-
Οικογενειακο αμαξι ειναι σιγα μην κανει και κοντρες ο ανθρωπος οι μονες φορες που θα χρησιμοποιειται ειναι σε κανα ταξιδι αντε και σε καμια επισκεψη μιας και διαθετει και παπι για την δουλεια του ο ανθρωπος . Εχω 4 ατομα με την A class και δηλωνουν και οι 4 υπερευχαρισμενοι με πανω απο 100.000 χλμ στην πλατη τους και χωρις ζημιες το μονο που εχουν ζητησει ειναι λαδια φιλιτρα δηλαδη την συντηρηση ενος αυτοκινητου. Οσο για την Β δεν εχω ακουσει κανενα παραπονο αν εξαιρεσεις ενα ατομο που αντιμετωπισε ενα προβληματακι με ενα μπεκ μονο. Μαλλον το βλεπω να κλεινει στο Qasqai μιας και θελει 7 θεσιο αμαξι γιατι προσπαθει να πεισει την συζυγο για το 4ο παιδι (θελει ενα αγορακι μετα απο τρεις κορες ) το σιγουρο ειναι πως απο βδομαδα μας βλεπω να γυρναμε Ολες τις αντιπροσωπειες (Ιαπωνια-Γαλλια ισως και Γερμανια) για να παρει μια γενικη ιδεα και να κατασταλαξει καπου
Μην παρασυρεστε πολυμορφικο κοιταμε οχι ενα ομορφο στριφτερο αμαξι -
Παντως με 3 και οσονουπω οπως το βλεπω 4 αγγελουδια το πρωτο που πρεπει να κοιταξει ειναι ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως με 3 και οσονουπω οπως το βλεπω 4 αγγελουδια το πρωτο που πρεπει να κοιταξει ειναι ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια..Το Qashqai απο οτι εχω δει εχει την καλυτερη, μπορει να κανω και λαθος. Το σιγουρο ειναι πως θα τον παρω να τα δουμε ολα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παντως με 3 και οσονουπω οπως το βλεπω 4 αγγελουδια το πρωτο που πρεπει να κοιταξει ειναι ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια..
Το Qashqai απο οτι εχω δει εχει την καλυτερη, μπορει να κανω και λαθος. Το σιγουρο ειναι πως θα τον παρω να τα δουμε ολα
+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το Qashqai απο οτι εχω δει εχει την καλυτερη, μπορει να κανω και λαθος. Το σιγουρο ειναι πως θα τον παρω να τα δουμε ολα
+1
Πιστευω θα εχει και πλακα, ια του πω παμε μια βολτα να συζητησουμε Αρχισα να καλοβλεπω και το C4 Picasso δωστε καμια γνωμη οι γνωστες
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Τραγικα μερσεντια Α και Β ...Μ αρεσει που μερικοι νομιζουν πως πουλανε κ μουρη επειδη εχει το αστερι . Το οτι δεν πανε δεν στριβουν πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα στα σερβις , για να εχεις ανεση κ αστερι δεν τους πτοει...Μακρια θα ελεγα στον φιλο απο δαυτες ...Πρέπει να ΄χεις γράψει πολλά χλμ πάνω τους για να τα απαξιώνεις έτσι. Ή αλλιώς ξέρεις τόσο καλύτερα από αυτοκίνητα από εμάς που τα οδηγήσαμε, τι να πω; Όσο ζει κανείς μαθαίνει.
Προφανώς και πουλάς μούρη με το αστέρι. Άμα δεν το ΄χεις καταλάβει ακόμα πάρε κι εσύ μια και βγες μια βόλτα. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Το QQ γιατί θεωρείται πολυμορφικό; Προσφέρει κάτι παραπάνω από καθίσματα που πέφτουν;
-
Αμα θες αστερι για να πουλησεις μουρη εχεις προβλημα ή σωματικο ή εγκεφαλικο ..
Γενικα μιλωντας... -
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Τραγικα μερσεντια Α και Β ...Μ αρεσει που μερικοι νομιζουν πως πουλανε κ μουρη επειδη εχει το αστερι . Το οτι δεν πανε δεν στριβουν πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα στα σερβις , για να εχεις ανεση κ αστερι δεν τους πτοει...Μακρια θα ελεγα στον φιλο απο δαυτες ...
