-
delete
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Kαι τι σχεση εχει αυτο?Επειδη δηλαδη οι ΗΠΑ ειτε η Γερμανια εχει κανει εγκληματα πολεμου δινει το δικαιωμα σε οποιον εσενα να θελεις να μπεις μεσα και να τους σφαγιασεις?Αν εισαι αυτης της λογικης απλα αρνουμαι να συζητησω μαζι σου..Θα με ριξεις σε αυτη τη λογικη και θα με κερδισεις.
Σημειωση ε..Δεν διαφωνω στο να μη συμπαθεις ενα κρατος ειδικα οταν αυτο ειναι το Ισραηλ η οι Ηπα αλλα καταλαβετε επιτελους οτι κρατος δεν ειναι η κοινωνια.δε με νοιαζει να κερδισω κανεναν , ουτε να πεισω κανεναν
οχι ομως και το κρατος δεν ειναι κοινωνια
ολοι αυτοι που πηγαν με τη θεληση τους να μεινουν στο ισραηλ , αντι να πανε σε αλλη χωρα ειναι συμμετοχοι στο φονο
δεν τους υποχρεωσε κανεις να πανε εκει
(ενταξει οχι τους νεοτερους που γεννηθηκαν εκει, αυτους που πηγαν εκει μετα τον πολεμο εννοω)Συγνώμη, αλλά κάνεις λάθος.
Φοβάμαι πως οι περισσότεροι μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ουσιαστικά ΣΥΡΘΗΚΑΝ προς το Ισραήλ, αφού ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν τους δέχονταν. Επομένως, δεν μπορείς τώρα να τους κατηγορείς, όταν τότε, τους έκλεινες την πόρτα.
Προφανώς βέβαια, δεν δίνω άφεση στα σημερινά τους τερατουργήματα, αλλά να μην λέγονται ανακρίβειες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τον ζαν κοεν μιλαμε τοση ωρα?ναι
-
Ευχαριστω adis4gr & Nozomi
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για ενημερωστε και τον ασχετο ποια η δικαιολογια των Ισραηλινων για την ολη φαση;Μετεφεραν οπλα ; Υπαρχει εμπαργκο προς την περιοχη;Ισχυριστηκαν οτι παρομοιες ανθρωπιστικες βοηθειες μεταφερουν και οπλα και οτι γενικα δεν υπηρχε λογος για μεραφορα αγαθων αφου δεν εχουν ελλειψεις οι παλαιστηνιοι πραγμα που οπως ειπαν και τα παιδια δεν ισχυει...
Βεβαια για να γινει καποια επεμβαση στα διεθνη υδατα πρεπει να παρει καποιος αδεια απο τον ΟΗΕ πρωτα που εννοειτε οτι παρακαμθηκε αυτη η διαδικασια... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αν πηγαίνει κάποιος να σε μαχαιρώσει, εσύ πως αντιδράς ?
Ξανά...!! Αν είμαι πλήρωμα Ελληνικού πλοίου σε Διεθνή χωρικά υδατα και συ Τούρκος commando που κάνεις απόβαση, εγω πώς αντιδράω...;; Σε πλακώνω με καδρόνια, ή αμα λάχει σε ξεκοιλιάζω με κανα κουζινομάχαιρο...;;
EDIT....Ή λέω 'καλώς τους λεβέντες...!! '
το πλοιο ειναι εδαφος της εκαστοτε σημαιας στα διεθνη υδατα ακριβως αυτο κανει transmit Και το gmdss πριν απο οτιδηποτε αλλο
τα περι μαχαιριων και ξυλων και καρεκλων ειναι απλα η σαλτσα που επρεπε να γινει
αλλιως αμα τους εριχναν με 40αρα σωληνα νερο και εριχναν το ελικοπτερο τι θα λεγαμε? -
νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με παλαιστίνιους....η ζωή σίγουρα δεν γυρίζει αλλά και το κόστος για τους εβραίους θα είναι ανυπολόγιστο...η διεθνής κοινότητα θα τους απομονώσει, ακόμη και οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να κρατήσουν απόσταση από την μέχρι τώρα πολιτική τους.
