-
Διατίθενται 90.000+ ευρώ για αγορά γερμανικής λιμουζίνας, καραφούλ εξοπλισμένης. Κίνηση μόνο εθνική και επαρχία (υπάρχει λόγος σοβαρός), χλμ 15.000 ετησίως, διάρκεια κατοχής μια δεκαετία.
Οι υποψήφιοι :
α. Audi A6 3.000 TFSI Quattro (290 ΗΡ compressor, 420 Nm ροπή , 9,4 λ/100χλμ μέση ) ή
b. Αudi A6 3.000 TDI Quattro (240 ΗΡ turbo, 500 Nm ροπή, 7,1 λ/100χλμ μέση )
Tι να προτιμηθεί και, κυρίως, γιατί?
-
Διατίθενται 90.000+ ευρώ για αγορά γερμανικής λιμουζίνας, καραφούλ εξοπλισμένης. Κίνηση μόνο εθνική και επαρχία (υπάρχει λόγος σοβαρός), χλμ 15.000 ετησίως, διάρκεια κατοχής μια δεκαετία.
Οι υποψήφιοι :
α. Audi A6 3.000 TFSI Quattro (290 ΗΡ compressor, 420 Nm ροπή , 9,4 λ/100χλμ μέση ) ή
-
Οι υποψήφιοι :
-
άλλο ...
-
Άμα αρχίσουμε τα άλλα είναι θέμα χρόνου να βγει κάποιος και να προτείνει Citroen c5 turbo, Opel Insignia κ.α.
Mόνο μεταξύ των δύο παρακαλώ. -
To b γιατί έχει μεγαλύτερη ροπή και λιγότερη κατανάλωση
-
αν σου πω οτι το πετρέλαιο έχει χαμηλότερη κατανάλωση, αποτελεί ρεαλιστικό επιχείρημα για αγορά αυτού του επιπέδου?
Σοβαρά τώρα, με βάση τα τελευταία πετρελαιοκίνητα που έχω οδηγήσει και εκτός GTI κατηγορίας, χαλαρά πετρέλαιο...
-
για το σκοπο που το θες θα σου συνιστουσα μια MERCEDES υπερκαταληλη για εθνικες οδους.....και υπερχλιδατη φουλ του υπερθετικου βαθμου.
-
Με τη λογικη οτι εχουμε να κανουμε με χιλιομετροφαγο θα επελεγα την περισσοτερη ροπη και χαμηλοτερη καταναλωση-φτηνοτερο καυσιμο..
TDI λοιπον απο εμενα.. -
Χιλιομετροφάγος ένα ΙΧ με 15.000 χλμ. ετησίως δεν είναι. Ένας μέσος όρος χρήσης, ναι.
Τι να πω εγώ μόνο με ένα Τζίμνυ 1.300 κάνω 40.000 χλμ. σε εθνική και αγροτικούς, χώρια τα υπόλοιπα αυτοκίνητά μου. -
90.000€ για το ... Α6.
Bενζίνη. Τα χιλιόμετρα που πρόκειται να κάνει δεν είναι και τόσο δαπανηρά για ένα καθαρότερο και λιγότερο ριψοκίνδυνο καυσιμο!
Φαντάζομαι το diesel -παρα την ηχομονωση- θα ακούγεται κιόλας! Και για 90.000€ θα ήθελα να ακούω καλύτερους ήχους. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Χιλιομετροφάγος ένα ΙΧ με 15.000 χλμ. ετησίως δεν είναι. Ένας μέσος όρος χρήσης, ναι.
Τι να πω εγώ μόνο με ένα Τζίμνυ 1.300 κάνω 40.000 χλμ. σε εθνική και αγροτικούς, χώρια τα υπόλοιπα αυτοκίνητά μου.Εχεις δικιο το περασα στο κουτουρου το 15000km..
Απλα εγω κολλησα στο χαρακτηρα του αυτοκινητου περισσοτερο..
