-
Εντάξει πολύ όμορφο αυτοκίνητο, αλλά είναι ψιλοαπλησίαστο. Μάλλον θα είναι σπάνιο πουλί (αν και ελπίζω πως όχι...).
-
-
Αυτό το χρώμα ναι!
Νομίζω οι ζάντες και τα αυτοκόλλητα διαφέρανε!
Και σίγουρα είχε ελληνικές πινακίδες.
Αυτή είναι αυτή που είχανε στην παρουσίαση στο Φλοίσβο ε? -
ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ ζάντα!
-
Θα κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου τώρα , θα αγοράζατε παλιότερα mercedes με κίνηση εμπρός και χάτς αμάξωμα;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Θα κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου τώρα , θα αγοράζατε παλιότερα mercedes με κίνηση εμπρός και χάτς αμάξωμα;Υπηρχε;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ ζάντα!Είναι η 'στάνταρ'. Γι' αυτό.
Η ιδέα (όπως το βλέπω εγώ) είναι: Στάξε το 'μαρουλάκι' για να μην έχεις την τραγική ζάντα φίλε.
(και αφού θα μπεις σε αυτή τη λογική, βάλε και κανά δυο άλλα καλούδια και ορίστε πώς 'εκτοξεύεται' η τιμή της απόκτησης μιας 'Α' ) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου τώρα , θα αγοράζατε παλιότερα mercedes με κίνηση εμπρός και χάτς αμάξωμα;
Υπηρχε;
Όχι , αλλά και να υπήρχε πως θα την έβλεπε το παραδοσιακό κοινό της εταιρίας ; δεν νοούταν μερκ με κίνηση εμπρός με κυβικά κάτω από 2000 μετά ήρθε η 190 και χωρίς σεντάν ή κουπέ αμάξωμα , το ξέρω τετριμμένο φούλ αυτό που λέω αλλά μάλλον αυτό πιστεύουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοχοι , χώρια που με τις δυο προηγούμενες γενιές δεν έπεισε .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Υπηρχε;
Όχι , αλλά και να υπήρχε πως θα την έβλεπε το παραδοσιακό κοινό της εταιρίας ; δεν νοούταν μερκ με κίνηση εμπρός με κυβικά κάτω από 2000 μετά ήρθε η 190 και χωρίς σεντάν ή κουπέ αμάξωμα , το ξέρω τετριμμένο φούλ αυτό που λέω αλλά μάλλον αυτό πιστεύουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοχοι , χώρια που με τις δυο προηγούμενες γενιές δεν έπεισε .
Και ποιος σου ειπε οτι δεν αγορασαν Α class οι παραδοσιακοι πελατες;Μια χαρα πηγε στις πωλησεις ,παρολα τα τουμπαρισματα.
-
Είχα διαβάσει κάπου ότι σε έρευνες της εταιρίας η πλειοψηφία των αγοραστών της Α νομίζω για την πρώτη γενιά δεν είχαν στο παρελθόν άλλο μοντέλο της ΜΒ , πέραν από αυτό και παρότι η τελευταία μου αρέσει την θεωρώ λίγο παράταιρη με την φιλοσοφία της εταιρίας , σαν αγοράζεις suv από την alfa ή σπόρ κουπέ απ΄τη vw .
Έρχεται και η cla http://www.autoblog.gr/2012/09/12/spy-v ... cedes-cla/ αλλά προσθιοκίνητη μέρκ σπορ σεντάν -
Μια χαρα ειναι η μπροστοκινηση για την A. Τι να την κανεις την πισωκινηση αν εχει λιγα κυβικα το αμαξι και μικρη ιπποδυναμη? Σε παραπεμπω στο 1.5dci και το 1.6 βενζινη με τα 122. Μια χαρα ειναι πιστευω . Η πισωκινηση ας μεινει για τα υπολοιπα μοντελα (βλεπε C class και πανω)
-
Μα εκτός από το ότι δεν χρειαζόταν εκ των πραγμάτων πίσω κίνηση η Α-class, έχω την εντύπωση ότι αν της έβαζαν θα αυξανόταν το ήδη υψηλό κόστος παραγωγής (αυθαίρετο συμπέρασμα) και πώλησης χωρίς κανένα λόγο. Δεν νομίζω ότι η αγοραστές της (ειδικά της μκ1) να την πήραν έχοντας στροφιλίκια με τις πόρτες στο μυαλό.
