-
Aν συμπεριλάβουμε την S τότε είναι x3
-
Το άλλο ΣΚ θα 'στολιστεί' και το Qashqai ... αλλα συμφωνα με την εως τωρα ενημέρωση που έχω πολύ πολύ πιο 'ανθρώπινα'!!!
Το κιτς δεν έχει χώρα!!! -
-
f40 στην ελλαδα
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
f40 στην ελλαδαΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;;;;
εδιτ: μολις το ειδα λολ -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
f40 στην ελλαδαΕχουμε τρία τεμάχια .
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
f40 στην ελλαδα
Εχουμε τρία τεμάχια .
εχουμε και f50 νομιζω ε?(με ξενες πινακιδες?)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
f40 στην ελλαδα
Εχουμε τρία τεμάχια .
εχουμε και f50 νομιζω ε?(με ξενες πινακιδες?)
F50 με Εληνικές
-
νεος εδω παιδια καλημερα!! και εγω ειμαι πολυ πορομενος με αμαξια ferrari lambo αλα μονο ονειρα..και φωτο και βιντεο χαχα
που υπαρχει και F50;;; οποιος τη δει ας την τραβιξει και ενα βιντεο να μας τρεξουν τα σαλια.. αναμενουμε 458 Spider να δουμε εδω ελλαδα..το ονειρο.επισης αν υπαρχει κανενα αλο θεμα εδω στο forum με περισοτερες φωτο απο supercars πειρε μου να τσεκαρω και εκει.ευχαριστω -
τραβαω πολα βιντεο χθες βραδυ παραλιακη γλυφαδα F430 Spider τραβιξα και βιντεο.επισης Χθες και Gallardo Spyder μια ολομαυση την εχω δει πολες φορες μεσα στη γλυφαδα χθες στον πεζοδρομο τα παταγε τερμα το ειχε και ανοιχτο.
και πολα..το πιο σπανιο που εχω δει ειναι Fort GT (40) Μαυρο με ασπρες ριγες και 360 Stradale..430 Scuderia 16m .. Κ.Α
να ρωτησω ξεραιτε τιμες για 458 Ιταλιa;;επισης servise και γενικα συντιριση τελη κλπ ποσο παει το χρονο;και με ξενες πινακιδες ποια η διαφορα..ευχαριστω απλα εχω αποριεςκαι συγνωμη αν γινομαι κουραστικος. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Cosneo το είδες αυτό ? ? ?
-
Όσοι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο κέντρο σήμερα, σίγουρα θα την είδαν...
sv2, μήπως την έβγαλες από ψηλά?? -
Οι Λαμποργιναιοι ολοι γιατι παρκαρουν παντα τοσο χαλια και στο ιδιο σημειο???
-
Μήπως είναι το upgrade του ιδίου?? (εννοώ τη μαύρη Gallardo Spyder)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
F50 με Εληνικές
Tζιγκερ???
@linker-loader
Στο μυαλο μου εισαι!!!Ακριβω το ιδιο εγραψα αλλα με ''φρεναρε'' το φορουμ. -
Η Murcielago μάλλον είναι η 'νέα άφιξη' που είδαμε πριν μερικές μέρες στο τόπικ.
Οι δουλειές αυγατίζουν φαίνεται, η στοιχειώδης κοινωνική συμπεριφορά πάλι, είναι σε έλλειψη.
-
Αυτή είναι και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο..
-
Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται.
Carspotting [#7]