-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το dropbox έχει πολύ μικρά όρια στο μέγεθος των φακέλων. Ένα HD video εύκολα ξεπερνάει τα 2 Giga.JB τοτε
-
Νομίζω ότι ούτε με jb γίνεται να μοιράζεσαι φλασακια USB. Κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα barcode scanners κανονικά δεν χρησιμοποιούν τη φωτογραφική αλλά το video (τον ήχο φωτογραφίας τον παίζουν 'επίτηδες' όταν καταφέρνουν να διαβάσουν επιτυχώς) .Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο κατά νου, απλώς ότι για να πάρεις input φωτογραφία κάπου παίζει και ένα callback στον ήχο.
Αυτό σίγουρα θα σκάει από τη στιγμή που δεν βρίσκει αρχείο. Θα φανταζόμουν ότι ελάχιστοι έχουν μπει στον κόπο να διαχειριστούν το σκάσιμο αυτού του callback, (εντάξει το 'os' app για τη φωτογραφία θα το έκανε). Οπότε, αναρωτιόμουν αν αυτό τελικά οδηγεί σε crash ή όχιΗ λύση του drifter (κενό αρχείο) μοιάζει πιο ασφαλής
Επειδή το είχα δοκιμάσει στο x5 pro χωρίς πρόβλημα (paper camera), έχω την εντύπωση, χωρίς να έχω γνώση του αντικειμένου, ότι αναλαμβάνει τη διαχείριση το λειτουργικό. Διαφορετικά θα πρέπει ο developer να πιάσει (και να πνίξει ) το exception. Συμφωνώ πάντως με τη λύση του drifter. Δεν την είχα σκεφτεί, αλλά είναι η πιο ορθολογική.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το dropbox έχει πολύ μικρά όρια στο μέγεθος των φακέλων. Ένα HD video εύκολα ξεπερνάει τα 2 Giga.Καλά αν μιλάς για τέτοια μεγέθη το bluetooth θα κάνει χρόνια
Ακόμα και το upload μέσω internet θα σε καθυστερεί..
-
Ε, αυτό λέμε. λείπει η ευκολία της σύνδεσης ενός flash drive.
-
Αυτό πάντως ακόμα και στο android που γίνεται θέλει κόλπα (root και εφαρμογή που ευτυχώς υπάρχει ) και adaptor από eBay
Και σε μικρούς σκληρους δεν δίνουν αρκετό ρεύμα τα κινητά , μόνο φλασάκια και σκληρούς με εξωτερική τροφοδοσία μπορείς να χρησιμοποιείς
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Επειδή το είχα δοκιμάσει στο x5 pro χωρίς πρόβλημα (paper camera), έχω την εντύπωση, χωρίς να έχω γνώση του αντικειμένου, ότι αναλαμβάνει τη διαχείριση το λειτουργικό. Διαφορετικά θα πρέπει ο developer να πιάσει (και να πνίξει ) το exception. Συμφωνώ πάντως με τη λύση του drifter. Δεν την είχα σκεφτεί, αλλά είναι η πιο ορθολογική.για να πάρεις φώτο, έχει ένα shutter callback που πρέπει να ορίσεις και θεωρητικά εκεί αν θες μπορείς να παίξεις με διαφορετικούς ήχους. Συνήθως απλώς το ορίζεις πάνω από ό,τι υφιστάμενο υπάρχει και δεν ασχολείσαι. Εκεί μπορεί να έπαιζε κανά σκάσιμο που θα έπρεπε να πνίξεις αλλά απ' ότι φαίνεται το πνίγει πιο βαθιά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτό πάντως ακόμα και στο android που γίνεται θέλει κόλπα (root και εφαρμογή που ευτυχώς υπάρχει ) και adaptor από eBayΚαι σε μικρούς σκληρους δεν δίνουν αρκετό ρεύμα τα κινητά , μόνο φλασάκια και σκληρούς με εξωτερική τροφοδοσία μπορείς να χρησιμοποιείς
;
Ένα απλο ανταπτοράκι θέλει, τίποτα άλλο
Α και το φλασακι/δίσκος να είναι fat32 -
Και ntfs από όσο ξέρω διαβάζει
Οι περισσότεροι που ασχολούνταν με αυτό ήθελαν να παίζουν μεγάλα mkv στις συσκευές τους , άμα είναι να σε περιορίζει το fat32 κλάινΥΓ άλλωστε από honeycomb και μετά μπορείς να βάλεις μεγαλύτερα αρχεία από ότι σε fat 32 , παλιότερα οσα GB χώρο και να είχες (μέχρι το 2.3) σε περιοριζε το λειτουργικό
Πλέον πετάς γομάρια άφοβα μέσα
Και πάλι όμως με mods διάβαζες ntfs .. θα ρωτήσω φίλο, πάντως πλέον δε παίζει fat32 στο android
Όσοι δλδ έχουν nexus s πρέπει να χουν παρατηρήσει ότι μετά το 2.3 μπορούν να βάλουν μεγαλύτερα αρχεία στις συσκευές τους
-
Στο Galaxy SII και SIII, καθώς και άλλα κινητά δέν θέλει root, κάνεις mount μόνο με το ανταπτοράκι γιατι έχουν ενσωματωμένο τον κώδικα που κάνει το mount.
