , που στήριξε οικονομικά το άθλημα και τον σωτηρχο πριν 2 χρόνια ,, ( Άρης βωβός ) ένας πιτσιρικάς έδωσε θέαμα σε θεατές και όχι μόνο σε έναν αγώνα
δεν θέλω να πω τα αρνητικά που έχω δει η έχουμε δει , ας ελπίζουμε ότι εσείς οι οποίοι αγαπάτε το άθλημα , δεν θα πέσετε θύματα του εύρο
τηλεοπτικά δικαιώματα, εκμετάλλευση των μεγάρων , ασφάλιση αγωνιζομένων , πληρωμή των Κρίτων , κτλ
δεν ρίχνω ευθύνες την γνώμη μου λεω εάν είμαι κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος ..
-
Ο χρήστης van έγραψε:
.Εστω και τώρα που είναι η Αρχή ακόμα.Ωστε να δείξουμε-καταλάβουμε ΟΛΟΙ οτι η Εποχή της ΕΛΠΑ θα είναι παρελθόν...Το χρειάζονται οι οδηγοί, το εχουν ανάγκη οι του χώρου αυτου...Κάνατε δουλειά - κάνετε δουλειά, αλλα ας την μαθαίνουμε και εμείς.Οχι μονο το αποτέλεσμα...Αξίζει....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ...!!
''......Επικεφαλής του όλου σεμιναρίου θα είναι ο ----------- ιδιοκτήτης της πίστας, οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, με βεβαίωση από την ΕΛΠΑ ότι είναι κατάλληλος για εκπαιδευτής- προπονητής αγώνων Ράλι '''
Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τους αγώνες πάντα... Υπομονή εχω, 36 ετών εφτασα, μεγαλώνοντας στα SERVICE και στις Ειδικές...Τώρα δεν θα περιμένω?!
....ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ !!!
...ΑΧ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.....
ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
...ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ!Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...
.....ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ
exafanisi
Αποστολή στο: 28/07/10 3:59
Από:
Προς: ALPINESTARSBρε τριμπουρδελε , εχεις καταντησει χειροτερος κι απ'τον μητσοτακη .....
Οπου γραφεις εξαφανιζοντε τα θεματα πλεον ..
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ.....?
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
έπεσαι στα χέρια μου ένα folder τις TOYOTA που ανακοίνωνε τα ποσά που θα έπαιρνε ο κάθε αγωνιζόμενος , ο κάθε αντιπρόσωπος ,ο κάθε νέος οδηγός , ,
τότε τρέχαμε αγώνες και νιώθαμε επαγγελματίες,το χρήμα έφερε τον συναγωνισμό και το ενδιαφέρων των θεατών , οι θεατές έφεραν χορηγούς , hankook cup 5,600 στο τέλος της χρονιάς όπως και πόλοι άλλοι η Texaco έβαζαν τα καύσιμα , telestet χρηματοδοτούσε τα prim , η Toyota έβαζε την μεταφορά
15,600 ο πρωταθλητής
12,400 πρωταθλητής νέων
3,400 ο κάθε νικητής ανά αγώνα
2,400 0 δεύτερος ανά αγώναεγώ είχα και την hankook και δεν πλήρωνα τα ελαστικά , πείρα και το prim του κυπελλούχου hankook cup , και έχω κάτι να θυμάμαι τουλάχιστον
τώρα τρέχουν με super 1,600 ο αντίπαλος δεν έχει να πληρώσει ούτε την super για να τρέξει και λεμε ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα!!
