-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γιατί να πονέσει;
Εμένα μου κάνανε δώρο ένα Magic Trackpad και μετά από 2-3 μέρες χρήσης νομίζω πως το magic mouse πάει στο κουτί του.γιατί θα πρέπει να κάνει αντίστοιχο (ακριβό) δώρο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιατί να πονέσει;
Εμένα μου κάνανε δώρο ένα Magic Trackpad και μετά από 2-3 μέρες χρήσης νομίζω πως το magic mouse πάει στο κουτί του.γιατί θα πρέπει να κάνει αντίστοιχο (ακριβό) δώρο
Μπα, δεν το είπα για αυτό. Εμένα μου πήρε κάνα δίμηνο να συνηθίσω το magic mouse, στην αρχή πραγματικά υπέφερα (=πόναγα, όχι αστεία). Το magic trackpad, από την άλλη, αν έχει οποιαδήποτε ομοιότητα με το trackpad των MBP, πρέπει να είναι θεϊκό.
-
παιδες, ευχαριστω για τις πληροφοριες!
ασχετο.. το αηφον μου (3GS) καπου εμπασε νερα (βροχης) και νομιζει οτι καποιο εξαρτημα ηχου (προφανως) ειναι συνδεδεμενο.. και μου βγαζει προειδοποιηση οτι το συγκεκριμενο αξεσουαρ δεν ειναι optimised για το κινητο μου!
μου φαινεται θα πρεπει να βρω τα λεπτα κατσαβιδακια και να κανω μια επεμβαση... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μου φαινεται θα πρεπει να βρω τα λεπτα κατσαβιδακια και να κανω μια επεμβαση...Κάτι τέτοιο δηλαδής;
-
πωπω ένα εργαλείο
-
Είναι Fuckom
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ασχετο.. το αηφον μου (3GS) καπου εμπασε νερα (βροχης) και νομιζει οτι καποιο εξαρτημα ηχου (προφανως) ειναι συνδεδεμενο.. και μου βγαζει προειδοποιηση οτι το συγκεκριμενο αξεσουαρ δεν ειναι optimised για το κινητο μου!
μου φαινεται θα πρεπει να βρω τα λεπτα κατσαβιδακια και να κανω μια επεμβαση...Phillips #00 screwdriver
http://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-3GS-Front-Panel-Kit/IF142-004
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μου φαινεται θα πρεπει να βρω τα λεπτα κατσαβιδακια και να κανω μια επεμβαση...Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία: προφανώς κάποια σταγόνα έχει στερεοποιηθεί (μαζί με κάποιο σκουπιδάκι, ίσως; ) στο dock connector. Πάρε ένα πεντάευρω, δίπλωσέ το δύο φορές, και με τη γωνία βάλτο προσεκτικά στο dock connector και προσπάθησε να το καθαρίσεις επιφανειακά. Όλα αυτά με κλειστό το iPhone, φυσικά. Στη συνέχεια, πάρε και ένα σεσουάρ και βάλτο να φυσάει κάνα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο, στο ίδιο σημείο. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.
-
τουριστας σε πολη εξωτερικου και χρησιμοποιωντας το ipod touch (4g) θελω να εχω βοηθεια σε χαρτες για δρομους ή ακομα και σχεδιασμενο απο μενα route για τις περιοχες που θελω να παω.
wi fi δεν υπαρχει οποτε πρεπει να υπαρχει προσβαση offline.εχετε καποια ιδεα ;
το πιο απλο που ειχα κανει παλιοτερα ειναι μια μεγαλη εικονα απο gmaps και σημειωμενα πραγματα πανω (δρομοι κλπ)
υπαρχει κανα εργαλειο που θα με βοηθουσε ; -
Το touch γίνεται jailbreak? Αν ναι πετάς ένα Tom Tom και τέλος
-
-
gracias
-
Ποσο κανει ενας φορτιστης αυτοκινητου για το 3gs;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποσο κανει ενας φορτιστης αυτοκινητου για το 3gs;http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... s_id=20469
Εγώ το χτύπησα ebay πακέτο με καλώδιο belkin 7 λίρες.
-
**OBD-II και iPhone, iPod Touch **
Εφαρμογή: DevToaster Rev
Οδηγίες χρήσης: http://www.devtoaster.com/products/rev/manual/Rev2UserManual.pdf
Hardware: Kiwi Wifi, ElmCanII-WLAN, OBDKey WLAN
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μου φαινεται θα πρεπει να βρω τα λεπτα κατσαβιδακια και να κανω μια επεμβαση...Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία: προφανώς κάποια σταγόνα έχει στερεοποιηθεί (μαζί με κάποιο σκουπιδάκι, ίσως; ) στο dock connector. Πάρε ένα πεντάευρω, δίπλωσέ το δύο φορές, και με τη γωνία βάλτο προσεκτικά στο dock connector και προσπάθησε να το καθαρίσεις επιφανειακά. Όλα αυτά με κλειστό το iPhone, φυσικά. Στη συνέχεια, πάρε και ένα σεσουάρ και βάλτο να φυσάει κάνα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο, στο ίδιο σημείο. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.
Λοιπον, ακου να δεις τι εγινε... Χθες ημουν σπιτι και επαιζα με το κινητο.. μπηκα ιντερνετ, επαιξα παιχνιδια, οποτε ζεσταθηκε αρκετα (ηταν και η ζεστη απο τα χερια μου) και αρχισε να .. ξεμπουκωνει το πραμα!!
Ωραιο τιπ, παντως!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Λοιπον, ακου να δεις τι εγινε... Χθες ημουν σπιτι και επαιζα με το κινητο.. μπηκα ιντερνετ, επαιξα παιχνιδια, οποτε ζεσταθηκε αρκετα (ηταν και η ζεστη απο τα χερια μου) και αρχισε να .. ξεμπουκωνει το πραμα!!
Ωραιο τιπ, παντως!!Άσ'τα, παθών και μαθών
-
Αυτό την επόμενη φορά
Χρόνια πολλά!
-
σκεφτομαι να πουλησω το ΑιΦον μου με ακομα 6 μηνες εγγυηση αλλα χρησιμοποιημενο ελαχιστα ( 3 εβδομαδες)...
3gs /32gb μαυρο δεν εχει αποδειξη αλλα απο σειριακο στο site της apple φαινεται εχει ακομα 6 μηνες...ποσο να το δωσω;
350Ε ειναι καλη τιμη η ειναι πολλα;
το κινητο ειναι απλα τελειο δεν εχει σημαδι πανω του ουτε σε στο πισω μερος ουτε στο νικελακι πουθενα..θελω να παρω το Νεξους...
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
σκεφτομαι να πουλησω το ΑιΦον μου με ακομα 6 μηνες εγγυηση αλλα χρησιμοποιημενο ελαχιστα ( 3 εβδομαδες)...
3gs /32gb μαυρο δεν εχει αποδειξη αλλα απο σειριακο στο site της apple φαινεται εχει ακομα 6 μηνες...ποσο να το δωσω;
350Ε ειναι καλη τιμη η ειναι πολλα;
το κινητο ειναι απλα τελειο δεν εχει σημαδι πανω του ουτε σε στο πισω μερος ουτε στο νικελακι πουθενα..θελω να παρω το Νεξους...
ευχαριστω!
Σχετικά ακριβά το δίνεις... 300 δώσε το, να φύγει σαν ζεστό ψωμί...... και πάρε iphone4
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...