-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απορια νο 1Πως γινετε στο imac να δεις το σαφαρι σ ολη την οθονη;
-
Μπορείς να κατεβάσεις το glims δωρεάν. Μετά πατώντας το control + Command + Shift έχεις full screen. Από το safari -> preferences -> glims -> full screen έχω ξετσεκάρει το 'show window frame' και έχω το μεγαλύτερο δυνατό real estate. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το google maps.
Για ιστοσελίδες όπως τα διάφορα fora πάντως πραγματικά δεν έχει νόημα το full screen. Είναι σαφώς καλύτερο αυτό που κάνει το safari, να προσαρμόζει το παράθυρο στις απαιτήσεις των διαφόρων σελίδων. Το να βλέπεις την επιφάνεια εργασίας από πίσω σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις drag and drop μια φωτογραφία από τον browser για παράδειγμα.
-
Στο http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost3449472 αναφερουν παλι προβληματα με το ξυπνητηρι.
Έχετε το υποψην σας την Δευτερα -
Το επόμενο ξυπνητήρι μου θα είναι στις 10 του μήνα, εκτός και αν έχουμε αφύπνιση για να πάμε στο βουνό ενδιάμεσα (χλωμό).
-
Απορια νο 1Πως γινετε στο imac να δεις το σαφαρι σ ολη την οθονη;
δεν υπάρχει F11 ;
-
Με αυτον τον τροπο αν εχεις ανοιχτο διαρκως το Dock δεν κατεβαινει παρα μονο μεχρι λιγο πανω απ'το Dock. Μπορει ομως κανεις να επιλεξει να βυθιζεται το dock και να εμφανιζεται μονο αν πηγαινει το βελακι στο κατω μρεος της οθονης. Τοτε μπορεις να τραβηξεις την σελιδα του Safari μεχρι τερμα κατω.
-
Τι μπακάληδες που είστε.
Αφου σας έδωσα την προγραμματάρα. -
θα τα βρω ολα σιγα σιγα...θελει εξοικιωση και η διαφορετικοτητα αλλα και το μεγεθος της οθονης...
-
Ετοιμάζω project-άκι για αναβάθμιση του iMac (late 2006) από Tiger σε Snow Leopard, η οποία θα συνδυαστεί με αλλαγή μνήμης για να πάω στα 4GB (εντάξει, εγώ μάλλον θα βλέπω μέχρι 3.3GB, αλλά από τα 2GB που είμαι τώρα θα είναι μια χαρά).
Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Χρειάζομαι μόνο το Snow Leopard και το iLife. Βλέπω όμως από πλαίσιο και e-shop ότι τα πουλάνε όλα μαζί είτε στο MAC BOX SET RETAIL ή στο MAC BOX SET FAMILY PACK. Ειδικά το δεύτερο δεν το χρειάζομαι, όπως επίσης δεν χρειάζομαι και το iWork γενικά. Πού θα μπορούσα να βρω* ξεχωριστά Snow Leopard και iLife για να τα αγοράσω?
*Εννοώ από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα, να πάω π.χ. αυτή την εβδομάδα και να τα αγοράσω, αν τα πουλάνε ξεχωριστά.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ετοιμάζω project-άκι για αναβάθμιση του iMac (late 2006) από Tiger σε Snow Leopard, η οποία θα συνδυαστεί με αλλαγή μνήμης για να πάω στα 4GB (εντάξει, εγώ μάλλον θα βλέπω μέχρι 3.3GB, αλλά από τα 2GB που είμαι τώρα θα είναι μια χαρά).Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Χρειάζομαι μόνο το Snow Leopard και το iLife. Βλέπω όμως από πλαίσιο και e-shop ότι τα πουλάνε όλα μαζί είτε στο MAC BOX SET RETAIL ή στο MAC BOX SET FAMILY PACK. Ειδικά το δεύτερο δεν το χρειάζομαι, όπως επίσης δεν χρειάζομαι και το iWork γενικά. Πού θα μπορούσα να βρω* ξεχωριστά Snow Leopard και iLife για να τα αγοράσω?
