-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
iphone 5 απο apple store στην Αγγλία είναι ξεκλείδωτο; Το 16άρι βγαίνει στα 650 ευρά.Kαραξεκλειδωτο αλλα θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να υπαρχει διαθεσιμο ή να κομασαι εξω απο το μαγαζι μεχρι να εχουν στοκ. Επισης θα εχει αγγλικο πλαγκ, θελεις ενα ανταπτορ (1.5 λιρες απο Τεσκο).
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ΓΑΜΗΣΕ το ΜΙΝΙ... ΓΑΜΗΣΕ!
+1
Γουστάρω γενικά retro φάση με οθόνη βγαλμένη από τα 90s!
μια χαρά είναι ρε η οθόνη του μικρού...
Όταν στις 2 παραπάνω ίντσες έχεις ακριβώς 2πλάσια ανάλυση, πως είναι ΟΚ η οθόνη του μικρού? Όφειλε να έχει HD οθόνη.
-
Για να πάρει τη retina χρειάζεται την ανάλογη μπαταρία και το ζήτημα ήταν να μειώσουν το μέγεθος.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για να πάρει τη retina χρειάζεται την ανάλογη μπαταρία και το ζήτημα ήταν να μειώσουν το μέγεθος.μάλλον την τιμή κατά κύριο λόγο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όταν στις 2 παραπάνω ίντσες έχεις ακριβώς 2πλάσια ανάλυση, πως είναι ΟΚ η οθόνη του μικρού? Όφειλε να έχει HD οθόνη.
δεν οφειλε τιποτα
αν το συγκρινεις με το nexus 7 κανεις λαθος.. το μονο που ηθελε η apple ειναι να διαθεσει ενα φθηνο apple προιον στη συγκεκριμενη κατηγορια ωστε να μην απειληθει σε καμια περιπτωση η παντοκρατορια της
αυτο λοιπον το εκανε, αρα mission accomplished
στα κινητα δεν προκειται ποτε να παρει ολη την αγορα , το εχει καταλαβει οποτε θα περιοριστει στο ποσοστο της και απλα θα προσπαθησει να το διατηρησει οπως κανει και στους προσωπικους υπολογιστες
δε θα κατσουν οι αγοραστες να ψαξουν ποιο ειναι το καλυτερο , μονο αν μπορουν να παρουν κατι με το σημα του μηλου σε ενα συγκεκριμενο ποσο
υπαρχουν αρκετοι που αγοραζουν android μονο και μονο επειδη δε μπορουν να παρουν apple και σε αυτους στοχευει η συγκεκριμενη κινηση
ο διαδοχος του new ipad μου φανηκε λιγο αστοχη κινηση τοσο νωρις
ΥΓ καποιες μαχες εχουν σχεδον κριθει , οπως pc-ms , κινητα-android. η apple παει να κερδισει τη μαχη των tablet , αν καταφερει να αντιμετωπισει και την ms πιστευω οτι με τα μικρα ipad δε θα δυσκολευτει και με τη google
(η οποια παραδοξως ειχε αρχισει να απειλει τους τελευταιους μηνες και ισως αυτος ειναι ενας επιπλεον λογος που βγηκε το mini ) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ας θέσω κι εγώ ένα ακόμη ερώτημα:
Έχω Snow Leopard στο iMac και σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε Mountain Lion. Διατρέχουν κίνδυνο οι φωτογραφίες στο iPhoto και τα videos στο iMovie; Θεωρητικά γίνεται συνεχώς backup μέσω Time Machine σε έναν εξωτερικό σκληρό αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει (το backup) ποτέ. Προχωρώ άφοβα ή να κάνω και δεύτερο backup;
Επίσης, έχω Ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές. Κάπου είχα διαβάσει για 'θεματάκια' με τα Ελληνικά στο Lion. Υφίσταται ακόμη;Κανενα προβλημα με κανενα αρχειο...
Για τον ορθογραφικο ελεγχο δεν ξερω
-
To ipad 4 ηρθε λιγο νωρις αλλα ουσιαστικα ειναι 3ς. Επρεπε να αλλαξει τωρα ωστε να μπει στην μαχη για τις πωλησεις στις γιορτες. Εξαλλου η αλλαγη ειναι μικρη, χρησιμοποιησαν τα εσωτερικα του iPhone 5 που δεν υπηρχε λογος να μην τα χρησιμοποιησουν αφου τα ειχαν ειδη. Λιγο σπασιμο σε αυτους που αγορασαν τον τελευταιο μηνα αλλα τι να κανεις.
