-
ζορζ οι εποχές αλλάξαν... πλέον το έχει παντού μαζί σου...
-
http://www.maclife.com/article/news/car ... free_today
Δωρεάν για σήμερα
(Βλακεία είναι. Προτιμώ το Asphalt 7. )
-
Τιμές από multirama:
http://www.multirama.gr/products/catego ... :Apple+iOS
-
315E για καινουριο iPad2 ...xmmm καλη τιμουλα...
την βρηκα σε ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μου και το σκεφτομαι...
εκτος αν παω με την μια iPadMini...Για προσωπικη χρηση λεω γιατο το δικο μου iPad το κατεσχεσε η αδερφη μου...
και τωρα σκεφτομαι...
iPad Mini 16GB 350E?
η iPad2 με 315Ε 16αρι>
edit. Τιποτα δεν αγοραζω...περιμενω...γινεται χαμος εκει εξω...google event/surface/apple event...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
....
edit. Τιποτα δεν αγοραζω...περιμενω...γινεται χαμος εκει εξω...google event/surface/apple event...Σωστός. Ας παρουσιάσουν όλοι και μετά θα δούμε τι θα (και 'αν θα') πράξουμε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τιμές από multirama:http://www.multirama.gr/products/catego ... :Apple+iOS
Εκτός τόπου και χρόνου οι τύποι.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
315E για καινουριο iPad2 ...xmmm καλη τιμουλα...την βρηκα σε ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μου και το σκεφτομαι...
εκτος αν παω με την μια iPadMini...Για προσωπικη χρηση λεω γιατο το δικο μου iPad το κατεσχεσε η αδερφη μου...
και τωρα σκεφτομαι...
iPad Mini 16GB 350E?
η iPad2 με 315Ε 16αρι>
edit. Τιποτα δεν αγοραζω...περιμενω...γινεται χαμος εκει εξω...google event/surface/apple event...
pik έχω μια εύλογη απορία την οπόια αν θες μου απαντάς...
τόσο καλά πληρώνονται οι γιατροί στην ιταλία ??
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Για προσωπικη χρηση λεω γιατο το δικο μου iPad το κατεσχεσε η αδερφη μου...
και τωρα σκεφτομαι...
iPad Mini 16GB 350E?
η iPad2 με 315Ε 16αρι>
άρα λοιπόν παπάρια, εφόσον συνεχίζει να βγάζει το ipad2 ποιος ο λόγος να πάρεις mini
ή απλά ξεστοκάρει? -
ήθελα χθες να κατεβάσω μια εφαρμογή που ήταν μόνο στο greek app store(τι μλκια και τούτη να βάζουν περιορισμό) και άλλαξα την χώρα στο profile id μου, παρόλα αυτά συνέχιζε να με βάζει στο us store βγάζοντας μήνυμα ότι δε μπορώ να κάνω κίνηση επειδή δεν είμαι στο usa
εντελώς τυχαία μπήκα στο greek store όταν προσπαθώντας να ανανεώσω ένα app με ανακατεύθυνε στο greek store
ποια είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για κάτι τέτοιο; (αλλαγή app store)
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
315E για καινουριο iPad2 ...xmmm καλη τιμουλα...την βρηκα σε ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μου και το σκεφτομαι...
και τωρα σκεφτομαι...
iPad Mini 16GB 350E?
η iPad2 με 315Ε 16αρι>
Εχει eshop το εν λόγω κατάστημα;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.maclife.com/article/news/carmageddon_iphone_and_ipad_free_todayΔωρεάν για σήμερα
(Βλακεία είναι. Προτιμώ το Asphalt 7. )
Δυστυχώς, δεν το πρόλαβα με τα ωράρια που χτυπάω τον τελευταίο καιρό.
Παρ' όλα αυτά το αγόρασα, γιατί ανέκαθεν μου άρεσε.
Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για την πληροφορία.
-
http://www.anandtech.com/show/6330/the-iphone-5-review
πιο πλήρες review δεν πρέπει να υπάρχει.
-
Καλά, έχει κανείς την υπομονή να διαβάσει όλο αυτό το πράγμα για ένα τηλέφωνο;
-
Καλά, έχει κανείς την υπομονή να διαβάσει όλο αυτό το πράγμα για ένα τηλέφωνο;Αν πρόκειται να δώσει 1,5 μισθό, μάλλον ναι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλά, έχει κανείς την υπομονή να διαβάσει όλο αυτό το πράγμα για ένα τηλέφωνο;
Αν πρόκειται να δώσει 1,5 μισθό, μάλλον ναι.
αν προκειται να δωσει 1,5 μισθο του για να παρει ενα τηλ, τοτε εχει αλλο προβλημα...
-
η αληθεια ειναι οτι καθομαστε και διαβαζουμε τετοια reviews για πολυ πιο ασημαντα και φθηνα πραγματα
στο κατω κατω μια γρηγορη ματια στα γραφηματα ειναι πολλες φορες αρκετη
-
Η αλήθεια είναι πως είναι απο τα λίγα review που αξίζει να διαβάσει κανείς
-
Για όσους λένε ότι το iphone απευθύνεται μόνο σε γκομενάκια.
-
Καλά, έχει κανείς την υπομονή να διαβάσει όλο αυτό το πράγμα για ένα τηλέφωνο;Έλα ντε! Ξεκίνησα να το διαβάζω και τελικά πήγα κατευθείαν στο συμπέρασμα. Άλλωστε είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάσεις για τον τρόπο οξείδωσης του αλουμινίου, για να δεις αν αξίζει κάθε ευρώ από το 740 που ζητάει το μήλο
.....
στο κατω κατω μια γρηγορη ματια στα γραφηματα ειναι πολλες φορες αρκετη
Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις, αλλά μπορεί να σε αποτρέπει από άλλες 1000.
Η αλήθεια είναι πως είναι απο τα λίγα review που αξίζει να διαβάσει κανείς
Το συγκεκριμένο site το συνηθίζει να ξετινάζει σχεδόν ότι υπόκειται σε review. Και γι' αυτό το λόγο, έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι χαίρει τις εκτίμησης της κοινότητας των technology reviewers.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Το συγκεκριμένο site το συνηθίζει να ξετινάζει σχεδόν ότι υπόκειται σε review. Και γι' αυτό το λόγο, έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι χαίρει τις εκτίμησης της κοινότητας των technology reviewers.
βεβαια εχει κατηγορηθει οτι πολλες φορες μεροληπτει υπερ καποιων κατασκευαστων
(μιλαω για pc parts που ειναι και η ειδικοτητα του)οπως και να χει ενα αναλυτικο review ειναι πολυ καλυτερο απο τα review του στυλ 'το αισθανεσαι ωραια στο χερι' ,'ρολλαρει ωραια' κτλ..
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...