-
+1
Πολυ ασχημο σε σχεση με το Cabrio. -
Γενικα το Ζ3 ειτε σε καμπριο ειτε κουπε ειναι ασχημο..
-
Η cabrio ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο ισως ποιοτικα να μην ειναι και πολυ καλο αλλα αλλο αυτο.. Η coupe κι εμενα δε μ αρεσει την ειχα συμπεριλαβει και στο θεμα με τα design disaster καποτε..
Πηγαν να το παιξουν jaguar με την coupe e type των '60s κατ αντιστοιχια με την cabrio και δεν ακουμπησαν καν.. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και δεν κατάλαβα... τα όμορφα αυτοκίνητα είναι γυναικεία; Ε ρε κάτι γυναικείες Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin που έχει ο κόσμος αυτός...
Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να με παρενόησες αλλά δεν εννοώ αυτό. Η Ζ3 κουπέ είναι κάτι που θα μπορούσε να ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε ένα άντρα, κάτι όπως... η κλασσική άσπρη-μπλέ παντόφλα του στρατού made by EYROBALKANIKH ( sic ) - ποτέ κανένα γυναικείο πόδι δε θα οδηγήσει αυτοβούλως αυτά τα δύο πράγματα
Όλα αυτά με την έννοια ότι όποιος παίρνει αυτό το αμάξι το παίρνει για να το οδηγήσει και να το χαρεί, όχι για να ρίξει γκόμενα ή για να πουλήσει μούρη (όπως κάνουν πολλοί ferraromaseratoastonmartinούχοι). Πάμε τώρα on-topic
-
ΔΟκιμαστικο Ford Ranger κανινουργιο.
-
Ζ3 Coupe και ξερό ψωμί
Το παράξενο είναι ότι αρέσει και στην κοπέλα μου , με την οποία κατά τύχη έχουμε και τα ίδια γούστα γενικά σε μοντέλα ,
π.χ απεχθάνεται τις Mercedes και τρελαίνεται για BMW ,
To αγαπημένo της είναι η Lotus EliseΜόνο στα υπεραυτοκίνητα τα χαλάμε λίγο , αυτή γουστάρει κάτι σε Pagani εγώ αλογάκι
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ζ3 Coupe και ξερό ψωμί
Το παράξενο είναι ότι αρέσει και στην κοπέλα μου , με την οποία κατά τύχη έχουμε και τα ίδια γούστα γενικά σε μοντέλα ,
π.χ απεχθάνεται τις Mercedes και τρελαίνεται για BMW ,
To αγαπημένo της είναι η Lotus EliseΜόνο στα υπεραυτοκίνητα τα χαλάμε λίγο , αυτή γουστάρει κάτι σε Pagani εγώ αλογάκι
δε λέω ότι είναι άσχημα, αλλά είναι κάπως ακραία η σχεδίαση για να αρέσει σε γυναίκα.συνήθως κοιτάνε το αμάξι να έχει φινέτσα.Τα pagani είναι λίγο...εχμ...καγκουράμαξα στην σχεδιάση.
-
Εμένα μου αρέσει αυτό
Όχι ότι την χαλάει μια 458 Italia , απλώς μου το λέει με την λογική ότι τα Pagani είναι αρκετά πιο σπάνια , ενω Ferrari πλέον όχι!
Περί ορέξεως βέβαια και φιλοσοφική όπως καταλαβαίνεις η συζήτηση
Anyway από το να μου έβγαινε η κλασσική που γουστάρουν μεγάλα σεντάνΠάντως έχουμε συναποφασίσει ότι σε περίπτωση που έχουμε το κατιτίς παραπάνω να πάρουμε ένα R8 ( Εγώ θέλω το V10 αλλά δεν της το έχω πεί ακόμη)
EDIT : κατιτίς παραπάνω Δεν το κόβω για τα επόμενα 40-50 χρόνια
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Εμένα μου αρέσει αυτόΌχι ότι την χαλάει μια 458 Italia , απλώς μου το λέει με την λογική ότι τα Pagani είναι αρκετά πιο σπάνια , ενω Ferrari πλέον όχι!
Περί ορέξεως βέβαια και φιλοσοφική όπως καταλαβαίνεις η συζήτηση
Anyway από το να μου έβγαινε η κλασσική που γουστάρουν μεγάλα σεντάνΠάντως έχουμε συναποφασίσει ότι σε περίπτωση που έχουμε το κατιτίς παραπάνω να πάρουμε ένα R8 ( Εγώ θέλω το V10 αλλά δεν της το έχω πεί ακόμη)
EDIT : κατιτίς παραπάνω Δεν το κόβω για τα επόμενα 40-50 χρόνια
εδώ λέμε 'να ζήσετε να ευτυχίσετε', έτσι?
Πέραν της πλάκας, κι εμένα αυτό με εκνευρίζει...πρέπει σόνι και ντε να πάρω sedan αμάξι κάποια στιγμή.
end of offtopic από μένα.Είδα παραταγμένα στο φανάρι της Πανεπιστημίου 3 X6.Ένα 35άρι, ένα 5λιτρο και ένα M.Συνεννοημένοι ήταν οι π@ύστηδες?
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία γιατί έχω τρυποχονιασμένο το κινητό μου όταν κυκλοφορώ στο κέντρο και μέεεεχρι να το βγάλω...άναψε πράσινο (για τα αμάξια)ΥΓ:εγώ θα σου ευχηθώ να τα φέρει έτσι η ζωή που να πάρεις το R8 V10 (αν και το V8 νομίζω δε θα σε χάλαγε )
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Όχι ότι την χαλάει μια 458 Italia , απλώς μου το λέει με την λογική ότι τα Pagani είναι αρκετά πιο σπάνια , ενω Ferrari πλέον όχι!Ferrari Enzo και είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.
-
+1000 @ Realzeus
Ευχαριστώ για το Υ.Γ @Κάβουρας , εννοείται ότι και το V8
end of
-
2 A1 σε λευκό και μαύρο σήμερα στο Χαλάνδρι
-
Νεο volvo s60 τη νυχτα στη πλατεια Ολγας στη πατρα.. Ειναι ωραιο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νεο volvo s60 τη νυχτα στη πλατεια Ολγας στη πατρα.. Ειναι ωραιο..Ειναι οντως πολυ ομορφο εγω πετυχα πριν δυο μερες ενα κοκκινο.
-
Αυτο που πετυχα ηταν σε ενα ραφ μουντο που δε του ταιριαζε καθολου.. Γενικα μου φανηκε μαζεμενο σε διαστασεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο που πετυχα ηταν σε ενα ραφ μουντο που δε του ταιριαζε καθολου.. Γενικα μου φανηκε μαζεμενο σε διαστασεις.Ραφ τι χρωμα ειναι αυτο???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτο που πετυχα ηταν σε ενα ραφ μουντο που δε του ταιριαζε καθολου.. Γενικα μου φανηκε μαζεμενο σε διαστασεις.
Ραφ τι χρωμα ειναι αυτο???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ραφ τι χρωμα ειναι αυτο???
Τnx Bill!
-
S60 is the new company car for Greek executives due to new law
-
Χθες ειδα ενα τετοιο στο δρομο
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=345
Kia Forte λεγεται και μου αρεσε σχεδιαστικα
Ειχε Τουρκικες πινακιδες (Ενα περιεργο πραγμα... Καθε Σ/Κ βλεπω πολλα αυτοκινητα με Τουρκικες πινακιδες εδω πανω.. Δεν μου κανει και τοση εντυπωση βεβαια)
Carspotting [#7]