-
Η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε ή προνόησε πριν παρκάρει;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε ή προνόησε πριν παρκάρει;Aνοιγει προς τα επανω οποτε μπορει να μην χρειαζεται πολυ χωρο στο πλαι.
-
Μα ακριβώς γι'αυτό το έγραψα.
Αλλιώς θα αναρωτιόμασταν σε κάθε αυτοκίνητο που βλέπαμε (πλην Murcie) εάν κατέβηκε ο συνοδηγός πριν παρκάρει το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε ή προνόησε πριν παρκάρει;
Aνοιγει προς τα επανω οποτε μπορει να μην χρειαζεται πολυ χωρο στο πλαι.
Πήγε ΜΟΝΟΣ να πάρει τον sv2 για βόλτα. Δέν χρειαζόταν να ανοίξει την δεξιά πόρτα.
-
Uploaded with ImageShack.us
επιβλητικός πωπός
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
επιβλητικός πωπός
Τουρλοτός.
-
-
Audi Quattro το μεσημερι στην Πανεπιστημιου.
-
Το Citroen είναι με τον κινητήρα της Maserati να υποθέσω
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Το Citroen είναι με τον κινητήρα της Maserati να υποθέσωΝαι. Η SM.
Αισθητικά απλώς ... κόσμημα! -
Εχθες ειδα το Honda accord crosstour AWD.... Ηταν μαυρο και βραδυ οποτε φωτο γιολ αλλα ειναι σαν αυτο πολυ εντυπωσιακο....
http://www.nihoncar.com/en/news-1107-Ho ... he+US.html
Πολυ ομορφο χρωμα .....αν και οι πιο πολυ δεν το προτιμανε,
Και πισω του επομενο ανοιχτοχρωμο και οχι μονο....
-
Μήπως εννοείς το Acura ZDX? (που βασίζεται στο concept που εβαλες). To Crosstour δεν είναι και ότι ομορφότερο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως εννοείς το Acura ZDX? (που βασίζεται στο concept που εβαλες). To Crosstour δεν είναι και ότι ομορφότερο.Οχι το Crosstour ηταν..... εκ του φυσικου που το ειδα και μαυρο, και σκοταδι μου αρεσε..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μήπως εννοείς το Acura ZDX? (που βασίζεται στο concept που εβαλες). To Crosstour δεν είναι και ότι ομορφότερο.
Οχι το Crosstour ηταν..... εκ του φυσικου που το ειδα και μαυρο, και σκοταδι μου αρεσε..
Πισσα το σκοταδι;
-
Όμορφο δεν το λές, τουλάχιστον εγώ, αλλά τελικά δεν είναι και design disaster όπως δείχνει στις φωτογραφίες
-
Αν είναι στο στυλ της 5GT το Crosstour ... σίγουρα θα μ' αρεσει.
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η Nissan στο Micra μου αυτό το χρώμα το λέει 'Bean' ('φασολί' φαντάζομαι). Στην Ferrari πως το λένε?
-
Αυτό είναι
-
Ασταρωμενο ειναι ,και περιμενει το βαψιμο ....Και η ονομασια του ειναι QUICK BEAN
-
Στην παραλιακή το μεσημέρι μια όμορφη Ferrari. Κόκκινη ήταν άγριο ήχο έκανε ακόμα και στο ρελαντί, μοντέλο τώρα δεν ξέρω δεν έλεγε αλλά παλιό δεν ήτανε...430 μάλλον. Πολύ απαλά το πήγαινε ίσως ήταν αυτόματο. Έστριψε για Αμφιθέας.
-
612 scaglietti
Carspotting [#7]