-
το 5αρι βγαζει 24ωρο με βαρια χρηση: data, gps, hspda, bluetooth, sync ανοιχτα ολα, κανα 2ωρο ομιλια και λιγο surfing?
-
χαλαρα!
-
Σπύρο βγάζει, ναι.
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και το fail συνεχίζεται. Νίκο, ξέρεις κάποιο μαγαζί που πουλάει κινητό με προέλευση εκτός ΕΕ για Ευρωπαϊκό;Επίσης, η προέλευση διαπιστώνεται πανεύκολα (1) και πολλά κινητά από τέτοια μαγαζιά έχουν πάει για επισκευή εντός εγγύησης στην Ελλάδα, όπου αυτή έγινε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Σου είπα ότι τα πουλάνε για Ευρωπαϊκά?
Βεβαίως αν τους πάρεις θα σου πούνε ότι είναι Ελληνικό και αγορασμένο από την 'Ελληνική αντιπροσωπεία' (το κανάλι διανομής τελοσπάντων).
Προφανέστατα και αυτή η τιμή στη quest ΔΕΝ υπάρχει, γιατί λένε ότι 'συμπιέζουν το κέρδος τους για να πουλήσουν'.
Επίσης, δεν έκανα αναφορά στην εγγύηση. Αν πάθει κάτι θα στο φτιάξει ή κανονικά έτσι πρέπει εκτός αν προκύψει πρόβλημα με τον σειριακό και σου τα μασήσουν στη quest*.
Τη προσοχή εφιστώ περισσότερο σε κουλές τιμές, τίποτε άλλο. Δε λέω ότι θα σου πουλήσουν τούβλο αλλά να ξέρεις πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
*Y.Γ. 'Β' διαλογής' = κλεμμένο ...πως μπορείς να είσαι σίγουρος με τέτοια τιμή?
-
Nικο εχω παρει 3 κινητα απο σκρουτζ,κανενας δε μου ειπε ψεματα στο απο που προερχονται (και τα 3 Γερμανικα).
Για τα θεματα service/εγγυησης ευτυχως δε χρειαστηκε να εχω γνωση αλλα και παλιοτερα με Γερμανο και wind καμια εξυπηρετηση δεν ειδα. -
Με όλο το θάρρος, βλακείες λες Νίκο για το συγκεκριμένο θέμα και δημιουργείς εντυπώσεις.
Όσες φορές έχω ρωτήσει εγώ και φίλοι μου (πχ birdphone, play247 κλπ) ΠΑΝΤΑ μου λένε ότι είναι Ευρωπαϊκής παραεισαγωγής.
Το να πουλάνε κλεμμένα επειδή είναι χαμηλότερη τιμή είναι γελοίο, απορώ πώς το λες. Λογική melos86: ο ακριβός δεν υπάρχει περίπτωση να πουλάει νοθευμένη βενζίνη.
-
Εγω πάντως που ήθελα να αγοράσω το 5αρι απο καναδά γιατί έβγαινε αρκετά πιο φθηνά άκρη δεν έβγαλα με την apple για το θέμα της εγγυησης και τελικά δεν ρισκαρα...
-
εδω εχει 624
http://www.amazon.de/Apple-iPhone-5-16G ... 327&sr=8-1δε βλεπω το λογο να μην μπορει καποιος να κανει μια σοβαρη (σε ποσοτητα) εισαγωγη και να τα πουλαει 610 στην Ελλαδα. Με ολα τα κινητα συμβαινει πλεον.
-
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
Σε τι σας χρησιμευουν αυτα τα αθλια αντικειμενα που τα χρυσοπληρωνετε; -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Σε τι σας χρησιμευουν αυτα τα αθλια αντικειμενα που τα χρυσοπληρωνετε;Μοδάτα αξεσουάρ είναι. Πουλάνε μούρη στις γκόμενες.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Σε τι σας χρησιμευουν αυτα τα αθλια αντικειμενα που τα χρυσοπληρωνετε;να υποθέσουμε δλδ πως εισαι εναντιον των τηλεφώνων και υπολογιστων....?
oh wait... τοτε... πως?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με όλο το θάρρος, βλακείες λες Νίκο για το συγκεκριμένο θέμα και δημιουργείς εντυπώσεις.Όσες φορές έχω ρωτήσει εγώ και φίλοι μου (πχ birdphone, play247 κλπ) ΠΑΝΤΑ μου λένε ότι είναι Ευρωπαϊκής παραεισαγωγής.
Το να πουλάνε κλεμμένα επειδή είναι χαμηλότερη τιμή είναι γελοίο, απορώ πώς το λες. Λογική melos86: ο ακριβός δεν υπάρχει περίπτωση να πουλάει νοθευμένη βενζίνη.
OK, λέω βλακείες.
Τα τηλέφωνα δεν είναι αγορασμένα από επίσημο κανάλι διανομής εντός Ευρώπης. Συμφωνούμε νομίζω σε αυτό, γιατί (αν δε το γνωρίζεις στο λέω) η κερδοφορία είναι 3%-5% για τον διανομέα από τις λιανικές (μείον ΦΠΑ) που βλέπεις στα Apple Stores.
