-
Μια καλοδιατηρημένη Lancia Beta κουπέ στο Ψυχικό, επί του δρόμου. Ήταν εκεί καιρό αλλά σκεπασμένη (την είχα καταλάβει από τις ζάντες και το σουλούπι) τώρα είναι ξεσκέπαστη. Έχει μια αρχοντιά και μια χάρη σπάνια που ακόμα και σήμερα δεν ξεπερνιέται.
Σαν κι αυτή:
Ακριβώς απέναντι, ίσως του ιδίου, μέσα σε σπίτι είναι και μια καλής εμφάνισης Lancia Fulvia κουπέ.
Σαν κι αυτή:
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια καλοδιατηρημένη Lancia Beta κουπέ στο Ψυχικό..........
Εφηβικός έρωτας....
-
-
Πολύ σπάνια αυτή η Περμανεντ 4.....
-
Χθες το μεσημερι απο τον μεσαιο μου καθρεφτη εβλεπα ενα νεο λευκο swift..Πρεπει να το παρατηρησεις για να καταλαβεις οτι ειναι το νεο.. Τουλαχιστον σε οτι αφορα τη μουρη..
-
-
Λαδί τσίλικο Peugeot 504
βλ.
-
@djalma: Exige είναι αυτή;
-
Μπα, elise καγκουρεμένη (αν και όμορφη η αεροτομούλα της ).
-
Σημερα Panamera ασπρη... με βαμμενο το καπο μπροστα μαυρο.....
Επισης το νεο PATROL να το οδηγει κουκουλομενη, με μαυρο ρουχο.... και μυωπικα γιαλια.....
-
ποσο ομορφο κ@Λο εχει η μικρη Λοτους...
σαν 18χρονη απο την Βενεζουελα....
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Με έστειλες
Πόσο καλοδιατηρημένη μπορεί να είναι ρε γμτ -
Λαρισα ειναι η αλφα?μποτσαρη και ηπειρου?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Με έστειλες
Πόσο καλοδιατηρημένη μπορεί να είναι ρε γμτΠοσο καΥλ@ ειναι αυτο το αυτοκινητο ;
-
Σήμερα το απόγευμα είδα τα εξής παράξενα στο Π.Φάληρο:
Citroen XM V6
Peugeot 607 F/L V6
Citroen C5 SW
Nissan Juke
Jeep Wrangler 4.0 Sahara
Saab 9-5X το τεράστιο τζιπ μπορεί να κάνω λάθος τον κωδικό του μοντέλου δε το είδα καλά και δεν το θυμάμαι ακριβώς.
VW Golf R32
VW Amarok
και ένα θηριώδες πικ απ ισούζου με διακριτικό στο πλάι LT δεν πρέπει να είναι το κλασσικό Τρούπερ αλλά κάποιο πιο μεγάλο μάλλον για αμερικάνικη αγορά. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με έστειλες
Πόσο καλοδιατηρημένη μπορεί να είναι ρε γμτΠοσο καΥλ@ ειναι αυτο το αυτοκινητο ;
Πόσο ?
-
Επιστροφή στην Αγγλία εδώ και τρεις μέρες και χτες και σήμερα πέτυχα δύο όμορφες και ιδιαίτερες σπορ παρουσίες.
Νο 1
Νο 2
Το οποίο το οδηγούσε κύριος περί τα 70, και βγήκε με πατερίτσα για να βάλει βενζίνη.
Στο στυλ να προσθέσω το φουλάρι που ανέμιζε, το open face κράνος και τα γυαλάκια τύπου κολύμβησης (με λάστιχο) -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Με έστειλες
Πόσο ?
Πολυ!!!
Ειναι και παρανομα παρκαρισμενο
-
Το πρωί 458 κόκκινη στα Βριλήσσια.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια καλοδιατηρημένη Lancia Beta κουπέ ... Έχει μια αρχοντιά και μια χάρη ...Είχε επίσης ανεξάρτητη ανάρτηση και δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, μπροστινή κίνηση από τον εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής - έστω και 'μόνο' με οκτώ βαλβίδες. Τεχνολογία εξωτική πριν σαράντα χρόνια.
Παιδικός έρωτας που δικαιώθηκε χρόνια μετά με ένα Θεσσαλονίκη - Αθήνα σε απίστευτο χρόνο. Το αυτοκίνητο ήταν μία 135 VX (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) κι εγώ δυστυχώς επιβάτης. Τι μου θύμισες βρε Onyx!! (το ένα θαυμαστικό είναι από εμένα).
Carspotting [#7]