όσο για την τουρκία... θα το εκμεταλευτεί πολιτικά ο ερτογάν (ως μουσουλμάνος) και η εξέλιξη των σχέσεων των δύο χωρών σίγουρα θα επηρεάσει και τους γείτονες και όχι μόνο.... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με παλαιστίνιους....η ζωή σίγουρα δεν γυρίζει αλλά και το κόστος για τους εβραίους θα είναι ανυπολόγιστο...η διεθνής κοινότητα θα τους απομονώσει, ακόμη και οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να κρατήσουν απόσταση από την μέχρι τώρα πολιτική τους.
όσο για την τουρκία... θα το εκμεταλευτεί πολιτικά ο ερτογάν (ως μουσουλμάνος) και η εξέλιξη των σχέσεων των δύο χωρών σίγουρα θα επηρεάσει και τους γείτονες και όχι μόνο....η δηλωση του χιτλερ καποτε κολλαει τωρα
με ελληνες στρατιωτες και τουρκους διπλωματες θα ειχα κερδισει τον πολεμο -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ξανά...!! Αν είμαι πλήρωμα Ελληνικού πλοίου σε Διεθνή χωρικά υδατα και συ Τούρκος commando που κάνεις απόβαση, εγω πώς αντιδράω...;; Σε πλακώνω με καδρόνια, ή αμα λάχει σε ξεκοιλιάζω με κανα κουζινομάχαιρο...;;
Ξανά:
Π.χ αν αποκλείσουν το Κουρδιστάν από κάθε βοήθεια εκ θαλάσσης και επέμβει το TDK για να ελέγξει το φορτίο που μεταφέρει ένα ελληνικό πλοίο, το λογικό είναι να δεχθείς τον έλεγχο και όχι να προσπαθήσεις να σκοτώσεις με κουζινομάχαιρο τον Τούρκο βατραχάνθρωπο...
Διαφορετικά οι συνέπειες (για σένα) είναι αναμενόμενες.Να με ελέγξει σε Διεθνή χωρικά ύδατα Τούρκος commando...??? Ρε σεις....Μπας και μου διαφέυγει κάτι....;;;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ξανά:
Π.χ αν αποκλείσουν το Κουρδιστάν από κάθε βοήθεια εκ θαλάσσης και επέμβει το TDK για να ελέγξει το φορτίο που μεταφέρει ένα ελληνικό πλοίο, το λογικό είναι να δεχθείς τον έλεγχο και όχι να προσπαθήσεις να σκοτώσεις με κουζινομάχαιρο τον Τούρκο βατραχάνθρωπο...
Διαφορετικά οι συνέπειες (για σένα) είναι αναμενόμενες.Να με ελέγξει σε Διεθνή χωρικά ύδατα Τούρκος commando...??? Ρε σεις....Μπας και μου διαφέυγει κάτι....;;;;;
και καλα να σε ελενξει θα σε ενημερωσει
οταν ομως ξεκαθαρα κανεις πολεμικη καταδρομικη αποβαση ξημερωματα και δη απο στρατιωτικη μοναδα και οχι λιμενικου τοτε απλα λολ
μην ακουμε για νοηψιες σε διεθνη υδατα απο στρατιωτικο αγημα χωρις να ενημερωσει τιποτα και για κανεναν -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αν δεν πήγαιναν να τους δολοφονήσουν, οι Ισραηλινοί δεν θα άνοιγαν πυρ.
Έχετε κολλήσει στο τούρκικο πλοίο και υπήρξαν άλλα 5 στα οποία δεν άνοιξε ρουθούνι...
Γιατί ?δεν γνωριζουμε αν θα ανοιγαν πυρ οι εβραιοι...το σιγουρο ειναι οτι αμα ηθελαν να κανουν ζημια δε θα καθονταν να τις τρωνε ενας ενας...τουλαχιστον αυτο πιστευω
τη ταυτοτητα των θυματων ακομα δε τη ξερουμε ουτε νομιζω ποσα ειναι ακριβως
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Να με ελέγξει σε Διεθνή χωρικά ύδατα Τούρκος commando...??? Ρε σεις....Μπας και μου διαφέυγει κάτι....;;;;;
Όχι, δεν δικαιούται.
Χρειάζεται απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Αλλά αν σου συμβεί, δεν την πέφτεις σ' αυτούς που σε ελέγχουν. Αν δεν πήγαιναν να τους δολοφονήσουν, οι Ισραηλινοί δεν θα άνοιγαν πυρ.
