-
Και 350 θα φύγει, πιο δύσκολα βέβαια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και 350 θα φύγει, πιο δύσκολα βέβαια.και με 400 φευγει, αν βρει θυμα...
-
Έχει ξεσπάσει ένας γενικός χαμός που παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις με ένα περιστατικό απαράδεκτης αντιμετώπισης της Systemgraph.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://sogoster.tumblr.com/post/2514535 ... ystemgraph
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχει ξεσπάσει ένας γενικός χαμός που παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις με ένα περιστατικό απαράδεκτης αντιμετώπισης της Systemgraph.Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://sogoster.tumblr.com/post/2514535 ... ystemgraph
Αντε να κλείνουν σιγά σιγά systemgraph και isquare.
-
Κανε εντιτ γρηγορα μη φας καμια μηνυση κι εσυ!
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
το κινητο μου πουληθηκε στα 380Ε,,,,
ο λογος απλος...
Ιταλια που εφυγε τα 32αρια κοστιζαν 720Ε....και οχι 659Ε οπως στην Ελλαδα....αρα..
παμε για Nexus....
τα ξαναλεμε σε 6 μηνες (πρωτα ο Θεος) με το 5αρι... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το κινητο μου πουληθηκε στα 380Ε,,,,ο λογος απλος...
Ιταλια που εφυγε τα 32αρια κοστιζαν 720Ε....και οχι 659Ε οπως στην Ελλαδα....αρα..
παμε για Nexus....
τα ξαναλεμε σε 6 μηνες (πρωτα ο Θεος) με το 5αρι...μας αγαπάνε τελικά στην apple...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το κινητο μου πουληθηκε στα 380Ε,,,,ο λογος απλος...
παμε για Nexus....
τα ξαναλεμε σε 6 μηνες (πρωτα ο Θεος) με το 5αρι...Κι εδω ειναι κλεψια το 3gs (με τα σημερινα δεδομενα), αλλα εκει το χεζουν τελειως μου φαινεται!
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Εχει κανεις εμπειρια απο apps πλοηγησης στο 4?Υπαρχει απο οτι ειδα της MLS καθως και Tom Tom ή Νavigon.Στοιχιζουν γυρω στα 50 ευρω.
-
και πιο φθηνα υπαρχουν.....
-
Πριν λίγο καιρό είχε μπει το Zorro GPS σε προσφορά δωρεάν (το είχαμε τσιμπήσει κάποιοι από εδώ). Νομίζω κανονικά κοστίζει κάπου 30 ευρώ, και 4-5 φορές που το έχω δοκιμάσει με πήγε κανονικά στον προορισμό μου. Γενικά δεν είναι και το πιο εύχρηστο (εγώ είχα συνηθίσει με destinator), ωστόσο είναι αρκετά γρήγορο σαν software και δεν έχω παρατηρήσει κάποια χοντρή μαλακία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν έχεις βάλει να παίζει και μουσική, οι φωνητικές εντολές την σταματάνε...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εχει κανεις εμπειρια απο apps πλοηγησης στο 4?Υπαρχει απο οτι ειδα της MLS καθως και Tom Tom ή Νavigon.Στοιχιζουν γυρω στα 50 ευρω.Χρησιμοποιώ το navigon, σε γενικές όποτε το χρειάστηκα με πήγε σωστά στον προορισμό μου.
-
Εχει κανεις εμπειρια απο apps πλοηγησης στο 4?Υπαρχει απο οτι ειδα της MLS καθως και Tom Tom ή Νavigon.Στοιχιζουν γυρω στα 50 ευρω.MLS ξέχνα το. Δες τι συμφέρει καλύτερα απο navigon και tomtom.
Με την τελευταία έκδοση 1.6 το tomtom ανέβηκε ακόμη περισσότερο στα μάτια μου, αν και συνεχίζω να θεωρώ το navigon κορυφή. -
Το Navigon κοστίζει 60 ευρώ με χάρτες για όλη την Ευρώπη! Ενδιαφέρον φαίνεται!
-
Το Navigon κοστίζει 60 ευρώ με χάρτες για όλη την Ευρώπη! Ενδιαφέρον φαίνεται!Ναι, είναι προσφορά, κανονικά έχει 80 ή 90.
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση.
Στο iPhοne πως κάνουν updates οι εφαρμογές; Υπάρχει επιλογή στην κάθε εφαρμογή για να ψάχνει τα πιθανά ups ή όταν συνδέεται το τηλέφωνο στο iTunes υπάρχουν ειδοποιήσεις; Ή όταν συδέεσται στο apple store γίνεται κάτι αντίστοιχο;
Επίσης στα τηλέφωνα που είναι jailbroken γίνεται με τον ίδιο τρόπο; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Στο iPhοne πως κάνουν updates οι εφαρμογές; Υπάρχει επιλογή στην κάθε εφαρμογή για να ψάχνει τα πιθανά ups ή όταν συνδέεται το τηλέφωνο στο iTunes υπάρχουν ειδοποιήσεις; Ή όταν συδέεσται στο apple store γίνεται κάτι αντίστοιχο;
Επίσης στα τηλέφωνα που είναι jailbroken γίνεται με τον ίδιο τρόπο;Το appstore (και όχι apple store) σε ενημερώνει όποτε υπάρχει update. Εξαιρετικά απλή διαδικασία. Το jailbreak δεν παίζει κάποιο ρόλο.
-
υπάρχει κανά speech 2 text plugin για το iphone? να του λέω (στα ελληνικά) τι θέλω να γράψει και να το γράφει στο input field
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης στα τηλέφωνα που είναι jailbroken γίνεται με τον ίδιο τρόπο;Το appstore (και όχι apple store) σε ενημερώνει όποτε υπάρχει update. Εξαιρετικά απλή διαδικασία. Το jailbreak δεν παίζει κάποιο ρόλο.
Δηλαδή και για τις εφαρμογές που έχει κάποιος περάσει από το Cydia, παίρνει ups από το appstore;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δηλαδή και για τις εφαρμογές που έχει κάποιος περάσει από το Cydia, παίρνει ups από το appstore;
Για εφαρμογές από το cydia παίρνει updates από το cydia.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...