-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αρα υπομονή... Και ειμαι σχετικά υπομονετικός τύπος! Δε το χω ξαναπάθει αυτό!Απλά κάθομαι ολη την ώρα και χαζεύω συγκριτικά, τέστ, φωτογραφίες...
Ξέρετε πως ειναι η φάση..
αν ξέρουμε λέει...
Το είχα πάθει περσυ τέτοια εποχή...
Μόνο που εγώ είχα περισσότερο χρόνο ,3 μήνες , οπότε εκτός Απο οτιδήποτε είχε γραφτεί στο ΝΕΤ για το αυτοκίνητο ( σου λέω για φορά ολόκληρα ) άρχισα να διαβάζω και ξένη βιβλιογραφία...Καλοριζικο ...
σήμερα πέτυχα ένα μαύρο , ήμουν με τη μηχανή σε κίνηση και το χαζευα ΠΟΛΥ ώρα...
Οσο διακριτικό χρειάζεται ... Στιλέτο και ταυτόχρονα μυωδες ...το είχα και εγώ περσυ στη λίστα μου...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αρα υπομονή... Και ειμαι σχετικά υπομονετικός τύπος! Δε το χω ξαναπάθει αυτό!
Απλά κάθομαι ολη την ώρα και χαζεύω συγκριτικά, τέστ, φωτογραφίες...
Ξέρετε πως ειναι η φάση..
Εσύ ξέρεις ότι αυτές τις μέρες φιγουράρεις πρώτος στη λίστα με τα πιο μισητά άτομα του 4TF;
Αν νιώθεις τίποτα τσιμπιές, πόνους σε άσχετα σημεία, να ξέρεις ότι το κουκλάκι βουντού που έχω φτιάξει δεν είναι και πολύ της προκοπής και δεν πετυχαίνω πάντα 100% τη βελόνα.
Bring it on, biotches!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εσύ ξέρεις ότι αυτές τις μέρες φιγουράρεις πρώτος στη λίστα με τα πιο μισητά άτομα του 4TF;
Αν νιώθεις τίποτα τσιμπιές, πόνους σε άσχετα σημεία, να ξέρεις ότι το κουκλάκι βουντού που έχω φτιάξει δεν είναι και πολύ της προκοπής και δεν πετυχαίνω πάντα 100% τη βελόνα.
Bring it on, biotches!
-
-
-
-
-
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
silencer καλοριζικο κ καλες διαδρομες
Χμμμ ειχα αποφασισει μακρια απο τα διλιτρα αφου γινονται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο το κρατος αλλά η τιμη (21 χηνες νομιζω) της Κλειους με διαολιζει
Ξερει κανενας για τι κοστος-διαδικασια μιλαμε για να γινει Cup (αναρτηση + μπλοκε, χωρις βεβαια το revised τιμονι);
-
ωραια μπραβο...silencer πρεπει να σαι ο πιο γρηγορος που χει προχωρησει σε αγορα απο τοτε που εθεσε θεμα στο forum...σε μολις 5 σελιδες το χες παρει ηδη
να το χαιρεσαι το εργαλειο... -
Ωραίο!!! Αφού αύριο ξεκινάει η διαδικασία για πιανακίδες Δευτέρα πιστεύω θα το έχεις.
-
σλουρπ σλουρπ και καλα γκαζια!
-
καλοτάξιδο θέμη
-
Σας ευχαριστώ παιδιά!
Και η πλάκα ειναι οταν έφτιαξα το τόπικ δε το σκεφτόμουν καν το RS λόγω τιμής... Και το πιο πιθανό ειναι οτι αν δεν υπήρχε το φόρουμ δε θα χα μάθει για την προσφορά!
-
Μια κοινωνική προσφορά του 4ΤForum.
Επόμενος στόχος να πείσουμε κάποιον που είναι ανάμεσα σε Α4, 320 και C200 να πάρει 996 10ετίας και Hyundai i30 για τις μετακινήσεις της οικογένειας. -
Καλοτάξιδο και με το καλό που λένε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ωραια μπραβο...silencer πρεπει να σαι ο πιο γρηγορος που χει προχωρησει σε αγορα απο τοτε που εθεσε θεμα στο forum...σε μολις 5 σελιδες το χες παρει ηδη
να το χαιρεσαι το εργαλειο...Σας ευχαριστώ παιδιά!
Και η πλάκα ειναι οταν έφτιαξα το τόπικ δε το σκεφτόμουν καν το RS λόγω τιμής... Και το πιο πιθανό ειναι οτι αν δεν υπήρχε το φόρουμ δε θα χα μάθει για την προσφορά!Δεν ήταν και δύσκολο. Το Clio RS αν και outsider σαν πρόταση αναμεσα στις αρχικές επιλογές ... έχει την αποδοχή και την εκτίμηση των περισσότερων εδω μέσα!
Αν και το έχω ξαναπεί με το f/l το Clio έγινε απο τα ωραιότερα supermini.
Πανέμορφο και ... καλοταξιδο!
Και προσοχή στα ραντάρ!!! Σίγουρα το πεντάλ του γκαζιού σ' αυτό το αυτοκίνητο είναι ... / ! -
From: funkyreverend
To: σιγαστερ51
**Cc: **4Tforum
BCc: Πατήρ@god.org, Υιός@god.org, Άγιο_Πνεύμα@god.orgSubject: Ευχές
Αγαπητέ σιλανσιέ51
Σου εύχομαι ολόψυχα καλά χιλιόμετρα με το νέο Clio RS, απροβλημάτιστα για χρόνια ολόκληρα, τα τέλη και οι εισφορές να παραμείνουν εκεί που είναι και να μην εκτοξευθούν, να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου όπως κανείς άλλος! Ούριο άνεμο να βρίσκεις πίσω σου και αν βρεις έναν μηχανικό που να αξίζει, να δέσης μαζί του.
Με ειλικρινή χαρά και εκτίμηση,
funkyreverend**From: **funkyreverend
To: exapodw@hotmail.comSubject: Προσφορά ψυχής
Σας ενημερώνω ότι παρά τις συνεχείς ανατιμήσεις και αυξήσεις του ΦΠΑ, η προσφορά μας για πώληση της ψυχής μου σε σας παραμένει αμετάβλητη στα 22.000€ ελέω ανταγωνισμού και προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μας.
Με εκτίμηση,
funkyreverend -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
..και αν βρεις έναν μηχανικό που να αξίζει, να δέσης μαζί του. -
Δεν νομίζω να υπάρχει συμφορουμίστας που να μην λατρεύει αυτό το μικρό γαλλικό διαβολάκι! Καλοτάξιδο και καλόστριφτο/καλόγκαζο!
ΥΓ: Οι φωτό το αδικούνε, από κοντά είναι πολύ πιο εντυπωσιακό! Επίσης οι μεγάλες εξατμίσεις και ο διαχύτης είναι φετίχ!
Αγορά καινούριου με μαξ. οριο τα 23.000