Δώστε χρηματικά prim στον αγωνιζόμενο και δείτε εάν υπάρχουν αγώνες η όχι
Δώστε στις μικρές κατηγορίες κίνητρα , Ν1 –Ν 2 Α-5 Α6
Δωρεάν ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον πρώτο τις βαθμολογίας
Στον δεύτερο δωρεάν το καύσιμο ανά αγώναΆντε ρε ...η ομοσπονδία έγινε ??? τι περιμένει να τα παίρνει από τις συμμετοχές ήρθε η ώρα να δώσει
Πολύ ωραία αυτή η πρόταση που κάνεις όπως ήταν ο θεσμός του yaris cup,ΑΛΛΑ προέκυψαν παρανομοίες ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ οι οποίες δεν τιμωρίθηκαν όπωσ έπρεπε (υπό την ανοχή της toyota hellas)....Προτήνω λοιπόν εφόσον τους αγώνες τους θέλουμε με οικονομικά κύνιτρα,θα πρέπει και ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ να τιμωρούντε παραδειγματικά.!!!---και όχι να χαιδεύονται!......ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΚΑ ?
-
Ο χρήστης kafs έγραψε:
έπεσαι στα χέρια μου ένα folder τις TOYOTA που ανακοίνωνε τα ποσά που θα έπαιρνε ο κάθε αγωνιζόμενος , ο κάθε αντιπρόσωπος ,ο κάθε νέος οδηγός , ,
τότε τρέχαμε αγώνες και νιώθαμε επαγγελματίες,το χρήμα έφερε τον συναγωνισμό και το ενδιαφέρων των θεατών , οι θεατές έφεραν χορηγούς , hankook cup 5,600 στο τέλος της χρονιάς όπως και πόλοι άλλοι η Texaco έβαζαν τα καύσιμα , telestet χρηματοδοτούσε τα prim , η Toyota έβαζε την μεταφορά
15,600 ο πρωταθλητής
12,400 πρωταθλητής νέων
3,400 ο κάθε νικητής ανά αγώνα
2,400 0 δεύτερος ανά αγώναεγώ είχα και την hankook και δεν πλήρωνα τα ελαστικά , πείρα και το prim του κυπελλούχου hankook cup , και έχω κάτι να θυμάμαι τουλάχιστον
τώρα τρέχουν με super 1,600 ο αντίπαλος δεν έχει να πληρώσει ούτε την super για να τρέξει και λεμε ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα!!
Δώστε χρηματικά prim στον αγωνιζόμενο και δείτε εάν υπάρχουν αγώνες η όχι
Δώστε στις μικρές κατηγορίες κίνητρα , Ν1 –Ν 2 Α-5 Α6
Δωρεάν ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον πρώτο τις βαθμολογίας
Στον δεύτερο δωρεάν το καύσιμο ανά αγώναΆντε ρε ...η ομοσπονδία έγινε ??? τι περιμένει να τα παίρνει από τις συμμετοχές ήρθε η ώρα να δώσει
Πολύ ωραία αυτή η πρόταση που κάνεις όπως ήταν ο θεσμός του yaris cup,ΑΛΛΑ προέκυψαν παρανομοίες ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ οι οποίες δεν τιμωρίθηκαν όπωσ έπρεπε (υπό την ανοχή της toyota hellas)....Προτήνω λοιπόν εφόσον τους αγώνες τους θέλουμε με οικονομικά κύνιτρα,θα πρέπει και ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ να τιμωρούντε παραδειγματικά.!!!---και όχι να χαιδεύονται!......ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΚΑ ?
