-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σιγα ρε αντρακλαSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Έχεις και Twingo πρώτης γενιάς;
-
Έχω και ροζ smart. Βαρβατίλα λέμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω και ροζ smart. Βαρβατίλα λέμεροζ 500ρακι,...
σε εχω.
-
Bλεφαριδες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Bλεφαριδες;Χα τους ριχνεις στα αυτια
-
Στο autotriti έλεγαν ότι θα την οδηγήσουν αυτές τις μέρες. Έχουμε νέα;
-
-
Απο αυτο το Σαββατο μεχρι τις 30 Ιουλη θα βρισκεται στην Μαρινα του Φλοισβου η Α Class .
Πηγη: www.facebook.com στην σελιδα της Mercedes-Benz Hellas.
θα κατεβω να την δω -
Παντως εμφανισιακα, για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον, σε σχεση με τον ανταγωνισμο ( 1 series, A3, V40)
απο κοντα, μου φανηκε σαφως πιο 'ευπεπτη'...
Μακαρι και στο οδηγικο κομματι, η πιο σπορ εκδοση τουλαχιστον να αφησει θετικες εντυπωσεις. -
Συμφωνώ. Απο κοντά μου άρεσε περισσότερο απ'ότι περίμενα...
Α και το AMG πακέτο θα ήταν το πρώτο εξτρά που θα έβαζα και ας ήταν και το μοναδικό... -
Στη μαρίνα Φλοίσβου την είδες?
-
Την ειδα πριν λιγο στη μαρινα Φλοισβου. ΠΟΛΥ ομορφο αμαξι απ'εξω, μεσα δεν ειδα τιποτα γιατι ηταν αργα κ ειχε κλεισει το μαγαζι.
-
την εχω δει δυο φορες στην μαρινα φλοισβου.
ειναι ερωτας το amg packet και το μπλεδακι.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Μεσα Ιουλίου και ακομα αναφέρεται οταν δείτε καμιά στο δρόμο!!
Τελικα μας εχουν πολυ χεσμένους εδω στη μπανανιά μας!
-
Μετά από σύντομη επαφή στον Φλοίσβο με την Α250 αυτόματη και πλήρως εξοπλισμένη, οι εντυπώσεις μου έχουν ως εξής:
Εμφανισιακά, και σύμφωνά με τα δικά μου γούστα, όμορφη και αρκούντως επιθετική (τουλάχιστον οι εκδόσεις που υπήρχαν στον Φλοίσβο). Ανοίγοντας και μπαίνοντας μέσα, πολύ όμορφο εσωτερικό, δέρμα παντού και πληθώρα τεχνολογικού εξοπλισμού. Οι χώροι καλοί για τους μπροστά αλλά πίσω απλώς επαρκείς και με το μάτι ο χώρος αποσκευών μου φάνηκε λίγο μικρός. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η 'αιωρούμενη' μεγάλη οθόνη η οποία ήταν πολύ ευανάγνωστη. Αρκετά κουμπάκια στο ταμπλό αλλά τα βασικά εύκολα στη χρήση και ανεύρεση τους. Το αυτοκίνητο είχε και τον περιστροφικό διακόπτη command τον οποίο όμως δεν χρησιμοποίησα. Ο χειρισμός του αυτόματου κιβωτίου γίνεται μέσω μοχλοδιακόπτη-κοτσάνι πίσω από το δεξί μέρος του τιμονιού εκεί που βρίσκεται συνήθως το χειριστήριο των υαλοκαθαριστήρων. Απλός στη χρήση του αλλά σίγουρα χρήζει εξοικείωσης, αρνητικά πως η επιλογή sport γίνεται από διακόπτη στην κεντρική κονσόλα καθώς και ότι στο D mode δεν φαίνεται ποια σχέση έχει το κιβώτιο.
Καθήμενος βρίσκεσαι αρκετά τα χαμηλά με πολύ καλή αίσθηση/στήριξη από τα μονοκόμματα καθίσματα κουβά (extra). Το τιμόνι έχει χοντρή στεφάνη και ο πίνακας οργάνων διαθέτει μεγάλη οθόνη ανάμεσα στα όργανα με πληθώρα πληροφοριών. Επίσης θετικό, η μεγάλη ανοιγμένη ηλιοροφή. Η ορατότητα πίσω είναι περιορισμένη και σκέφτομαι πως οι αισθητήρες παρκαρίσματος θα είναι must.
