-
Εμενα έτσι πάλι σε 'μετεξέλιξη' του ... Xsara μου μοιάζει!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμενα έτσι πάλι σε 'μετεξέλιξη' του ... Xsara μου μοιάζει!!!Μια χαρούλα δλδ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμενα έτσι πάλι σε 'μετεξέλιξη' του ... Xsara μου μοιάζει!!! -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ spyros.sΕκτός και αν είμαι τυφλός αυτό:
The new Civic’s aerodynamic efficiency also played a key role in maximising its refinement. Several members of the development team called upon their Formula One experience to help deliver a car that combines a low coefficient of drag with excellent high-speed stability. Hours of meticulous work in the Honda wind tunnel has improved performance, reduced fuel consumption and resulted in an exceptionally quiet interior.
Δεν αναφέρει πουθενά ένα νούμερο της τάξης του 12.5%
επιπλέον
My big challenge was to match the noise and vibration levels of our European competitors. I am proud to say that we have achieved our goals
Το να πιάσω τα όρια των σημερινών μοντέλων των ανταγωνιστών μου σημαίνει ότι σε λίγο καιρό μετά την παρουσίαση θα είμαι και πάλι πίσω. Γιατί όλοι προχωρούν εμπρός.
Δύο διαφορετικές αναγνώσεις για το ίδιο κείμενο.
έχεις δίκιο...στο αγγλικό civinfo θα το δεις να το γράφουν ξεκάθαρα
-
Επίσημα όμως δεν βλέπω κάτι Σπύρο. Και το επίσημο είναι αυτό που μετρά.
Θεσπά την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε.
-
Την Τρίτη η χόντα θα επιτρέψει στους υπαλλήλους στο Σουίντον να μας δώσουν λεπτομέρειες λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση...μέχρι τώρα δεν μας λένε όσο και να τους παρακαλάμε!
-
και μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής από έναν...πολυλογά του σουίντον:
τα όργανα θα είναι χωνευτά με μεγάλο στροφόμετρο στην μέση και ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας! Κάπως έτσι όπως χαρακτηριστικά έγραψε οΟο
Για να δούμε... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τα όργανα θα είναι χωνευτά με μεγάλο στροφόμετρο στην μέση και ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας! Κάπως έτσι όπως χαρακτηριστικά έγραψε οΟο
Για να δούμε...Δηλαδή όπως στο CR-Z. Εγκαταλείπει στην Ευρωπαϊκή έκδοση η πολιτική των 2 επιπέδων; Για να δούμε....
-
κυρίες και κύριοι το νέο σιβικ 2012
http://www.turbo.fr/photos-voiture/phot ... 05512.html
-
τι γελοιότητα είναι αυτή
-
Σαν αρουραιος ειναι
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για να δούμε...Δηλαδή όπως στο CR-Z. Εγκαταλείπει στην Ευρωπαϊκή έκδοση η πολιτική των 2 επιπέδων; Για να δούμε....
όπως είδες μάλλον έκαναν κάτι ενδιάμεσο!
Πάντως για το νέο μοντέλο θα γράψω τα εξής: Όταν πρωτοείδα το δικό μας το 2005 έμεινα με το στόμα ανοικτό και ήθελα να το αποκτήσω σαν τρελός! Με το νέο -παρόλο που θα είναι καλύτερο ως νέο μοντέλο- δεν εντυπωσιάστηκα τόσο! Το εσωτερικό παραμένει όμορφο όμως μου αρέσει περισσότερο το δικό μας! Ας το συνηθίσω λίγο και μετά το σχολιάζω περισσότερο!
-
Εκτός από το εσωτερικό, που μ' αρέσει πολύ, το υπόλοιπο... δεν!
Χάλασαν άσχημα το εμπρός μέρος, ενώ το πίσω είναι μάλλον καλό και το πλαϊνό δεν το λες και άσχημο. Α, με εξαίρεση στο πίσω τα φώτα που είναι σαν μπιμπίκια!Δεν θα το απέριπτα πάντως, προτιμώ ένα τραβηγμένο σχέδιο από οποιοδήποτε αδιάφορο (πχ Auris... ).
-
Φαντάζομαι για την όπισθεν θα παίζει στάνταρ κάμερα;
-
-
Το ομορφυναν και μαλιστα πολύ! Αν και δεν ξεφευγει και πολύ απο το σχήμα του προηγούμενου.
Ενα θεμα που ειχε το προηγούμενο ήταν ότι χρειαζόταν πίσω υαλοκαθαριστήρα αλλα η 'καλή αεροδυναμική' δεν το επετρεπε. Μαλλον δεν το επιτρέπει παλι αλλα ... σίγουρα τον χρειάζεται! -
Σιχαμενο
Ειδικα στο προφιλ, ειναι λες και του σκασαν κλωτσια με αρβυλο στον κωλο και ειναι στη φαση που ξεκιναει η απογειωση. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Σιχαμενο
Ειδικα στο προφιλ, ειναι λες και του σκασαν κλωτσια με αρβυλο στον κωλο και ειναι στη φαση που ξεκιναει η απογειωση.λολ
-
Ας δούμε καμιά ακόμα photo ακόμα . . .
Δείχνει ενδιαφέρον και όπως σωστά παρατηρήθηκε καλύτερα ιδιαίτερο παρά άχρωμο ή άσχημο .Προσωπικά με κέρδισε θετικά στις πρώτες photo αν και περίμενα περισσότερα ειδικά στο πίσω μέρος .
Αν έχει ποιότητα , κύλιση , ηχομόνωση , κινητήρες θα πάει καλά.Αναμένουμε να δούμε και το sedan ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ας δούμε καμιά ακόμα photo ακόμα . . .
Δείχνει ενδιαφέρον και όπως σωστά παρατηρήθηκε καλύτερα ιδιαίτερο παρά άχρωμο ή άσχημο .Προσωπικά με κέρδισε θετικά στις πρώτες photo αν και περίμενα περισσότερα ειδικά στο πίσω μέρος .
Αν έχει ποιότητα , κύλιση , ηχομόνωση , κινητήρες θα πάει καλά.Αναμένουμε να δούμε και το sedan ?
Σενταν προς το παρον δεν θα εχει για την Ευρωπη!Αργοτερα ισως...
HONDA CIVIC (2011)