αν και είμαστε εκτός topic , πληροφοριακά και μόνο ο βέλγος που είχε έρθει από την Toyota τον παράνομο τον βρήκε.. αν και πιστεύω ...και που τον βρήκε δεν μειώνει τις αποδώσεις του σαν οδηγός , τους 2 πόντους συνεμπλοκ που είχε βάλει στον πάτο τις ανάρτησης άντε να του έδινε ψυχολογικό κίνητρο και όχι ουσία στο γυρολόγιο ,
και να πω με την ευκαιρία ότι κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι και όχι εμείς , όταν ο Τάκης μου πείρε 19 μέσα στην φτέρη , και με σβούρα !!! δεν είπα 1) έχει κάνει 300 περάσματα 2) ούτε εάν είχε slick ελαστικά ,
είπα ήταν καλύτερος και μάγκας , εγώ είχα group –a και αυτός cup 15 άλογα δίφορα πιο δυνατός εγώ ,, την μόνη δικαιολογία που είναι αληθινή είναι τα ελαστικά που είχα ,,, αλλά 19 με σβούρα είναι παρά πολλά... έπρεπε να τον χαρακτηρίσω παράνομο όχι ρε παιδία εάν κάποιος μας περνάει δεν φταιει αυτός , εμείς φταιμε
τυχαίο περιστατικό ανέφερα έτσι
παντός εμένα δεν θυμάμαι να με έχουν πιάσει παράνομο ποτέ , τώρα το τι λενε κάποιοι .. καλά κάνουν και το λενε γιατί μάλλον ήλπιζαν ότι θα με βρουν παράνομο
on topic
στην γειτονική Βουλγαρία , φτιάχνουν πίστα gp .. και στις Σέρρες θα εκπροσωπήσουν βαλκανικό πρωτάθλημα ταχύτητας ,, εμείς γιατί να είμαστε πάντα τελευταίοι.. -
As an incentive for young people to begin their racing career in the Fiat Panda Rally Cup, a prize money pot of 365,500 Euros has been set aside, plus a Fiat Panda Abarth Kit Car for the overall winner, two Fiat Panda 4x4 Multijet cars for the overall runner-up and the first Under 25, and two Fiat Panda Multijet cars for the third placed overall and the second Under 25. Special women driver and Team rankings complete the Overall and Under 25 rankings.
Το παραπανω κειμενο προερχεται απο εδώγια του λογου το αληθές, εν ετη 2007.
Για να μπορει να προσφερει κάποιος τα λεφτα του θέλει να παρει και κατι, δηλαδη θελει την προβολη και την διαφημιση του. Η προβολη επιτυγχανεται μεσω των Μ.Μ.Ε. Αν εξαιρεσουμε την εκπομπη του Φωτεινελλη που ασχολειται εδω και χρονια και μερικες φωτοβολιδες ακομα, δεν υπαρχει αλλη προβολη του σπορ. Πλεον στα περιοδικα υπαρχει μονο ενημερωση για νεα αυτοκινητα και απλετη διαφημιση εμπορων. Δεν υπαρχει για παραδειγμα καλυψη των πρωταθληαμτικων εστω αγωνων. Σε μια τετοια καλυψη θα φαινονταν και οι χορηγοι, και τα αγωνιστικα και οι οδηγοι. Καλως 'η κακως δεν πουλαει για αυτο δεν ασχολιουνται .Οποτε....
Αποψη μου μια σωστη οργανωση ετσι ωστε να πεισει τους χορηγους οτι θα εχουν την προβολη που τους αξιζει.Πως θα τους πεισουμε?Με καποιες φωτογραφιες σε περιοδικα, με καποιους διαγωνισμους, με καποια πλανα σε καποια μεγαλα καναλια( εστω και 10-15''), με καποιες αναφορες,με την προβολη τους μεσα απο τα πολλα site(π.χ. σε καθε post που θα γινει για το Ραλλυ ΕΛΠΑ να μπαινει απο κατω η υπογραφη και Logo του χορηγου για παραδειγμα). Εγω δεν εχω γνωστους να μπορεσω,ειμαι απλος θεατης και παρολα αυτα μεσα απο ενα ριμαδο φορουμ που εχουμε οτι μπορουμε κανουμε. Πολλοι ομως εδω μεσα εχουν την εμπειρια την γνωση και την 'δυναμη' να πεισουν καποιος για παραχωρηση 1 σελιδας παραπανω και μερικων δευτερολεπτων σε μερικα καναλια.
Παμε απο την αρχη δηλαδη...Απλα θα χρειαστει καλη οργανωση ετσι ωστε οταν πουμε στον χορηγο 'βαλε 10.000,00 και θα εχεις 12 προφορικες αναφορες, 4 φωτογραφιες στο περιοδικο και 10΄΄ στην τηλεροαση' αυτα να γινουν και να μην φανει οτι απλα του τρωμε τα λεφτα.