Θέτοντας τον κινητήρα σε λειτουργία και απασφαλίζοντας το χειρόφρενο μέσω διακόπτη στο κάτω αριστερό μέρος του ταμπλό, ο κινητήρας ίσα που ακούγεται. Βάζοντας όπισθεν παρατηρώ πως η λειτουργία crawl του κιβωτίου είναι λίγο αναιμική. Στο πρώτο φανάρι πριν την παραλιακή σταματάω και ενεργοποιείται το start/stop, στο ξεκίνημα και πριν προλάβω να περάσω το πόδι μου από το φρένο στο γκάζι, ο κινητήρας έχει τεθεί ξανά σε λειτουργία και φύγαμε. Η ανάρτηση λίγο σκληρή αλλά με ποιοτική λειτουργία παρά τις 18άρες, το επίπεδο θορύβου σε πολύ χαμηλά επίπεδα (μέχρι τα 100 που πήγα) και γενικότερη αίσθηση στιβαρότητας. Ενδιαφέρον τα συστήματα ασφάλειας για νεκρή γωνία και τήρησης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα.
Ο κινητήρας δυνατός αλλά όχι αυτό που περίμενα από 200+ άλογα και δεδομένου το 0-100 στα 6,5 δλ. Πάντως τράβαγε καλά και γραμμικά αν και ο ήχος του δεν με ξετρέλανε. Το κιβώτιο αρκετά γραμμικό και αυτό, στο D έβαζε πολύ γρήγορα την μεγαλύτερη δυνατή σχέση, είχε άμεσο kick-down ενώ στο manual οι αλλαγές εκτελούνται ταχύτατα αλλά δεν μου φάνηκε καλύτερο από το αντίστοιχο της VAG.Η γενικότερη αίσθηση που αποκόμισα είναι ενός πολύ καλού και ολοκληρωμένου αυτοκινήτου σε καμία περίπτωση sport αλλά ένα σβέλτο ποιοτικό και όμορφο μικρομεσαίο που μπορεί να σταθεί πολύ ωραία ως ένα καθημερινό αυτοκίνητο.
Από περιέργεια, μπήκα εκ των υστέρων στον ιστότοπο της MB να δω και πόσο κοστίζει η έκδοση με τον εξοπλισμό όπως το οδήγησα και βγήκε πάνω από €45Κ…
Αυτά τα ολίγα.
-
Ωραιο review...Ειχες κλεισει ραντεβου για td απο πριν?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ωραιο review...Ειχες κλεισει ραντεβου για td απο πριν?Πήγα καθημερινή κατ τις 19:00 και έκανα TD επί τόπου. Εναλλακτικά νομίζω κλείνεις μέσω Facebook.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στη μαρίνα Φλοίσβου την είδες?Yep. Απ'οσο γνωρίζω δεν υπάρχουν άλλα στην Ελλάδα ακόμη.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Στη μαρίνα Φλοίσβου την είδες?
Yep. Απ'οσο γνωρίζω δεν υπάρχουν άλλα στην Ελλάδα ακόμη.
Χθες το μεσημέρι στο αεροδρομιο Μακεδονία παρκαρισμένη υπήρχε μια με ξενες πινακίδες και αυτοκολλητα στο πλάι. Ασημί σαν αυτές στις παραπάνω φωτογραφίες.
-
Το εκανα ΤD. Το 1600 με χειροκινητο. Πολυ καλο φανηκε. Μου αρεσε που οταν αναβεις φλας κ πλησιασει καποιος χτυπαει ηχος για να αποφευχθει συγκρουση.
Το εσωτερικο του πολυ ωραιο. Οχι ομως εκπληκτικο. Ισαξιο με το v40. Κανενα δεν πλησιαζει το ct200. Μακραν καλυτερο. Μακραν ακριβοτερο επισης.
Ο χωρος αποσκευης ....μετριος. Οχι πολλα πραγματα μεταφορικα κ κυριολεκτικα.
Προτοτυπο το εξωτερικο του και ομορφο. Γενικη εντυπωση: πολυ ωραιο αμαξι που το ερωτευσαι αλλα λιγο ακριβο.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Mercedes A-class 2012