-
χάλια
μπασταρδέξ ανάμεσα σε Volvo(μουρή) και scirocco.
καμία ταυτότητα καμία έμπνευση. -
εγω παλι την αγοραζα.
Μου αρεσει πολυ. -
κανείς δεν είναι τέλειος.
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/04/me ... gment.html
O Μπάνγκλ τώρα δικαιώνεται...
-
-
Πολύ όμορφη σχεδίαση...
Πάντως 'δεν είναι Mercedes' και νομίζω πως εκεί είναι το λάθος...
Παραδοσιακά η MB στόχευε σε μεγαλύτερο και πιο συντηρητικό και status oriented κοινό, που με αυτή την Α δεν νομίζω να ενθουσιαστεί. Σαφώς και προσωπικά μου αρέσει το concept που βλέπω αλλά δεν ξέρω αν το παραπάνω κοινό θα συμφωνήσει! Αν πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο, αποτελεί την αρχή για τη στροφή της μάρκας γενικότερα σε πιο νεανικό κοινό, νομίζω κάνει τη δουλειά του, αλλά θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να επιτευχθεί μία τέτοια στροφή!
Είδωμεν! -
Η γνωστή πολυμορφική φόρμα του Α, αυτή που ξέρουμε τόσα χρόνια, θα συνεχίσει να υπάρχει?
Έστω με κάποιο άλλο όνομα.
Μου φαίνεται δύσκολο η εταιρεία να απαρνηθεί τόσους πελάτες κάνοντας στροφή 180 μοιρών στο κόνσεπτ. Όλα αυτά τα fleet sales, τα rent a car, οι άνθρωποι που τους άρεσε η πρακτικότητα και οι χώροι των προηγούμενων μοντέλων, το γυναικείο κοινό, κ.α. θα μείνουν ρέστοι? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η γνωστή πολυμορφική φόρμα του Α, αυτή που ξέρουμε τόσα χρόνια, θα συνεχίσει να υπάρχει?
Μου φαίνεται δύσκολο η εταιρεία να απαρνηθεί τόσους πελάτες κάνοντας στροφή 180 μοιρών στο κόνσεπτ. Όλα αυτά τα fleet sales, τα rent a car, οι άνθρωποι που τους άρεσε η πρακτικότητα και οι χώροι των προηγούμενων μοντέλων, το γυναικείο κοινό, κ.α. θα μείνουν ρέστοι?Θα συνεχισει να υπαρχει μεσω της νεας B class
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μου φαίνεται δύσκολο η εταιρεία να απαρνηθεί τόσους πελάτες κάνοντας στροφή 180 μοιρών στο κόνσεπτ. Όλα αυτά τα fleet sales, τα rent a car, οι άνθρωποι που τους άρεσε η πρακτικότητα και οι χώροι των προηγούμενων μοντέλων, το γυναικείο κοινό, κ.α. θα μείνουν ρέστοι?γιατί, τι καλύτερο γι' αυτούς υπάρχει σε αυτά τα χρηματα/κατηγορία? η 1, ή το Α3?
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/05/al ... class.html
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/12/spied-2012-mercedes-class-hatchback.html
Θα τα βρει σκούρα ο Ασσος -
Εεεεεμμμ εδω ειναι τα δυσκολα. Αντε να κανεις ενα σχεδιο που διαφερει και θα 'δειχνει' ανταξιο του τιμηματος που πρεπει να καταβαλει ο αγοραστης. Οι προσπαθειες για διαφοροποιηση δεν εχουν παντα καλο αποτελεσμα στις πωλησεις (Ασσος-Focus) αλλα ας περιμενουμε να δουμε το μοντελο παραγωγης. Πιστευω οτι θα ειναι πιο ευπεπυτο απο τον Ασσο. (Καραδοκει και το ανουσιο σχεδιαστικα νεο Α3)
-
-
Ο χρήστης Nikos_21 έγραψε:
Πολύ όμορφη σχεδίαση...
