-
Αν ήταν όντως S600, φοράει εξάλιτρο V12 400 ίππων περίπου (είχε μια μικρή πτώση λόγω ρύπων μετά από κάποια χρονιά).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ήταν όντως S600, φοράει εξάλιτρο V12 400 ίππων περίπου (είχε μια μικρή πτώση λόγω ρύπων μετά από κάποια χρονιά).Εντυπωσιακοι αριθμοί για αμάξι 20-25 χρονών. Λες να είναι μούφα? Είχε πινακίδα νέου τύπου Λασιθίου πάντως και έγραφε πίσω S600.
Ποιος ξέρει. Όμορφο αμάξι όμως -
Επιστροφή από εκλογές και με περνά στην εθνική 911 GT2 RS! (με γερμανικές πινακίδες), τι να λέμε...Φωτό δεν έχει μιας και πηγαίναμε με κάμποσα (ήθελα να δω αν ήταν gt2 ή gt3 δεν φαινόταν καθαρά -οχι πως σε λίγες μέρες πάω στα 2α αντα- ) μέχρι να στρίψει στον Αγ. Στέφανο. Αφήστε που πριν καμιά 15αρια μέρες είχα δει εκεί πάνω σε γερανό TVR tuscan (με αγγλικές πινακίδες φυσικά). -Θα ανεβάσω φωτό μόλις την δουλέψω λίγο στο pc γιατί ήταν βιαστικη-
Γίνονται πραγματακια στα βόρεια κύριοι...
-
Τι θα γίνει ρε πουλάκι μου, όλο μες στα πόδια μας θα σε έχουμε;
Μου λέει η σύζυγος: 'Όποτε βάζει μπρος, νομίζω ότι γίνεται σεισμός'.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
όλο μες στα πόδια μας θα σε έχουμε;Η γειτόνισσα σου μάλλον τον έχει όλο (ανα)μέσα στα πόδια της...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αφήστε που πριν καμιά 15αρια μέρες είχα δει εκεί πάνω σε γερανό TVR tuscan (με αγγλικές πινακίδες φυσικά).Εμ, που θα το έβλεπες; Στο δρόμο;
-
-
E-Type Series 2 ή 3;
-
Θα σε γελάσω, βιαστικά την τράβηξα την φωτό μέσα απ' το αμαξι μέχρι να πρασινίσει το φανάρι. Είναι από το Hellenic Motor Museum κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Πρώτη φορά είδα σηκωμένες τις πόρτες και να φαίνονται τα αμάξια...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Θα σε γελάσω, βιαστικά την τράβηξα την φωτό μέσα απ' το αμαξι μέχρι να πρασινίσει το φανάρι. Είναι από το Hellenic Motor Museum κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Πρώτη φορά είδα σηκωμένες τις πόρτες και να φαίνονται τα αμάξια...Το επισκέφθηκα τον Φεβρουάριο!Αξιζει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Όντως, δεν είχα προσέξει την μάσκα. Ευχαριστώ!
-
-
Πολύ όμορφη.
Προσπαθεί να είναι και διακριτική με αυτό το χρώμα! [emoji16] -
Ελληνικά νούμερα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ όμορφη.
Προσπαθεί να είναι και διακριτική με αυτό το χρώμα! [emoji16]To χρώμα μου άρεσε πάρα πολύ, το ίδιο και οι ζάντες. Για το υπόλοιπο αυτοκίνητο μέτρια πράγματα Εξ αρχής δε ενθουσίαζε από τις φωτογραφίες, δε μου άλλαξε τη γνώμη και live.
Ελληνικά νούμερα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BG Βασίλη
-
Εγώ που την τρώω στη μούρη συνέχεια (πάλι εδώ ήταν το Σαββατόβραδο αλλά σας ντράπηκα να τη βάλω τρίτη βδομάδα σερί), δε με εντυπωσιάζει. Θεωρώ πολύ ανώτερη την προκάτοχό της SLS.
Σε άλλα νέα, ένα ταπεινό στο λαστιχάδικό μου. Μόλις που χωρούσε στις ράμπες της ευθυγράμμισης.
Και μερικά ακόμα ταπεινά έξω από ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, όπου έχει καταλύσει η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω αν είναι δικά τους.
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτή η 812, αν φοράει ιταλικές πινακίδες, πρέπει να είναι του Μανωλά. Οι προδιαγραφές ταιριάζουν.
-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
To μάτι μου πρώτα έπεσε στο impreza από πίσω
Carspotting [#7]