-
Απαξ και γρατζουνιστει τo anti glare coating δεν γινεται τιποτα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
piii Μπορείς να την κάνεις σχετικά εύκολα προτζέκτορα ....
-
μπορει καποιος χακερ να διαλυσει μια σελιδα ενα φορουμ και να διαγραψει τα παντα,να το εξαφανησει;
-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
μπορει καποιος χακερ να διαλυσει μια σελιδα ενα φορουμ και να διαγραψει τα παντα,να το εξαφανησει;Nαι.
-
μπορει καποιος χακερ να διαλυσει μια σελιδα ενα φορουμ και να διαγραψει τα παντα,να το εξαφανησει;Και το ιντερνετ μπορει να σβήσει άμα θέλει.
Θα σου ελεγα και τον ηλεκτρισμό αλλά με τα φωτοβολταϊκά μπλεκει το πράμα! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα σου ελεγα και τον ηλεκτρισμό αλλά με τα φωτοβολταϊκά μπλεκει το πράμα!
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Αμα μου βρεί κάποιος λύση για το παρακάτω θα κεράσω μπύρες..Εχω μια τηλεόραση παλιά οπίσθιας προβολής, είναι η παρακάτω:
http://www.bambam.gr/ads/show/115425.aspx
Επειδή ο πιτσιρικάς δεν είχε τι άλλο να κάνει αποφάσισε να μου χαρίσει μερικές γρατσουνιές, επιφανειακές απο ότι φαίνεται
στην οθόνη.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις ξεφορτωθώ έστω και στο ελάχιστο;
Το azax πάντως δεν λειτουργεί.Πρέπει να 'γεμίσεις' με κάποιον τρόπο την γρατσουνιά όχι να την καθαρίσεις. Υπάρχουν προϊόντα και καλά 'ειδικά' αλλά τελευταία φορά που κοίταξα κάνανε κάτι 30αρια και δεν ξέρω αν αξίζει για τέτοια τηλεόραση. Μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή λιποζάν (το κλασικό τα άσπρο) Το περνάς, καθαρίζεις με μαλακό πανί. Δεν θα στην εξαφανίσει αλλά δεν θα φαίνεται κιόλας. Αυτό αν δεν είναι βαθιά πολύ. Δοκιμασένο σε tft , δεν ξέρω για καθοδικού σωλήνα πιστεύω να δουλέψει.
-
μπορει καποιος χακερ να διαλυσει μια σελιδα ενα φορουμ και να διαγραψει τα παντα,να το εξαφανησει;ναι, αλλα θα πρεπει να ειναι πολυ Motherhacker για να κανει κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
μπορει καποιος χακερ να διαλυσει μια σελιδα ενα φορουμ και να διαγραψει τα παντα,να το εξαφανησει;
ναι, αλλα θα πρεπει να ειναι πολυ Motherhacker για να κανει κατι τετοιο.
Δεν πρέπει να είναι και πολύ δύσκολο, δεν υπάρχουν τρομερές προστασίες σε ένα φόρουμ, αρκεί να μπει στο λογαριασμό ενός διαχειριστή και σβήνει ό,τι θέλει.
-
.... ή απλά Denial Of Service.... Ρίχνει ανακατευθυνόμενα μερικές χιλιάδες traffic requests στο server και τον ριχνει.....
-
-
είπε ο Ελλην
-
Μπας και μας κλείσουν το φόρουμ;
-
Ιταλακια, αν συνδεσεις το κοφλερ με το cdrom οταν εισαι στην αρχικη σελιδα και δωσεις 30joebarteam πιεση θα ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ
-
noobs
Μπαίνεις αρχική σελίδα, στο login χρήστη και γράφεις 'admin' στο username.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : αφήνεις τον κέρσορα στο πεδίο username.Με το ένα χέρι πιάνεις το mouse, και με το άλλο βάνεις τα δυο δάχτυλα στη ΠΡΙΖΑ.
->> forum hacked and dead.
You can thank me later.
edit
και πριν πει κανάς εξυπνάκιας πως θα χωρέσουν τα δάχτυλα στη πρίζα:
Μπαίνεις στο darkl33t4nd3rgr0undhackers.org και ζητάς το ειδικό ΦΙΣ για ΚΡΑΚΕΡΣ [η απόδειξη θα γράφει ΦΙΣ ΚΡΑΚΕΡΣ για ξεκάρφωμα]
-
mjacob, το τεστερ της φώτο είναι παλιό μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει και με ενδεικτική κόκκινη led που δείχνει πότε είσαι συνδεδεμένος και πράσινη που αναβοσβήνει αν το κωλοδάχτυλο βρήκε φάση
-
Αυτά είναι για τους δήθεν χίπστερ νεοχάκερς.
οι πιουρίστες δεν χρειάζονται λεντς και βλακείες -
Άσχετοι, αμπαλοι ... ενα καρο χαζομαρες και θα την πατησει κανεις που δεν ξερει...
Τα πραγματα ειναι απλα.
Συνδέεις αυτο το καλωδιο στο PC και αποκτας προσβαση σε ολους οσους ειναι συνδεδεμενοι με τη ΔΕΗ.
Τις φριτεζες τους, τα ψυγεια τους, τα πλυντηρια, τις τηλεορασεις, τα πορτατιφ, ΟΛΑ!
Κλεινεις την κουζινα της γειτονισας πανω στο μαγειρεμα του παστιτσιου, αναβεις το θερμοσιφωνα του απο πανω αγρια χαραματα να καιει ρευμα ανελεητα, σβηνεις τη σκουπα της απο διπλα που πρηζει @@ ...
-
Δεν ξαναγραψε :ninza:
-
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)