Μου αρεσει πολυ το μινι γιατι θα τρεχει ολες τις εφαρμογες χωρις να περιμενεις αναβαθμιση και θα εχει και καλη καμερα σε σχεση με το 2. Φυσικα δεν προκειτε να το αγορασω γιατι εχω το 2.
-
αν κατάλαβα καλά οι διαφορες του ipad4 με το 3 είναι στον επεξεργαστή, στην κάμερα και στον connector?
καλά τους ψώλιασε η apple
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
γιατι θα τρεχει ολες τις εφαρμογες χωρις να περιμενεις αναβαθμισηδεν εχει λυθει ακομα το θεμα του aspect ratio του I5 για τις περισσοτερες εφαρμογες?
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ας θέσω κι εγώ ένα ακόμη ερώτημα:
Έχω Snow Leopard στο iMac και σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε Mountain Lion. Διατρέχουν κίνδυνο οι φωτογραφίες στο iPhoto και τα videos στο iMovie; Θεωρητικά γίνεται συνεχώς backup μέσω Time Machine σε έναν εξωτερικό σκληρό αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει (το backup) ποτέ. Προχωρώ άφοβα ή να κάνω και δεύτερο backup;
Επίσης, έχω Ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές. Κάπου είχα διαβάσει για 'θεματάκια' με τα Ελληνικά στο Lion. Υφίσταται ακόμη;Κανενα προβλημα με κανενα αρχειο...
Για τον ορθογραφικο ελεγχο δεν ξερω
Ποτέ δεν υπήρξε θέμα με τον ορθογραφικό έλεγχο ή με απώλεια αρχείων. Μόνο το aiport έκανε κάτι χαζά, αλλά πλέον όλα δουλεύουν ρολόι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οπως υποπτευομουν εδω και καιρο... το Mini οντως θα ειναι ταφοπλακα για τα Android tablets. Πλεον η Google θα πρεπει γρηγορα να παρουσιασει πολυ ποιο optimized software και οι εταιριες που πλασαρουν Google θα πρεπει να προσγειωσουν τιμές σαφεστατα... αλλιως they are fucked up... Τα WinRTs και τα iPads θα τους πηδηξουν διχως αυριο....Η Google θα πρέπει να συντονιστεί κάποια στιγμή με τις υπόλοιπες εταιρίες και να τα βρουν σχετικά με το πως θα γίνεται upgrade το λειτουργικό της σε όλες τις συσκευές.
Δεν γίνεται το LG - V900 να έχει μείνει στην έκδοση 3.1 (και έδωσα 600+ ευρώ για να το αγοράσω), ενώ η Apple αναβαθμίζει το δικό της λειτουργικό απρόσκοπτα.
Πέρα από τα πλεονεκτήματα του android (τα οποία έχω αναφέρει επανειλημμένως - όπως και τα μειονεκτήματα του iOS), καλό είναι να αναφέρουμε και τα κακώς κείμενα.
Παρεμπιπτόντως, στο iPad 2 έχω αυτή τη στιγμή:
-
Aκόμα κι αυτό http://www.head-fi.org/t/493625/good-news-fiios-e7-had-been-confirmed-to-support-ipad-with-camera-kits
Οπότε εταιρία της πλάκας δεν μπορείς να την πεις.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αν κατάλαβα καλά οι διαφορες του ipad4 με το 3 είναι στον επεξεργαστή, στην κάμερα και στον connector?καλά τους ψώλιασε η apple
Ιδια καμερα νομιζω.
Επισης πιο γρηγορο Wi-Fi και LTE με περισσοτερες συχνοτητες νομιζω. -
ερνανι , η κατασταση στο android δε προκειται να αλλαξει..
μαλιστα θα γινει πολυ χειροτερη, καθως η google πλεον δε κρατιεται και βγαζει αναβαθμισεις συνεχειασυντομα θα εχουμε και 4.2 η οποια μαλλον μονο και μονο για να μη νιωθουν οι αλλοι ξεπερασμενοι θα λεγεται επισης jelly bean (αν οντως λεγεται ετσι, μαλλον ομως θα ειναι σημαντικη αναβαθμιση )
καποια στιγμη το παιρνεις αποφαση οτι αν θες αναλογη υποστηριξη με την apple στο android (και 'αρμονια' hw-sw) , αγοραζεις μονο συσκευες της google και δεχεσαι τους περιορισμους τους οπως τους δεχεσαι και στο ios
αν θες να εκμεταλλευτεις οτι το λειτουργικο προσφερεται σε ενα σωρο συσκευες και το γεγονος οτι εχεις επιλογη πρεπει να συμβιβαστεις και με το οτι καποια στιγμη η συσκευη σου θα παρατηθει στη τυχη της
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι θα τρεχει ολες τις εφαρμογες χωρις να περιμενεις αναβαθμιση
δεν εχει λυθει ακομα το θεμα του aspect ratio του I5 για τις περισσοτερες εφαρμογες?
