-
Έλα σειρά να παίρνουν τα εγχώρια ψώλια...
Πλάκα πλάκα περιμέναμε από το μουντιάλ να ανεβάσουν το κασέ τους κάποιοι ποδοσφαιριστές. Πόσο να χρεώνει τη βίζιτα η μανδάμ πλέον...;
-
Εντάξει...ΓΚΟΛΑΡΑ!
Νομίζω το καλύτερο του μουντιάλ! ΘΕΪΚΟ!
-
Απίστευτο όντως... Το έγλειψε λίγο ο τερματοφύλακα ή μου φάνηκε;
ΥΓ: Το έχει το παιχνίδι φαίνεται με τα σουτ (1-1)...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εντάξει...ΓΚΟΛΑΡΑ!Νομίζω το καλύτερο του μουντιάλ! ΘΕΪΚΟ!
Το καλύτερο δε λες τπτ
Ας είναι που θέλω να τιμωρήσω τις ολλανδέζες που δεν κάιθονται σε ένα φίλο μου αλλοιώς θα έβλεπα μπομπ σφουγγαράκι στο βίντεο τώρα
Δε γ@μιέται, θα συμπαρασταθώ στον φορλάν -
αυτη η ολλανδια ειναι μετριοτατη και πολυ τυχερη δεν επρεπε καν να ειναι στους ημιτελικους
-
Την περιγραφή ποιος την έκανε παιδιά?Σόρρυ δε το είδα δυστυχώς ούτε το αυριανό θα δω, από περιέργεια ρωτάω.
Πολύ αργούμε να ανεβάσουμε καμιά απαρηγόρητη όμορφη Ουρουγουανή και ανησυχώ!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αυτη η ολλανδια ειναι μετριοτατη και πολυ τυχερη δεν επρεπε καν να ειναι στους ημιτελικουςΆστα να πάνε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
αυτη η ολλανδια ειναι μετριοτατη και πολυ τυχερη δεν επρεπε καν να ειναι στους ημιτελικους
Άστα να πάνε
μου αρέσει που συμφωνεις
τάσε, τα βουντου σου δεν
μήπως να έγραφες κανα προγραμματάκι καλύτεραHup στον τελικό, μόνο μην προκριθεί καμια ισπανία αύριο και ξενερώσουμε
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εντάξει...ΓΚΟΛΑΡΑ!
Νομίζω το καλύτερο του μουντιάλ! ΘΕΪΚΟ!
Το καλύτερο δε λες τπτ
Ας είναι που θέλω να τιμωρήσω τις ολλανδέζες που δεν κάιθονται σε ένα φίλο μου αλλοιώς θα έβλεπα μπομπ σφουγγαράκι στο βίντεο τώρα
Δε γ@μιέται, θα συμπαρασταθώ στον φορλάνΚαταπληκτικό γκολ!!!!!! Ο αγώνας όμως όχι.
Γενικά καμία από τις δυο σήμερα δεν έδειχνε για πρωταθλήτρια!
Γερμανία το δείχνει! -
**ΛΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΑ
****Tελικά μάλλον πάμε για Γερμανία Ολανδία, με Γερμανία παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η νέα τάξη θα πάρει τον τίτλο.
**
http://liako.gr/intro/ -
Για την ώρα ένα είναι βέβαιο.... Στο Mundial της Βουβουζέλας νικητής θα είναι Ευρωπαϊκή ομάδα.
Αν το βράδυ περάσει η Γερμανία προβλέπω να βάφομαι ο μισός Πορτοκαλί και ο άλλος μισός άσπρος-μαύρος καθώς τόσο οι Ολλανδοί όσο και οι Γερμανοί είναι στη καρδιά μου.
Αν περάσουν οι Ισπανοί την Κυριακή θα το βάψω το Ξενοδοχείο στη Λεμεσσό Πορτοκαλί και θα βάλω πινέζες στα λάστιχα των Ισπανών...
Ο Paul επέλεξε τελικά τον ηρωϊκό θάνατο ως ξυδάτος μεζές αντί του αργού θανάτου στο ενυδρείο. Όπως και να έχει το πράγμα (χάσει ή κερδίσει η Γερμανία) δεν νομίζω ότι το συμπαθητικό κατά τα άλλα οχτάποδο θα τη βγάλει καθαρή....
-
Μπράβο και στις δυο χθεσινές ομάδες, περισσότερο στην Ολλανδία που έχει πολύ καλούς παίχτες με τεχνική και δύναμη, που λειτουργούν ως σύνολο. Μερικά θεματάκια από το Μουντιάλ που μου έκαναν εντύπωση.
