-
οπα οπα ...την supra που την εχουμε εγω στην πειραικη δεν εχω δει ..
-
δεν ξερω αμα κυκλοφορει πια ηταν μια ασπρη φτιαγμενη απο την jun και μια μαυρη χαμηλωμενη αλλα μαμα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Nαι για την πειραικη του πειραια μιλαμε .η πολυκατοικια για την οποια μιλαω ειναι διπλα ακριβως στην ιερα μητροπολη πειραιως κ ειναι θεα θαλασσα οπως ακριβως κ η μητροπολη ( ο μητροπολιτης πειραια εχει ενα λευκο S3 με φιμε για να προλαβαινει ολεεεεες τις λειτουργιες αλλα τεσπα ...) . Σ αυτη την πολυκατοικια εχω δει τα τρελα οχηματα (aston martin , m5, m6 , nissan gtr , κλπ) αλλα δεν ειναι πολυ κοντα στο λιμανακι του μπαικουτση για το οποιο μιλατε αυτο ειναι γυρω στα 500 μετρα απο εκει κ ακριβως απεναντι του μενω εγω..
ο μητροπολητης οδηγαει και την s65..η οποια καθεται κοντα στο σπιτι μου σε ενα γκαραζ που η μιση ειναι εξω
που ακριβως ειναι η ιερα μητροπολη ? κοντα στον σταυρο στην πειραικη η καμια σχεση?..
Οταν λες S 65 εννοεις της S 65 AMG ? Αυτος ειναι Μηροπολιτης
-
Λίγα τα λόγια σας για τον Πειραιώς γιατί είναι κοντοχωριανός μου
την μαλακία βέβαια αυτή δεν την δικαιολογεί άρα χώστε του του χαραμοφάη που θέλει και S AMG
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λίγα τα λόγια σας για τον Πειραιώς γιατί είναι κοντοχωριανός μουτην μαλακία βέβαια αυτή δεν την δικαιολογεί άρα χώστε του του χαραμοφάη που θέλει και S AMG
αμα ηταν s μονο θα ηταν καλα?
εχω και μια s500 εδω γυρω με κουρτινακια και ολα τα συναφη και την παρκαρει πανω σε παρκο ο καμμενος!
η s υπαρχει απο εποχες καλλινηκου (η πως διαολο λεγοταν αυτος) -
Α ρε καμπαλα , απο τι καταλαβα νοικιαζει θεση στο γκαραζ που εχεις ο πειραιως.Λες να χουν κ την σουπρα ...? Επισης θα θελα να δωσω στεγνα τον οδηγο του ενα κοκκινομαλλη με μουσια μοσχαροκεφαλη κανονικη που τρεχει στην παραλια της φρεαττυδας με το Σ3 κ δεν τον νοιαζει καθολου οτι το αυτοκινητο που οδηγει εχει τα αρχικα Μ.Π...
-
Aν τα μάθει αυτά ο άνθιμος βλέπω να ζητάει ζόντα!
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Α ρε καμπαλα , απο τι καταλαβα νοικιαζει θεση στο γκαραζ που εχεις ο πειραιως.Λες να χουν κ την σουπρα ...? Επισης θα θελα να δωσω στεγνα τον οδηγο του ενα κοκκινομαλλη με μουσια μοσχαροκεφαλη κανονικη που τρεχει στην παραλια της φρεαττυδας με το Σ3 κ δεν τον νοιαζει καθολου οτι το αυτοκινητο που οδηγει εχει τα αρχικα Μ.Π...Μεγάλος Παπάρας?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Λίγα τα λόγια σας για τον Πειραιώς γιατί είναι κοντοχωριανός μου
την μαλακία βέβαια αυτή δεν την δικαιολογεί άρα χώστε του του χαραμοφάη που θέλει και S AMG
αμα ηταν s μονο θα ηταν καλα?
εχω και μια s500 εδω γυρω με κουρτινακια και ολα τα συναφη και την παρκαρει πανω σε παρκο ο καμμενος!
