Ο χρήστης vengas έγραψε:
κι οτι σημερα συζητουσαμε με φιλους μια παρομοια ιδεα με ψημενα φυλλα μπουγατσας αντι για μπισκοτο χωνακι (και βαζεις μεσα πραμα)
Ο χρήστης vengas έγραψε:
κι οτι σημερα συζητουσαμε με φιλους μια παρομοια ιδεα με ψημενα φυλλα μπουγατσας αντι για μπισκοτο χωνακι (και βαζεις μεσα πραμα)
εχει δοκιμασει κανεις τα ελευθερα wi-fi spots που βαλανε;
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με το αρμενοβίλ τι θα κάνουμε που είναι στην Περαία;
για πες
αυτο το μπλογκ γραφει ωραια ποστακια, ριχ'τε ματια
δεν φτανει που δεν καταδικαστηκαν οι μεταναστες για αυτοθυματοποιηση, ειρωνευεται και απο πανω ο μιγιακωβος!
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
![]()
![]()
ολα τους πολυ ενδιαφεροντα, αξιολογος συγγραφεας ο κωστοπουλος
ειδικα στην απογορευμενη γλωσσα που δινει μπολικα γελια απ' το ιστορικο των εθνικιστικων στοκων της χωρας
πολυ πολυ καλη δουλεια και σ'άυτο
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα σημερινά smartphones κάνουν πολύ παραπάνω πράγματα από το να παίρνουν τηλέφωνα. Είναι σαν να συγκρίνεις μια γραφομηχανή και έναν υπολογιστή με Word. Ο τελευταίος και είναι καλύτερος στο να γράφεις κείμενα, αλλά κάνει και ένα σωρό πράγματα ακόμη.
Τώρα, μπορεί να σου φαίνονται άχρηστα γιατί δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει. Μόλις τα χρησιμοποιήσεις, θα απορείς γιατί σήμερα, παιδεύεσαι με ένα απηρχαιωμένο κινητό.
Θα δεχόμουν τα περί καταναλωτισμού, αν μιλούσαμε για κάτι ακριβό, ή κάτι που το αλλάζεις συνέχεια σαν τα πουκάμισα. Αλλά και με οικονομικούς όρους, το υπάρχον κινητό σου, τα έχει βγάλει τα λεφτά του, άρα αν πάρεις κάτι καινούριο και φτηνό, δεν είσαι υπερκαταναλωτικός.Μπορείς βέβαια να παραμείνεις... εναλλακτικός!
Αλλά ειλικρινά, παιδεύεσαι χωρίς λόγο και χάνεις μπόλικες ευκολίες. Αυτά, και με καλή διάθεση πάντα.
και ρε συ φιντελιτι αυτη την πιπα του ειρωνικου χαρακτηρισμου οταν καποιος δεν βλεπει τον κοσμο οπως μια πλειοψηφια; ποσο δυσκολο να κατανοησεις την ειλικρινεια οποιασδηποτε διαφορετικοτητας;
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρωτώντας σε φόρουμ με αντικείμενο τα αυτοκίνητα χωρίς να γνωρίζεις καν τις βίδες torx.
(δε στην λέω, μην παρεξηγηθείς )
τι σχεση εχει το που ρωτησα με αυτο που συζηταμε ρε ελτεο;
ή μηπως ο Αντιλογος δεν ειναι θεματικα ευρυς;
Για κάποιον που είναι της δικιάς σου λογικής θα το θεωρήσει περιττό το μαξιλαράκι-εσώρουχο.
Μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με ένα σώβρακο.
Θύμα του υπερκαταναλωτισμού.
η εμπειρια μου μου εδειξε πως τα Χ χιλιομετρα ΔΕΝ γινονται με σωβρακο.
δεν βλεπω το πως ακριβως ειναι αυτη μια ευστοχη αναλογια γι' αυτο που θεναπεις
φιντελιτι, τι εννοεις θα κανει μονο τα βασικα;
μηπως προβαλλεις τις δικες σου αναγκες και ορισμο του καταλληλου κινητου στις δικες μου την στιγμη που δεν γνωριζεις ποιες λειτουργιες θεωρω εγω απαραιτητες;
και ολο αυτο επειδη ειπα ν' ανοιξω και να φυσηξω το πληκτρολογιο λολ
παντως ναι η επιδραση του καταναλωτισμου ειναι νομιζω ευδιακριτη σ' αυτα τα μερικα ποστ
(καθολου ασυνηθιστη συμπεριφορα)
οκ βιλλ δεν θα ξανα