-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
Σε τι σας χρησιμευουν αυτα τα αθλια αντικειμενα που τα χρυσοπληρωνετε;να υποθέσουμε δλδ πως εισαι εναντιον των τηλεφώνων και υπολογιστων....?
oh wait... τοτε... πως?
Δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα.
Ειπα,χρυσοπληρωνετε.Γούστα
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
Σε τι σας χρησιμευουν αυτα τα αθλια αντικειμενα που τα χρυσοπληρωνετε;να υποθέσουμε δλδ πως εισαι εναντιον των τηλεφώνων και υπολογιστων....?
oh wait... τοτε... πως?
Δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα.
Ειπα,χρυσοπληρωνετε.σε απάντησα και δεν κατάλαβες.
Στείλε pm στον Infinity να σου πεί πόσες γκόμενες 'πηρε' απο το Βωλο με το που έβγαλε στο τραπέζι της καφετέριας το ιΦονε 5.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν και νομίζω ότι η συζήτηση είναι ανούσια γιατί όποιος είναι να πάρει 5άρι θα το πάρει με επιδότηση, σίγουρα μεγαλύτερη των 100 ευρώ...δεν νομιζω
εκτος του οτι οι επιδοτησεις ειναι εξαιρετικα μειωμενες, το αντιτιμο που πληρωνεις σε παγια για να παρεις μια σοβαρη επιδοτηση, ειναι καθαρη κλοπη. Ενας απλος υπολογισμος το δειχνει ξεκαθαρα.εξαιρουνται εταιρικες επιδοτησεις (γιατι δεν πληρωνεις εσυ το κινητο...) και οι χρηστες που κανουν παρα πολλες κλησεις προς ολα τα δικτυα.
το 80% των χρηστων που εχω δει με ακριβα κινητα, δεν ανηκουν σε καμια απο τις 2 παραπανω εξαιρεσεις
tip*** oι επιδοτησεις θα μειωθουν και αλλο μεσα στο 2013.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μπερδεύετε την Αγγλία με την Ελλάδα.
Βασικό λάθος.
Ρε συ Νικ γιατί επιμένεις? Και η κουτσή Μαρία μπορεί να βρει για που είναι προορισμένο ένα σύγχρονο κινητό. Για μαλάκες τους έχεις τους κατασκευαστές? Τα δε iPhone ξέρω ότι αλλάζουν και ΙΜΕΙ όταν γίνουν επισκευασμένα.
Α και just for the record όταν το Golden-i ή ο κάθε πάροχος σου αντικαθιστά το χαλασμένο iphone, δεν σου δίνει καινούριο, σου δίνει refurbished. Καινούριο μόνο αν είσαι DOA και αν...
-
Ειδικά τα απλ εχουν γορντγουαιντ εγγύηση
-
Οκ
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Kατ αρχήν άλλο καλώδιο
Θα δοκιμάσω αυτό και μετά επανεγκατάσταση του iTunes. Το απόγευμα από το σπίτι πλέον.
Τελικά άλλο καλώδιο και επανεγκατάσταση του iTunes δούλεψε. Είχε προηγηθεί backup και στο icloud. Ετοιμάζομαι για το 5άρι.
-
Έχει κανείς άποψη πόσο στοιχίζει μια αλλαγή μπαταρίας σε 3GS ;
Επισκευή στο home button ; (θέλει καλό πάτημα)
Κάποια πρόταση για μαγαζί που να μπορεί να αναλάβει και τα δύο (έχω υπόψη μου το 9volto αλλά μου πέφτει κάπως μακρυά) -
Ερώτησις γιατί με ρώτησε γκομενάκι και πιάστηκα αδιάβαστος!
Έχουμε παλιό iphone, 4αρι νομίζω, το οποίο έχει να ανοίξει καιρό και η κάτοχος έχει ξεχάσει τον κωδικό ξεκλειδώματος που έχει βάλει. Τι κάνουμε για να το προσπεράσουμε και να το ανοίξουμε?
-
Ένας τρόπος είναι το restore ( αφού μπει σε DFU mοde).
Νομίζω ότι είναι απαραίτητο ο υπολογιστής να είναι ο ίδιος με αυτόν που έκανε synch -
Thanks. Θαααα το προωθήσω αλλα σίγουρα δεν θα αναλάβω και τη διαδικασία...
-
τσιπικο ιπαδ 7,9ιν
ασύλληπτα ελαφρύ
κανένα κόλλημα, καμία απροθυμία
συμπαγή συσκευή χωρίς κατασκευαστικές απώλειες
ήδη άπειρες θήκες, μπαμπερς, ζελατίνες κλπ
ωραία εκμετάλλευση της εμπρόσθιας επιφάνειας από την οθόνημπαταρία... σε σχέση με το νεξους 7 σε καλύτερη μοίρα, αλλά σε σχέση με το ιπαδ 3 υστερεί ξεκάθαρα
δέκτης γουαιφαι... τον περίμενα πιο δυνατό, σίγουρα όχι σαν του μακμπουκ αλλά σίγουρα καλύτερο από τυπικό κινητό?
η οθόνη παραδόξως δεν ενόχλησε ούτε εμένα ούτε κανένα που το επεξεργάστηκε...ανταγωνισμός...
σε σχέση με το νεξους 7 υπερτερεί σε καθαρότητα οθόνης, μέγεθος οθόνης, αυτονομία ταχύτητα και εφαρμογές...
το νέξους όμως υπερτερεί αισθητά σε τιμή...
γενικά θεωρώ το ιπαδ σαφώς καλύτερη συσκευή σε σχεδόν όλους τους τομείς, γεγονός όμως που μάλλον δεν αρκεί για να υποσκελίσει την διαφορά τιμής έναντι του ταμπλετ της ασους... -
-
-
iPhone ή iPad;
-
Μήλα ή λάχανα;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Για λάχανα τον κόβω
-
Ξεκάθαρα θάλασσα
-
μούσμουλα
4σ 16άρι -
Περίπου 350€;
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...