Απο την αλλη ομως γιατι ο καναλαρχης να μας παραχωρησει καποια πολυτιμα δευτερα για προβολη? Ε εδω ας μιλησουν οι πιο γνωστοι του χωρου που ολο και καποιον καλο δημοσιογραφο θα ξερουν για να πεισουν επειδη πριν απο 7 χρονια ειχε παει με την αδερφη του και αρα του χρωσταει χαρη..(χαριτολογω)
Με την προβολη θα ερθει χρημα, θα ερθουν νεοι αγωνιζομενοι,ισως νεα CUP, περισσοτερος ανταγωνισμος, περισσοτεροι θεατες, περισσοτεροι πελατες για τους χορηγους και σιγα σιγα ισως βρουμε τον δρομο μας.
Διαβαζω τα παραπανω και μου φενονται λιγο ρομαντικα αλλα απλα χρησιμοποιω μεθοδο brainstorming... και ειπα να προσθεσω και εγω την αποψη μου.
-
Kαλημέρα!
Νίκο, εσύ ξέρεις. Μακάρι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να επιστρέψεις...
Βασίλη, γεμίσαμε προέδρους. Εχεις το λόγο μου, οτι κανείς ΔΕΝ μπορεί να γυρίσει τιο ποτάμι πάλι πίσω, αρκεί να επικοινωνούμε σωστά και να δείχνουμε αλλά και να είμαστε σωστά συντονισμένοι μεταξύ μας.
Η αγωνία είναι δεδομένη, αλλά δεν αφορά στο τελικό αποτέλεσμα! Θα πεις, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Σύμφωνοι! Δώσαμε λόγο: Θα πολεμήσουμε._
Τάκη, έχω μείνει πίσω. Ποιόν φωτογραφίζεις;
Αρη, φόρτωσα και το παράκανα και ξαναδιαβάζοντας έχεις δίκιο πως σε έθιξα, αν και δεν ήταν ο σκοπός.
Γμτ, οι περισσότεροι μπορείτε, έχετε την απευθείας επικοινωνία, γιατί δεν ρωτάτε και μετά γράψτε και ξαναγράψτε. Ωραίος είναι ο διάλογος και παίρνω την ευθύνη ότι τον χαλω και εγώ συχνά-πυκνά.
Πάμε παρακάτω
Στράτης -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Τάκη, έχω μείνει πίσω. Ποιόν φωτογραφίζεις;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
....ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ZENITH-E ....
....ΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ?
ΜΠΑΑΑ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ pm -
έλαβα γμτ
-
Για ρίξτε μια ματιά και εδώ: www.rallyschool.gr
Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται. -
Αστο Λάμπη μου. Εδω στο Ελλαντα είμαστε όλοι γεννημενοι οδηγοι ( αμα δεν ειναι 9αρι δε τρεχω) και δεν εχουμε αναγκη σχολεία και μπούρδες.
Πολεμάς τα τελευταία χρόνια για αυτο το τύπο αγώνων (ronte) που είναι πλέον ο κανόνας σε όλη την Ευρώπη και δε μπορουν να καταλάβουν τα πλεονεκτηματα του.
Να δουμε τωρα που σφιξανε οι κωλοι τι θα κάνουμε.
Αν υπάρχει ακομη χορηγος που ενδιαφερεται να επενδυσει τι το καλυτερο να το κάνει σε ενα ''κλειστο'' χωρο με ολους τους θεατες μεσα.
Ημουν προσφατα σε εναν αγωνα TTRC στη Λαρισα και ειχε 2000 ατομα θεατες.
Φιλοι μου καλα ολα αυτα με τα πρωταθληματα χωματος ασφαλτου κτλ κτλ αλλα νομιζω οτι πρεπει να προσαρμοστουμε στις καταστασεις.
Αν μη τι αλλο ας το δοκιμασουμε και αν δε παει το αφηνουμε.Παντως αξιολογη προσπαθεια και μπραβο στην εμμονη σου γι'αυτο.