Δεν ξερω γιατι δεν εχω 5. Παντως απεφυγαν να δωσουν ενα καινουριο/επιπλεον ασπεκτ και επισης η οθονη ειναι αρκετα πιο μεγαλη απο το Νεξους 7.
-
Το 4ης γενιάς iPad ήρθε έξι μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του προκατόχου του και περιλαμβάνει επεξεργαστή Α6Χ με διπλάσσιες επιδόσεις στα γραφικά και στην επεξεργασία δεδομένων. Η αυτονομία παραμένει η ίδια με αυτή του iPad 3 κρατώντας τη συσκευή ενεργή για 10 ώρες, ενώ η FaceTime κάμερά του αναβαθμίζεται στα 720p. H τιμολόγησή του παραμένει η ίδια με την 3η γενιά iPad. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το iPad 4ης γενιάς έχει βελτιωμένο επεξεργαστή, την νέα μικρότερη θύρα φόρτισης Lighting που παρουσιάστηκε μαζί με το iPhone 5, αλλά και βελτιώσεις στο σήμα του WiFi.
αυτά βρήκα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το 4ης γενιάς iPad ήρθε έξι μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του προκατόχου του και περιλαμβάνει επεξεργαστή Α6Χ με διπλάσσιες επιδόσεις στα γραφικά και στην επεξεργασία δεδομένων. Η αυτονομία παραμένει η ίδια με αυτή του iPad 3 κρατώντας τη συσκευή ενεργή για 10 ώρες, ενώ η FaceTime κάμερά του αναβαθμίζεται στα 720p. H τιμολόγησή του παραμένει η ίδια με την 3η γενιά iPad. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το iPad 4ης γενιάς έχει βελτιωμένο επεξεργαστή, την νέα μικρότερη θύρα φόρτισης Lighting που παρουσιάστηκε μαζί με το iPhone 5, αλλά και βελτιώσεις στο σήμα του WiFi.
αυτά βρήκα
Κοιτα στο σαιτ της Απλ. Νομιζω οι διαφορες στο wi-fi & LTE ειναι σημαντικες. Ισως και να ζεσταινεται λιγοτερο τωρα που ο Α6 εχει μεγαλυτερη ισχυ.
Ενδιαφερεσαι να το παρεις;
-
Αν ζηλεύω κάτι είναι το λεπτό πλαϊνό πλαίσιο στο iPad mini.
http://appleinsider.com/articles/12/10/ ... near-bezel
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
αυτά βρήκα
Κοιτα στο σαιτ της Απλ. Νομιζω οι διαφορες στο wi-fi & LTE ειναι σημαντικες. Ισως και να ζεσταινεται λιγοτερο τωρα που ο Α6 εχει μεγαλυτερη ισχυ.
Ενδιαφερεσαι να το παρεις;
Δε βλεπω καποιον λογο να το αλλαξω οσο δουλευει. Ειμαι κατευχαριστημενος, η καλυτερη αγορα γκατζετιας που εχω κανει
-
2 ή 3 έχεις ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν ζηλεύω κάτι είναι το λεπτό πλαϊνό πλαίσιο στο iPad mini.http://appleinsider.com/articles/12/10/ ... near-bezel
χωρις να ειμαι λατρης των bezel... καθε αλλο δλδ... στα ταμπλετ χρειαζονται (σε λογικα πλαισια) για να τα πιανεις χωρις να κανεις register input στην οθονη. Εχουν βαλει software που ψιλιαζεται τι γινεται... αλλα κρινωντας απο την δικη μου εμπειρια, κράτα μικρο καλαθι για το ποσο καλα θα δουλευει.
Απο εκει και περα, εχει πεσει απιστευτη κλάψα απο τους κατοχους iPad 3. Πλάνταξαν στο κλάμα επειδη το their precious, δεν ειναι πλεον το latest and greatest. FFS, go to a shrink... θα ελεγα εγω...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...