Δεν την αλλαζω την αποφαση μου παντως.. -
BMW 535i από μένα. Και ήχος, και επιδόσεις και καίει λογικά στην Εθνική.
Αν θέλει Audi ντε και καλά...Α6 diesel τότε.
-
Μαλλον οσοι νομιζετε οτι εχει ηχο ΤΑΧΙ ενα turbo diesel 3λιτρο και πανω μοτερ(κατηγοριας BMW AUDI ) ......μαλλον δεν εχετε κανει ποτε ταξιδι με ενα τετοιο .
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/329122/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/644365/δεχομαι και τα ρεστα σε μορφη επιταγης... δεν υπαρχει προβλημα!!!
-
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Μαλλον οσοι νομιζετε οτι εχει ηχο ΤΑΧΙ ενα turbo diesel 3λιτρο και πανω μοτερ(κατηγοριας BMW AUDI ) ......μαλλον δεν εχετε κανει ποτε ταξιδι με ενα τετοιο .Τα ίδια μας έλεγαν και τα 2λιτρα της BMW αλλά τα διάφορα video άλλο έδειξαν....
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Μαλλον οσοι νομιζετε οτι εχει ηχο ΤΑΧΙ ενα turbo diesel 3λιτρο και πανω μοτερ(κατηγοριας BMW AUDI ) ......μαλλον δεν εχετε κανει ποτε ταξιδι με ενα τετοιο .Με Mercedes E class (W212) diesel ΤΑΧΙ έχω κάνει μόνο (μικρότερος απο 3λιτρος πρέπει να ήταν, μάλλον 250 CDi) και κάτι άκουγα.
Τα υπόλοιπα ταξίδια γίνονται με βενζινοκίνητα!Εκείνο που σκέφτομαι είναι αν για ένα όχημα 90.000€ πόσο βασικό κριτήριο είναι η κατανάλωση (και ίσως και το κόστος καυσίμου) ή τα λοιπά μηχανικά χαρακτηριστικά/επιδόσεις.
-
3.0 diesel που το έχω και αχτι όσο και να μην υπολογίζεις το χρήμα . . είναι όμορφο να μην καις πολύ
-
Είμαι έχων και κατέχων και μπορώ να δίνω μεσούσης της κρίσης 90 χιλιάρικα για μια κουρσάρα. Δεν έχει σημασία το πόθεν. Δούλεψα,έκλεψα,κληρονόμησα,έσφαξα ένα οικοπεδάκι-προίκα στο χωριό του παππού, είναι όλα άνευ σημασίας. Τα έχω και τα δίνω, αυτό μετράει, και απ' όλα μου γυάλισε το Άουδι.
Έχω τη δυνατότητα να πάρω το βενζινοκίνητο Α6, αυτό με τον κομπρέσσορα. Να ταξιδεύω με τα λιγότερα ντεσιμπέλ από οτιδήποτε όμοιό του (νταξ΄τα ίδια με την Ε), να έχω μέγιστη ροπάκλα στις 2.500 σαλ και άμα θέλω να το στίψω να μου δίνει τα 0-100 σε 5,9'' μετρημένα και τα 50-80 σε 2,9,'' που δεν τα βρίσκω ούτε στα περισσότερα όμοιά του κουρσάτα V8.
Γιατί να συμβιβαστώ με το πετρέλαιο? Για 400 ευρώ το χρόνο οικονομία σε καύσιμα ή για να σώσω τον πλανήτη εκπέμποντας λιγότερο διοξείδιο? Και από πάνω να ακούω και κλακέτες, εν είδη ψαρόβαρκας με μαλκότσι, ή όταν ξεκινάω από το κλειστό γκαράζ μου να εισπνέω την ντιζελούμπα ?
You must be joking. C' mon πετρελαιολάτρες μου, give me some arguments πλιζ.
Υπαρκτό δίλημμα στα 90.000+ ευρώ