Χρηστος
-
http://www.endurance-rallying.co.uk/
http://www.205cup.com/Και μην αρχισουμε τα ναι μεν αλλα δεν ειναι ραλλυ, γιατι στο πριμα βιστα να δεις ξυλο που τρως αν δεν το εχεις...
Οσον αφορα το αν υπαρχει η δυναμικη για την αναπτυξη μιας τετοιας προσπθειας ριξτε γενικα μια ματια στο http://www.offroadteam.gr/.Αντε να παρουμε ιδεες γιατι μας βλεπω να το γυρναμε στο εντουρο στα γεραματα.
Υ.Γ εδω δεν μπορουμε να κανουμε ροντε θελω και πριμα βιστα...τρομαρα μου..
-
Prima Vista??? ΜΑΚΑΡΙ!!!
Ειμαστε ομως στην Ελλαδα, και ποιος θα εγγυηθει την εχεμυθεια, την μυστικοτητα των ειδικων?...Ε ρε ξυλο που εχει να πεσει
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Για ρίξτε μια ματιά και εδώ: http://www.rallyschool.gr
Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται.Λοιπον, ο Λαμπης πριν απο εναμιση χρονο μου εκανε την τιμη να μου χαρισει το πονημα του που θα παρει κι οποιος παρακολουθησει το σεμιναριο. Κακα τα ψεματα, ειναι η πρωτη σοβαρη προσπαθεια στον Ελλαδικο χωρο να ξεκουλαθουμε. Το ρουφηξα σε μια νυχτα, του βρηκα αδυνατα σημεια-ειναι αληθεια-αλλα τα δικα μου αδυνατα ηταν πολυ περισσοτερα απο τα δικα του. Οταν ομως εχεις μαθει κατι στραβα, στην ...τριτη ηλικια ειναι δυσκολο να τ αλλαξεις, οσο κι αν αναγνωριζεις το λαθος.
Ευκαιρια λοιπον, τωρα που η θεωρια θα μπει στην πραξη, να μαθει οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για το αγωνιστικο του μελλον να δουλευει μυαλο και χερια. Κι ας μην ακουσω τιποτα για ακριβειες, το 'μαθημα' στοιχιζει οσο ενα Ραλλυ Σπριντ και αξιζει 100 φορες περισσοτερα. Δεν ειναι δογμα, δεν ειναι ευαγγελιο, σου δινει ομως την ευκαιρια να γνωρισεις, να δοκιμασεις και να επιλεξεις οτι σου ταιριαζει.
Κι οχι μονο πρακτικα. Και ΗΘΙΚΑ αξιζει, γιατι τετοιες προσπαθειες πρεπει να υποστηριζονται για να εχουν συνεχεια σε καλυτερες εποχες.
Παλληκαρια, μην ακουτε τις Κασσανδρες που λενε οτι στην πιστουλα δεν στηνονται χερια κι αυτοκινητα. Ολες οι ειδικες δεν ειναι σαν τον Ταρζαν. Υπαρχουν και Καρουτες και Βωξιτες!
Εμπρος λοιπον, καντε το σκατο σας παξιμαδι και συμμετεχετε και τ αποτελεσματα θα τα δειτε στον αμεσως επομενο αγωνα.
