-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Kαι τι σχεση εχει αυτο?Επειδη δηλαδη οι ΗΠΑ ειτε η Γερμανια εχει κανει εγκληματα πολεμου δινει το δικαιωμα σε οποιον εσενα να θελεις να μπεις μεσα και να τους σφαγιασεις?Αν εισαι αυτης της λογικης απλα αρνουμαι να συζητησω μαζι σου..Θα με ριξεις σε αυτη τη λογικη και θα με κερδισεις.
Σημειωση ε..Δεν διαφωνω στο να μη συμπαθεις ενα κρατος ειδικα οταν αυτο ειναι το Ισραηλ η οι Ηπα αλλα καταλαβετε επιτελους οτι κρατος δεν ειναι η κοινωνια.δε με νοιαζει να κερδισω κανεναν , ουτε να πεισω κανεναν
οχι ομως και το κρατος δεν ειναι κοινωνια
ολοι αυτοι που πηγαν με τη θεληση τους να μεινουν στο ισραηλ , αντι να πανε σε αλλη χωρα ειναι συμμετοχοι στο φονο
δεν τους υποχρεωσε κανεις να πανε εκει
(ενταξει οχι τους νεοτερους που γεννηθηκαν εκει, αυτους που πηγαν εκει μετα τον πολεμο εννοω) -
Τα εμπορικά πλοία σαν οπλισμό έχουν κανονάκια με θαλασσινό νερό για κατάσβεση φωτιάς. Τίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
@Spiros, όσο μου δίνεις λαβές θα συνεχίζω. Για τον τρόπο που εξελίχτηκε η όλη επιχειρηση φωνάζουν οι εφημερίδες, όχι για τον σκοπό της.
αυτο ειναι δικο σου σχολιο, εγω ειπα ξεκαθαρα τι ειπωθηκε.
προλαβες να διαβασεις τις εφημεριδες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
@Spiros, όσο μου δίνεις λαβές θα συνεχίζω. Για τον τρόπο που εξελίχτηκε η όλη επιχειρηση φωνάζουν οι εφημερίδες, όχι για τον σκοπό της.
Τι εβραίος θα ήμουν εάν δεν ήξερα γιντίς
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τα εμπορικά πλοία σαν οπλισμό έχουν κανονάκια με θαλασσινό νερό για κατάσβεση φωτιάς. Τίποτα άλλο.δεν εχεις δει post panamax με 40bar αντλια για αυτο το λες 60 μετρα υψος κολωνας νερου και αγιος ο θεος αμα ειχαν μια τετοια και θα εβλεπες κομμαντος να τρεχουν
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καμιά ιδέα για τον αριθμό των εκτρώσεων γερμανίδων γυναικών μετά την κατάληψη του Βερολίνου;
Ανάλογος με τον αριθμό των ξανθών παιδιών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες με σκουρόχρωμο γηγενή πληθυσμό αμέσως μετά την κατοχή...
'Συνολικά τουλάχιστον 2.000.000 γερμανίδες θεωρείται ότι βιάστηκαν και ένα σημαντικό ποσοστό από αυτές αν όχι η πλειονότητα, φαίνεται ότι υπέστη πολλαπλό βιασμό...'
Anthony Beevor, ΒΕΡΟΛΙΝΟ,εκδ. Γκοβοστη.
ΥΓ ¨ολα αυτά βέβαια από τις μονάδες των μετόπισθεν κι όχι από της α' γραμμής..
αλεξανδρε πρεπει μια μερα να μου εξηγησεις γιατι συμπαθεις τους ρωσους
-
καλα το 2ο πιο αστειο μετα το ρεσαλτο σε διεθνη υδατα και το τι επακολουθησε (γιατι κανεις δε ξερει απο αυτους που δεν ηταν εκει) ειναι η Τουρκια να μιλαει για διεθνες δικαιο και ελευθερια....
καλοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τι εβραίος θα ήμουν εάν δεν ήξερα γιντίς
αρα ειπε ψεμματα ο Κοεν.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα το 2ο πιο αστειο μετα το ρεσαλτο σε διεθνη υδατα και το τι επακολουθησε (γιατι κανεις δε ξερει απο αυτους που δεν ηταν εκει) ειναι η Τουρκια να μιλαει για διεθνες δικαιο και ελευθερια....καλοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ετσι ειναι οταν μας τσουζει γινομαστε ξαφνικα 'δικαιοι'. Οπως και να'χει ομως δε δικαιολογειται η επιθεση σε τετοια αποστολη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τα εμπορικά πλοία σαν οπλισμό έχουν κανονάκια με θαλασσινό νερό για κατάσβεση φωτιάς. Τίποτα άλλο.
δεν εχεις δει post panamax με 40bar αντλια για αυτο το λες 60 μετρα υψος κολωνας νερου και αγιος ο θεος αμα ειχαν μια τετοια και θα εβλεπες κομμαντος να τρεχουν
Σίγουρα μπορούν να κάνουν ζημιά, αλλά τέτοια έχω δει μόνο σε μεγάλα δεξαμενόπλοια ή σε πυροσβεστικά. Το τουρκικό πλοίο λέγεται ότι ήταν ferry, οπότε....
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
καλα το 2ο πιο αστειο μετα το ρεσαλτο σε διεθνη υδατα και το τι επακολουθησε (γιατι κανεις δε ξερει απο αυτους που δεν ηταν εκει) ειναι η Τουρκια να μιλαει για διεθνες δικαιο και ελευθερια....