Πρέπει να ΄χεις γράψει πολλά χλμ πάνω τους για να τα απαξιώνεις έτσι. Ή αλλιώς ξέρεις τόσο καλύτερα από αυτοκίνητα από εμάς που τα οδηγήσαμε, τι να πω; Όσο ζει κανείς μαθαίνει.
Προφανώς και πουλάς μούρη με το αστέρι. Άμα δεν το ΄χεις καταλάβει ακόμα πάρε κι εσύ μια και βγες μια βόλτα. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
**
Το QQ γιατί θεωρείται πολυμορφικό; Προσφέρει κάτι παραπάνω από καθίσματα που πέφτουν;**Οπως λεει και το ονομα του, 2 παραπανω θεσεις!!!
-
+1
Πιστευω θα εχει και πλακα, ια του πω παμε μια βολτα να συζητησουμε Αρχισα να καλοβλεπω και το C4 Picasso δωστε καμια γνωμη οι γνωστες
Είπαμε αν καταλήξει σε γαλλικό τότε η λύση είναι Grand Scenic. Διαφορετικά αν επιμένει για ιάπωνα, τότε Qashqai.
Ας οδηγήσει και τα υπόλοιπα να έχει μια συνολικότερη εικόνα και ένα πιο ασφαλές μέτρο σύγκρισης, απλά θεωρώ αυτά τα 2 ως τις καλύτερες επιλογές. Και τα 2 είναι 'αστακοί' όσον αφορά την παθητική ασφάλεια και βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας. Στην ενεργητική ασφάλεια υπερέχει το G.Scenic λόγω κινητήρα turbo (σκέψου μόνο σε ταξίδι τόσα άτομα επιβάτες+ αποσκευές και να θέλει να προσπεράσει).
-
Ειναι λιγο ασχημο το G.Scenic (τουλαχιστον ετσι μου φαινεται)
-
Στα πολυμορφικά οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές δίνουν μεγαλύτερο βάρος σε πρακτικότητα, ασφάλεια, εξοπλισμό, άνεση και οδική συμπεριφορά-κινητήρα. Η εμφάνιση περνάει σε δευτερεύουσα μοίρα. Αν και το Scenic/G.Scenic πιστεύω πως αδικείται από τις φωτογραφίες. Από κοντά δείχνει καλύτερο στο μάτι και σίγουρα σύγχρονο.
Σαν σουλούπι και design πάντως μ' αρέσει καλύτερα το Qashqai, αλλά το G.Scenic είναι σίγουρα καλύτερο ως συνολικό πακέτο αυτών που προσφέρει.
-
Ειναι λιγο ασχημο το G.Scenic (τουλαχιστον ετσι μου φαινεται)Καλυτερα το G.Scenic απο τη B-Class. Αμα μπορουσε διλιτρακι να αγορασει ας πηγαινε στο s-max με χιλια.Ειναι το καλυτερο στη κατηγορια του.
-
Δεν ξερω αν το C4 Picasso βγαινει με τον 1,6 Τ αλλα στο διλημμα c4 picasso, QQ θα επελεγα το qq (ειναι λιιιγο πιο ομορφο απο το c4)
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν ξερω αν το C4 Picasso βγαινει με τον 1,6 Τ αλλα στο διλημμα c4 picasso, QQ θα επελεγα το qq (ειναι λιιιγο πιο ομορφο απο το c4)Ναι βγαινει αλλα δεν νομιζω να ειναι 7 θεσιο το c4.
Edit βγαινει και grand.
Αλλο ενα edit
Να αναφερω πως παει στη τιμη του s-max full extra.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν ξερω αν το C4 Picasso βγαινει με τον 1,6 Τ αλλα στο διλημμα c4 picasso, QQ θα επελεγα το qq (ειναι λιιιγο πιο ομορφο απο το c4)
Ναι βγαινει αλλα δεν νομιζω να ειναι 7 θεσιο το c4.
Edit βγαινει και grand.
Αλλο ενα edit
Να αναφερω πως παει στη τιμη του s-max full extra.