η s υπαρχει απο εποχες καλλινηκου (η πως διαολο λεγοταν αυτος)Αυτη ειναι Εκκλησια !!! οχι παιζουμε! Τελος παω για παππας και σιγα σιγα θα εξελιχθω και εγω
-
Αν οχι παππαδες , οδηγοι του μητροπολιτη να τρωμε τις ψαρουκλες μας στο μικρολιμανο κ να σκιζουμε τα merc k s3 ...Ετσι γτ ειμαστε μερακληδες ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Αν οχι παππαδες , οδηγοι του μητροπολιτη να τρωμε τις ψαρουκλες μας στο μικρολιμανο κ να σκιζουμε τα merc k s3 ...Ετσι γτ ειμαστε μερακληδες ...Ειμαστε! Που κανουμε αιτηση??? Εγω καπαρωνω απο τωρα οτι εχει σημα Μερκ
-
-
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... 08&bih=501
οριστε κ η θεα που εχουν τα ''παιδια'' αν κ στο σημειο που βρισκεται το κτιριο εχουν ακομα πιο πολυ θεα , απεριοριστη .
κ να κ το κτιριο τους..http://el.wikipedia.org/wiki/Α�% ... opolis.JPG
μια γιαγια που δεν γουσταρε τς κληρονομους της τους το αφησε ... ε πηραν κ τα s3 ta mercedes κ εδεσε το γλυκο..
-
Ενταξει η θεα δεν με τρελανε
-
http://www.flickr.com/photos/ml_p/54251 ... otostream/
και όλο δεξιά είναι θάλασσα με απίστευτο ηλιοβασίλεμα.(καλά τις πινακίδες πως τις αλλάζει πρωί βράδυ; κλιψάκια;)
Δίπλα στη σχολή μου σε ένα γκαράζ είχαν ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα, να σου μια σαμπανί e55.
- ανθρακί lambo σαν αυτή που πόσταρε ο sv2 πάνω σε ένα πεζοδρόμιο στη παραλιακή έξω από ενα ξενοδοχείο στη γλυφάδα τη προηγούμενη κυριακή.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ενταξει η θεα δεν με τρελανεολο δεξια βλεπεις σαλαμινα αιγινα μεχρι και τον ισθμο σε καθαρη μερα.. οτι πρεπει για boatspotting εχεις καθαρους και τους αεροδιαδρομους και βλεπεις τα παντα..
φυσικα ο τυπας ο ενας τον πετυχα σημερα σε μια αστον μαυρη cabrio ειναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ(ο ενας ο αλλος αν καταλαβα ειναι αραβας) χασανι τον λενε μετα απο λιγη κουβεντα..
το μονο σημαντικο ηταν το εξης
'στην ερωτηση εαν υπαρχουν και αλλα εξωτικα γυρω'
η απαντηση ηταν περιμενε μεχρι τον ιουνιο που θα ερθουν οι συγγενεις μου -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ενταξει η θεα δεν με τρελανε
ολο δεξια βλεπεις σαλαμινα αιγινα μεχρι και τον ισθμο σε καθαρη μερα.. οτι πρεπει για boatspotting εχεις καθαρους και τους αεροδιαδρομους και βλεπεις τα παντα..
φυσικα ο τυπας ο ενας τον πετυχα σημερα σε μια αστον μαυρη cabrio ειναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ(ο ενας ο αλλος αν καταλαβα ειναι αραβας) χασανι τον λενε μετα απο λιγη κουβεντα..
το μονο σημαντικο ηταν το εξης
'στην ερωτηση εαν υπαρχουν και αλλα εξωτικα γυρω'
η απαντηση ηταν περιμενε μεχρι τον ιουνιο που θα ερθουν οι συγγενεις μουΜονο για κααβολατρεις ειναι το σημειο .
καλα περνανε οι τυποι -
δεν καταλαβα που ειναι ακριβως το κτηριο αλλα αν κρινω απο την ποζερια που τους διακατεχει μαλλον ειναι εκεινη με τα λειζερ και το ασανερ αυτοκινητων
και για planespotting ειναι οτι πρεπει αλλα οχι για κοντινες
-
εκει ακριβως ειναι cab ..
-
ε ναι εκανε μπαμ οτι ηταν ποζερου σπιτι εκεινο..γυαλινα μπαλκονια πορτες αυτοματες οτι να ναι
-
Επανεφερε την ταξη Γιωργο!!!
Carspotting [#7]