Ετσι ειναι οταν μας τσουζει γινομαστε ξαφνικα 'δικαιοι'. Οπως και να'χει ομως δε δικαιολογειται η επιθεση σε τετοια αποστολη.
πολλα δε δικαιολογουνται αλλα γινονται...ειδικα σε περιπτωσεις που κανεις δεν εγγυαται τπτ ( ΕΕ, ΗΠΑ, ΟΗΕ) θα πρεπει να χει τα ματια του 14...
και ζητω το ελευθερο κουρδισταν!!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
δεν εχεις δει post panamax με 40bar αντλια για αυτο το λες 60 μετρα υψος κολωνας νερου και αγιος ο θεος αμα ειχαν μια τετοια και θα εβλεπες κομμαντος να τρεχουν
Σίγουρα μπορούν να κάνουν ζημιά, αλλά τέτοια έχω δει μόνο σε μεγάλα δεξαμενόπλοια ή σε πυροσβεστικά. Το τουρκικό πλοίο λέγεται ότι ήταν ferry, οπότε....
θα μπορουσε να βαλει ενα compressor κατω 200ρι και δυο τρεις αντλιες επανω να τραβαει νερακι απο την θαλλασα
φυσικα αυτα τα compressor τα εχει και πιο δυνατα σαν κρουαζιεροπλοιο που ειναι αλλα δεν το σκεφτηκαν προφανως.. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αρα ειπε ψεμματα ο Κοεν.
http://www.haaretz.com/news/diplomacy-d ... s-1.293347
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
αλλο βλακειες που γινονται καθημερινα στο αιγαιο και αλλο να σκοτωνουν τουρκους πολιτες σε διεθνη υδατα εγω ειμαι 100% μαζι τους απο περισυ κιολας
-
για τον ζαν κοεν μιλαμε τοση ωρα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αλλο βλακειες που γινονται καθημερινα στο αιγαιο και αλλο να σκοτωνουν τουρκους πολιτες σε διεθνη υδατα εγω ειμαι 100% μαζι τους απο περισυ κιολας
τουλαχιστον οι τουρκοι μαλακιζονται με εμας με καμμια αναχαιτηση και τιποτα παραπανω.οι εβραιοι ειναι οι χειροτεροι φασιστες
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τον πρώτο που κατεβαίνει τον ορμάνε 5 άτομα και τον ρίχνουν κάτω. Ομοίως τον δεύτερο, κοκ. Δηλαδή τι περιμενατε να κάνουν; Να καθίσουν να σφαγιαστούν; Εσύ δλδ . στη θέση του τι θα έκανες; Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Τελέια και παύλα.Φιλε famas δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν καταλαβάινεις....Μάλλον κάνεις οτι δεν καταλαβάινεις....! Επειδή έγιναν κάποιες αποπειρες με ψιλοαποτυχημένα παραδείγματα (προελαση των Τούρκων στον Εβρο κλπ), να προσπαθήσω κι εγω κι αν θες μπου απαντάς....
Αν υποθέσουμε οτι σε Ελληνικό πλοίο και 30 ν.μ νότια της Καλαμάτας (διεθνή ύδατα), αποβιβαστούν Τούρκοι κομμάντος με fast rope απο ελικόπτερο και τους πλακώσουν οι Ελληνες με καδρόνια και λοστούς (για να μην πω με τίποτα αλλο) ποιος θα φταίει..;;;;;;;;;;; -
μιά χαρά ήταν το παράδειγμά μου
θα σου απαντήσει εφόσον τους επιτέθηκαν οι τούρκοι (αφού κάνανε μπούκα στο καράβι, δεν έχει καμία σημασία ) τί να έκαναν, να τις τρώγανε?
βουρ στο ψαχνό
-
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 46,00.html
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τον πρώτο που κατεβαίνει τον ορμάνε 5 άτομα και τον ρίχνουν κάτω. Ομοίως τον δεύτερο, κοκ. Δηλαδή τι περιμενατε να κάνουν; Να καθίσουν να σφαγιαστούν; Εσύ δλδ . στη θέση του τι θα έκανες; Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Τελέια και παύλα.
Φιλε famas δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν καταλαβάινεις....Μάλλον κάνεις οτι δεν καταλαβάινεις....! Επειδή έγιναν κάποιες αποπειρες με ψιλοαποτυχημένα παραδείγματα (προελαση των Τούρκων στον Εβρο κλπ), να προσπαθήσω κι εγω κι αν θες μπου απαντάς....
Αν υποθέσουμε οτι σε Ελληνικό πλοίο και 30 ν.μ νότια της Καλαμάτας (διεθνή ύδατα), αποβιβαστούν Τούρκοι κομμάντος με fast rope απο ελικόπτερο και τους πλακώσουν οι Ελληνες με καδρόνια και λοστούς (για να μην πω με τίποτα αλλο) ποιος θα φταίει..;;;;;;;;;;;δυσκολευομε να φανταστω αυτο που λες
τα καδρονια θα ειναι λιγα πιστευω με τοση αγαπη που εχουμε μεταξη μας καδενες καμια μπιελα θα δεσουν κανενα στο ρανταρ
Επιθεση κατα της ανθρωπιστικης αποστολης στη Γαζα