Επίσης, προφανώς δεν είναι Ελληνικά που λένε μερικοί. Έναν από αυτούς τον είχα πάρει τηλέφωνο και μου έλεγε ότι είναι Ελληνικό και αγορασμένο από την εδώ 'αντιπροσωπεία' και συμπιέζουν τα κέρδη τους για να πουλήσουν. Επίσης μούφα...τεράστια γιατί και ο διανομέας εδώ με ίδια κερδοφορία παίζει
Οπότε έχουν άγνωστη προέλευση και ιστορικό. Συμφωνούμε?
Θα το αγόραζες? Εσύ μπορεί...εγώ θα έδινα τα 100 ευρώ παραπάνω για να πάρω κάτι που θα έχει φτάσει στα χέρια μου μέσω του σωστού καναλιού και δεν είναι παραεισαγωγή γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Προβλεπω μεγαλη συζητηση για αυτο το θεμα οπως για τα τκ.
Εγω θα προτιμουσα απο birdphone να γλυτωσω τα 100ε. Εξαλλου ειναι πολυ ευκολο να δεις ποτε φτιαχτηκε και για πια αγορα και με ενα τηλεφωνο στην Απλ UK σου λενε και το ιστορικο του/αν ειναι κλεμενο κλπ. Μια φορα επεσα και σε μια Ελληνιδα που δουλευει στο call center αρα δεν υπαρχει και προβλημα συννενοησης..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...εγώ θα έδινα τα 100 ευρώ παραπάνω για να πάρω κάτι που θα έχει φτάσει στα χέρια μου μέσω του σωστού καναλιού και δεν είναι παραεισαγωγή γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ο Γερμανος, ο Αγγλος, ο Ολλανδος κλπ... εχουν δλδ το κεφάλι τους ανησυχο?
-
Με τα 100 ευρώ θεωρείς ότι ξενοιαζεις? Δεν νομίζω να έχει διαφορετική αντιμετώπιση στο service π.χ η Samsung Hellas ανάμεσα σε ενα 'σωστο' (κατα εσένα) και σε ενα σκρουτζισιο S3.
Ισα ισα διαβάζοντας απόψεις εδω, στο myphone, insomnia,adslgr καταληγω οτι αυτά τα μικρά μαγαζιά αντιμετωπιζουν πολυ καλύτερα τους πελάτες απο οτι το you name it μεγαλο κατάστημα.
Το δικό μου κατα τα λεγομενα του τυπου στο easybuyworld.gr ειναι γερμανικό. not a single fuck was given
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Εγώ θα έδινα μέχρι και 629€ επιπλέον για ένα κινητό, για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Στην ίδια τιμή βγαίνει και από uk apple store.
-
Το λουμια της μάνας μου το είχε το σκρουτζομαγαζο 200 και η κοσμοτε 400
Μεγάλη ανασφάλεια ένοιωσαν όταν το πήρα 50% φθηνότερα -
@ carfanatic
Πάντως με χαλασμένο home button φίλος με 4άρι το πήγε στο golden-i και σε 2 μέρες είχε καινούριο κινητό.
Και επαναλαμβάνω, το θέμα δεν είναι η εγγύηση. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα στη καλύψουν.
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Προβλεπω μεγαλη συζητηση για αυτο το θεμα οπως για τα τκ.Εγω θα προτιμουσα απο birdphone να γλυτωσω τα 100ε. Εξαλλου ειναι πολυ ευκολο να δεις ποτε φτιαχτηκε και για πια αγορα και με ενα τηλεφωνο στην Απλ UK σου λενε και το ιστορικο του/αν ειναι κλεμενο κλπ. Μια φορα επεσα και σε μια Ελληνιδα που δουλευει στο call center αρα δεν υπαρχει και προβλημα συννενοησης..
Μπερδεύετε την Αγγλία με την Ελλάδα.
Βασικό λάθος.
...εγώ θα έδινα τα 100 ευρώ παραπάνω για να πάρω κάτι που θα έχει φτάσει στα χέρια μου μέσω του σωστού καναλιού και δεν είναι παραεισαγωγή γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ο Γερμανος, ο Αγγλος, ο Ολλανδος κλπ... εχουν δλδ το κεφάλι τους ανησυχο?
Τι εννοείς? 679 € κάνει στο Apple Store στη Γερμανία (χωρίς μεταφορικά): http://store.apple.com/de/buy/home/shop ... ct=IPHONE5
Εδώ κάνει 739 € στο golden-i και στο skroutz το πουλάνε 607 euro που προφανώς δεν προέρχεται από κάποιο Apple store.
Αν και νομίζω ότι η συζήτηση είναι ανούσια γιατί όποιος είναι να πάρει 5άρι θα το πάρει με επιδότηση, σίγουρα μεγαλύτερη των 100 ευρώ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε τι σας χρησιμευουν αυτα τα αθλια αντικειμενα που τα χρυσοπληρωνετε;να υποθέσουμε δλδ πως εισαι εναντιον των τηλεφώνων και υπολογιστων....?
oh wait... τοτε... πως?
Δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα.
Ειπα,χρυσοπληρωνετε. -
Ρε συ Νικο αν ειναι να μην σε ενδιαφέρει η εγγύηση τότε για ποιο λόγο να πληρωσεις παραπάνω? Τι ασφάλεια νιώθεις?
Μεταξύ μας τώρα, παίζει να είσαι ο μόνος που δεν έχει παρει κινητό απο το skroutz εδω μεσα
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...