-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι πιο όμορφο.
Καλά, απίστευτο, το είδα χτες αυτό το εμετικό Range παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, στην ίδια θέση όπου συνήθως παρκάρει μια ίδιου χρώματος 911. Λέτε να είναι γειτόνισσα η κοπέλα Είπα να το βγάλω φωτο για το carspotting αλλά μετά σκέφτηκα 'σιγά τα αυγά'
Στο Glyfada Hotel ηταν παλι??
εμ τι νομιζες! ? αφου κανει και 2η δουλεια η κοπελα
-
Είδα κι εγώ ένα τέτοιο Citroen C6 στο Βελιγράδι.
-
Παράξενη η αισθητική της C6. Λίγο τα μπροστά/πίσω φώτα της, λίγο η 5θυρη εμφάνιση με 4θυρη όμως λειτουργικότητα την έφτιαχνε όχι απαραίτητα ωραία αλλά σίγουρα ξεχωριστή. Και γι' αυτό μου άρεσε.
Εδώ και 2 χρόνια περίπου συναντώ κατα καιρούς μία να περνάει στην Εθν. Αντιστάσεως ψηλά στο Βότση. Νομίζω μπλε σκούρη.
Κάτι που με έκανε εντύπωση είναι τα ανοιχτόχρωμα τζάμια της. Φαίνεται φωτεινό το τεράστιο εσωτερικό της. -
Μα καλά, πόσο κόσμο παίρνει κάθε μέρα αυτή?
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μα καλά, πόσο κόσμο παίρνει κάθε μέρα αυτή?Καλα, καλα, κανετε πλακα εσεις... η κοπελα μ@μιετε καθε μερα στην δουλεια για το μεροκαματο.... δεν καθετε σε ενα γραφειο και πατει κουμπακια μπροστα σε μια οθονη!!!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ferrari κλπ δεν βάζω, γιατί θα μας πιτσιλίσει ο Αλέξανδρος...Διατάζεστε όπως αναρτήσετε φωτογραφίες των εν λόγω ιταλικών οχημάτων κύριε!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Είδα κι εγώ ένα τέτοιο Citroen C6 στο Βελιγράδι.Γ@ματο χρωμα!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι πιο όμορφο.
Καλά, απίστευτο, το είδα χτες αυτό το εμετικό Range παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, στην ίδια θέση όπου συνήθως παρκάρει μια ίδιου χρώματος 911. Λέτε να είναι γειτόνισσα η κοπέλα Είπα να το βγάλω φωτο για το carspotting αλλά μετά σκέφτηκα 'σιγά τα αυγά'
Στο Glyfada Hotel ηταν παλι??
Οχι, δεν έχει ξενοδοχεία εκεί γύρω. Μάλλον θα είναι πιο 'οικογενειακή' κατάσταση
Δεν ήταν ροζ η 911 drdino, φούξια ήταν -
Και αυτό δικό της είναι?
-
Αυτό είναι JDM.
-
JDM...?
-
julia design ?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
JDM...?Japan Domestic Market νομιζω..
-
Πλουσια η υλη σημερα στην Κηφισια... SLR, XKR, Jaguar E type cabrio και καμποσα Range Rover...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
JDM...?
Japan Domestic Market νομιζω..
Japanese Domestic Market.
Όρος που αναφέρεται σε προϊόντα τα οποία προορίζονται μόνο για την Γιαπωνέζικη αγορά.
Κυρίως χρησιμοποιείται για να ξεχωρίσουμε αυτοκίνητα ή ανταλλακτικά αυτοκινήτων.Μια και αναφέρθηκε από τον InFiNiTy ότι το καγκουρο-Tigra είναι JDM... Ούτε κάν!!
-
Αβαβα..
C6..Θεσσ/νικη η συγκεκριμενη?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Είδα κι εγώ ένα τέτοιο Citroen C6 στο Βελιγράδι.Πρώτη φορεά το βλέπω σ' αυτό το χρώμα
Πανέμορφο είναι το άτιμο -
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
JDM...?
Japan Domestic Market νομιζω..
Japanese Domestic Market.
Όρος που αναφέρεται σε προϊόντα τα οποία προορίζονται μόνο για την Γιαπωνέζικη αγορά.
Κυρίως χρησιμοποιείται για να ξεχωρίσουμε αυτοκίνητα ή ανταλλακτικά αυτοκινήτων.Μια και αναφέρθηκε από τον InFiNiTy ότι το καγκουρο-Tigra είναι JDM... Ούτε κάν!!
Χούμορ έκανα.
Αλλά γενικά οι Ιάπωνες είναι καυλιάρηδες και κολλάνε κάτι τέτοια αυτοκόλλητα, οπότε έχουν και αυτά μέρος της κουλτούρας τους! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παράξενη η αισθητική της C6. Λίγο τα μπροστά/πίσω φώτα της, λίγο η 5θυρη εμφάνιση με 4θυρη όμως λειτουργικότητα την έφτιαχνε όχι απαραίτητα ωραία αλλά σίγουρα ξεχωριστή. Και γι' αυτό μου άρεσε.
Εδώ και 2 χρόνια περίπου συναντώ κατα καιρούς μία να περνάει στην Εθν. Αντιστάσεως ψηλά στο Βότση. Νομίζω μπλε σκούρη.
Κάτι που με έκανε εντύπωση είναι τα ανοιχτόχρωμα τζάμια της. Φαίνεται φωτεινό το τεράστιο εσωτερικό της.Εμενα με εντυπωσιασε το πισω τζαμι που εχει αναποδη κυρτωση. Δεν το εχω ξαναδει σε αλλο αυτοκινητο.
Εξαλλου, γιαυτο και το πηρα! (οχι οτι δεν ειμαι Σιντροενακιας!)
ps.Γιατι σβηνουμε τους αριθμους των πινακιδων?
.
Carspotting [#7]