Έχετε κολλήσει στο τουρκικό πλοίο (στο οποίο είχαμε τις συμπλοκές και τα θύματα) και υπήρξαν άλλα 5 στα οποία δεν άνοιξε ρουθούνι...
Γιατί ?ελα ντε γιατι αραγε
-
Οι Ισραηλινοί εν τωμεταξύ έχουν κυρήξει και μια ζώνη αποκλεισμου (μονομερώς και παράνομα, αλλά το έχουν κάνει), ανάλογη με τα 200 ν.μ. των αμερικανών.
-
Είχαν κάθε δικαίωμα να αμυνθούν τη στιγμή που παράνομα εισέρχονται στρατιωτικές δυνάμεις στο πλοίο τους σε διεθνή ύδατα. Αν δεν το έκαναν, πολύ απλά η αποστολή δε θα έφτανε στον προορισμό της, όπως έγιναν και με τα 5 άλλα πλοία. Το βρίσκετε λογικό δηλαδή να μην αντιδράσουν; Ξεκίνησαν να πάνε εκεί με εφόδια που μάζευαν τόσο καιρό και μόλις πάει κάποιος και τους πει γυρίστε πίσω αυτοί θα έφευγαν; Τότε γιατί να οργανώσουν την αποστολή βοήθειας εξ αρχής, αφού σίγουρα το Ισραήλ θα ήταν αντίθετο.
-
Παντως με τον τροπο που μπουκαρανε νομιζω οτι μικρη σημασια εχει αν ειναι τα υδατα ηταν ισραηλινα η διεθνη...απλα τωρα δεν εχουν κανενα ελαφρυντικο...Τωρα γιατι απ ολα τα πλοια επιλεξαν το συγκεκριμενο η οχι ολα προφανως γιατι αμα κανανε ενα μακελειο και τους καθαριζαν ολους τοτε δεν θα μπορουσαν να ισχυριστουν απολυτως τιποτα...
Το κυριοτερο ερωτημα παντως για μενα ειναι οτι αν προκειτε για μια κινηση που ηταν εναντιον τον Παλαιστινιων και οσων τους βοηθανε ή αν κρυβει καποια αλλα κινητρα...
Και κατ εμε το πιο πιθανο ειναι να μην γινει απολυτως τιποτα σε συνεχεια αυτου του συμβαντος... -
καλά εντάξει, η οπτική γωνία που φέρνει ως επιτιθέμενους αυτούς που προσπαθούν να αποκρούσουν παράνομη επέμβαση τακτικού στρατού, είναι από τις λίγες
Παμ' παρακάτω.
Η φοβερή μας δημοκρατία φαίνεται πως έκρινε -δημοκρατικά πάντα- ότι το να μαζευτείς για περισσότερο από 20-30 λεπτά έξω από την πρεσβεία και να φωνάζεις, είναι too much. Τόσο μας άφησαν να παραμείνει μια ειρηνική πορεία.
Μετά ξεκίνησε η γνωστή ανελέητη χημειοθεραπεία. Λιποθυμίες, κρότου λάμψης σε πρόσωπα και τα γνωστά.
Παρ' ότι την πάλευα περισσότερο από αντίστοιχα σκηνικά [μπορούσα δλδ να κρατάω ανοιχτά τα μάτια μου ], δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν το πρόσωπό μου και μια τυπισούλα που με είδε έγινε κάπως έτσι και με έβαλε κάτω να μου περάσει κάτι ματζούνια Την ευχαριστώ, μιας και τουλάχιστον πέρασε ο πόνοςΚαροτσάκι μετά όλη η πορεία, με εναλλαγές χημικών, τρεξίματος/ξύλου από την Κατεχάκη μέχρι τα προπύλαια
Αστυνομία που δεν περίμενε να μην διαλύεται ο κόσμος και καθώς την σπρώχνει κάτω στην κηφισίας, συνειδητοποιεί ότι ακόμα υπάρχει κίνηση/μποτιλιάρισμα εκεί Διαδήλωση, μποτιλιάρισμα, τα ΜΑΤ να μην ξέρουν από ποια πλευρά να πάνε, χημικά μέσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα....