Στο Nexus η Google αποφάσισε οτι δέν θέλει να του συνδέουν εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους (γι αυτό δέν έχει και υποδοχή SD) και για να κάνεις mount χρειάζεται πέρα απο το ανταπτοράκι και ένα προγραμματάκι όπως το Stickmount το οποίο απαιτεί root.
-
Η Google ξέρει καλύτερα , ούτε ράδιο χρειαζόμαστε
-
Καλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βάζεις μεγάλα αρχεία, όπως πχ το AVPlayer κλπ μέσω wifi.
Βέβαια την μη υποστήριξη usb την θεωρώ και εγώ μειονέκτημα. Το οποίο θα μπορούσε να εξαληφθεί άνετα και να πεθάνει μετά τις ελπίδες των άλλων tablets (για iPad μιλάω)
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το δικό μου μηχάνημα είναι iMac late 2006 και τρέχει απρόσκοπτα τα πάντα, οπότε μπορείς να προχωρήσεις άφοβα σε αναβάθμιση σε lion.Μοναδικό παράπονο το γεγονός ότι λόγω EFI το λειτουργικό βλέπει 3 GB RAM αντί για 4 (χρήσιμη η RAM κυρίως λόγω iTunes), αλλά και πάλι καλύπτει τις ανάγκες μου (recording κλπ).
[...]
Για MO for mac μιλάω.Αν εννοείς το Microsoft Office, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Πρόκειται για αστείο πρόγραμμα από αστεία εταιρία (αλλά δεν θα το χάσεις σε περίπτωση αναβάθμισης).
ναι αυτό εννοώ. Αλλά δε το θέλω για μένα. Το κατέβασα αποκλειστικά για τον αδερφό μου. Για excel που χρειάζομαι είχα και το libre.
Οπότε αφού εγκρίνεις και την αναβάθμιση θα προχωρήσω σε lion. Αφού όμως πάω τη μνήμη στα 3gb . Ελπίζω να γίνεται εύκολα η αλλαγή αλλιώς θα το κάνω κατά τα Χριστούγεννα και θα μείνω με τα tiger μέχρι τότε. -
http://www.theverge.com/2012/9/4/329078 ... ipad-apple
-
εγώ πάντως βρήκα τα ονόματα δύο συσκευών μου (ομολογουμένως όχι παντελώς κοινότυπα)
αλλά με άλλο UDID
-
τρομοκρατης ?
-
Ανακοινώθηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου event για το νέο iPhone 5
-
αυτο τελικα φαινεται μακροστενο επειδη το εκαναν 16:9 και ειναι σαν τα υπολοιπα και απλα φαινεται ετσι σε σχεση με το παλιο ή οντως ειναι σα τηλεκοντρολ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο τελικα φαινεται μακροστενο επειδη το εκαναν 16:9 και ειναι σαν τα υπολοιπα και απλα φαινεται ετσι σε σχεση με το παλιο ή οντως ειναι σα τηλεκοντρολ?Θα το παρεις;
-
Πρέπει να το πάρει για να ρωτάει;
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...