Δεν θελουμε Ford ειναι πολλα τα κυβικα Γιωργο
-
Δαναος ...σε Α παλιοτερη κ την καινουργια εχω γραψει οντως πολλα χλμ ειτε ως οδηγος ειτε ως συνοδηγος . Ανεση φοβερη , κατα τ αλλα ΤΙΠΟΤΑ . Κ αν θες να τα πουμε οπως ειναι με τι να πουλησεις μουρη με το κουτακι με τις ροδες που μοιαζουν οι ΑΒ , φερνουν λιγο κ στο αυτοκινητο του αστυνομου σαινη ... Κατα τ αλλα το qasq κ πολλαααα αλλα προσφερουν σε πολυ καλυτερη τιμη πραγματα που το μερσεντες δεν θα μπορουσε ποτε να τα εχει ...Πρακτικοτητα κλπ..
-
Χαρακτηριστικά Quasqai vs B (εδώ).
Όσον αφορά στην πρακτικότητα, τα 544 vs 410 λίτρα πορτ-μπαγκάζ είναι νομίζω μια Α (ή μάλλον Β) διαφορά. Και μάλιστα χωρίς η Β να ξεπερνά σε μήκος το QQ
Εντάξει φίλε vargas. Μισείς τις Α και Β. Το καταλάβαμε Cool -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χαρακτηριστικά Quasqai vs B (εδώ).
Όσον αφορά στην πρακτικότητα, τα 544 vs 410 λίτρα πορτ-μπαγκάζ είναι νομίζω μια Α (ή μάλλον Β) διαφορά. Και μάλιστα χωρίς η Β να ξεπερνά σε μήκος το QQ
Εντάξει φίλε vargas. Μισείς τις Α και Β. Το καταλάβαμε CoolScotch στοφορουμ του αστεριου οσοι εχουν τη B δηλωνουν κατ΄ενθουσιασμενοι γι'αυτο και την προτεινω αν δε επιυτευχθει ο στοχος του 4ου παιδιου . 544 λιτρα δεν ειναι διολου ευκαταφρονητα εδω αλλος φορτωσε πλυντηριο στο πορτ παγκαζ και το πηρε ολοκληρο η Β
-
Δεν μισω καμια αβ ..Το οτι εχει μεγαλυτερο χωρο αποσκευων το κανει κ καλυτερο ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν αυτοκινητο απο το κασκαι κ τα υπολοιπα ? Αν επιμενετε οτι επειδη ο αλλος φορτωσε πλυντηριο στο ψυγειο η μερκ εγινε κ φοβερο αυτοκινητο τοτε οκ μαζι μας οτι πειτε .Απλα η μερκ μπορει να παει οπου παει ενα κασκαι κ ενα τιγκουαν ? μηπως ειναι πιο γρηγορη στο δρομο? , στριβει καλυτερα ?
btw , συγκριση 1600 να κανετε κ των 2 0χι 1600 με 1800...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν μισω καμια αβ ..Το οτι εχει μεγαλυτερο χωρο αποσκευων το κανει κ καλυτερο ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν αυτοκινητο απο το κασκαι κ τα υπολοιπα ? Αν επιμενετε οτι επειδη ο αλλος φορτωσε πλυντηριο στο ψυγειο η μερκ εγινε κ φοβερο αυτοκινητο τοτε οκ μαζι μας οτι πειτε .Απλα η μερκ μπορει να παει οπου παει ενα κασκαι κ ενα τιγκουαν ? μηπως ειναι πιο γρηγορη στο δρομο? , στριβει καλυτερα ?btw , συγκριση 1600 να κανετε κ των 2 0χι 1600 με 1800...
Να μετακινει την οικογενεια του θελει ο αλλος και οχι να κανει παντιλικια! Αν ηθελε στριφτερο αμαξι θα κοιταζε σε αλλη κατηγορια!
Επισης το πολυμορφικο ειναι για να το φορτωνεις, αν δεν εχει πορτ παγκαζ μεγαλο τ να το κανεις?? Καροτσακια,αποσκευες κλπ
Tη γνώμη σας για πολυμορφικό.