Και...προμηθειαν ουκ εχω -
Το αναφέρω χωρίς να είναι πρόταση, απλά επειδή έπεσε το μάτι μου (αν και η προφανής πρόταση είναι η κλιμάκωση των παραβόλων σε σχέση με τον τύπο του αυτοκινήτου)
Παράβολα συμμετοχής στο ράλι Σαν Ρέμο (μετράει για το CIR και το IRC):
N0 - N1 - A0 - A5 - R1A Euro 1.252,80
N2 - A6 (no S1600) - R1B Euro 1.526,40
N3 - A7 Euro 1.699,20
S1600 - R2B - R2C - R3C - R3T - R3D Euro 1.944,00
N4 Euro 2.102,40
S2000 Euro 2.174,40http://www.acisanremo.it/rallysanremo/documenti/Sanremo - regolamento. ing..pdf
Ενώ σε ένα άλλο ράλι του CIR, το Salento, είναι:
N0 - N1 - A0 - A5 - R1A € 1.152,00
FA0 - FA5 -FN0 -FN1 € 1.008,00
N2 - A6 (non S1600) - R1B € 1.440,00
FA6 - FN2 € 1.152,00
N3 - A7 € 1.656,00
FA7 - FN3 € 1.512,00
R2B - R2C - R3C - R3T - R3D - S1600 € 1.944,00
N4 € 2.088,00
FA8 - FN4 € 1.656,00
S2000 € 2.160,00http://www.rallydelsalento.com/materiale/RPG_Salento_2010_approvato.pdf
δηλ. λίγο φτηνότερα (προσοχή, έχουν και 20% ΦΠΑ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το αναφέρω χωρίς να είναι πρόταση, απλά επειδή έπεσε το μάτι μου (αν και η προφανής πρόταση είναι η κλιμάκωση των παραβόλων σε σχέση με τον τύπο του αυτοκινήτου)Παράβολα συμμετοχής στο ράλι Σαν Ρέμο (μετράει για το CIR και το IRC):
N0 - N1 - A0 - A5 - R1A Euro 1.252,80
N2 - A6 (no S1600) - R1B Euro 1.526,40
N3 - A7 Euro 1.699,20
S1600 - R2B - R2C - R3C - R3T - R3D Euro 1.944,00
N4 Euro 2.102,40
S2000 Euro 2.174,40http://www.acisanremo.it/rallysanremo/documenti/Sanremo - regolamento. ing..pdf
Ενώ σε ένα άλλο ράλι του CIR, το Salento, είναι:
N0 - N1 - A0 - A5 - R1A € 1.152,00
FA0 - FA5 -FN0 -FN1 € 1.008,00
N2 - A6 (non S1600) - R1B € 1.440,00
FA6 - FN2 € 1.152,00
N3 - A7 € 1.656,00
FA7 - FN3 € 1.512,00
R2B - R2C - R3C - R3T - R3D - S1600 € 1.944,00
N4 € 2.088,00
FA8 - FN4 € 1.656,00
S2000 € 2.160,00http://www.rallydelsalento.com/materiale/RPG_Salento_2010_approvato.pdf
δηλ. λίγο φτηνότερα (προσοχή, έχουν και 20% ΦΠΑ
Αντίστοιχα, το παράβολο στο ράλι ΕΛΠΑ είναι 1300 ευρώ για όλα τα αυτοκίνητα και στα ράλι του ελληνικού πρωταθλήματος 450 ευρώ.ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΝΑΣΟ,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.
ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - 550 ΕΥΡΩ
ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - 450 ΕΥΡΩ
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ (ΔΥΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟΙ) ΑΓΩΝΕΣ - 1,100 ΕΥΡΩ (ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 1,300)ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ,'ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ'. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Prima Vista??? ΜΑΚΑΡΙ!!!
Ειμαστε ομως στην Ελλαδα, και ποιος θα εγγυηθει την εχεμυθεια, την μυστικοτητα των ειδικων?...Ε ρε ξυλο που εχει να πεσει
κατ' αρχην συγνωμη που το επαναφερω μετα απο τοσο καιρό, αλλα τωρατο παρατηρησα.
Αν οι οργανωτες δεν εχουν αυτη την ηθική - να τους χαιρεστε( ναι οκ τροπος του λεγειν).
Στα 4χ4 εκτός 1 ηλιθιου που δεν ειναι και αγωνιζόμενος ΠΟΤΕ δεν εχει ουτε καν υπαινιχθει απο αγωνιζόμενο οτι καποιος ηξερε την διαδρομη.
και εχουν ειπωθει πολλά αλλα. ΑΥΤΟ ποτε.και δεν εχει πεσει καθολου ξυλο.
Προτάσεις για αγώνες ράλι 2011