-
Εξαιρετική τιμή και ως εκ τούτου εξαιρετική αγορά για ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που έχει απλά αξιοπρεπείς επιδόσεις αλλά τραγικά αργό δεν είναι σε καμία περίπτωση! Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
21.480 κανει η Ghia 1.6 μαζι με ολα τα καλουδια.Ο ανθρωπος την Trend πηρε και οντως ειναι προσφορα.Δεν το κοιτάτε και εσείς (ο πατέρας σου δηλαδή) το Trend? Πολύ καλή τιμή έχει!
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο στον φίλο που το αγόρασε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
21.480 κανει η Ghia 1.6 μαζι με ολα τα καλουδια.Ο ανθρωπος την Trend πηρε και οντως ειναι προσφορα.
Δεν το κοιτάτε και εσείς (ο πατέρας σου δηλαδή) το Trend? Πολύ καλή τιμή έχει!
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο στον φίλο που το αγόρασε.
Δε ξερω ρε συ δεν ψηνεται ο πατερας μου...Μπηκαν τα μεγαλα μεσα....Στην προκειμενη περιπτωση η μαμα.
-
Καλορίζικο φίλε μου με πολλά, απροβλημάτιστα και πάνω από όλα ασφαλή χλμ. Να σε πάντα καλά και να το χαίρεσαι.
-
καλη αγορα...
γενικα αυτη η κατηορια εχει γινει πολυ δελεαστικη...ναι μεν τα 1.6 ειναι αργα σε σχεση με τα τουρμπο που κυκοφορουν τωρα τελευταια αλλα νομιζω οτι μια χαρα τα καταφερνουν...καλοταξιδο να ειναι και να ειστε καλα να το ευχαριστηθειτε...
-
Σχετικο-άσχετο, ήμουν έξω πεζός σε ήσυχο δρομάκι και πέρασε από δίπλα μου ένα καινούριο Mazda 6. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν ακούστηκε σχεδόν τίποτα απ τον κινητήρα του, ενώ το Golf VI και το Peugeot 207 που ακολουθούσαν από πίσω επιταχύνοντας με τον ίδιο ακριβώς (αργό) ρυθμό, ακούγονταν ξεκάθαρα οι κινητήρες τους. Τόσο καλύτερη ηχομόνωση έχουν τα μεσαία ή είμαι κουφός ;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σχετικο-άσχετο, ήμουν έξω πεζός σε ήσυχο δρομάκι και πέρασε από δίπλα μου ένα καινούριο Mazda 6. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν ακούστηκε σχεδόν τίποτα απ τον κινητήρα του, ενώ το Golf VI και το Peugeot 207 που ακολουθούσαν από πίσω επιταχύνοντας με τον ίδιο ακριβώς (αργό) ρυθμό, ακούγονταν ξεκάθαρα οι κινητήρες τους. Τόσο καλύτερη ηχομόνωση έχουν τα μεσαία ή είμαι κουφός ;Δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης. Τα μοτέρ των Mazda είναι μεταξένια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σχετικο-άσχετο, ήμουν έξω πεζός σε ήσυχο δρομάκι και πέρασε από δίπλα μου ένα καινούριο Mazda 6. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν ακούστηκε σχεδόν τίποτα απ τον κινητήρα του, ενώ το Golf VI και το Peugeot 207 που ακολουθούσαν από πίσω επιταχύνοντας με τον ίδιο ακριβώς (αργό) ρυθμό, ακούγονταν ξεκάθαρα οι κινητήρες τους. Τόσο καλύτερη ηχομόνωση έχουν τα μεσαία ή είμαι κουφός ;
Δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης. Τα μοτέρ των Mazda είναι μεταξένια!
Κριμα η mazda εχει ακριβα ανταλακτικα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν είναι μόνο θέμα ηχομόνωσης. Τα μοτέρ των Mazda είναι μεταξένια!
Κριμα η mazda εχει ακριβα ανταλακτικα.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς 'ακριβά'. Υπάρχει μια αγορά που λειτουργεί ανταγωνιστικά και καθορίζει τις τιμές. Ακριβό δεν είναι κάτι ποτέ από μόνο του. Πάντα σε σύγκριση με κάτι άλλο.
Αν για τα λεφτά σου είναι πολλά, αυτό δε σημαίνει 'ακριβά'.
-
Μα αμα το συγκρινες με αντιστοιχα αυτοκινητα με περιπου τις ιδιες τιμες αποκτησης το mazda να εχει τα ποιο ακριβα ανταλακτικα απο τα αλλα.
-
Επειδη λιγο το εχω ψαξει ,ειναι ονυως ακριβα αν αγοραζεις απο αντιπροσωπεια..
Και ειναι ακριβο αν ειναι πανω σε σχεση με αλλα αντιστοιχα ανταλλακτικα αλλων εταιριων ιδιου κυρους.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επειδη λιγο το εχω ψαξει ,ειναι ονυως ακριβα αν αγοραζεις απο αντιπροσωπεια..
Και ειναι ακριβο αν ειναι πανω σε σχεση με αλλα αντιστοιχα ανταλλακτικα αλλων εταιριων ιδιου κυρους..ο Έλληνας το θέλει αυθεντικό όπως μόνο η αντιπροσωπεία έχει...
Ήμουνα προχθές σε ένα μαγαζί με φίλτρα στη Σπύρου πατση κσι έρχεται τύπος και ζητάει φιλτρο αέρα για μαζντα... Του λέει του μαγαζατορα ...
Είναι αυθεντικό μαζντα...
του λέει κύριε μου η μαζντα δεν φτιάχνει φίλτρα , Απο εξωτερικούς προμηθευτές τα παίρνει ...
Όχι λέει ,αν δεν λέει μαζντα δεν θέλω... -
Το δικο μου απανω γραφει φορντ...
-
Παιζει καποια διαφημιση για c5 THP 1.6 155 απο 18000e..
Αν το ψαξεις και ισχυει αξιζει κατα τη γνωμη μου να ακυρωσεις το mondeo..
Βεβαια καινουργιο αμαξι παιρνεις οποτε αν σ αρεσει και γουσταρεις μη το ψαξεις καν.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιζει καποια διαφημιση για c5 THP 1.6 155 απο 18000e..
Αν το ψαξεις και ισχυει αξιζει κατα τη γνωμη μου να ακυρωσεις το mondeo..
Βεβαια καινουργιο αμαξι παιρνεις οποτε αν σ αρεσει και γουσταρεις μη το ψαξεις καν..Να τος το πε....
-
FORD MONDEO TREND με 17.500 € τελική τιμή