-
Δεν αναφέρομε στο ότι το αυτοκίνητο είναι προσθιοκίνητο καθ΄αυτό αλλά στο ότι η ΜΒ έβγαλε αμάξι σε αυτή τη κατηγορία , γιατί να την προτιμήσω από ένα αντίστοιχο μοντέλο του χ ψ κατασκευαστή που είχε κάποια διαδρομή στην κατηγορία αλλά και από την ομόσταυλη σειρά c που δεν ξεφεύγει δραματικά και είναι στο μυαλό μου μια τυπική μερκ ;
-
Βρε συ, αυτη ειναι κουβεντα 15 χρονων, της εποχης που βγηκε η πρωτη Α δηλαδη, τωρα βρηκες να το αναλυσεις?? Αυτη τη στιγμη μιλαμε για ενα μοντελο που εχει παρελθον και σε αυτη τη γενια φαινεται πολυ βελτιωμενο. Το μακρινο 98 μπορει να ξενιζε, μικρομεσαιο πριμιουμ χατς ομως μονο η merc ειχε αν δεν απατωμαι, οποτε δε μπορεις να πεις και ανουσια την κινηση, εφοσον μαλιστα πουλησε αρκετα.
-
είδα σήμερα μια νέα Α class (ασπρη, αυτοκόλλητο WoW) στο δρόμο. Δεν μου άρεσε το σχήμα της, μου φάνηκε κάπως, χοντρό, πρησμένο φουσκωμένο, λίγο 'πολυμορφίζον'.
-
Μόνο ο Ευθύμης έπιασε το νόημα της συζήτησης , εντάξυ παλιός ο προβληματισμός αλλά δεν υπήρχε το 4τφ το 1997 αλλά το ερώτημα παραμένει γιατί Α class τι παραπάνω μπορεί να δώσει πάνω από μια giulietta , octavia ..... πέραν ίσως από την υπεραξία του ονόματος ;
-
Έχω τις αμφιβολίες μου για το κατα πόσο η πλειοψηφία των αγοραστών Mercedes γνωρίζει ή έστω θεωρεί σημαντικό παράγοντα το αν το αυτοκίνητο τους είναι πισωκίνητο...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Έχω τις αμφιβολίες μου για το κατα πόσο η πλειοψηφία των αγοραστών Mercedes γνωρίζει ή έστω θεωρεί σημαντικό παράγοντα το αν το αυτοκίνητο τους είναι πισωκίνητο...Φαντάζομαι την οδύνη που θα νιώθει ο D-Jet κάθε φορά που θα βλέπει κάγκουρα με SLK να κάνει παντιλίκια στα στενά...
-
H υπεραξία του ονόματος είναι θεμελιώδες προσόν για την πλειοψηφία των αγοραστών της κάθε Α κλας. Αντανακλά άμεσα και χωρίς υπεκφυγές στην υπεραξία που νιώθουν αυτοί ως ιδιοκτήτες, οδηγοί και άτομα έναντι των λοιπών πληβείων με τα κοινά αυτακίνητα.
Και ας προσφέρουν πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα τα ίδια πράγματα σε σχέση με το Α.
Και η Μερσεντέ από την πλευρά της δεν είναι χαζή. Διαφυλάττει την εικόνα της και το κύρος της ως κόρη οφθαλμού, αφού από αυτό βγάζει τα όποια κέρδη της. -
Ελα παρε παρε κοσμε εχω και μικρο σενταν λεμεεεε. Ειχαμε την 316 ως απωθημενο του μικρομεσαιου τωρα θα χουμε την CLA.
http://www.carpassion.it/mercedes-cla-p ... enza-veli/
Mercedes A-class 2012