Παραδοσιακά η MB στόχευε σε μεγαλύτερο και πιο συντηρητικό και status oriented κοινό, που με αυτή την Α δεν νομίζω να ενθουσιαστεί.Διαφωνώ μερικώς... Η MB έχει κάνει μια στροφή εδώ και πολύ καιρό και ανάλογα με το κοινό της κάθε κατηγορίας προσπαθεί και δίνει και αντίστοιχα σχέδια. Βεβαίως ο προσανατολσιμός παραδοσιακά ήταν συντηρητικός, τα τελευταία χρόνια όμως κάνει βήματα που ίσως και να θεωρούνται παράτολμα. To smart δεν το μετράω μια και δε φέρει το σήμα, όμως η ίδια η ύπαρξη της Α σημαίνει κάτι...
Η γνώμη μου είναι ότι προσπαθούν να φέρουν τη σχεδίαση μιας CLS στα μέτρα μιας Α και καλά κάνουν γιατί το κοινό των hatchback είναι κατά κανόνα πιο νεανικό, ή πιο νεανικά σκεπτόμενο... , από αυτό των sedan.
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Πολύ όμορφη σχεδίαση...
Παραδοσιακά η MB στόχευε σε μεγαλύτερο και πιο συντηρητικό και status oriented κοινό, που με αυτή την Α δεν νομίζω να ενθουσιαστεί.Διαφωνώ μερικώς... Η MB έχει κάνει μια στροφή εδώ και πολύ καιρό και ανάλογα με το κοινό της κάθε κατηγορίας προσπαθεί και δίνει και αντίστοιχα σχέδια. Βεβαίως ο προσανατολσιμός παραδοσιακά ήταν συντηρητικός, τα τελευταία χρόνια όμως κάνει βήματα που ίσως και να θεωρούνται παράτολμα. To smart δεν το μετράω μια και δε φέρει το σήμα, όμως η ίδια η ύπαρξη της Α σημαίνει κάτι...
Η γνώμη μου είναι ότι προσπαθούν να φέρουν τη σχεδίαση μιας CLS στα μέτρα μιας Α και καλά κάνουν γιατί το κοινό των hatchback είναι κατά κανόνα πιο νεανικό, ή πιο νεανικά σκεπτόμενο... , από αυτό των sedan.
Συμφωνώ. Οι τωρινές Mercedes είναι όμορφες και σχετικά σπορτίβ οδηγικά και σχεδιαστικά σε σχέση με τα αργοκίνητα φορτηγά του παρελθόντος. Ευτυχώς!
-
Αρκεί που καταλαβαν ότι θα έπρεπε να 'διαχωριστεί' και να 'ξεχωρίσει' η Α class από την B class και ένα μόνο να κρατήσει την MPV οικογενειακή εμφάνιση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ όμορφη σχεδίαση...
Συμφωνώ. Οι τωρινές Mercedes είναι όμορφες και σχετικά σπορτίβ οδηγικά και σχεδιαστικά σε σχέση με τα αργοκίνητα φορτηγά του παρελθόντος. Ευτυχώς!
Το θεμα ειναι η εταιρεια να παραμεινει συντηρητικη κυριως οδηγικα. Δεν θελω να καταλαβαινω τι γινεται στον δρομο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το θεμα ειναι η εταιρεια να παραμεινει συντηρητικη κυριως οδηγικα. Δεν θελω να καταλαβαινω τι γινεται στον δρομο
αυτο ειναι ευκολο, δεδομενου οτι το 95% κατοχων του αστεριου ετσι και αλλιως δεν καταλαβαινουν
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πολύ όμορφη σχεδίαση...
Δυσκολο Θωμα. Ακομα και η Ε ... εγινε παιχνιδιαρα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
ευτυχως αλλαξαν μυαλο στη mercedes και εφτιαξαν ενα αυτοκινητο που δεν μοιαζει με φορτηγο.Μπορει καποιος να μου πει αν ξερει ποτε θα κυκλοφορησει η τριθυρη και υπαρχει φωτογρφια της ?
Mercedes A-class 2012