-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για ολα τα άκρα ισχύει αυτό?Τέτοιος προστυχομυαλος είσαι
-
Παρουσιάστηκε το καινούργιο iPhone?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για ολα τα άκρα ισχύει αυτό?
Τέτοιος προστυχομυαλος είσαι
Πονηροί άνθρωποι.
Εγώ τα πόδια εννοούσα που θέλω να ψηλωσω λίγο! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παρουσιάστηκε το καινούργιο iPhone?Απο τώρα ; Φήμες αναπαραγουμε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παρουσιάστηκε το καινούργιο iPhone?Προφανώς όχι, αλλά το 4.7' και 5.5' σενάριο είναι πολύ πιθανό (έως και σίγουρο)
-
Δηλαδή το σχολιάζουμε/θάβουμε πριν καν παρουσιαστεί.
Θα μου πεις γιατί όχι, ό,τι ευχαριστεί τον καθένα.
-
Σκέψου πως μερικοί γράφουν σελίδες επι σελίδων στα μελλοντικά μοντέλα!!!
-
Με 4,7' οθόνη πάλι το μικρότερο (high end) της αγοράς θα είναι πάντως.
-
Πρεπει να δουμε τι αλλο θα παρουσιασουν. Το μεγεθος οθονης εχει σταματησει να παρουσιαζει ενδιαφερον και απο την στιγμη που θα βγαλουν και 5.5 θα καλυψουν ολες τις απαιτησεις.
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Με 4,7' οθόνη πάλι το μικρότερο (high end) της αγοράς θα είναι πάντως.Είχα διαβάσει ότι θα το βγάλουν σε 2 μεγέθη παντόφλας, αντρική και γυναικεία.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Με 4,7' οθόνη πάλι το μικρότερο (high end) της αγοράς θα είναι πάντως.
Είχα διαβάσει ότι θα το βγάλουν σε 2 μεγέθη παντόφλας, αντρική και γυναικεία.
-
Αυτό το 3GS δε θέλει με τίποτα να φτιαχτεί!
- Παραγγέλνω οθόνη full set (LCD+digitizer) το βάζω πάνω δεν λειτουργεί καμία οθόνη (νόμιζα ότι χάλασε η πλακέτα).
- Ξαναδοκιμάζω την παλιά lcd δουλεύει.
- Βάζω την παλιά lcd στο νέο digitizer δουλεύει αλλά όχι το digitizer
- Παραγγέλνω νέο κρύσταλλο μπροστά (digitizer) και το κουμπώνω στο νέο σετ (που έχει το κουμπί δλδ) βάζω την παλιά lcd και για κάποιο άγνωστο λόγο έχει αποκτήσει μια οριζόντια γραμμή (το νέο digitizer δουλεύει όμως) Το είχα σε μια άκρη αν το έριξε κανείς δεν ξέρω αλλά δε νομίζω.
-
Στειλτο στον Corsair. Αν και iphone θα στο φτιαξει.
-
Για κουλό με πέρασες; Δεν είπα ότι δε μπορώ να το φτιάξω, αλλά οτι χαλάει συνεχώς κάτι άλλο
Ολοκλήρωσες τα updates? -
Τα απαραιτητα...
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αυτό το 3GS δε θέλει με τίποτα να φτιαχτεί!- Παραγγέλνω οθόνη full set (LCD+digitizer) το βάζω πάνω δεν λειτουργεί καμία οθόνη (νόμιζα ότι χάλασε η πλακέτα).
- Ξαναδοκιμάζω την παλιά lcd δουλεύει.
- Βάζω την παλιά lcd στο νέο digitizer δουλεύει αλλά όχι το digitizer
- Παραγγέλνω νέο κρύσταλλο μπροστά (digitizer) και το κουμπώνω στο νέο σετ (που έχει το κουμπί δλδ) βάζω την παλιά lcd και για κάποιο άγνωστο λόγο έχει αποκτήσει μια οριζόντια γραμμή (το νέο digitizer δουλεύει όμως) Το είχα σε μια άκρη αν το έριξε κανείς δεν ξέρω αλλά δε νομίζω.
Μήπως έχεις ρίξει περισσότερα χρήματα από ότι αν το πήγαινες σε ένα από τα πολλά μαγαζιά που αναλαμβάνουν να το φτιάξουν;
-
Καλησπέρα.
Έχω μια συσκευή iPhone 5s, η οποία είναι κλειδωμένη σε αγγλικό δίκτυο. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπέρα.Έχω μια συσκευή iPhone 5s, η οποία είναι κλειδωμένη σε αγγλικό δίκτυο. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σε πιο δικτυο ειναι; Συνηθως θα στην ξεκλειδωσουν αν τους παρεις τηλεφωνο.
-
Είναι σε ένα αγγλικό δίκτυο, κάπως με u2 Τελοσπαντων λέγεται. Δηλαδή η συσκευή ξεκλειδώνει από αυτούς μόνο έτσι?
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...