[Νταξ φοβερό highlight τυπισούλας με Yaris που κάπως έχει καταλήξει στη Βασ. Σοφίας πριν τη βουλή. Μπροστά ΜΑΤ και πορεία. Τα πάντα κλειστά στην κυκλοφορία και ψιλομπουρδέλο. Δεξιά μπορεί να φύγει για να απεγκλωβιστεί, αλλά : Περιμένει να ανάψει πράσινο το φανάρι ]
Μπράβο δημοκράτες μου.
Κυριαρχικά δικαιώματα και ευαισθησίες μόνο για παιχνίδια δισεκατομμυρίων με τους τούρκους. Εκεί που γίνονται όντως παράνομες στρατιωτικές επεμβάσεις, τουμπεκί.
Δημοκρατικό δικαίωμα για συγκέντρωση; Νταξ, για ένα 20λεπτο. Μετά το μπούλο, χημικά και καροτσάκι τη μισή Αθήνα.
Ένα Χημικό Για τη Γάζα -
Maalox σου βαλε;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Maalox σου βαλε;Όχι.
Το Maalox είναι last year. Riopan από φέτος
[Πιο πρακτική συσκευασία, δεν αφήνει άσπρα σημάδια, πιο δραστικά αποτελέσματα ]Α. Ο Καρατζαφέρης δεν φάνηκε πουθενά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Kαι τι σχεση εχει αυτο?Επειδη δηλαδη οι ΗΠΑ ειτε η Γερμανια εχει κανει εγκληματα πολεμου δινει το δικαιωμα σε οποιον εσενα να θελεις να μπεις μεσα και να τους σφαγιασεις?Αν εισαι αυτης της λογικης απλα αρνουμαι να συζητησω μαζι σου..Θα με ριξεις σε αυτη τη λογικη και θα με κερδισεις.
Σημειωση ε..Δεν διαφωνω στο να μη συμπαθεις ενα κρατος ειδικα οταν αυτο ειναι το Ισραηλ η οι Ηπα αλλα καταλαβετε επιτελους οτι κρατος δεν ειναι η κοινωνια.οχι ομως και το κρατος δεν ειναι κοινωνια
ολοι αυτοι που πηγαν με τη θεληση τους να μεινουν στο ισραηλ , αντι να πανε σε αλλη χωρα ειναι συμμετοχοι στο φονο
δεν τους υποχρεωσε κανεις να πανε εκει
(ενταξει οχι τους νεοτερους που γεννηθηκαν εκει, αυτους που πηγαν εκει μετα τον πολεμο εννοω)Eιναι κακο να εισαι ανιστορητος αλλα ειναι δικαιωμα σου ,χειροτερο ομως ειναι να εισαι ημιμαθης και να εκφραζεις αποψη που περιμενεις οι αλλοι να παρουν στα σοβαρα.
Οπως ισως θα εχεις ακουσει οι περισσοτεροι αναγκαστικαν να πανε εκει για να συνεχισουν να υπαρχουν ως κοινοτητα φυσικα με την προστασια των δυναμεων πλεον(ελεγχος της περιοχης) αλλα αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι λεει για την πλειοψηφια του κοσμου.Το οτι βγαζουν σαπιες κυβερνησεις για παραδειγμα..Ε ενταξει δεν διαφωνω.Αλλα ειναι σαν να λες οτι φτανει ολοι οι Ελληνες για τη συμμετοχη της Ελλαδας στο Ιρακ
Ρε Σπαρτιατη σταματα να μας λες υποθετικα παραδειγματα με Τουρκους.Καταλαβαμε την εμπαθεια σου τελος.Το γεγονος περιλαμβανει Ισραηλινους και Τουρκους.Εν τω μεταξυ μεσα στο συγκεκριμενο επιτιθεν καραβι ηταν και ο Ελληνας Αρης Χατζηστεφανου ο οποιος εχει και γαματη ραδιοφωνικη εκπομπη στο Σκαι.Να δουμε τι θα εχει να πει.
Οσο για τη συγκεντρωση σημερα δεν καταφερα να κατεβω αλλα οπως παντα το δικο μας δημοκρατικο καθεστως αντιθετα με το φασιστικο Εβραικο(ετσι δνε θελετε να το λεμε?) εδειξε τη δυναμη της δημοκρατιας
Επιθεση κατα της ανθρωπιστικης αποστολης στη Γαζα