-
Ο ΓΑΤΟΣ που προ ολίγου έκανε διάλεξη περί ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ τώρα λέει για μαιμού εταιρεία.
Ω ρε ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που βγάζει η ΕΛΛΑΔΑΡΑ -
Ειμαι ο μονος που ξερει 2-3 ιστοριες που απλα σκας κανα χιλιαρικο σε τοπικο ή βουλγαρικο λαμογιο και την επομενη μερα εχεις εταιρια στη Βουλγαρια με χαρτια και υπογραφες?
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
:ysterical:
Ο ΓΑΤΟΣ που προ ολίγου έκανε διάλεξη περί ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ τώρα λέει για μαιμού εταιρεία.
Ω ρε ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που βγάζει η ΕΛΛΑΔΑΡΑΕίδες διάλεξη?
Χωρας να κρυφτείς πισω απο το δάκτυλο σου μσλλον!Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Οχι απλώς οι άλλοι ΧΛΙΔΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ το βαφτίζουν αυτο νόμιμο και κάνουν και μαθήματα νομιμότητος με γνώσεις καφετέριας
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
:hmmm: Ειμαι ο μονος που ξερει 2-3 ιστοριες που απλα σκας κανα χιλιαρικο σε τοπικο ή βουλγαρικο λαμογιο και την επομενη μερα εχεις εταιρια στη Βουλγαρια με χαρτια και υπογραφες?Σωκράτη εισαι μαλλον ΓΑΤΟΣ!
Χαχαχαχα!
Ειναι δυσνόητο ομως για κάποιους να αντιληφθούν οτι αυτά τα χαρτιά και οι υπογραφες ειναι νόμιμα!!!Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Οχι απλώς οι άλλοι ΧΛΙΔΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ το βαφτίζουν αυτο νόμιμο και κάνουν και μαθήματα νομιμότητος με γνώσεις καφετέριαςΔεν διαβαζεις σωστα τα απλα καφετέριας ελληνικά μάλλον. Ούτε βαφτίσια ούτε γάμους...
Και εσυ και εγω κσι ποσοι αλλοι κανονικά πληρώνουμε και θα πληρώνουμε τις ελληνικές πινακίδες μας...Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σωκράτη εισαι μαλλον ΓΑΤΟΣ!
Χαχαχαχα!
Ειναι δυσνόητο ομως για κάποιους να αντιληφθούν οτι αυτά τα χαρτιά και οι υπογραφες ειναι νόμιμα!!!Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
Για μενα ειναι δυσνοητο να δεχτω πως αυτα τα χαρτια/υπογραφες ειναι γνησια.
-
Όσοι έχουν επιχειρηματικά πάρε δώσε με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και έχουν εταιρίες εκεί, δικαιούνται ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να έχουν αυτοκίνητα με πινακίδες αυτών των χωρών.
Τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Σωκράτη εισαι μαλλον ΓΑΤΟΣ!
Χαχαχαχα!
Για μενα ειναι δυσνοητο να δεχτω πως αυτα τα χαρτια/υπογραφες ειναι γνησια.
Ε και;; Αφού το Ελληνικό κράτος κοιμάται..
-
Αυτ>Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όσοι έχουν επιχειρηματικά πάρε δώσε με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και έχουν εταιρίες εκεί, δικαιούνται ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να έχουν αυτοκίνητα με πινακίδες αυτών των χωρών.
Τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.
Αυτό το ξέρει και Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ και το είπα και πριν
Άλλο συζητάμε εδώ, αλλά μάλλον κάνεις (τώρα ) ότι δεν καταλαβαίνεις.Παμε άλλη μια μπας και συννενοηθούμε:
ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.Μην πιστεύετε ότι σας λένε στις καφετέριες.
-
Για τα παρανομούντα μπαρμπάδια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜ.ΦΟΡ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ημερομηνία:
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Ε.Φ.Κ.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ' ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΤΗΛ: 23230- 41232, 23210-45401
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ενδεικτικά σας γνωρίζουμε παρακάτω., στοιχεία τα οποία πρέπει να προσκομίσετε με επίσημη μετάφραση. προκειμένου να αποδείξετε ότι είστε δικαιούχο πρόσωπο ελεύθερης χρήσης Ι.Χ.Ε. με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας (άρθρο 137 N. 2960/01 & Δ.247/88 Α.Υ.Ο)
1.. Άδεια μόνιμης διαμονής των αρμοδίων Αρχών του άλλου Κράτους - Μέλους.
2. Βεβαίωση του Δήμου περί διαμονής.