-
Κατ' αρχάς η ονομασία. Στην Ελλάδα έχει επικρατήσει το «Μουντιάλ», σε αντίθεση με το «Παγκόσμιο Κύπελλο». Είναι συντομότερο και καλό, δεν το μπερδεύεις με κάποιο άλλο άθλημα.Σε πολλές χώρες, από ότι καταλαβαίνω, χρησιμοποιούν το «Παγκόσμιο Κύπελλο», μεταφρασμένο στη γλώσσα τους, φυσικά. Ξέρει κανείς ποιος ήταν (μάλλον δημοσιογράφος) που χρησιμοποίησε τον όρο «Μουντιάλ», κι από τότε έμεινε?
-
Είδατε διαφήμιση στα κινέζικα στα γήπεδα στη Ν. Αφρική? Επειδή με εντυπωσίασε (σπάνια σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις υπάρχει διαφήμιση που δεν είναι στα αγγλικά), είδα στο διαδίκτυο ότι όντως πρόκειται για κινέζικη εταιρία, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπό της, δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Να συνηθίσουμε σε περισσότερα κινέζικα στο μάλλον?
-
Σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση. Άψογη μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν δίνει τον παλμό στις κερκίδες. Δείχνει πλάνα πολύ σύντομα, π.χ. όταν κάποιος φίλαθλος βλέπει στις οθόνες του γηπέδου ότι τον δείχνει η τηλεόραση και πάει να χαιρετήσει το κόβει το πλάνο. Γιατί? Αυτό που ξεχωρίζει το Μουντιάλ είναι η συμμετοχή του κόσμου. Επίσης και οι «ωραίες παρουσίες» περιορισμένες από τον σκηνοθέτη.
-
Από τα συμφραζόμενα δημοσιογράφων κατάλαβα ότι η επίσημη «γραμμή» της FIFA είναι όταν γίνονται κάποια επεισόδια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, π.χ. όταν φεύγουν στο ημίχρονο στη φυσούσα και πέσουν 1-2 ψιλές, ή γαλλικά να μην τα δείχνει στη ζωντανή μετάδοση. Έχει αντιληφθεί κάποιος κάτι ανάλογο? Δεν αναφέρομαι σε επεισόδια στην κερκίδα, χουλιγκανισμοί κλπ, αλλά απλά σε κάποια νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ήσσονος σημασίας.
Jacob
-
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
4. Από τα συμφραζόμενα δημοσιογράφων κατάλαβα ότι η επίσημη «γραμμή» της FIFA είναι όταν γίνονται κάποια επεισόδια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, π.χ. όταν φεύγουν στο ημίχρονο στη φυσούσα και πέσουν 1-2 ψιλές, ή γαλλικά να μην τα δείχνει στη ζωντανή μετάδοση. Έχει αντιληφθεί κάποιος κάτι ανάλογο? Δεν αναφέρομαι σε επεισόδια στην κερκίδα, χουλιγκανισμοί κλπ, αλλά απλά σε κάποια νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ήσσονος σημασίας.Είναι γεγονός. Εχτές το βράδυ π.χ. με το σφύριγμα της λήξης παίξανε κάτι ψιλοτσαμπουκάδες στο κέντρο του γηπέδου. Αμέσως ο σκηνοθέτης έκανε zoom out, είδαμε βέβαια ότι υπήρχε ένταση, αλλά όχι λεπτομέρειες.
Από την άλλη, στο ανάποδο ψαλίδι του Ουρουγουανού που λίγο έλειψε να στείλει στα ραδίκια τον Ντε Ζέου, μας έριξαν 2-3 πολύ αργά ριπλέι, που θα τα ζήλευε και η χειρότερη ταινία τρόμου.
-
Μερικές ωραίες παρουσίες από τις κερκίδες! Είχα δει και την Charlize Theron, αλλά δεν υπάρχει υλικό..
-
Καλα ε...εκεινο το γερμανιδακι με τα κοτσιδακια....
-
Σ'ωραίος
Γερμανία δυνατά
-
Καμμιά πατουσίτσα...;
-
Ομορφα τα δυο πρωτα γκολ απο βαν μπροχοστον και φορλαν
αλλα το δευτερο της ολλανδιας πρεπει να ηταν και οφσαιντ -
Ξεφευγουμε απο το θεμα μας!!! [mod]
-
Mundial 2010 - South Africa