*Εννοώ από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα, να πάω π.χ. αυτή την εβδομάδα και να τα αγοράσω, αν τα πουλάνε ξεχωριστά.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-APPLE-MAC-SNO ... 2293wt_907
http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iLife-2011- ... 500wt_1156
-
θα τα βρω ολα σιγα σιγα...θελει εξοικιωση και η διαφορετικοτητα αλλα και το μεγεθος της οθονης...Εμένα με βολεύει πάντως που κάτω φαίνονται τα διάφορα apps και δε καλύπτει το παράθυρο όλη την οθόνη.
-
@InFiNiTy
Ευχαριστώ πολύ.Σκεφτόμουν μήπως υπήρχαν σε κάποιο κατάστημα εδώ να τα αγόραζα από Τρίτη που θα είναι ανοιχτά, αλλά αυτές οι τιμές από ebay είναι πολύ δελεαστικές. Μάλλον αυτό που προτείνεις θα κάνω και θα αγοράσω και τη μνήμη από εξωτερικό τελικά.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@InFiNiTy
Ευχαριστώ πολύ.Σκεφτόμουν μήπως υπήρχαν σε κάποιο κατάστημα εδώ να τα αγόραζα από Τρίτη που θα είναι ανοιχτά, αλλά αυτές οι τιμές από ebay είναι πολύ δελεαστικές. Μάλλον αυτό που προτείνεις θα κάνω και θα αγοράσω και τη μνήμη από εξωτερικό τελικά.
Χωρίς να θέλω να σου υποδείξω απο που να αγοράσεις RAM ρίξε μια ματιά και σε αυτόν: http://stores.ebay.co.uk/koybeinc
Έχω αγοράσει 2 φορές σε πολύ καλές τιμές και μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
@InFiNiTy
Χωρίς να θέλω να σου υποδείξω απο που να αγοράσεις RAM ρίξε μια ματιά και σε αυτόν: http://stores.ebay.co.uk/koybeinc
Έχω αγοράσει 2 φορές σε πολύ καλές τιμές και μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα.Καλά κάνεις και υποδεικνύεις, γι' αυτό άλλωστε είμαστε εδώ για να παίρνουμε γνώμες από τους άλλους και να μαθαίνουμε. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν ήξερα κάποιον καλό πωλητή.
Ευχαριστώ x 2
-
Apple support company sues customer for complaining
To θέμα της systemgraph έφτασε στο cnet...
-
Apple support company sues customer for complainingTo θέμα της systemgraph έφτασε στο cnet...
Άξιοι!
Να δούμε και την επίσημη θέση της Apple για όλα αυτά βέβαια.
-
Apple support company sues customer for complainingTo θέμα της systemgraph έφτασε στο cnet...
-
Ενδιαφέρουσα υπόθεση αυτή με τη Systemgraph. Tα γνωστά 'φαντάσματα' στο θέμα 'εξυπηρέτηση πελάτη και ειδικά στο service' επανέρχονται. Η προσωπική μου επαφή με την εταιρία ήταν πολύ καλή αλλά δεν αφορούσε σέρβις. Να δούμε και τι θέση θα πάρει η μαμά (αν πάρει).
-
Το είχα θίξει εν μέρει και παλαιότερα αλλά επανέρχομαι.
Έχει βγει κάποια εφαρμογή που να κάνει συνολικό backup σε ένα JB iphone 4. Δλδ να κρατήσει και τις νόμιμα αγορασμένες εφαρμογές και τις 'αγορασμένες' από instalous.Μου είχατε απαντήσει εδώ ότι πρέπει να κάνω πρώτα αντιγραφο ασφαλείας στο itunes και μετά δεύτερο αντίγραφο ασφαλείας για τις jb εφαρμογές. Υπάρχει κάποια εξέλιξη για κάτι πιο 'πρακτικό' και 'σίγουρο'? Αν όχι ας αναφέρει κάποιος παρακαλώ τα σωστά βήματα για να κοιμάται κάποιος 'ήσυχος'. Με έχει βολέψει πολύ ως συσκευή το 4 αλλά παραμένει το θέμα του backup μια μικρή πικραμένη ιστορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Υ.Γ. : αναφέρομαι και για περιβάλλον windows αλλά και για mac. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι σε μακ έχεις περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία για τη διαχείριση του iphone.
-
Εγώ πιστεύω οτι η ιστορία της systemgraph δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.
Ήταν αυτοκτονία αυτό που έκανε.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...