3. Δελτίο ταυτότητας του άλλου Κράτους Μέλους
4. Στοιχεία σχετικά με την διαμονή σας «κατοικία ιδιόκτητη - συμβόλαιο αγοράς ή κατοικία μισθωμένη - μισθωτήριο συμβόλαιο)
5. Διάφορα στοιχεία συναλλαγών (λογαριασμού ηλεκτρικού, τηλεφώνου κ.λ.π.)
6. Εάν έχετε κοινωνική ασφάλιση στο άλλο Κ. Μ ή στην Ελλάδα.
7. Στοιχεία διαμονής των υπολοίπων μελών της οικογένειας σας (άδεια διαμονής συζύγου και παιδιών, εγγραφή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του άλλου ΚΜ, εργασία συζύγου στο άλλο ΚΜ)
I. Στοιχεία εργασίας στο άλλο Κράτος Μέλος .
α) σε περίπτωση εργασίας σας με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας. αντίγραφο της σχετικής σύμβασης και βεβαίωση εργοδότη
β) σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή εταιρείας:- το καταστατικό εταιρείας από το οποίο να προκύπτει η σχέση σας με την επιχείρηση - εταιρεία,
- μισθωτήριο συμβόλαιο ή συμβόλαιο αγοράς του επαγγελματικού χώρου εγκατάστασης της επιχείρησης σας
- βεβαίωση αρμοδίων αρχών για την καταχώρηση της εταιρείας στα σχετικά εμπορικά μητρώα . Φορολογικές δηλώσεις στο άλλο K.M. - φορολογική δήλωση στην Ελλάδα.
Σας γνωρίζουμε ακόμη η απόδειξη της συνδρομής των ανωτέρω προϋποθέσεων βαρύνει εσάς ενώ μπορείτε να προσκομίσετε και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αποδεικνύει την διαμονή και εργασία σας στο εξωτερικό για 185 ημέρες τον χρόνο.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ
α/α
-
Υπήρχαν όλα τα παραπάνω, που αναφέρει ο roman, τα οποία κατατέθηκαν με επισήμως μεταφρασμένα, εταιρεία υπάρχει κανονικά που αναλαμβάνει δουλειές με το βουλγαρικό δημόσιο αλλά η ΔΟΥ πάτησε στην ύπαρξη ελληνικού ΑΦΜ και προχώρησε στην επιβολή προστίμου 7.000,00€ για κατοχή RAV 4 2.2 diesel με βουλγαρικές πινακίδες. Το πρόστιμο πληρώθηκε άμεσα(ειδάλλως αφήνεις τα κλειδιά και φεύγεις), αλλά ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου επιβάλουν πρόστιμο για τον ίδιο λόγο.
-
Οι off-shore γιατί είναι παράνομες;
-
Αcura nsx στο τελωνειο στα Χανια και 360 modena και το nsx θα παει για καταστροφη.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αcura nsx στο τελωνειο στα Χανια και 360 modena και το nsx θα παει για καταστροφη.επιδη αυτο τον καιρο ειμαι κ εγω χανια. τα ματια μου εχουν δει ολες τις σειρες τις μερκ και bmw ...by the way corvette stingray κοκκινη '70 μοντελο με χανιωτικες πινακιδες ειναι ολα τα λεφτα. κριμα που ειναι σε μετρια κατασταση!
υ.γ. bmw e26 στο χρωμα του ben ten για να μην γραψω στο australia uber alles....
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Αcura nsx στο τελωνειο στα Χανια και 360 modena και το nsx θα παει για καταστροφη.
επιδη αυτο τον καιρο ειμαι κ εγω χανια. τα ματια μου εχουν δει ολες τις σειρες τις μερκ και bmw ...by the way corvette stingray κοκκινη '70 μοντελο με χανιωτικες πινακιδες ειναι ολα τα λεφτα. κριμα που ειναι σε μετρια κατασταση!
υ.γ. bmw e26 στο χρωμα του ben ten για να μην γραψω στο australia uber alles....
Λογικα θα χεις δει και ενα mustang γκρι,αυτα τα κυκλοφορουν οι αμερικανοι που ειναι στη βαση με Χανιωτικες η και Ηρακλειωτικες πινακιδες.Και bmw 850 υπαρχει.
χ -
Lamporghini Murcielago Roadster (λευκή όπως η παρακάτω) πριν από λίγο στην Τούμπα. Την πήγαινε στο ρελαντί, αλλά παρόλα αυτά πρώτα την άκουσα και μετά την είδα.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
το nsx θα παει για καταστροφη.WTF?
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
το nsx θα παει για καταστροφη.
WTF?
WTFFFF????
Carspotting [#7]